|
|
#15331 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
. Zaraz coś znajdziemy ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
|
|
#15332 |
|
Raczkowanie
|
Andzikus: nosiłam ten top z gatty,jestem praworeczna dlatego prawy puścił szybciej
![]() Kasikk: na ostatniej wizycie pytałam sie Dr.czy moge wykonywac jakies inne cwiczenia w domu,powiedziala ,ze tylko basen.Czesto teraz jestem nad morzem wiec sprobuje tam popływac>tylko ,zeby nie było duzych fal.Az taka pływaczka to nie jestem .
|
#15333 |
|
Zadomowienie
|
Dam, dam... a mieszkam w Gdańsku.
|
#15334 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
dziewczyny a normalny rower kiedy mozna wykorzystac??kiedys pytalam dr na konsultacji i pytalam o 2 miesiace to mowila ze bede mogla -dojezdzam nim do pracy
|
||
|
|
|
#15335 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nie było mnie torszkę , ale wyciagnę parę postów za które chcę podziękować.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No tak-i jedno co bije z Waszych wypowiedzi to to że KIEDYŚ tu było miło. A te wszystkie inne osoby które narzekają, a są tu od NIEDAWNA chcą nam tu zrobić inne miło, swoje miło. Kochane to forum to przecież nie ja- tylko MY. Znamy się od dawna, razem przeszłyśmy wiele, tu się razem cieszymy i czasem płaczemy . Nie ma drugiego takiego forum !!! a to tylko dzięki NAM wszystkim. NIE POZWÓLMY BY BY NAM MÓWILI JAKIE "MIŁO" JEST NASZE Niestety ja sama nic nie zrobie. Tylko MY możemy utrzymać tu dawny stan ![]() Cytat:
Przepraszam a co masz na myśli pisząc "miło jak zawsze". Zalogowałaś się w tym roku , masz kilkanaście postów - właściwie byłaś tylko w centrum tej zawieruchy jaką nam tu inni robią . O jakim "zawsze" piszesz? Widzisz date przy moim avku- to ja wiem kiedy tu jest miło. Podobnie jak nasza Andzikus per Don Pedro która po kilku postach napisała "tworzymy społeczność , czemu ktoś (czyt. zła Mya) nam tu robi takie rzeczy?" Pięknie się w NAS wpasowałaś i liczysz chyba, że nie miałyśmy nie tylko piersi ale i mózgów. Po co tu jesteś to wiedzą z pewnością przynajmniej cztery osoby. Jedną jestem ja. A Milenka która wpada zrobić nam tu miłą atmosferę tylko wtedy jak coś się dzieje. A ilovesleeping to już całkowicie nie wiem o co chodzi co zauważyłaś? że odpowiadałam Ci na dziesiątki privów, odpowiadałam i na porawdę trzymałam za Ciebie kciuki byś była zadowolona i spokojna że będzie dobrze Tak? to są te dwie moje twarze? No bardzo Ci dziękuje że mogłam Ci pomóc
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#15336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba sama sie pogubiła w tym co chciala powiedziec ![]() Mam byc u dr 12 lipca ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- MYA ma rację Dziewczyny...Mogłybysmy tu policzyć nas - te które są tu od zawsze. Czasem się na chwilkę zniknie, czasem jestesmy zabiegane. ALE MYA nigdy nie znika, zawsze pomaga, jest cierpliwa. Mowie to obiektywnie, bo nie mam powodu słodzić i prawić komplementow, jestem po zabiegu wiec juz rad jako takich tez nie potrzebuje. Ale czytam to forum od 2007 roku. I długo juz piszę z Dziewczynami, najpierw nieśmiało, potem razem przezywałysmy wiele chwil, jestesmy dla soebie miłe, cierpliwe ale zadna zadnej nie umila na siłę zycia, nie słodzi. KIEDYŚ bylo milo zrobmy zeby było miło znowu, nadal.Jestesmy tu stałą ekipą i nie mozemy jakoś tak ulegać złej atmosferze na forum. I wg mnie moze i MYA ma 2 twarze-ale jedną dobrą a drugą jeszcze lepszą tak, tak, bo to naprawdę zlota kobieta.
|
|
|
|
|
#15337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale bardzo konkretnie zajęła się mną jego asystentka. Martwię się też, że rozmiar wyjdzie trochę mały ( 275 lub 300 Mentor). ale doktor powiedział, że mam wąski mięsień i ogólnie trudną klatkę, plus asymetria piersi no i ta wklęsła klatka..... zaczynam myśleć,że niezły bubel ze mnie o czym wcześniej nie wiedziałam.... A zabieg mam w Kołobrzegu bo tam mają klinikę....
|
|
|
|
|
#15338 |
|
Zakorzenienie
|
A no właśnie- dziękuje Agatau.
Narzekają nowe osoby które nam tu zamęt robią. Tylko po co w takim razie siedzą z nami jak im się tu atmosfera nie podoba? Wątek założyć może KAŻDY. Po co z nami się męczyć- można sobie własny wątek założyć. Ten akurat założyłam ja- a jest to NASZA część 7. Jestem tu od pierwszej części - i wiem co jest tu normalne a co nie, kiedy jest miło a kiedy tak ma wyglądać. Widzę troszkę więcej- no bo wiele już widziałam.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#15339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15340 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
skończ dziewczyno z tymi nakazami kto tu może się pojawiać kiedy i co pisać bo to forum nie jest Twoją własnością! pierwszy i ostatni raz wdaję się z Tobą w polemikę bo akurat nie z Twojego powodu tu się pojawiam a wręcz przeciwnie wybitnie mnie irytujesz jest tu wiele innych miłych dziewczyn służących dobrą radą dla takich "nowicjuszek przed zabiegiem" jak ja, Ilove i inne dziewczyny i niech Ci się nie wydaje że jesteś tu dla wszystkich jakimś guru albo wodzem bo to conajmniej śmieszne
|
|
|
|
|
#15341 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, mnie to dziwi, że nie można założyć drugiego wątku... ?? "czystego" jak coś komuś nie odpowiada... Dla mnie sprawa jest jasna... odpowiada mi to piszę, nie odpowiada szukam sobie miejsca tam gdzie odpowiadać mi będzie. Zawsze jest jeszcze różowe forum...
![]() Ja dziś byłam u fryzjera... odświeżyłam kolor oraz obciełam troche grzywkę... wyglądam nieładnie. Tzn wyglądam jak "niunia" ...powiedziałabym, że jak brzydka licealistka... nie wiem chyba bede chodzić z podpiętymi włosami... Wyglądam jak pyza zrobiłam się taka przaśna. Bedę chyba podpinać albo bede musiała prostować bo mnie wyczesała na szczotkę to normalnie ... za przeproszeniem: PLEBEJSKA chyba już wolałam swoje wysokie czoło i wystający podbródek...jakby ktoś mi sciagnął 50% charakteru
|
#15342 | |
|
Zakorzenienie
|
Takie obrzucanie sie miesem jest bez sensu.
Kazda z nas -z tych co są tu dlugo widzi ze kiedys było miło. i tyle. a nikt nikogo stad nie wyrzuca, kazdy moze pisac co chce. Ale zauważcie ze MYA kazdej z Was praktycznie odpowiadała na pytania adresowane BEZPOSREDNIO do Niej. Ja sama czesto piszę " Mya, poradz to i to" bo wiem ze Ona ma WIEDZĘ i doswiadczenie. Duzo widziała, przeciez w Jej interesie nie jest ściemniac. dziwicie się ze sie moze denerwuje? Jest tu od zawsze i naprawdę nigdy rady nie odmowila. Dziewczyny badzmy obiektywne. Mi sie juz nie chce za bardzo wcinac w to i dyskutowac. ale przykro sie czyta niektore posty ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() Pokaz zdjęcia prosze. I napisz czym malowalas, jak i co Plis na pewno wygladasz zreszta dobrze, takie gadanie łeeee
|
|
|
|
|
#15343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
WCHODZE NA FORUM I OCENIAM... JAK MNIE KTOŚ IRYTUJE TO ZMIENIAM JE NA INNE... A NIE PRÓBUJE ROBIĆ PORZĄDKI Uwierz mi, że nikt nas tu nie będzie rozstawiał po kątach bo wbrew opinii o tym, że tu jakieś mamy z tego profity, jesteśmy manipulatorkami i kólkiem wzajemnej adoracji... to na tym forum, nie bez podstawy już powstaly dłuzsze znajomości...
|
|
#15344 |
|
Rozeznanie
|
Ja wam powiem że w lutym spsikałam włosy sprayem oczyszczającym i lekko rozsjasniający włosy blond a mam ciemny blond lub jasny brąz i one od tamtej pory się ciągle rozjaśniają chyba jakoś samoistnie. Babka co mi to poleciła teraz twierdzi, że to już na całe życie o.O to chyba nie możliwe.....
|
#15345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No raczej, ze niemozliwe ![]() musialabys chyba pigmet we wlosach zmienic i melanocyty sobie pomutować ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#15346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz cały dział , sto wątków na które nie wchodzę. Po co się tu udzielasz?---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
dobrze że odrośnie
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-07-02 o 22:51 |
||
|
|
|
#15347 |
|
Zadomowienie
|
ale zwróć uwagę jaki PR sobie zrobiłam... autoreklama +
|
#15348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wogóle nie ma znaczenia kto tu jest jak długo i ile postów napisał, i kto się z kim zaprzyjaźnił do tej pory... życie się toczy i to forum idzie do przodu, pojawiają się nowe dziewczyny które dyskutują ze sobą i dla nich do istnienia tego miejsca nie jest potrzebna Mya i jej świta (mam na myśli Ciebie oczywiście) to jest forum publiczne i każdy kto ma ochotę może tu być i się udzielać... |
|
|
|
|
#15349 |
|
Zadomowienie
|
Agata... ja farbuję u fryzjera Matrixem , farbą żelową Mocha
|
#15350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: ogolnie sie wczytuje od ostatniego czasu i bardzo malo pisze ale to co sie dzieje jest zadziwiajace.Zawsze Mayu uwazalam cie za sprzymierzenca i pomocna dusze i tak zostanie. Nie widze rzednych powodow do zarzucania Ci czegokolwiek no chyba ze zbyt duzo i wszystkim starasz sie pomóc. Ty jaako nieliczna z wszystkich dziewczyn tu siedzacych masz najwieksze prawo tu wypowiadania sie bo jestes nieodlaczna czescia tego forum... Kiedys na paznokciowym robily sie aferki i niestety forum teraz umarlo i przenioslo sie zupelnie gdzie indziej.....chyba ktos probuje tu zrobic podobnie :rolley es:Cytat:
![]() Cytat:
Jak dzieciaki...
|
|
#15352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W każdym razie powiem Ci coś, najprościej bez złośliwości.... Mya i jej świta TO JEST WŁAŚNIE TO FORUM PUBLCZNE... które ona załozyła... i to wlasnie forum idzie do przodu ...co? samo idzie do przodu? Tabula rasa...? Samo się piszę niewidzialną reką sprawiedliwości... ? Chyba idzie do przodu między innymi dzięki nam, po co nowe osoby skoro nie miałby im kto odpowiedzieć... Wiesz co? Jesteś zabawna... rozluźniłaś mnie. TA ŚWITA JEST JUZ DAWNO PO OPERACJI... i nie wiem kto ma odpowiadac na pytania dziewczyn przed... jak nie dziewczyny długo "po"... Może wyrzucmy jeszcze HORO...po co ma odpowiadac jak to w ciazy z implantami... ona też ze świty...out!!!! Jezu nawet mi sie nie chce dyskutowa, bo uważam ze jednak wasze argumenty trochę obrażają mój sposób logicznego wyciągania wniosków... i wybacz ale retoryka jaką STARASZ SIE stosować, również do mnie nie trafia...
Dance like a Queen Fight like a King! - 18.04.2011 Dr ES 325 Hp ESy florESy (.)(.) Edytowane przez gwendolinka Czas edycji: 2012-07-02 o 23:24 |
|
|
|
|
#15353 |
|
Zakorzenienie
|
Olivko- bo Cię widzę, napisz tu albo tam o której masz operację bo mi chyba umknęło.
|
|
|
|
#15354 |
|
Zakorzenienie
|
anika babcia prawde powiedziała niestety
szczera az do bólu jak to się mówi mam nadzieje ze juz jej wiecej nie zobaczeAgatau pisz mi szybko o której godzinie bedziesz u doktora ![]() No to moge oficjalnie napisac juz ze spokojem całkowitym operacja sie odbędzie no ale chyba tak to juz jest przed lepiej ja nic nie mysle bo zawsze cos wykracze :brzydal :Mya dla Ciebie buziak! ja to nawet nie czytam niektórych postów
|
#15355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a odpowiadając na Twoje pytanie: napisałam wyraźnie wcześniej że zaglądam tu ze względu na inne dziewczyny a nie z Twojego powodu
|
|
|
|
|
#15356 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie Olivka będzie op?
Oooo juz widze. To sie bardzo ciesze bo pamietam jak zaczynalas chyba z 2 z przodu hehe a tu juz tuz tuz...
M. M. K silimedy maximum 570hi ..20/02/2017...już są!!! Edytowane przez Vanessita Czas edycji: 2012-07-02 o 23:20 |
|
|
|
#15357 |
|
Zakorzenienie
|
Vanesso- takie to proste a takie trudne do zrozumienia przez niektórych.
Dziękuje że się wypowiedziałaś
|
|
|
|
#15358 |
|
Zakorzenienie
|
Niech się kółko różańcowe kręci a co...!
![]() A tak poważnie sam staż na forum o czymś świadczy i ja naprawdę wolałam te smutki i radości niż kłótnie i zawistności.... Niektórzy poprostu nie potrafią się pogodzić z mniejszym brakiem wiedzy lub empatii ale taki jest już świat... Czary mary niech nastanie pokój
|
#15359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam kochana ))Vanesita tak bedzie juz na 100% a za pol godziny moge mowic ze 9 dni mi zostało ))
|
|
#15360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hipotetyczna syt 1. INTERESUJE MNIE TEMAT DIETY PLAŻ POŁUDNIOWYCH Znajduje forum które mi odpowiada TEMATYCZNIE, ale nie poręcznie mi się prowadzi dyskusję, bo partnerzy do dyskusji mi nie leżą.... Pytanie: Co robię? Wariant 1. Siedzę i się kłocę Wariant 2. Idę szukać sobie odpowiedniejszej formy pozyskiwania wiedzy Milenka odp 1. Gwendolinka odp 2.
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

a dr operuja aktualnie tylko w Gdansku kiedys w Gdyni
. Zaraz coś znajdziemy 

ESy florESy (.)(.) 
Ale obie powinnyscie się wstrzymać od złośliwości... bo teraz forum bedzie się dzieliło, na "zwolenników i przeciwników" jednej i drugiej , a dyskusji nie będzie końca... I PO CO? 

klask i: ogolnie sie wczytuje od ostatniego czasu i bardzo malo pisze ale to co sie dzieje jest zadziwiajace.
ja to nawet nie czytam niektórych postów