|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIII
Prince, ale nie ma co panikować, skoro zmienił Ci ten błąd na skierowaniu to w czym problem?
|
|
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
now tym z emimo to ordynator bedzie chial bym próbowała sn. A o cc on decyduje to wiesz......
|
#4713 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
materace lateksowe miały najlepsze opinie tak ogólnie rzecz biorąc, a ten z wkładką kokosową był bardzo chwalony przez rodziców w necie, bo niektórzy pisali, że sam lateksowy był za miękki np bałam się, że będzie za twardy, ale nie, wydaje się być całkiem wygodny jestem zadowolona z tego zakupu, mimo, że tani nie był
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Wtajemniczenie
|
Prince, ale dziad tego ordynatora!
Niektórzy, to lubią swoją "władzę" okazywać w jakiś dziwny sposób. I co dureń chciałby wziąść odpowiedzialność za Twój kręgosłup? Nie denerwuj się, masz skierowanie poprawione, więc muszą zrobić cc. A jeśli tego nie będzie chciał zrobić, to niech pisze oświadczenie. |
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Aha... ale może chciał Cię postraszyć, skoro tak na pewniaka o tej cc do niego wyleciałaś. Wiesz, jacy są ordynatorzy, zwykle bezwzględne dupki.
|
|
|
|
#4716 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Jak mija przedpołudnie? Bo u mnie bardzo leniwie A temperatura zdecydowanie tropikalna ![]() Jak zawsze za wizyty - oby wszystko było super I kolejnych tygodni. Strasznie jestem ciekawa jak tam u Soleilki Już niedługo będzie miała maluszka przy sobie po tej drugiej stronie brzuszka
|
|
|
|
#4717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę jeszcze pomyśleć i obgadać z mężem i w końcu coś wybrać, bo czas goni. Mamy zamówiony juz wózek, boldera ecoline z najnowszej wersji, kolor stone.
|
|
|
|
|
#4719 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jeju ale ci lekarze sa głupi brak słów, żeby kobiete w ciąży tak stresować
http://suwaczki.maluchy.pl/li-61960.png http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371x2odyyxq.png Edytowane przez modnisia86 Czas edycji: 2012-07-03 o 11:34 |
||
|
|
|
#4720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja za to wózka jeszcze nie mam też musimy w końcu zamówić
|
|
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Prince co za cham!
Haniu a nie wiesz gdzie tu mozna kupic te podklady na lozeczko? Bo kompletnie o tym zapomnialam |
|
|
|
#4722 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4724 | ||||
|
Raczkowanie
|
Gratulacje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
żeby szybko poszło ![]() Cytat:
Co za cham... Ale skoro Twój gin twierdzi, że będzie cc i masz się nie martwic to będzie dobrze
|
|
#4726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
współczuje sytuacji skierowanie juz masz, wiesz bądźmy dobrej myśli wooooow Fabianek w drodze |
||
|
|
|
#4727 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie martw się, skoro już masz poprawione to będzie dobrze
|
|
|
|
|
#4728 | |
|
Wtajemniczenie
|
I dlaczego akurat ten?
![]() A jaki macie w planach? Ciekawe, kiedy nam przyjdzie. Cytat:
Jakbym miała kupować, to i tak raczej nie zdecydowałabym się na ten, co mają w zestawie. Wolałabym jakiś lepszy dokupić. |
|
|
|
|
#4729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item...cf77d00be2ff62 teraz mam podkład z motherhooda - taki bawełniany, ale jednak trochę sztywny i niby przepuszcza powietrze, ale mam wątpliwości... a przecież nie po to łóżeczko ma żebrowany spód, materac jest oddychający, żeby podkład był z ceraty... a do wózka chyba ten podkład z matherhooda i flanelkę - nie kupowałam żadnego prześcieradła - chyba pieluchy flanelki wystarczą... ![]() prince niektórzy ludzie lubią pokazać, że mają władzę - ale cham straszny. ciekawe jak soleilka? u mnie rano było w miarę ok - zeszłam i weszłam po schodach w domu i u okulisty, a teraz mnie znów pachwina napier.dziela... i szyjka mnie kłuje... wkurza mnie to...
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez nie
a podczytuje , bo sama szukam ![]() wczoraj dopadły mnie w łóżku skórcze jak na miesiączke, ale trudno mi było je liczyć, bo trwały dość długo i były częste... troche spanikowałam, ze nie bede umiała odróżnić TYCH prawidłowych
|
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
bed mats
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- albo wez baby&toddler i accessories i bedtime
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze wiedzieć o tych matach. Ale pewnie w każdym większym markecie takie są. Muszę kupić więcej, bo mi nic zapasu nie zostało
|
|
|
|
#4734 | |
|
Zadomowienie
|
zastanawiamy się nad tako captiva i chyba już tak zostanie, tylko jeszcze raz musimy się wybrać do sklepu i obejrzeć, no i można zamawiać
![]() Cytat:
co najwyżej dziecku pod pupę podłożę pieluchoceratkę i tyle a do wózka nie kupuję prześcieradła, myślę że pieluszka flanelowa wystarczy, zresztą wszystko wyjdzie w praniu
|
|
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te podklady pampersy bo mam tylko mala paczuszke, waciki i takie rozne duperelki. jeszcze w weekend musze powiedziec staremu zeby mi polke na sciane przywiercil i bede mogla skonczyc szykowac dla dzidzi
|
|
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
My chcemy jeszcze jedną komodę kupić-taką samą jak ostatnio w IKEA. Dzięki temu my odzyskamy komodę i w końcu zrobię porządek w naszych szafach
Ale to w przyszłym tygodniu dopiero.
|
|
|
|
#4737 |
|
Rozeznanie
|
pumasoby podziałał ten masaż!, skoro dzidzia juz nie rośnie to nie ma sensu by sie gniotła w Tobie
a masz jakieś rozwarcie? prince masz skierowanie , wiec ordynator nie będzie na tyle głupi by kazać Ci rodzić naturalnie... PIĘKE 2 BABKI: jedną budyniowa drugą bananową Hanii, ciekawe co mi wyjdzie
|
|
|
|
#4738 |
|
Zadomowienie
|
mój jest jeszcze dodatkowo na sprężynach
(kieszeniowy) a czemu ten to sama nie wiem jakoś tak wybrałam po opiniach a czy się sprawdzi przekonam się |
|
|
|
#4739 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Prince_Polo przykro mi, że teraz na finiszu dopadły Cię takie nieprzyjemności i stres. Myślę, że ordynator troszkę zabawił się Twoim kosztem niestety. Skierowanie to skierowanie więc teoretycznie nie ma nic do gadania bo decyzja została już podjęta . Dołóż jednak wszelkich starań żeby jak najszybciej poprawić to źle wypisane. Ewidentnie gość dał Ci do zrozumienia, że Twoje wskazania do cc są kombinowane skoro potrafił się w tak absurdalny sposób uczepić skierowania. Znajoma miała podobną sytuację. Pierwsze dziecko sn, przy kolejnym poszła do gina, którego zainteresowała jaj wada wzroku, wysłał ją do okulisty - ten stwierdził, że poród naturalny grozi poważnymi problemami ze wzrokiem i dał skierowanie na cc. Ordynator szpitala nie chciał tego uwzględnić mimo, że akcja już się zaczęła, dopiero jej mąż i gin prowadzący przemówili mu do rozsądku - koniec końców urodziła cc. |
|||
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciala jeszcze takie pudelko plastikowe ze z jednej strony mozesz wlozyc chusteczki mokre a z drugiej inne waciki itd ale nie umiem tego dziadostwa znalezc, znalazlam same na husteczki ale drogie jak diabli.
Edytowane przez chce_byc_mama Czas edycji: 2012-07-03 o 12:39 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

jestem zadowolona z tego zakupu, mimo, że tani nie był

za wizyty - oby wszystko było super
kolejnych tygodni.
ja mowie ze mam wskazanie do cc a on ze chyba jakies lewe 

jeju ale ci lekarze sa głupi brak słów, żeby kobiete w ciąży tak stresować

Ale skoro Twój gin twierdzi, że będzie cc i masz się nie martwic to będzie dobrze