Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-02, 20:13   #481
Nusia7
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Też kibicowałam Hiszpanom

Na pocieszenie, cuciolku, byłam za Włochami, jak grali z Niemcami

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Masz całkowitą rację. Ta pustka mi najbardziej przeszkadza...
Oby szybko minęła!

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Ale za to jedziemy do Łeby, po 20 lipca.

Mój raport (nieco spóźniony):
Fajnie Ja strasznie dawno nie byłam nad polskim morzem.
Co do bilansu, to rzeczywiście masakrycznie dużo Ci przyszło... Niby gratisy, ale zbiór rośnie.

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Możliwe, że to moja wina. Jestem zazdrosna o koleżankę TŻ z pracy, która jest wysoka, szczupła, piękna i wygląda jak modelka, no i młodsza o rok, córka komendanta. TŻ tłumaczy, że przecież to tylko koleżanka i że ma swoje zasady w związku, a jak to do mnie nie dociera to jest wyższa od niego, więc i tak odpada... Jednak wkurza mnie, że karzą im coraz częściej razem pracować w TŻ pokoju, że prawi mu komplementy jakie ma niebieskie oczy w nowych soczewkach itp... Taką już mam naturę i chyba nic z tym nie poradzę
W dodatku na weekend pojechałam do domu, a TŻ został i mieli spać u niego koledzy ze studiów i miał być męski wieczór. Później dowiedziałam się, że jeden z nich wziął siostrę i z nią spędzili cały wieczór i tak wyglądał ten ich męski wieczór...
Zazdrość sama w sobie zawsze jakaś tam jest, ale to jest taka zdrowa zazdrość. Skoro TŻ nie daje Ci powodów, to nie powinnaś taka być Po co być z kimś, komu się nie ufa?
A co do męskiego wieczoru - co za koleś, co przyszedł z siostrą

Poszedł krem do stóp i mini balsam Johnson's Byłam w dwóch aptekach i jednej drogerii zobaczyć za tymi zestawami Ziai, ale nie było Za to kupiłam żel do mycia twarzy Bioderma Sebium 500 ml za 38 zł i taki jakby topper srebrny Miss Selene.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 20:22   #482
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Zużyłam masło Farmony czekolada i pistacje i pastę Blend-a-med 125ml Dostałam też dziś w pracy na imieniny kasę, ręczniki i 2 świeczniki! i mnóstwo życzeń i uścisków i całusów! Jestem strasznie zaskoczona, bo nie spodziewałam się, ze ktoś tak potraktuje zwykłą stażystkę... No ale widocznie dlatego, ze zostaję po stażu i będę wreszcie normalnie pracować!

Cytat:
Ładny bilans dawałaś radę zmywać makijaż oczu tym micelem z ziaji? Ja aktualnie go mam, ale przestałam używać, bo miałam wrażenie, że wypali mi oczy
Co do śmierci, to ja tez się tego boję najbardziej. Pogrzeby mnie totalnie rozstrajają. Płaczę nawet na pogrzebach osób, które nie za bardzo znam. Na pogrzebie dziadka znajomego, którego widziałam raptem kilka razy i nigdy nie rozmawiałam, bo już do niego nie docieralo, to ryczałam bardziej niż jego rodzina...

Pianka do mycia jest z rossmana- nie isana tylko ta druga firma, która produkuję dla rossmana. Kosztuje ok 11 zł.

Dobrze, że Ci przeszedł ból nogi

Nie rozumiem facetów i tego braku wsparcia i unikania problemów... Po obserwacjach znajomych par stwierdziłam, że taki związek nie ma sensu, bo zawsze mogą się pojawić gorsze problemy niż np egzamin magisterski, czy problemy w pracy i co wtedy? Mam nadzieję, że u Ciebie da się to wszystko naprawić, jeśli tego chcesz

Masz całkowitą rację. Ta pustka mi najbardziej przeszkadza...
Co do micela z Ziai to nie lubiłam go za bardzo ale jakoś zmęczyłam. Ja najpierw zmywałam makijaż oka żelem, a potem resztki tym micelem, to jakoś dawał radę. Ale nie szczypał mnie. Ale teraz na szczęście mam ukochane 2 micele Bioderma Sensibio w zapasach i jeszcze jakieś miniatury mleczek Avene i Bioderma
Ja też tak mam z pogrzebami, ze płaczę bardziej niż rodzina czasem... staram się to jakoś powstrzymywać, ale nachodzą mnie myśli, że to mój ktoś bliski odszedł i się rozklejam...
Co do facetów, to dla mnie bardzo ważne jest jak sobie radzi z problemami i jak potrafi je rozwiązywać i zachować zimną krew. To ważne, żeby kobieta miała oparcie w facecie i czuła się bezpiecznie.

Nie martw się, na pewno niebawem pojawi się ktoś odpowiedni w Twoim życiu który zapełni tę pustkę.

Ciekawe te żele. Muszę je obwąchać w Rossie. W ogóle przybyło mi trochę kaski, więc muszę poczynić jakieś zakupy
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 20:30   #483
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość

Zazdrość sama w sobie zawsze jakaś tam jest, ale to jest taka zdrowa zazdrość. Skoro TŻ nie daje Ci powodów, to nie powinnaś taka być Po co być z kimś, komu się nie ufa?
A co do męskiego wieczoru - co za koleś, co przyszedł z siostrą
Przyszedł sam, ale później wpadł na pomysł, żeby pojechać do jego siostry i zabrać ją ze sobą na piwo... Wiem, że to nie TŻ wina i że głupio jakby powiedział, nie nie bierz jej. Ale ze mnie już taka zazdrośnica
Nie bronię mu wychodzić, tylko kurde męski wieczór to męski wieczór, a tak to ja mogłabym zostać równie dobrze i z nimi pójść, ale nie chcę się z nim wszędzie wlec jak ten rzep na ogonie kiedy chce wyjść z kolegami. Ja też nie lubię wychodzić na ploty z koleżankami z TŻ. Niestety często jest tak, że TŻ umawia się z kolegami że wychodzą sami, a oni później przychodzą ze swoimi dziewczynami -.- Szału można dostać.

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Zużyłam masło Farmony czekolada i pistacje i pastę Blend-a-med 125ml Dostałam też dziś w pracy na imieniny kasę, ręczniki i 2 świeczniki! i mnóstwo życzeń i uścisków i całusów! Jestem strasznie zaskoczona, bo nie spodziewałam się, ze ktoś tak potraktuje zwykłą stażystkę... No ale widocznie dlatego, ze zostaję po stażu i będę wreszcie normalnie pracować!

Co do micela z Ziai to nie lubiłam go za bardzo ale jakoś zmęczyłam. Ja najpierw zmywałam makijaż oka żelem, a potem resztki tym micelem, to jakoś dawał radę. Ale nie szczypał mnie. Ale teraz na szczęście mam ukochane 2 micele Bioderma Sensibio w zapasach i jeszcze jakieś miniatury mleczek Avene i Bioderma
Ja też tak mam z pogrzebami, ze płaczę bardziej niż rodzina czasem... staram się to jakoś powstrzymywać, ale nachodzą mnie myśli, że to mój ktoś bliski odszedł i się rozklejam...
Co do facetów, to dla mnie bardzo ważne jest jak sobie radzi z problemami i jak potrafi je rozwiązywać i zachować zimną krew. To ważne, żeby kobieta miała oparcie w facecie i czuła się bezpiecznie.

Nie martw się, na pewno niebawem pojawi się ktoś odpowiedni w Twoim życiu który zapełni tę pustkę.

Ciekawe te żele. Muszę je obwąchać w Rossie. W ogóle przybyło mi trochę kaski, więc muszę poczynić jakieś zakupy
Wszystkiego naj
Mam identycznie
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 20:39   #484
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja też jestem zazdrosna Pod koniec lipca TŻ jedzie na tydzień na kolonię, jako kierownik, oprócz niego będą jeszcze 4 kobity , w tym wiem, że 2 są młode.
Zaufanie zaufaniem, ale jednak jakaś tam szczypta niepokoju i zazdrości jest

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 20:44   #485
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja też jestem zazdrosna Pod koniec lipca TŻ jedzie na tydzień na kolonię, jako kierownik, oprócz niego będą jeszcze 4 kobity , w tym wiem, że 2 są młode.
Miło, że ktoś mnie rozumie Ale Hosenko, Wy już z obrączka na palcu, spodziewacie się dziecka, więc Twój TŻ na pewno będzie grzeczny Myślę, że w takiej sytuacji pewność jest większa niż w zwykłym "nieformalnym" związku.
Stary 2012-07-02, 20:52   #486
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Hosenko, jesteś w ciąży?! Czyli jednak coś przegapiłam przez moje wyjazdy?
Jeśli tak to bardzo bardzo gratuluję
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:01   #487
zywieczdroj
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35065719]Hosenko, jesteś w ciąży?! Czyli jednak coś przegapiłam przez moje wyjazdy?
Jeśli tak to bardzo bardzo gratuluję [/QUOTE]
Ups, chyba się wygadałam, Hosenko życzysz sobie żebym wykasowała swój wpis?
Stary 2012-07-02, 21:02   #488
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35065719]Hosenko, jesteś w ciąży?! Czyli jednak coś przegapiłam przez moje wyjazdy?
Jeśli tak to bardzo bardzo gratuluję [/QUOTE]

To jeszcze przed Twoim wyjazdem Leci 10 tydzień

Instagram

Stary 2012-07-02, 21:03   #489
Konto usunięte

Ojć.
W razie czego też mogę edytować
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:03   #490
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ups, chyba się wygadałam, Hosenko życzysz sobie żebym wykasowała swój wpis?
Nie, niech zostanie

Instagram

Stary 2012-07-02, 21:03   #491
Konto usunięte

Cytat:

To jeszcze przed Twoim wyjazdem Leci 10 tydzień
Czyli Ci wtedy wykrakałam jak Ci się apetyty włączały?
Stary 2012-07-02, 21:05   #492
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35066016]Czyli Ci wtedy wykrakałam jak Ci się apetyty włączały? [/QUOTE]
Nie Apetyty mi się nie włączyły, z resztą do dzisiaj tak jest

Ale chodziło wtedy o ciągłe zmęczenie, trudności z koncentracją i nietolerancję kawy. Podejrzewałam i się potwierdziło.

Instagram

Stary 2012-07-02, 21:06   #493
Konto usunięte

Cytat:
Nie Apetyty mi się nie włączyły, z resztą do dzisiaj tak jest

Ale chodziło wtedy o ciągłe zmęczenie, trudności z koncentracją i nietolerancję kawy. Podejrzewałam i się potwierdziło.
No właśnie pamiętam, że COŚ było i się "nabijałam"
Ale cieszysz się chyba z przyszłego brzuszka?
Stary 2012-07-02, 21:10   #494
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35066118]No właśnie pamiętam, że COŚ było i się "nabijałam"
Ale cieszysz się chyba z przyszłego brzuszka? [/QUOTE]
Teraz chyba tak Tzn martwię sie dalej, bo mam umowę do końca sierpnia i nie wiem jak prezes zareaguje

Instagram

Stary 2012-07-02, 21:52   #495
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
O to mi właśnie chodzi. Ja też czasem jestem zazdrosna o TŻ-a, ale jednocześnie jestem pewna, że nigdy by mnie nie zdradził ani nic z tych rzeczy.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:10   #496
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie Ja strasznie dawno nie byłam nad polskim morzem.
Co do bilansu, to rzeczywiście masakrycznie dużo Ci przyszło... Niby gratisy, ale zbiór rośnie.
Tak, wiem że dużo przybyło, ale nie bardzo miałam na to wpływ. Teraz zużywam

Hosenko gratuluję Jakoś też do mnie nie dotarł ta wiadomość, ale ostatnio nie byłam na bierząco

A co do zazdrości to szczerze mówiąc nie bardzo to rozumiem. Mój TŻ spotyka się na "randki" z koleżankami z poprzedniej pracy - oczywiście nie często i po koleżeńsku; ja podobnie spotykam się z kolegami (grupą kolegów). W czasach studenckich wiele razy chodziliśmy na imprezy osobno - to, że ja miałam egzamin czy kolokwium nie oznaczało, że TŻ ma siedzieć w domu i odwrotnie. A były to imprezy w klubach, alkohol, muzyka, tańce itd. Nie jestem o TŻ zazdrosna i on o mnie też nie. Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie mieć zazdrosnego faceta.
Ale oczywiście nasz związek jest daleki od wolnego związku, żeby nie było wątpliwości

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2012-07-02 o 22:13
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 22:14   #497
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
O to mi właśnie chodzi. Ja też czasem jestem zazdrosna o TŻ-a, ale jednocześnie jestem pewna, że nigdy by mnie nie zdradził ani nic z tych rzeczy.
Mój TŻ przez 7 lat nie zrobił mi żadnej akcji (no chyba, że się jeszcze nie dowiedziałam ) ale nigdy nie będę nikogo pewna na 100 %. Znam tyle koleżanek, które ślepo ufały swoim już narzeczonym, a okazywało się, że jednak potrafił ich puścić bokiem... A one głupie wpatrzone w nich jak w obrazek i nie dawały sobie nic wmówić... Chyba za dużo znam takich przypadków i teraz przekładam te możliwości na swój związek, stąd te parę procent niepewności, że wszystko się może zdarzyć i nie można być nikogo w 100% pewnym.

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Tak, wiem że dużo przybyło, ale nie bardzo miałam na to wpływ. Teraz zużywam

Hosenko gratuluję Jakoś też do mnie nie dotarł ta wiadomość, ale ostatnio nie byłam na bierząco

A co do zazdrości to szczerze mówiąc nie bardzo to rozumiem. Mój TŻ spotyka się na "randki" z koleżankami z poprzedniej pracy - oczywiście nie często i po koleżeńsku; ja podobnie spotykam się z kolegami (grupą kolegów). W czasach studenckich wiele razy chodziliśmy na imprezy osobno - to, że ja miałam egzamin czy kolokwium nie oznaczało, że TŻ ma siedzieć w domu i odwrotnie. A były to imprezy w klubach, alkohol, muzyka, tańce itd. Nie jestem o TŻ zazdrosna i on o mnie też nie. Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie mieć zazdrosnego faceta.
Bardzo fajne podejście, chciałabym się takiego nauczyć Niestety chyba taka zazdrość wynika z kompleksów....
Stary 2012-07-02, 22:23   #498
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ przez 7 lat nie zrobił mi żadnej akcji (no chyba, że się jeszcze nie dowiedziałam ) ale nigdy nie będę nikogo pewna na 100 %. Znam tyle koleżanek, które ślepo ufały swoim już narzeczonym, a okazywało się, że jednak potrafił ich puścić bokiem... A one głupie wpatrzone w nich jak w obrazek i nie dawały sobie nic wmówić... Chyba za dużo znam takich przypadków i teraz przekładam te możliwości na swój związek, stąd te parę procent niepewności, że wszystko się może zdarzyć i nie można być nikogo w 100% pewnym.

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Bardzo fajne podejście, chciałabym się takiego nauczyć Niestety chyba taka zazdrość wynika z kompleksów....
Ja kompleksów nie mam Uważam, że to nie tylko sprawa kompleksów, ale też nastawienia. Jakbym na każdego patrzyła tak, że nie będę go na 100% pewna, to chyba nigdy nie umiałabym stworzyć udanego związku. Jeśli jesteś z kimś kto Cię kocha, to nie widzę sensu bycia zazdrosnym w każdej możliwej sytuacji. Ta druga osoba wyczuwa ciągłe podejrzenia
Zdradzona poczułabym się wtedy, kiedy TŻ wolałby rozmawiać, spotykać się, spędzać czas z kimś innym niż ze mną. A jeśli spotka się raz na jakiś czas z koleżanką, pójdzie z nią na piwo, albo nawet się upije i muszę go rano leczyć z kaca, to nawet jest to dla mnie zabawne

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2012-07-02 o 22:24
Stary 2012-07-02, 22:35   #499
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kompleksów nie mam Uważam, że to nie tylko sprawa kompleksów, ale też nastawienia. Jakbym na każdego patrzyła tak, że nie będę go na 100% pewna, to chyba nigdy nie umiałabym stworzyć udanego związku. Jeśli jesteś z kimś kto Cię kocha, to nie widzę sensu bycia zazdrosnym w każdej możliwej sytuacji. Ta druga osoba wyczuwa ciągłe podejrzenia
Zdradzona poczułabym się wtedy, kiedy TŻ wolałby rozmawiać, spotykać się, spędzać czas z kimś innym niż ze mną. A jeśli spotka się raz na jakiś czas z koleżanką, pójdzie z nią na piwo, albo nawet się upije i muszę go rano leczyć z kaca, to nawet jest to dla mnie zabawne
Masz rację I zazdroszczę braku kompleksów - ja się ciągle porównuję z TŻ koleżankami, znajomymi... Miałam kiedyś wspólną koleżankę moją i TŻ, która tak strasznie we mnie tę zazdrość podjudzała nawet gdy nie miałam powodów, a ja byłam młoda i głupia i tak mi chyba zostało.... Przez nią też nabawiłam się kompleksów, bo kiedyś ich nie miałam. Wyciągała różne akcje TŻ jak jeszcze ze mną nie był o mi na okrągło je powtarzała... Ehh, dobrze, że to już moja była koleżanka... Szkoda, że do teraz nie mogę się ogarnąć...
Stary 2012-07-02, 22:41   #500
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację I zazdroszczę braku kompleksów - ja się ciągle porównuję z TŻ koleżankami, znajomymi... Miałam kiedyś wspólną koleżankę moją i TŻ, która tak strasznie we mnie tę zazdrość podjudzała nawet gdy nie miałam powodów, a ja byłam młoda i głupia i tak mi chyba zostało.... Przez nią też nabawiłam się kompleksów, bo kiedyś ich nie miałam. Wyciągała różne akcje TŻ jak jeszcze ze mną nie był o mi na okrągło je powtarzała... Ehh, dobrze, że to już moja była koleżanka... Szkoda, że do teraz nie mogę się ogarnąć...
Kochana trudno mi cokolwiek doradzać, bo sama nie byłam w takiej sytuacji. Na Twoim miejscu postawiła bym teraz na siebie. Oprócz nauki znajdź też chwilę na swoje przyjemności albo jakieś szalone rzeczy: wykup sobie masaż, kup sexy szpilki, zmień kolor włosów albo zetnij, odezwij się do kogoś z kim nie masz od lat kontaktu itd. Spróbuj odbudować swoje poczucie wartości. Być może wtedy znajdziesz kolejnego TŻ albo odzyskasz zaufanie/ograniczysz zazdrość do tego, z którym byłaś tyle lat.
Stary 2012-07-02, 22:56   #501
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana trudno mi cokolwiek doradzać, bo sama nie byłam w takiej sytuacji. Na Twoim miejscu postawiła bym teraz na siebie. Oprócz nauki znajdź też chwilę na swoje przyjemności albo jakieś szalone rzeczy: wykup sobie masaż, kup sexy szpilki, zmień kolor włosów albo zetnij, odezwij się do kogoś z kim nie masz od lat kontaktu itd. Spróbuj odbudować swoje poczucie wartości. Być może wtedy znajdziesz kolejnego TŻ albo odzyskasz zaufanie/ograniczysz zazdrość do tego, z którym byłaś tyle lat.
Dzięki Księżniczko - ten post mi wiele uświadomił Nie patrzyłam wcześniej na to z tej strony. Ogólnie nie mam do siebie zastrzeżeń poza moimi wiecznymi problemami z cerą i nogami, których przez depilator nie mogę pokazać w spódniczce bez rajstop Reszta to nie problem. No parę kilogramów w dół też by się przydało, ale to zależy ode mnie i jest do zrobienia. I przepraszam za to uzewnętrznianie się na wątku
Stary 2012-07-02, 23:00   #502
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, powracam powoli do świata żywych. Mam powiedzmy "wakacje", zdałam wczoraj egzamin warunkowy na 4. Jeszcze umówiłam się na zaliczenie 9 i 16 lipca, to zawsze trochę mniej na wrzesień. Póki co, wróciłam dziś do domku nareszcie, ale niestety nie ze wszystkimi swoimi kosmetykami. Tż ma mi przywieźć resztę za tydzień. W dodatku mamy 2 wesela w lipcu i muszę do tego czasu się jakoś doprowadzić do ładu.
Mam kosmetykowy przesyt. Nie mam co kupować, wszystkiego mam aż za nadto. Przyszła mi oferta z YR z darmową So Elixir i nie mam po prostu czego zamówić, no nie mam Zacznę się kąpać i smarować balsami po 4 razy dziennie to może szybciej wszystko zejdzie.

Wklejam bilans, choć planowałam zużyć dużo więcej...
]
ja w tym roku powtarzałam przedmiot i jak już wiedziałam, ze mam zdany i z głowy poczułam mega ulge
Sporo zużyć
Cytat:
To teraz pora na mnie...

c
nie jest najgorzej Chociaż zakupów sporo Ale też zużycia duże
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35036854]OK, ogarnęłam raporcik...
Kupiłam tylko jedną rzecz, ale poległam na kosmetykach ze zjazdu bloggerek i tych do recenzji. Z jednej strony oczywiście super, że mogę wypróbować, a z drugiej, zaczyna mi brakować miejsca
W lipcu intensywnie denkuję!

[/QUOTE]
gorzej by było gdybyś za wszystko co dostała zaplaciła Czeka Cię lipiec zużyć

idę doczytam ostatnia strone i wrzucę swój bilans
Stary 2012-07-02, 23:09   #503
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Co to za krem brzozowy? Fajny??
O kremie brzozowym pisałam TUTAJ

Cytat:
Niestety w tym roku się nie wybierzemy, ze względu na TŻta operację. Ale za to jedziemy do Łeby, po 20 lipca.

.
Tez bede w Lebie ale nie znam dokaldnej daty!!

Jutro mam badanie, zapłace za nie p0twornie duzo, bo ide prywatnie. na NFZ czekałabym do grudnia... Ach ta polska słuzba zdrowia...
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 23:17   #504
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz chyba tak Tzn martwię sie dalej, bo mam umowę do końca sierpnia i nie wiem jak prezes zareaguje
Gratuluję I trzymam kciuki żeby umowę przedłużyli mimo wszystko

Co do zazdrosci to ja sie lepiej nie wypowiem Bo mnie trafia jak Tż mi o jakiś koleżankach coś mówi. Ale to działa u nas w dwie strony On jest zazdrosny bardziej niż ja

Bilans:

Zużyłam:
1) odżywka do włosów wzmacniająca Joanna
2) ]emulsja do higieny intymnej Intimea
3. balsam do stop Fuss Wohl
4. szampon wzmacniający Joanna
5. żel pod prysznic Luksja
6. zel pod prysznic Spa Bali BeBeauty
7. On line sól do kąpieli miód&mleko
8. szampon witaminowy Isana
9. odzywka intensywna odbudowa ziaja
10. Odżywka Evelina 8w1
11. lakier pierre rene nr 43
12. peeling biała czekolada&wanilia Isana
13. maseczka intensywanie pielęgnująca Gliss Kur
14. żel myjący przeciwko wypryskom Avon
15. Ozywka do włosów Joanna miód &cytryna
16. Garnier 3w1 do twarzy
17. Kulka Garnier
18. Olejek pod prysznic Isany

Oddałam:
- 2 eyelinery
- krem do twarzy Best

Kupiłam:
1, mus garnier
2, balsam lirene
3. krem do rąk Eveline
4. odżywka Eveline SOS
5. odżywka Eveline 8w1
6. szampon sayoss
7. maska do włosów wax
8. lakier Essence ANL
9. lakier Essence Fruity
10. liner Essence ANL\
11. brązer Essence ANL
12-13 dwa błyszczyki matowe Manhattan
14. korektor Wake me up Rimmel
15. kredka czarna do przydymionego makijażu Ingrid
16. antyperspirant Dove
17. antyperspirant Garnier
18. balsam do ciała wygładzająco nawilżający Soraya
19.Peeling do twarzy kolastyna
20. tonik Kolastyna
21. żel do mycia twarzy kolastyna
22. peeling do twarzy z arbuzem Joanna Naturia
23, mgiełka Play it spicy Playboy
24, dezodorant La Rive
25. lakier Golden rose nr 45
26. lakier Golden Rose nr 56
27. lakier Golden Rose nr 28
28. żel pod prysznic grejpfrut i pomarańcza Joanna
29. żel pod prysznic z żurawiną Joanna
20. peeling cukrowy do rąk Paloma

ZSK:
hydrolat cytrynowy
peeling z czarnej porzeczki
glinka biała porcelanowa
ekstrakt z soku mandarynki

Dostałam:
- krem do rąk Avon
- peeling do stóp Avon
- krem do stóp Avon

Jeden wielki dramat Dopiero jak mam wszystko czarno na białym uświadamiam sobie ile kasy wydałam i zachcianek miałam kosmetycznych
W lipcu planuję ograniczyć zakupy do minimum I wydać max 50 zł.

Wczoraj wróciłam do domu. Wzięłam 1/3 swojego zbioru i planuje to zużywać.
Stary 2012-07-03, 08:24   #505
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
nawet się upije i muszę go rano leczyć z kaca, to nawet jest to dla mnie zabawne
Ja przez to w połowie nocy przeniosłam się do salonu TZ po konferencji był na ognisku, potem na kręglach, wrócił po 22 (od rana) Wykładał nogi na mnie, ręce, pchał się, do tego waliło wódą, że w końcu wzięłam poduszkę i poszłam do salonu Jeszcze go zamknęłam w pokoju,w tych oparach
Dla mnie leczenie z kasa nie jest zabawne, wiec sam sobie musi radzić i raczej mnie to nie rusza - mógł tyle nie pić

Instagram

Stary 2012-07-03, 10:58   #506
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie leczenie z kasa nie jest zabawne, wiec sam sobie musi radzić i raczej mnie to nie rusza - mógł tyle nie pić
Może źle się wyraziłam, że zabawne. Nie to, że mnie bawi jak on cierpi, tylko mam po prostu do tego luźne podejście. Raz ja ratuję jego, innym razem on mnie wlecze do domu
Stary 2012-07-03, 11:42   #507
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Tez bylam typem zazdrosnicy, gdy tz chodzil na studia. Non stop zarywal nocy na projekty grupowe, byl w grupie z dziewczynami, czesto konczyly pozno, odwozil je na dworzec...strasznie wszystko mile z jego strony

Z drugiej strony dal mi odczuc ze to ja jestem dla niego najwazniejsza, nigdy nie czulam sie zaniedbana, okazalo sie ze to ja sie sama nakrecam.
Mamy do siebie zaufanie, to podstawa w zwiazku.
Trzeba miec przede wszystkim zdrowe podejscie, tu nie chodzi o to zeby patrzec w siebie jak w obrazek. Oprocz bycia para, kazdy powinien miec jeszcze swoje osobiste zycie, swoje hobby, umawiac sie na babskie spotkania, czuc troche wolnosci mimo zwiazku.

Powodzenia zywiec
Kiedys znalazlam cytat: "Miłość jest drogą do wolności. Ta droga zaczyna się od miłości samego siebie."

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 12:36   #508
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dziewczyny mogę dołączyć?
Stary 2012-07-03, 16:05   #509
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Dziewczyny mogę dołączyć?
Jak musisz.

A tak na poważnie, witaj.
Stary 2012-07-03, 16:10   #510
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Jak musisz.

A tak na poważnie, witaj.
Oj muszę W tym miesiącu wydałam tyle na kosmetyki, że głowa mała (jak dla mnie 200zł na miesiąc na kosmetyki to majątek).

Pocieszam się faktem, że inwestuję w droższe perfumy i stąd taka duża kwota

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości