|
|
#1651 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
|
|
#1652 |
|
Zadomowienie
|
princ a jaki Ty masz niekapek?bo chyba nie doczytalam
tez sie zastanawiam czy nie kupic juz Beatce,mialam to zrobic wczesniej ale oczywiscie na zaden sie nie moglam zdecydowac,widzialam z aventu niekapki wiekszosc akcesoriow mamy z nuka chyba i nie sa zle hmm albo mozelepiej kubeczek sprobowac?bo mala czasem pije wode z kubka mojego,zanim ja sie napije,i niezle jej idzie ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- haha a przypomnialo mi sie,wczoraj gadamy o zebach malej,tz ja trzymal na rekach,i mowie ze no jedynki wreszcie wylazy,dwojki jeszcze sie przebija i moze bedzie lepiej,a nasz dziec w tym momencie tak westchnal jak by wiedziala co ja czeka ![]() a wasze pociechy smieja sie na glos?
|
#1653 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj zakupiłam małej o taki:
http://superbobo.pl/pl_PL/p/Kubek-ni...68bb87e9d9562f Tylko fioletowo-różowy ![]() Niby lepszy na początek z miękkim ustnikiem, ale nie było i zaryzykowałam. Najwyżej byłby na później. Ale mała mnie zaskoczyła i na razie sobie jakoś radzi Myślę, że poćwiczy i będzie już git ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- |
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
my kubek mamy taki TT, taniocha, kapek ale chlopcy z niego ladnie pija
http://www.burak.pl/szukaj/skladany-kubek/ mozna tez kupic ustnik- dziubek ktory sie na butelke zaklada. my mamy tez doidy ale z niego to zawsze polowa wylana. lepiej im idzie ze zwyklej butelki z woda Wariateczka moi rechocza z byle czego. ale Sonie bardzo trudno bylo rozsmieszyc, jak pamietam na glowie stawalam i na rzesach tanczylam ale jej to wcale nie bawilo. kuriozalnie sie usmiechala i tyle
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2012-07-03 o 09:02 |
|
|
|
#1655 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chichra sie w głos jak szalony,czasem nawet się zadławi sliną a raz zdarzyło się,ze sie "zaszedł" z ekscytacji nie mógł oddychać. |
|
|
|
|
#1656 |
|
Zadomowienie
|
glam no moja mala tez trzeba rozsmieszac,i jak sie w glos zasmieje to swieto
![]() ostanio miala spac,polozylam sie z nia w dzien,dalam cyca,ta pociagla chwile, kopnela nogami i nagle rechot na cale gardlo,tz tak sie zaczal smiac ze szok ![]() no i to by bylo na tyle jesli chodzi o jej śmianie
|
#1657 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() hahhhaha fajna nazwa strony burak![]() Glam tak z ciekawosci, ile Twoi chłopcy mierzą?Bo Ty i tż chyba konuskami nie jesteście?
Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-07-03 o 09:06 |
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
wpadaj
![]() my obecnie w pracy nie mamy za wiele do roboty i sobie dogadzamyna dodatek biedronke kolo nas otworzyli i co chwila ktos a to po lody, ciastka czy inne wyskakuje
|
#1659 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
u nas pobudka 3.40, cyc, spanko do 5.20 i buszowanko.... coś przed 7 przysnelam i nie wiem czy młoda tez.... od 7.50 na nożkach ![]() mol_aa u nas zalezy jaki dzien i co robie... jak siedze w domu to 3 drzemki, ale jak jezdze gdzies i cos sie dzieje to mloda b.czesto omija drzemki albo jedynie po 20-30 min pospi.... a tak norma to 40-60 min ![]() wczoraj np poszła w kime 17.00-17.50 i już po 18 tarła oczka, wiec szybka kąpiel, cyc i po 19 zasnęła ![]() zmykam zaraz do ZUSu kochane i w Polske
|
|
|
|
#1661 |
|
Rozeznanie
|
ech...... nawet nie pamietam, kiedy tu cos ostyatnio p0ytalam, tylko podczytywalam ku pokrzepieniu serca..... mam egzaminy, ale 2 zostawiam na wrzesien, bo padam na pyszczek.....
W pracy syf, ta idiotka nadal nam kaze robic te bezsensowana rzezc, razem z kolezanka zaniedbujemy przez to nasze obowiazki. Al;e...... dzis mam rozmowe rekrutacyjna, znow na to samo stanowisko, poprosze o kciuki i zmykam! papapa!!!! |
|
|
|
#1662 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sonia jak Maja... czasem mam wrazenie ze smiech sprawia jej taka trudność, że .... usmiecha sie pieknie, ale śmiech to nie jest ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1663 | ||
|
Zadomowienie
|
dzieńdoberek
u nas też ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- wprost zanosi się od śmiechu ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
glam jesli to nie secret, to przypomnij gdzie pracujesz? ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
powodzonka co za babsztyl przebrzydły
|
|
#1664 |
|
Zadomowienie
|
sozaa
![]() molaa u nas tez sa 2 albo 3 drzmi,zalezy o ktorej mala rano wstaje,jak kolo 8,9 to drzemki 2,jak kolo 6,7 to drzemki 3
|
#1665 |
|
Zadomowienie
|
Princesko nic specjalnego, japonki na plaże, namiot plażowy dla Pituśka, krem do dzioba i kolejny strój kąpielowy
![]() Glam super rozpoczęcie dnia, też tak chce ![]() Wy tak o zębach maluchów, że jedynki już są czekacie na dwójki, truskafki i muffinki to już w ogóle chłopaki lecą po bandzie trójki wychodzą a my nadal szczerbaci Soza trzymam kciuki ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Wiecie co mój tż to czasami nobla za głupotę powinien dostać, wczoraj jedliśmy na mieście, zostawiłam ich samycyh tylko na chwilkę, bo poleciałam do toalety, przychodzę i szok mały w paszczy ma frytkę, tż na to no co dałem mu tylko do polizania
|
|
|
|
#1666 |
|
Zadomowienie
|
haha wypowiedzialam sie na temat usg nt na poczekalni,i zsotalam objechana przez jedna uzytkowniczke,ze latwo sie wymadrzac jak sie mialo bezproblemowa ciaze
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
Wariateczko nie dziwi mnie to
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Wariateczko no wiadomo ze tam sa watki gdzie sie gnoi jedni drugich
dawaj ten watek - linka zaraz staniemy w twojej obronie ja w sprzedazy pracuje, na niemcy glownie nawozy sztuczne i inne chemikalia ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- jestem ciekawa czy dzis moj zul nadal sobie tak idealnie radzi normalnie wczoraj to super tata super maz jeszcze sie komplementow nasluchalam no rozbroil mnie zul, lubie jego poc zucie humoru
|
#1669 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post35072741
to popularna uzytkowniczka vixen,ktora udziela sie w watku o patologiach(chyba nawet byla zalozycielka)
|
#1670 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Raczkowanie
|
Nasza Dobruśka to tez mało się w głos śmieje - czasami pokaże, że umie i już
Ogólnie uśmiecha się cały czas - pogodna jest bardzo (nie wiem po kim bo ani po mnie ani po TZ-cie ,ale w głos rzadko - i bardzo sie trzeba natrudzić ![]() Kurcze właśnie TŻ dzwonił, że mała ma na ramionkach czerwone chrostki (czy krostki - nigdy nie wiem ). Jak sa takie upały to od potu rabia jej się na szyjce i karku, ale na ramionkach jeszcze nie miała - więc mam nadzieję, że szybko znikną....
|
#1672 |
|
Rozeznanie
|
Mojemu też sie wczoraj na ramionku zrobiły ale za jakiś czas zniknęły.Nie wiem czy to nie było jakieś podrażnienie od pasów w wózku.
|
|
|
|
#1673 |
|
Raczkowanie
|
mój ma krosty w upale non stop, ramionka, plecki, na granicy pieluchy, masakra
a tak w ogóle dziń dobry ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- co do śmiania w głos to u nas trwa już wiele miesięcy i z byle powodu aż się zachodzi, kiedyś tak chichrał, zę wszystkie zwieracze puściły ![]() Dalia mój syncio też nie siedzi
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
mol_a to tak jak u nas. wczoraj pediatra zajrzala mu w paszcze i mowi: o i zabeczek juz jest. Gdzie?!!!! Rzucilam sie zagladac szczesliwa, a to tylko kawalek ciacha hippa bo wczesniej chrumal
Cytat:
my mamy kaszki nestle zdrowy brzuszek bo sa bez cukru od razu po obiadku z reguly 3. jedna po sniadaniu, jedna po obiedzie i jakas krociutka w okolicach 5. ale to doslownie 15-20min jest. a pada w okolicach 19 jest bardzo oszczedny w glosnym smianiu. przewaznie wyglada to jak niemy film, paszcza od ucha do ucha a zadnego odglosu. a jak juz sie smije (przewaznie jak go watka probuje po szyji umyc) to jakby sie krztusil Adek przespal ppieknie cala noc na brzuszku. cale szczescie ze juz nei nei wybudza od tego przekrecania. chyba mu ta pozycja odpowiada. najadl sie jak bak cala miska ryzu na mleku i spi ma ktos nanie video ? powiedzialam dla dziadka ze dobrze by bylo krolicze miesko dla Adaska skombinowac. no to mam (patrz zalacznik)
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska Edytowane przez wiolqn Czas edycji: 2012-07-03 o 10:17 |
|
|
|
|
#1675 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj czytałam w jakiejs gazecie dzieciowej,ze dopiero jak dziecko nie siada po 10 m-cu trzeba pójść na konsultację i spr czy wszystko ok.
Takze wszystko w swoim czasie,jeszcze sie maluchy nasiedza w zyciu
|
|
|
|
#1676 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Boże ile ja bym dała za pójście do pracy, człowiek by odsapnął troszkę i po dorosłemu pogadał Ostatnio byłąm u mojego brata z dziewczynami około godzinkę, jak wychodziłam on się mnie pyta czy my w domu ciągle mamy taki hałas - a to normalka przecież, starszej się buzia nie zamyka a młodsza też już dokazuje, jak nie płacze to dadada, bababa i takie tam. Jak idą spać wieczorem to normalnie inny świat i człowiek ciszę docenia
|
#1677 |
|
Raczkowanie
|
niby tak ale jakoś dziwne mi, że on nawet się jeszcze nie podciąga
![]() Wiolqn Tygrys siadł z pozycji na czworaka jak na fotce?
|
#1678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My póki nie mieliśmy dziecka to jak dzownilismy do znajomych (2 dzieci) tez zdziwieni,ze nie mozna nic usłyszeć bo jak nie jedno to drugie piszczy.Już sie nie dziwimy bo przez tel z nikim też nie mozemy pogadać bo włącza sie trzeci "rozmawiający"
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Zadomowienie
|
hejjjj
![]() U nas pobudka dzisiaj 0 9.30
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pamięć. Fiu fiu Tak, dostał jakieś 1.5 tyg temu od razu tż złożył i śmiga w nim. Fajna sprawa jak dzieć nie chce/nudzi mu się siedzenie w wózku Tylko w naszym przciski z melodfyjką trzeba mocniej nacisnąć, więc jeszcze tego sam nie robi ![]() Dzień Dobry Młody pospał do 7 A ja od tamtej pory na wys obrotach. Śniadanie, sprzątanie, mycie okna i prasowania Mimi śpi, więc tylko zmyję podłogę, zrobię kawcię i siadam przy wizażu U Nas pogoda: na przemiennie deszcz z duchotą
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

i w Polske