|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
![]() Na pocieszenie, cuciolku, byłam za Włochami, jak grali z Niemcami ![]() Oby szybko minęła!Cytat:
Ja strasznie dawno nie byłam nad polskim morzem.Co do bilansu, to rzeczywiście masakrycznie dużo Ci przyszło... Niby gratisy, ale zbiór rośnie. Cytat:
A co do męskiego wieczoru - co za koleś, co przyszedł z siostrą ![]() Poszedł krem do stóp i mini balsam Johnson's Byłam w dwóch aptekach i jednej drogerii zobaczyć za tymi zestawami Ziai, ale nie było Za to kupiłam żel do mycia twarzy Bioderma Sebium 500 ml za 38 zł i taki jakby topper srebrny Miss Selene.
|
||
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam masło Farmony czekolada i pistacje i pastę Blend-a-med 125ml
Cytat:
i jeszcze jakieś miniatury mleczek Avene i Bioderma ![]() Ja też tak mam z pogrzebami, ze płaczę bardziej niż rodzina czasem... staram się to jakoś powstrzymywać, ale nachodzą mnie myśli, że to mój ktoś bliski odszedł i się rozklejam... Co do facetów, to dla mnie bardzo ważne jest jak sobie radzi z problemami i jak potrafi je rozwiązywać i zachować zimną krew. Nie martw się, na pewno niebawem pojawi się ktoś odpowiedni w Twoim życiu Ciekawe te żele. Muszę je obwąchać w Rossie. W ogóle przybyło mi trochę kaski, więc muszę poczynić jakieś zakupy
|
|
#483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie bronię mu wychodzić, tylko kurde męski wieczór to męski wieczór, a tak to ja mogłabym zostać równie dobrze i z nimi pójść, ale nie chcę się z nim wszędzie wlec jak ten rzep na ogonie kiedy chce wyjść z kolegami. Ja też nie lubię wychodzić na ploty z koleżankami z TŻ. Niestety często jest tak, że TŻ umawia się z kolegami że wychodzą sami, a oni później przychodzą ze swoimi dziewczynami -.- Szału można dostać. ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
Mam identycznie
|
||
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem zazdrosna
Pod koniec lipca TŻ jedzie na tydzień na kolonię, jako kierownik, oprócz niego będą jeszcze 4 kobity , w tym wiem, że 2 są młode.Zaufanie zaufaniem, ale jednak jakaś tam szczypta niepokoju i zazdrości jest
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Hosenko, Wy już z obrączka na palcu, spodziewacie się dziecka, więc Twój TŻ na pewno będzie grzeczny |
|
|
|
|
#486 |
|
Konto usunięte
|
Hosenko, jesteś w ciąży?! Czyli jednak coś przegapiłam przez moje wyjazdy?
![]() Jeśli tak to bardzo bardzo gratuluję
|
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35065719]Hosenko, jesteś w ciąży?! Czyli jednak coś przegapiłam przez moje wyjazdy?
![]() Jeśli tak to bardzo bardzo gratuluję [/QUOTE]Ups, chyba się wygadałam, Hosenko życzysz sobie żebym wykasowała swój wpis? |
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35065719]Hosenko, jesteś w ciąży?! Czyli jednak coś przegapiłam przez moje wyjazdy?
![]() Jeśli tak to bardzo bardzo gratuluję [/QUOTE]![]() To jeszcze przed Twoim wyjazdem
|
#489 |
|
Konto usunięte
|
Ojć.
W razie czego też mogę edytować
|
|
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#491 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35066016]Czyli Ci wtedy wykrakałam jak Ci się apetyty włączały?
[/QUOTE]Nie Apetyty mi się nie włączyły, z resztą do dzisiaj tak jest ![]() Ale chodziło wtedy o ciągłe zmęczenie, trudności z koncentracją i nietolerancję kawy. Podejrzewałam i się potwierdziło.
|
#493 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale cieszysz się chyba z przyszłego brzuszka?
|
|
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35066118]No właśnie pamiętam, że COŚ było i się "nabijałam"
![]() Ale cieszysz się chyba z przyszłego brzuszka? [/QUOTE]Teraz chyba tak Tzn martwię sie dalej, bo mam umowę do końca sierpnia i nie wiem jak prezes zareaguje
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
O to mi właśnie chodzi. Ja też czasem jestem zazdrosna o TŻ-a, ale jednocześnie jestem pewna, że nigdy by mnie nie zdradził ani nic z tych rzeczy.
|
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hosenko gratuluję ![]() A co do zazdrości to szczerze mówiąc nie bardzo to rozumiem. Mój TŻ spotyka się na "randki" z koleżankami z poprzedniej pracy - oczywiście nie często i po koleżeńsku; ja podobnie spotykam się z kolegami (grupą kolegów). W czasach studenckich wiele razy chodziliśmy na imprezy osobno - to, że ja miałam egzamin czy kolokwium nie oznaczało, że TŻ ma siedzieć w domu i odwrotnie. A były to imprezy w klubach, alkohol, muzyka, tańce itd. Nie jestem o TŻ zazdrosna i on o mnie też nie. Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie mieć zazdrosnego faceta. Ale oczywiście nasz związek jest daleki od wolnego związku, żeby nie było wątpliwości
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2012-07-02 o 22:13 |
|
|
|
|
#497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam, że to nie tylko sprawa kompleksów, ale też nastawienia. Jakbym na każdego patrzyła tak, że nie będę go na 100% pewna, to chyba nigdy nie umiałabym stworzyć udanego związku. Jeśli jesteś z kimś kto Cię kocha, to nie widzę sensu bycia zazdrosnym w każdej możliwej sytuacji. Ta druga osoba wyczuwa ciągłe podejrzenia Zdradzona poczułabym się wtedy, kiedy TŻ wolałby rozmawiać, spotykać się, spędzać czas z kimś innym niż ze mną. A jeśli spotka się raz na jakiś czas z koleżanką, pójdzie z nią na piwo, albo nawet się upije i muszę go rano leczyć z kaca, to nawet jest to dla mnie zabawne
Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2012-07-02 o 22:24 |
|
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reszta to nie problem. No parę kilogramów w dół też by się przydało, ale to zależy ode mnie i jest do zrobienia. I przepraszam za to uzewnętrznianie się na wątku
|
|
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sporo zużyć ![]() nie jest najgorzej Chociaż zakupów sporo Ale też zużycia duże![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35036854]OK, ogarnęłam raporcik... Kupiłam tylko jedną rzecz, ale poległam na kosmetykach ze zjazdu bloggerek i tych do recenzji. Z jednej strony oczywiście super, że mogę wypróbować, a z drugiej, zaczyna mi brakować miejsca W lipcu intensywnie denkuję! [/QUOTE] gorzej by było gdybyś za wszystko co dostała zaplaciła Czeka Cię lipiec zużyć![]() idę doczytam ostatnia strone i wrzucę swój bilans
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
O kremie brzozowym pisałam TUTAJ
Cytat:
Jutro mam badanie, zapłace za nie p0twornie duzo, bo ide prywatnie. na NFZ czekałabym do grudnia... Ach ta polska słuzba zdrowia...
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zazdrosci to ja sie lepiej nie wypowiem Bo mnie trafia jak Tż mi o jakiś koleżankach coś mówi. Ale to działa u nas w dwie strony On jest zazdrosny bardziej niż ja![]() Bilans: Zużyłam: 1) odżywka do włosów wzmacniająca Joanna 2) ]emulsja do higieny intymnej Intimea 3. balsam do stop Fuss Wohl 4. szampon wzmacniający Joanna 5. żel pod prysznic Luksja 6. zel pod prysznic Spa Bali BeBeauty 7. On line sól do kąpieli miód&mleko 8. szampon witaminowy Isana 9. odzywka intensywna odbudowa ziaja 10. Odżywka Evelina 8w1 11. lakier pierre rene nr 43 12. peeling biała czekolada&wanilia Isana 13. maseczka intensywanie pielęgnująca Gliss Kur 14. żel myjący przeciwko wypryskom Avon 15. Ozywka do włosów Joanna miód &cytryna 16. Garnier 3w1 do twarzy 17. Kulka Garnier 18. Olejek pod prysznic Isany Oddałam: - 2 eyelinery - krem do twarzy Best Kupiłam: 1, mus garnier 2, balsam lirene 3. krem do rąk Eveline 4. odżywka Eveline SOS 5. odżywka Eveline 8w1 6. szampon sayoss 7. maska do włosów wax 8. lakier Essence ANL 9. lakier Essence Fruity 10. liner Essence ANL\ 11. brązer Essence ANL 12-13 dwa błyszczyki matowe Manhattan 14. korektor Wake me up Rimmel 15. kredka czarna do przydymionego makijażu Ingrid 16. antyperspirant Dove 17. antyperspirant Garnier 18. balsam do ciała wygładzająco nawilżający Soraya 19.Peeling do twarzy kolastyna 20. tonik Kolastyna 21. żel do mycia twarzy kolastyna 22. peeling do twarzy z arbuzem Joanna Naturia 23, mgiełka Play it spicy Playboy 24, dezodorant La Rive 25. lakier Golden rose nr 45 26. lakier Golden Rose nr 56 27. lakier Golden Rose nr 28 28. żel pod prysznic grejpfrut i pomarańcza Joanna 29. żel pod prysznic z żurawiną Joanna 20. peeling cukrowy do rąk Paloma ZSK: hydrolat cytrynowy peeling z czarnej porzeczki glinka biała porcelanowa ekstrakt z soku mandarynki Dostałam: - krem do rąk Avon - peeling do stóp Avon - krem do stóp Avon Jeden wielki dramat Dopiero jak mam wszystko czarno na białym uświadamiam sobie ile kasy wydałam i zachcianek miałam kosmetycznychW lipcu planuję ograniczyć zakupy do minimum I wydać max 50 zł.Wczoraj wróciłam do domu. Wzięłam 1/3 swojego zbioru i planuje to zużywać. ![]()
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ po konferencji był na ognisku, potem na kręglach, wrócił po 22 (od rana) Wykładał nogi na mnie, ręce, pchał się, do tego waliło wódą, że w końcu wzięłam poduszkę i poszłam do salonu Jeszcze go zamknęłam w pokoju,w tych oparach ![]() Dla mnie leczenie z kasa nie jest zabawne, wiec sam sobie musi radzić i raczej mnie to nie rusza - mógł tyle nie pić
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Tez bylam typem zazdrosnicy, gdy tz chodzil na studia. Non stop zarywal nocy na projekty grupowe, byl w grupie z dziewczynami, czesto konczyly pozno, odwozil je na dworzec...strasznie wszystko mile z jego strony
![]() ![]() Z drugiej strony dal mi odczuc ze to ja jestem dla niego najwazniejsza, nigdy nie czulam sie zaniedbana, okazalo sie ze to ja sie sama nakrecam. Mamy do siebie zaufanie, to podstawa w zwiazku. Trzeba miec przede wszystkim zdrowe podejscie, tu nie chodzi o to zeby patrzec w siebie jak w obrazek. Oprocz bycia para, kazdy powinien miec jeszcze swoje osobiste zycie, swoje hobby, umawiac sie na babskie spotkania, czuc troche wolnosci mimo zwiazku. ![]() Powodzenia zywiec Kiedys znalazlam cytat: "Miłość jest drogą do wolności. Ta droga zaczyna się od miłości samego siebie." |
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mogę dołączyć?
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Oj muszę
W tym miesiącu wydałam tyle na kosmetyki, że głowa mała (jak dla mnie 200zł na miesiąc na kosmetyki to majątek).Pocieszam się faktem, że inwestuję w droższe perfumy i stąd taka duża kwota
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

Oby szybko minęła!
Ja strasznie dawno nie byłam nad polskim morzem.

Byłam w dwóch aptekach i jednej drogerii zobaczyć za tymi zestawami Ziai, ale nie było
i taki jakby topper srebrny Miss Selene.

dawałaś radę zmywać makijaż oczu tym micelem z ziaji? Ja aktualnie go mam, ale przestałam używać, bo miałam wrażenie, że wypali mi oczy
Pod koniec lipca TŻ jedzie na tydzień na kolonię, jako kierownik, oprócz niego będą jeszcze 4 kobity

Dopiero jak mam wszystko czarno na białym uświadamiam sobie ile kasy wydałam i zachcianek miałam kosmetycznych