Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-01, 19:39   #4171
marta 85
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny dawno mnie tu nie było... tęskniłam za wami, a gdy miałam troszke wiecej czasu to was podczytywałam
wszystkim zdającym sesje itp gratuluje
angelinmyheart i karolcia trzymajcie sie ciepło na obczyźnie
Wczoraj bylo u mnie tak gorąco że mam spalone plecy bo zapomniałam filtra, jutro zmykam na zakupy kosmetyczno-lumpkowe i po jakiś fajny strój.
Przez ten czas zafarbowałam włosy na czerwono, schudłam 3 kg ale jeszcze sporo przedemną.. jutro wybieram sie po shape,a wczoraj zrobiłam sobie mega spa

Co masz w planach kupić?

Żółtko jajka będzie częściej gościło w pielęgnacji włosów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6ad2715ed1b23391056df40af97393b23c9f1e46.jpg (68,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 032c543318118530dcacedf13827e63090e75825.jpg (54,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 264e3ea94ce2ebfe44dbb71db1f7b4925b51e434.jpg (62,5 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 118448.jpg (49,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 118452.jpg (42,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 118581.jpg (18,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 119896.jpg (38,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 120511.jpg (54,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 120515.jpg (42,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a21587cf6291c290cb707f529151b38e6d9c2cc1.jpg (92,6 KB, 1 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 19:58   #4172
kobietasukcesu
zawsze mam racje

hey,

właśnie nad morze dotarłam. Jechaliśmy w dzień i spodziewałam się przemasakry, a nawet aż tak źle nie było, pewnie dlatego że to niedziela
Nocą też ruch bywa niezły, a i do tego tiry się ścigają i żadnym pasem się ich wyprzedzić nie da.

Czekam teraz na pizzę, a potem trzeba zrobić zakupy spożywcze

Nie wiem na ile prawdziwe są termometry samochodowe, ale nasz pokazywał 34 stopnie jak wyjeżdzaliśmy(no i nie wiem czy tyle nie było, bo zaniosłam parę drobiazgów do auta, śmieci wyrzuciłam i czułam, że się rozpływam). A zjeżdżamy z autostrady i witają nas chmury i parę kropel deszczu nawet na szybie. Człowiek to ma szczęście
No ale jadąc nad polskie morze nie można oczekiwać super pogody cały czas

Chciałabym się jeszcze w sierpniu/wrześniu przelecieć gdzieś na tydzień gdzieś w fajny klimat, ale to zobaczymy.
Tylko nie przepadam za hotelami z paru powodów, wolę 100 razy jakieś mieszkanie z aneksem kuchennym.

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Dziękuję

http://zapuszczanie-wlosow.blogspot....i-wygodne.html - zobacz tutaj, to ten w tej grubej butli po prawej w SP kupiłam.
Ja teraz piję sok z jagód goji(chociaż to nie sok a gęsta papka), potem może aloes, bo wszystkiego na jeden raz to mi się nie chce.

zapomniałam, że mam przecież do pielęgnacji aloes zatężony 10x z zsk, ach skleroza

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Pewnie TŻ coś nakombinował bo zawsze mówi ,, tyle tego masz ". Facet nigdy nie zrozumie potrzeb kosmetycznych kobiet
U mnie odwrotnie
Jak powiem tżtowi czasem- weź za mnie zdecyduj na chybił trafił czy to czy to to mówi- a weź obydwa jak obydwie rzeczy Ci się podobają. I nie chodzi o zbywanie mnie, żeby nie było.

A ogólnie jak mam za dużo kosmetyków to się gubię i gorzej mi wychodzi pielęgnacja niż jak mam ilość akurat dobraną do potrzeb. Dlatego czasami ktoś musi za mnie decyzję podjąć

party: mnie także zdjęcia się podobają, ślicznie wyglądałaś. Najbardziej wpadło mi w oko zdjęcia gdzie na parapecie siedzisz.
Pamiętam, że o twarzy pisałaś i jej problemach- nie wiem czy udało się doleczyć, czy dobry makijaż czy dobre zdjęcia, ale wygląda dobrze.
A najbardziej zazdroszczę figury

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Też się ostatnio zastanawiałam co się dzieje z dzieczynami
Ja też, i kitka się gdzieś zawieruszyła.

Snow podobno bardzo zapracowana, nie wiem co z resztą dziewczyn.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-07-01 o 19:56
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 22:20   #4173
lacrimachristi
Zakorzenienie

party a ja nie widze Twoich zdjec a mam Cie w znajomych
Stary 2012-07-01, 22:30   #4174
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny dawno mnie tu nie było... tęskniłam za wami, a gdy miałam troszke wiecej czasu to was podczytywałam
Wczoraj bylo u mnie tak gorąco że mam spalone plecy bo zapomniałam filtra, jutro zmykam na zakupy kosmetyczno-lumpkowe i po jakiś fajny strój.
Przez ten czas zafarbowałam włosy na czerwono, schudłam 3 kg ale jeszcze sporo przedemną.. jutro wybieram sie po shape,a wczoraj zrobiłam sobie mega spa

Cytat:
Jestem 10 km od Bonn no to nawet blisko mam do Belgii
W sumie faktycznie. Bliżej, niż do Polski.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 22:32   #4175
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Co masz w planach kupić?

Żółtko jajka będzie częściej gościło w pielęgnacji włosów
musze kupić
odrzywkę do włosów
filtr
bronzer
krem do rąk
top coat
odrzywkę do pazurków
mgiełkę jakąś
rozjaśniacz w promo
i może coś jeszcze...

ja niedługo mykam spać, dobranoc

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 22:56   #4176
Shadii
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
[...]
super jak zwykle
[...]
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
[...]

w SP kupowałaś aloes? jeśli tak, to ile teraz kosztuje? ja go miałam i zażywałam zawsze, jak czułam, że choroba mnie próbowała łapać i na prawdę świetnie działa

ja bym za nic nie chciała powtórki tego roku. jak sobie przypomnę o powalonych ćwiczeniowcach, z którymi miałam zaszczyt mieć zajęcia, to już mi się źle robi w ogóle stres, wymagania nie wiadomo czego i zawsze za mało mam nadzieję, że następny będzie lepszy
Tak, w SP normalnie kosztuje 21,99, ja kupiłam na promocji za 15,99
U mnie też stres, ale nieważne, chciałabym być młodsza

Cytat:
[...]

Shadii znowu świetnie wyszły Ci paznokcie kurcze, ja w ogóle nie mam weny do takich pomysłów , nawet u stóp dawno nie miałam pomalowanych
[...]
Dziękuję ja paznokcie lubię mieć pomalowane, u stóp też mam, nawet w zimie maluję co dwa tygodnie, bo tyle wytrzymują bez uszczerbków. Jutro może pomaluje, bo już dzisiaj mi się nie chce...
Cytat:
Pewnie TŻ coś nakombinował bo zawsze mówi ,, tyle tego masz ". Facet nigdy nie zrozumie potrzeb kosmetycznych kobiet
Niestety ja teraz już TŻa nie mam, ale dawniej to samo było
Cytat:
Zazdroszczę czerwieni na głowie i odwagi, której mi brakuje, żeby się farbnąć na bordo a to kolor, który ogromnie mi się podoba.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 00:24   #4177
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:

wow, to wytrwała w poszukiwaniach jesteś nie ma u Ciebie kiosku, żeby kupić, czy Shape nie dociera do małych miejscowości?

o, ciekawy pomysł z tymi pojemniczkami tanio wychodzi
na moim zadupiu jest jeden sklep spożywczy do miasta mam ok 20km, ale sam bilet kosztuje 4 zł w jedną stronę może rowerkiem skocze jak będzie chlodniej
Cytat:
Dzien dobry. Ale skwar ale zaraz zainstaluje sobie tu wiatrak i bedzie git

wczoraj bedac w aptece w koncu kupilam te maske do wlosow z ziaji, za oszalamiajace 5,70 juz jestem jej ciekawa
ja ją mam.. i jakaś taka ona bez oszałamiających efektów
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
wczoraj byłam szybkim przelotem w ross i olejków zero. A tego brzoza pomarańcza to już chyba 2 miesiące nie widziałam, u Ciebie był?
Limetka&oliwka mam, ale nawet jeszcze nie testowałam, małą mam wenę do olejowania, jak już coś to raz w tygodniu jakiś indyjski.

Odebrałam dzisiaj zamówienie z dozu-
-filtr bioderma do twarzy
- maseczka himalaya oczyszczająca (w upalne dni rzecz niezbędna, żeby dobrze oczyścić po mieszance filtrów, podkładów i potu jeszcze do tego)
-sól jodobromowa iwonicka
[/SIZE][SIZE=3]-różne zioła których będę używać do kąpieli albo do włosów jak np mydlnica lekarska - coś mnie do ziółek ciągnie, a w sumie jak paczka ziół kosztuje tyle co kula do kąpieli to czemu nie
-olejek migdałowy
- glicerynę
- suplementy- calcium pancośtam (nigdy tej nazwy się nie nauczę), biotynę, tabletki z chromem i jodem- jeszcze to łykać i będzie dobrze
ciekawi mnie ta maseczka ilekroć nie zamawiam na doz to ona mnie kusi
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
szwagierka tez jest w niemczech, pracuje na polu i pogode maja taka jakiej nie bylo od lat... w sensie nie za ciekawa leje i zimno prawie 90%czasu. dobrze ze jednak nie pojechalam za nia...

jesli macie ochote rzcuccie okiem na moj album, dostalam foty od fotografa jestem zachwycona wyszly przepieknie

dzis bylam z TZ nad woda, biedny sie spalil, a ja nic. Troche mnie przybrazowilo tylko wiec sie ciesze. Teraz leze bo taka duchota ze nic innego nie mozna robic
Wyglądalaś prześlicznie Zdjęcia są fenomenalne
Cytat:

Z urodowych spraw to też zrobiła mi się długa lista Z avonu chcę kilka rzeczy.
co planujesz kupić? no i co z Avonu?

Ja się planuję zapisac do Avonu w pażdzierniku Zawsze to taniej kosmetyki dla siebie będę miała, a i teraz konsultantki już brak

Wróciłam dzisiaj do domu już na wakację
Wzięłam trochę kosmetyków co by zużywać I ograniczam zakup kosmetyków do 50 zł miesięcznie przez wakację Mam tyle tego, że masakra

I oczywiście zapomniałam zabrać okularów przeciwsłonecznych i vatiki o danych do przelewu właścicielki nie wspomnę i Ale za 10 dni będę musiała jechać na stancję to sobie wezmę

A jutro planuję wiśnie obrywać i będę robiła dżemy, może soki
Stary 2012-07-02, 10:48   #4178
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

Ja się planuję zapisac do Avonu w pażdzierniku Zawsze to taniej kosmetyki dla siebie będę miała, a i teraz konsultantki już brak

Wzięłam trochę kosmetyków co by zużywać I ograniczam zakup kosmetyków do 50 zł miesięcznie przez wakację Mam tyle tego, że masakra

I oczywiście zapomniałam zabrać okularów przeciwsłonecznych i vatiki o danych do przelewu właścicielki nie wspomnę i Ale za 10 dni będę musiała jechać na stancję to sobie wezmę

- żel pod prysznic
- maseczki do twarzy
- krem pod oczy
- szampon rumiankowy
- peeling do twarzy

Z avonu
- krem do twarzy brzoskwiniowy + maseczka drzewo herbaciane i ogórek
- mgiełka do ciała fiołek i liczi
- woda toaletowa Refreshing

Ja z kolei nie mogę się doczekać aż mój bób dojrzeje

Muszę jechać pozałatwiać parę spraw

Miłego dnia

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 12:21   #4179
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:

W ogole dzisiaj cały dzien jednak zamiast psowiecic sprzataniu - pocswiecilam rowniez pracy fizycznej, ale w nowym domu mojego brata ciotecznego,. Kucie scian, sprzatanie gruzu, desek itp - caly czas na nogach. Teraz pije colkę i czas na relaks, a zaraz bede pakować zimowe ciuchy wynosic je i zastepowac letnimi. JUtro od rana rodzina, i na ten jeden dziec rezygnuje ze zdrowego odzywiania - w sumie dzisiaj juz tez zrezygnowalam - bo wlasnie pije cole i zjadlam batonika muesli o tej porze xD
Zdrowe żywienie zdrowym żywieniem, ale uważam, że nie należy popadać w skrajności. Ja staram się zdrowo odżywiać, jem bardzo dużo warzyw i owoców, racjonalnie i sensownie staram się układać sobie jadłospis, tj. teraz w sezonie podstawa to owoce i warzywa, ale pilnuję się żeby codziennie zjeść jakieś mięso/rybę + nabiał, ale jak mam ochotę na chipsy/frytki/pizzę/napój gazowany/coś słodkiego itp to sobie nie odmawiam, nie staram czymś zastąpić i nie robię tak jak pewna moja znajoma, która jak zje np. ciastko/batonika, czy coś niezdrowego robi sobie głodówkę i wypija minimum 3 litry wody następnego dnia
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 13:31   #4180
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Zdrowe żywienie zdrowym żywieniem, ale uważam, że nie należy popadać w skrajności. Ja staram się zdrowo odżywiać, jem bardzo dużo warzyw i owoców, racjonalnie i sensownie staram się układać sobie jadłospis, tj. teraz w sezonie podstawa to owoce i warzywa, ale pilnuję się żeby codziennie zjeść jakieś mięso/rybę + nabiał, ale jak mam ochotę na chipsy/frytki/pizzę/napój gazowany/coś słodkiego itp to sobie nie odmawiam, nie staram czymś zastąpić i nie robię tak jak pewna moja znajoma, która jak zje np. ciastko/batonika, czy coś niezdrowego robi sobie głodówkę i wypija minimum 3 litry wody następnego dnia
ale ja generalnie z powodow zdrowotnych nie moge spozywać słodyczy, rzeczy ostrych, fast foodów itp, a jesli zjem cos slodkiego powinnam to wyplukac z organizmu duza iloscia wody, bo po prostu moje nerki,a pozneij pecherz tego nie 'trawia; i pozniej mam z tym mase klopotow. niestety. a po chipsach, jedzeniu z grilla, jedzeniu z maca wymiotuje dalej niz widze, wiec z reguly tez nie jem, bo masochistką nie jestem xD

badz co badz wlasnie trzymam w reku nowa plyte z Shape i wlasnie ja sobie zalaczam i zrobie to teraz zeby zobaczyc jak bardzo mnie to wyciora xD
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 13:56   #4181
samaraNW
Zakorzenienie

witam

nowy trening Ewy niezły, daje popalić
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 14:02   #4182
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:

Aaa już wiem, nic się nie odzywają snow, caate i inne dziewczyny

a o mnie pamiętacie?

Ja o Was pamiętam, często tu zaglądam, ale jakoś nie mam weny do pisania. Dużo czas spędzam na świeżym powietrzu, straszny upał, u mnie 34 st. w cieniu wczoraj, nie cierpię takiej pogody, ale na to wygląda że taka aura nas jeszcze nie opuści

Dziś wybrałam się na zakupy bo chciałam kupić odżywkę w sprayu do włosów, chciałam konkretnie Gliss Kur z olejkami, ale nigdzie nie było w ogóle tej linii Mały wybór takich ekspresowych odżywek jest

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 14:28   #4183
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
witam

nowy trening Ewy niezły, daje popalić
o tak ale dla mnie to jest motywacja - chce kiedys zrfobić to bez zająknięcia poza tym nauka dla mnie - trzeba to robic w naprawde wygodnym stroju, amoje dzisiejsze spodenki pozostawiaja wiele do zyczenia xD
Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
a o mnie pamiętacie?

Ja o Was pamiętam, często tu zaglądam, ale jakoś nie mam weny do pisania. Dużo czas spędzam na świeżym powietrzu, straszny upał, u mnie 34 st. w cieniu wczoraj, nie cierpię takiej pogody, ale na to wygląda że taka aura nas jeszcze nie opuści

Dziś wybrałam się na zakupy bo chciałam kupić odżywkę w sprayu do włosów, chciałam konkretnie Gliss Kur z olejkami, ale nigdzie nie było w ogóle tej linii Mały wybór takich ekspresowych odżywek jest
pamietam Cię

no wlasnie wczoraj była najwieksza masakra, z koelzanka lezalysmy plackiem na ogrodku a pozniej poszlysmy nad rzeke i troche złapałam słonca, bo miałam szorty i top-tubę dzisiaj ejst w miare spoko pgooda, tylko słonca nie mam. mam nadzieje, ze jutro sie pojawi, bo chcialam ejchac nad wode z 2 koelzankami

poza tym u mnie na osiedlu tyle powalonych drzew i to nie takich wcale małych, a naprawde pokaźne rozmiary ;/ w nocy bałam sie jak nie powiem co
Stary 2012-07-02, 16:00   #4184
lacrimachristi
Zakorzenienie

masakra jaka u mnie burza byla w nocy

Edytowane przez lacrimachristi
Czas edycji: 2012-07-02 o 16:01
lacrimachristi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 16:17   #4185
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
o tak ale dla mnie to jest motywacja - chce kiedys zrfobić to bez zająknięcia poza tym nauka dla mnie - trzeba to robic w naprawde wygodnym stroju, amoje dzisiejsze spodenki pozostawiaja wiele do zyczenia xD

pamietam Cię

no wlasnie wczoraj była najwieksza masakra, z koelzanka lezalysmy plackiem na ogrodku a pozniej poszlysmy nad rzeke i troche złapałam słonca, bo miałam szorty i top-tubę dzisiaj ejst w miare spoko pgooda, tylko słonca nie mam. mam nadzieje, ze jutro sie pojawi, bo chcialam ejchac nad wode z 2 koelzankami

poza tym u mnie na osiedlu tyle powalonych drzew i to nie takich wcale małych, a naprawde pokaźne rozmiary ;/ w nocy bałam sie jak nie powiem co
miło, że mnie pamiętasz

Ja siedzę na ogródku, w cieniu, zawsze w cieniu wczoraj siedziałam ok. 5 h i delikatniuśko mnie opaliło. Dziś zrywałam agrest ok. 20 min., trochę w słońcu i wyszła mi pokrzywka

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
masakra jaka u mnie burza byla w nocy

u mnie też, i to w czasie trwania meczu przez jakieś 40 min.

Stary 2012-07-02, 17:36   #4186
Kitka:)
CABIN CREW

hej dziewczyny moje najpiękniejsze
ja powracam , miałam cięzki czas, wiele zmian, sesja itp.. ale zaczynam dziś wakacje, zjechałam na MAzury i powracam do pielęgnacji bo się zaniedbałam jak cholera...

u mnie tropikalne upały, wczoraj w nocy aż spać nie mogłam przez to....a jutro planuje plaże...

muszę sobie jakiś olej do włosów sprawić bo olejowane z dwa miesiące nie były... w ogóle tyle mi się kosmetyków pokończyło że szok....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 17:56   #4187
lacrimachristi
Zakorzenienie

Witaj Kitka
Stary 2012-07-02, 18:08   #4188
CABIN CREW

wzięłam się za nowy trening chodakowskiej ale... przy tym upale do połowy wytrzymałam....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2012-07-02, 18:13   #4189
lacrimachristi
Zakorzenienie

Kitka ja zrobiłam cały i byłam cała mokra
Stary 2012-07-02, 18:15   #4190
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
a o mnie pamiętacie?

Pamiętamy wracaj do nas.
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja powracam , miałam cięzki czas, wiele zmian, sesja itp.. ale zaczynam dziś wakacje, zjechałam na MAzury i powracam do pielęgnacji bo się zaniedbałam jak cholera...

u mnie tropikalne upały, wczoraj w nocy aż spać nie mogłam przez to....a jutro planuje plaże...

muszę sobie jakiś olej do włosów sprawić bo olejowane z dwa miesiące nie były... w ogóle tyle mi się kosmetyków pokończyło że szok....
Kitka, cześć super, że jesteś

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 20:39   #4191
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Hej

Zazdroszczę czerwieni na głowie i odwagi, której mi brakuje, żeby się farbnąć na bordo a to kolor, który ogromnie mi się podoba.
ja miałam w sumie już prawie wszystkie kolory oprócz blondu różu i zieleni. Ciągle mam chęć zmiany w sobie i dlateg oteż nie wychodzi mi zapuszczanie włosów za bardzo ale już od maja nie byłam u fryzjera a 2 miesiące to u mnie wyczyn a teraz mam chęć na blond ale nie potrafie sie zdecydować jaki kolor byłby dobry dla mnie

dziś z zakupów były nici bo TŻ miał jednak dziś wolne i poszliśmy na plaże. Zjarałam sie nawet mocno choć nie było bardzo gorąco, może jakieś 25 stopni w słońcu.
więc jutro ruszam na miasto
a dziś z pielęgnacji było:
mycie włosów
maseczka na włosy
peeling ciała
kąpiel
depilacja
depilacja brwi
mani i pedicure
a w planach mam :
balsamowanie
peeling buzi
maseczka nawilżająca
olej na włosy

Ostatnio kupiłam w kauflandzie krem ewa natura nawilżającyza o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...lisy.htmlokoło 5zł i musze przyznać ze jest rewelacyjny, może nie aż tak jak cetapil ale jednak podstawowe działanie spełnia

życzę wam miłego wieczorku i pięknej pogody

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 20:51   #4192
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętamy wracaj do nas.

wracam wracam
ale powiem Wam, że przez te upały nie mam ochoty o siebie dbać
robię w sumie to co zawsze, ale jakoś tak bez przekonania
na twarzy w okolicach żuchwy i trochę wyżej wyskakują mi z gorąca takie potówki, nie cierpię ich wypełnione wodą, mogę je zdrapywać bez problemu paznokciem, niefajnie to wygląda. Gdyby nie to, cera wyglądałaby super jak na mnie

ostatnio pomalowałam paznokcie u rąk na amarantowy kolor jakaś odmiana, choć dziś już wróciłam do nude

Cytat:
dziś z zakupów były nici bo TŻ miał jednak dziś wolne i poszliśmy na plaże. Zjarałam sie nawet mocno choć nie było bardzo gorąco, może jakieś 25 stopni w słońcu.

zazdroszczę takiej temperatury

Stary 2012-07-02, 20:57   #4193
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Mam to samo

Ale się kiepsko czuję, jakieś przeziębienie mnie rozkłada, czy coś, kaszlę non stop i to coraz bardziej... Nie cierpię mieć kaszlu

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
ale ja generalnie z powodow zdrowotnych nie moge spozywać słodyczy, rzeczy ostrych, fast foodów itp, a jesli zjem cos slodkiego powinnam to wyplukac z organizmu duza iloscia wody, bo po prostu moje nerki,a pozneij pecherz tego nie 'trawia; i pozniej mam z tym mase klopotow. niestety. a po chipsach, jedzeniu z grilla, jedzeniu z maca wymiotuje dalej niz widze, wiec z reguly tez nie jem, bo masochistką nie jestem xD

badz co badz wlasnie trzymam w reku nowa plyte z Shape i wlasnie ja sobie zalaczam i zrobie to teraz zeby zobaczyc jak bardzo mnie to wyciora xD
Biedactwo, współczuję Ci z całego serca problemów ze zdrowiem
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:52   #4194
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

dużo kosmetykow skończonych to źle - bo dużo wydatków, ale z 2 strony można pokupować bez wyrzutów sumienia

fajnie, że jesteś

------------------------------------------

Ja zaraz idę na plażę, tylko mi się kolacja w żołądku ułoży- dopiero teraz coś zjadłam od rana, bo mój żołądek miał dzisiaj zły dzień.

Byłam dzisiaj na zakupach, nie ma jak dresiarskie klimaty kupiłam sobie spodnie(takie jak z pierwszego zdjęcia po lewej http://treningbiegacza.pl/puma/produ...iosnalato-2012) , bluzę i koszulkę.

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
wzięłam się za nowy trening chodakowskiej ale... przy tym upale do połowy wytrzymałam....
Ja póki co kupiłam żeby mieć na przyszłość.
Na razie z racji zmiany żywienia i ograniczenia węglowodanów(które stanowiły u mnie prawie całość pożywienia wcześniej) słabo u mnie z siłami, za jakiś czas poczuję się lepiej, ale jak na razie mój organizm mówi tylko: cukru, cukru, chcę cukru

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Mam to samo
wydaję mi się, że party wstawiła zdjęcia na chwilę i usunęła, bo ja też ich już nie widzę

<3 <3 <3
Stary 2012-07-02, 21:53   #4195
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć
Kobieto a gdzie jesteś nad morzem?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:01   #4196
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Ostatnio kupiłam w kauflandzie krem ewa natura nawilżającyza o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8828,eva-natura-ziola-polskie-krem-intensywnie-nawilzajacy-na-dzien-i-na-noc-z-ekstraktem-z-melisy.htmlokoło 5zł i musze przyznać ze jest rewelacyjny, może nie aż tak jak cetapil ale jednak podstawowe działanie spełnia
wygląda fajnie składowo, nie licząc 'Isopropyl Palmitate' u mnie niestety ten składnik negatywnie działa na twarz.

---
Kupiłam przyspieszacz opalania z ziaji. Będę to razem w filtrem stosować, może dzięki temu moja skóra coś załapie. Bo taką mam skórę, że bez filtra w moment się oparzę, a z filtrami nic się nie opalę, a chciałabym jednak lekką opaleniznę mieć. Ręce coś tam załapały, ale nogi blade- i to brzydko blade, bo niektórzy mają jasną skórę i ładnie wyglądają.

Zastanawiam się co może w nim działać- i chyba po prostu masło kakaowe.

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Cześć
Kobieto a gdzie jesteś nad morzem?
Tradycyjnie w Gdańsku, bo ja takich małych miast nie lubię. Do takiego Helu czy Władysławowa to można by mnie zesłać w ramach kary

A poza tym zawsze mi się tu zakupy udają Tżtowi zresztą tez.
Może dlatego, że jak się ma dużo czasu to się dokładniej sklepy przegląda i łatwiej coś znajduje, a może jakieś rzeczy mniej przebrane, nie wiem ważne, że się udaje coś złowić.

i co tam u Ciebie? bo ostatnio coś zaginęłaś w akcji.

<3 <3 <3
Stary 2012-07-02, 22:17   #4197
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie urządziliście pokój
Nie widzę zdjęć ślubnych szkoda

Też się ostatnio zastanawiałam co się dzieje z dzieczynami
dzieki fotki slubne juz zniknely, usunelam.
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
hey,

party: mnie także zdjęcia się podobają, ślicznie wyglądałaś. Najbardziej wpadło mi w oko zdjęcia gdzie na parapecie siedzisz.
Pamiętam, że o twarzy pisałaś i jej problemach- nie wiem czy udało się doleczyć, czy dobry makijaż czy dobre zdjęcia, ale wygląda dobrze.
A najbardziej zazdroszczę figury

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Ja też, i kitka się gdzieś zawieruszyła.

Snow podobno bardzo zapracowana, nie wiem co z resztą dziewczyn.
dziekuje
jesli chodzi o twarz to faktycznie na czas slubu i sesji cera troche sie uspokoila(moze zasluga kwasow i innych zabiegow), teraz niestety znowu mam maly wysyp... no i przede wszystkim retusz w PS
a jesli chodzi o figure to wcale nie jest tak super jak kupuje ciuchy dzieciece itp, ale nie moge narzekac, bo mi to odpowiada akurat
Cytat:
juz usunelam, nie chce zobaczyc ich kiedys w innym miejscu czy cos...
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
na moim zadupiu jest jeden sklep spożywczy do miasta mam ok 20km, ale sam bilet kosztuje 4 zł w jedną stronę może rowerkiem skocze jak będzie chlodniej

ja ją mam.. i jakaś taka ona bez oszałamiających efektów

ciekawi mnie ta maseczka ilekroć nie zamawiam na doz to ona mnie kusi

Wyglądalaś prześlicznie Zdjęcia są fenomenalne

Cytat:

hej kitka

u mnie tez upaly, w w nocy byly takie burze ze dzis troche lepiej bylo ale i tak duszno...
Stary 2012-07-03, 00:51   #4198
ghana
Zakorzenienie

Mam nadziej ę, że jutro ebdzie fajne słonko bo mam chec posmazyc troche moje schabiki xD musze tylko pdoskoczyć do rossmana, i kupić jakis filtr do ciała z mniejszym spf'em. Mam 50 daxa i sadze ze po wysmarowaniu sie nim malo co mnie złapie a jak juz bede w rossmanie to chyba zaopatrze sie w tonik z ziaji zielony ogorek - na taka pgoode to ebdzie raj dla skory, keidy sobie ja nim przetre - takie odświeżenie xD

dobra, a teraz czas na sen bo jturo ebde miała problemy z pobudką dobranoc
Stary 2012-07-03, 09:02   #4199
CABIN CREW

kobieto no ja na początku jak zaczęlam zdrowiej jeść , eliminować węgle itp to cały czas chciało mi się jeśc i spać.. ale potem było coraz lepiej... w ogóle wydaje mi się że schudłam ostatnio, może potem wrzucę do albumu foto aktualne

ja nastawiałam się że dziś poplażuje, budzę sie i co- mega nawałnica, leje, zimno i :/ przynajmniej warunki mam żeby chodakowską zrobić bo nie jest gorąco

ZALATANA......
Stary 2012-07-03, 09:30   #4200
samaraNW
Zakorzenienie

witam

też miałam plany na dzisiaj i dupa, bo była burza i pada miałam jechać na długą przejażdżkę rowerową za Wro w ramach odstresowania przed jutrem (ostatnie starcie na uczelni)

Cytat:
mnie strasznie włosy przeszkadzają przy wszelkich podskokach, no i mało mam miejsca w pokoju...
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości