|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
Co masz w planach kupić? ![]() Żółtko jajka będzie częściej gościło w pielęgnacji włosów
|
|
#4172 | ||
|
zawsze mam racje
|
hey,
właśnie nad morze dotarłam. Jechaliśmy w dzień i spodziewałam się przemasakry, a nawet aż tak źle nie było, pewnie dlatego że to niedziela ![]() Nocą też ruch bywa niezły, a i do tego tiry się ścigają i żadnym pasem się ich wyprzedzić nie da. Czekam teraz na pizzę, a potem trzeba zrobić zakupy spożywcze ![]() Nie wiem na ile prawdziwe są termometry samochodowe, ale nasz pokazywał 34 stopnie jak wyjeżdzaliśmy(no i nie wiem czy tyle nie było, bo zaniosłam parę drobiazgów do auta, śmieci wyrzuciłam i czułam, że się rozpływam). A zjeżdżamy z autostrady i witają nas chmury i parę kropel deszczu nawet na szybie. Człowiek to ma szczęście No ale jadąc nad polskie morze nie można oczekiwać super pogody cały czas ![]() Chciałabym się jeszcze w sierpniu/wrześniu przelecieć gdzieś na tydzień gdzieś w fajny klimat, ale to zobaczymy. Tylko nie przepadam za hotelami z paru powodów, wolę 100 razy jakieś mieszkanie z aneksem kuchennym. ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
zapomniałam, że mam przecież do pielęgnacji aloes zatężony 10x z zsk, ach skleroza ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
![]() Jak powiem tżtowi czasem- weź za mnie zdecyduj na chybił trafił czy to czy to to mówi- a weź obydwa jak obydwie rzeczy Ci się podobają. I nie chodzi o zbywanie mnie, żeby nie było. A ogólnie jak mam za dużo kosmetyków to się gubię i gorzej mi wychodzi pielęgnacja niż jak mam ilość akurat dobraną do potrzeb. Dlatego czasami ktoś musi za mnie decyzję podjąć ![]() party: mnie także zdjęcia się podobają Pamiętam, że o twarzy pisałaś i jej problemach- nie wiem czy udało się doleczyć, czy dobry makijaż czy dobre zdjęcia, ale wygląda dobrze. A najbardziej zazdroszczę figury ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Ja też, i kitka się gdzieś zawieruszyła. Snow podobno bardzo zapracowana, nie wiem co z resztą dziewczyn.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-07-01 o 19:56 |
||
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
party a ja nie widze Twoich zdjec a mam Cie w znajomych
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie faktycznie. Bliżej, niż do Polski.
|
|
|
#4175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odrzywkę do włosów filtr bronzer krem do rąk top coat odrzywkę do pazurków mgiełkę jakąś rozjaśniacz w promo i może coś jeszcze... ja niedługo mykam spać, dobranoc
|
|
#4176 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dziękuję Cytat:
![]() U mnie też stres, ale nieważne, chciałabym być młodsza ![]() Cytat:
maluję co dwa tygodnie, bo tyle wytrzymują bez uszczerbków. Jutro może pomaluje, bo już dzisiaj mi się nie chce...Cytat:
ja teraz już TŻa nie mam, ale dawniej to samo było Cytat:
i odwagi, której mi brakuje, żeby się farbnąć na bordo a to kolor, który ogromnie mi się podoba.
|
||||
|
|
|
#4177 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może rowerkiem skocze jak będzie chlodniej![]() Cytat:
![]() Cytat:
ilekroć nie zamawiam na doz to ona mnie kusi![]() Cytat:
Zdjęcia są fenomenalneCytat:
![]() Ja się planuję zapisac do Avonu w pażdzierniku Zawsze to taniej kosmetyki dla siebie będę miała, a i teraz konsultantki już brak![]() Wróciłam dzisiaj do domu już na wakację ![]() Wzięłam trochę kosmetyków co by zużywać I ograniczam zakup kosmetyków do 50 zł miesięcznie przez wakację Mam tyle tego, że masakraI oczywiście zapomniałam zabrać okularów przeciwsłonecznych i vatiki o danych do przelewu właścicielki nie wspomnę Ale za 10 dni będę musiała jechać na stancję to sobie wezmę![]() A jutro planuję wiśnie obrywać i będę robiła dżemy, może soki
|
|
#4178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
- maseczki do twarzy - krem pod oczy - szampon rumiankowy - peeling do twarzy Z avonu - krem do twarzy brzoskwiniowy + maseczka drzewo herbaciane i ogórek - mgiełka do ciała fiołek i liczi - woda toaletowa Refreshing Ja z kolei nie mogę się doczekać aż mój bób dojrzeje ![]() ![]() ![]() Muszę jechać pozałatwiać parę spraw ![]() Miłego dnia
|
|
#4179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
badz co badz wlasnie trzymam w reku nowa plyte z Shape i wlasnie ja sobie zalaczam i zrobie to teraz zeby zobaczyc jak bardzo mnie to wyciora xD |
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() nowy trening Ewy niezły, daje popalić
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
a o mnie pamiętacie? ![]() Ja o Was pamiętam, często tu zaglądam, ale jakoś nie mam weny do pisania. Dużo czas spędzam na świeżym powietrzu, straszny upał, u mnie 34 st. w cieniu wczoraj, nie cierpię takiej pogody, ale na to wygląda że taka aura nas jeszcze nie opuści ![]() Dziś wybrałam się na zakupy bo chciałam kupić odżywkę w sprayu do włosów, chciałam konkretnie Gliss Kur z olejkami, ale nigdzie nie było w ogóle tej linii Mały wybór takich ekspresowych odżywek jest
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
o tak
ale dla mnie to jest motywacja - chce kiedys zrfobić to bez zająknięcia poza tym nauka dla mnie - trzeba to robic w naprawde wygodnym stroju, amoje dzisiejsze spodenki pozostawiaja wiele do zyczenia xDCytat:
![]() no wlasnie wczoraj była najwieksza masakra, z koelzanka lezalysmy plackiem na ogrodku a pozniej poszlysmy nad rzeke i troche złapałam słonca, bo miałam szorty i top-tubę dzisiaj ejst w miare spoko pgooda, tylko słonca nie mam. mam nadzieje, ze jutro sie pojawi, bo chcialam ejchac nad wode z 2 koelzankami ![]() poza tym u mnie na osiedlu tyle powalonych drzew i to nie takich wcale małych, a naprawde pokaźne rozmiary ;/ w nocy bałam sie jak nie powiem co
|
|
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
masakra jaka u mnie burza byla w nocy
Edytowane przez lacrimachristi Czas edycji: 2012-07-02 o 16:01 |
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja siedzę na ogródku, w cieniu, zawsze w cieniu ![]() u mnie też, i to w czasie trwania meczu przez jakieś 40 min.
|
|
#4186 |
|
CABIN CREW
|
hej dziewczyny moje najpiękniejsze
ja powracam , miałam cięzki czas, wiele zmian, sesja itp.. ale zaczynam dziś wakacje, zjechałam na MAzury i powracam do pielęgnacji bo się zaniedbałam jak cholera... u mnie tropikalne upały, wczoraj w nocy aż spać nie mogłam przez to....a jutro planuje plaże... muszę sobie jakiś olej do włosów sprawić bo olejowane z dwa miesiące nie były... w ogóle tyle mi się kosmetyków pokończyło że szok....
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Kitka
|
#4188 |
|
CABIN CREW
|
wzięłam się za nowy trening chodakowskiej ale... przy tym upale do połowy wytrzymałam....
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka
ja zrobiłam cały i byłam cała mokra
|
#4190 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wracaj do nas. Cytat:
|
||
|
|
|
#4191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a teraz mam chęć na blond ale nie potrafie sie zdecydować jaki kolor byłby dobry dla mnie dziś z zakupów były nici bo TŻ miał jednak dziś wolne i poszliśmy na plaże. Zjarałam sie nawet mocno choć nie było bardzo gorąco, może jakieś 25 stopni w słońcu. więc jutro ruszam na miasto a dziś z pielęgnacji było: mycie włosów maseczka na włosy peeling ciała kąpiel depilacja depilacja brwi mani i pedicure a w planach mam : balsamowanie peeling buzi maseczka nawilżająca olej na włosy Ostatnio kupiłam w kauflandzie krem ewa natura nawilżającyza o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...lisy.htmlokoło 5zł i musze przyznać ze jest rewelacyjny, może nie aż tak jak cetapil ale jednak podstawowe działanie spełnia życzę wam miłego wieczorku i pięknej pogody
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
wracam wracam ![]() ale powiem Wam, że przez te upały nie mam ochoty o siebie dbać ![]() robię w sumie to co zawsze, ale jakoś tak bez przekonania na twarzy w okolicach żuchwy i trochę wyżej wyskakują mi z gorąca takie potówki, nie cierpię ich wypełnione wodą, mogę je zdrapywać bez problemu paznokciem, niefajnie to wygląda. Gdyby nie to, cera wyglądałaby super jak na mnieostatnio pomalowałam paznokcie u rąk na amarantowy kolor jakaś odmiana, choć dziś już wróciłam do nudeCytat:
zazdroszczę takiej temperatury
|
|
#4193 | |
|
Zadomowienie
|
Mam to samo
![]() Ale się kiepsko czuję, jakieś przeziębienie mnie rozkłada, czy coś, kaszlę non stop i to coraz bardziej... Nie cierpię mieć kaszlu ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4194 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() fajnie, że jesteś ![]() ------------------------------------------ Ja zaraz idę na plażę, tylko mi się kolacja w żołądku ułoży- dopiero teraz coś zjadłam od rana, bo mój żołądek miał dzisiaj zły dzień. Byłam dzisiaj na zakupach, nie ma jak dresiarskie klimaty ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
Na razie z racji zmiany żywienia i ograniczenia węglowodanów(które stanowiły u mnie prawie całość pożywienia wcześniej) słabo u mnie z siłami, za jakiś czas poczuję się lepiej, ale jak na razie mój organizm mówi tylko: cukru, cukru, chcę cukru ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- wydaję mi się, że party wstawiła zdjęcia na chwilę i usunęła, bo ja też ich już nie widzę
|
|
#4196 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
--- Kupiłam przyspieszacz opalania z ziaji. Będę to razem w filtrem stosować, może dzięki temu moja skóra coś załapie. Bo taką mam skórę, że bez filtra w moment się oparzę, a z filtrami nic się nie opalę, a chciałabym jednak lekką opaleniznę mieć. Ręce coś tam załapały, ale nogi blade- i to brzydko blade, bo niektórzy mają jasną skórę i ładnie wyglądają. Zastanawiam się co może w nim działać- i chyba po prostu masło kakaowe. ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Tradycyjnie w Gdańsku, bo ja takich małych miast nie lubię. Do takiego Helu czy Władysławowa to można by mnie zesłać w ramach kary ![]() A poza tym zawsze mi się tu zakupy udają Tżtowi zresztą tez.Może dlatego, że jak się ma dużo czasu to się dokładniej sklepy przegląda i łatwiej coś znajduje, a może jakieś rzeczy mniej przebrane, nie wiem ważne, że się udaje coś złowić. i co tam u Ciebie? bo ostatnio coś zaginęłaś w akcji.
|
|
#4197 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotki slubne juz zniknely, usunelam.Cytat:
![]() jesli chodzi o twarz to faktycznie na czas slubu i sesji cera troche sie uspokoila(moze zasluga kwasow i innych zabiegow), teraz niestety znowu mam maly wysyp a jesli chodzi o figure to wcale nie jest tak super jak kupuje ciuchy dzieciece itp, ale nie moge narzekac, bo mi to odpowiada akurat ![]() juz usunelam, nie chce zobaczyc ich kiedys w innym miejscu czy cos... Cytat:
Cytat:
u mnie tez upaly, w w nocy byly takie burze ze dzis troche lepiej bylo ale i tak duszno...
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadziej ę, że jutro ebdzie fajne słonko bo mam chec posmazyc troche moje schabiki xD musze tylko pdoskoczyć do rossmana, i kupić jakis filtr do ciała z mniejszym spf'em. Mam 50 daxa i sadze ze po wysmarowaniu sie nim malo co mnie złapie
a jak juz bede w rossmanie to chyba zaopatrze sie w tonik z ziaji zielony ogorek - na taka pgoode to ebdzie raj dla skory, keidy sobie ja nim przetre - takie odświeżenie xD dobra, a teraz czas na sen bo jturo ebde miała problemy z pobudką dobranoc |
|
|
|
#4199 |
|
CABIN CREW
|
kobieto no ja na początku jak zaczęlam zdrowiej jeść , eliminować węgle itp to cały czas chciało mi się jeśc i spać.. ale potem było coraz lepiej...
w ogóle wydaje mi się że schudłam ostatnio, może potem wrzucę do albumu foto aktualne ja nastawiałam się że dziś poplażuje, budzę sie i co- mega nawałnica, leje, zimno i :/ przynajmniej warunki mam żeby chodakowską zrobić bo nie jest gorąco
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() też miałam plany na dzisiaj i dupa, bo była burza i pada miałam jechać na długą przejażdżkę rowerową za Wro w ramach odstresowania przed jutrem (ostatnie starcie na uczelni) ![]() mnie strasznie włosy przeszkadzają przy wszelkich podskokach, no i mało mam miejsca w pokoju... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.

dawno mnie tu nie było... tęskniłam za wami, a gdy miałam troszke wiecej czasu to was podczytywałam

w SP kupiłam.

mam nadzieję, że następny będzie lepszy 
leje i zimno prawie 90%czasu. dobrze ze jednak nie pojechalam za nia...
jestem zachwycona