Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIII - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-03, 12:14   #4741
Alexandraaa88
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIII

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Żartujesz... Gdzie to przeczytałaś? Dobrze, że ja już mam wszystko pozałatwiane z anestezjologiem... I jak tu się nie stresować...
Stary 2012-07-03, 12:16   #4742
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cynamonowy_deser Pokaż wiadomość

Mam Hippa, żel z szamponem mają podobny skład do płynu do kąpieli więc myślę, że nie ma co się zastanawiać
super, dzięki
pewnie też się na to zdecyduję
Stary 2012-07-03, 12:18   #4743
prince_polo
Zakorzenienie

soleilka napsiała z ejuz ponad 9 giodz i nic, po 12 mieli ja badac........

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!

Edytowane przez prince_polo
Czas edycji: 2012-07-03 o 12:21
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 12:20   #4744
ewka5891
Zakorzenienie

Witam

jakaś dziwna była ta noc, strasznie się wierciłam i jak na złość od 5 spać nie mogłam. Później na szczęście zasnęłam jeszcze ale obudzilam się cała mokra, juz którys raz

Rozmawiałam chwile z mamą i pytałam się jak długo mnie rodziła, to powiedziała, ze jak odeszły jej wody, poszła się umyć i karetka ją zawiozła do szpitala, to po 10 minutach juz byłam na świecie (1 dziecko) z jednej strony tez bym tak chciala szybko ale jak mnie złapie w tygodniu, to TZ nie zdąży przyjechać, bo do pracy ma 1,5 godziny drogi

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 12:23   #4745
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Witam

jakaś dziwna była ta noc, strasznie się wierciłam i jak na złość od 5 spać nie mogłam. Później na szczęście zasnęłam jeszcze ale obudzilam się cała mokra, juz którys raz

Rozmawiałam chwile z mamą i pytałam się jak długo mnie rodziła, to powiedziała, ze jak odeszły jej wody, poszła się umyć i karetka ją zawiozła do szpitala, to po 10 minutach juz byłam na świecie (1 dziecko) z jednej strony tez bym tak chciala szybko ale jak mnie złapie w tygodniu, to TZ nie zdąży przyjechać, bo do pracy ma 1,5 godziny drogi
Ja też się boję, że mnie złapie jak tż będzie w pracy... dlatego mam nadzieję, że jak już to zacznie się w nocy... ewentualnie dziś po 15 albo w czwartek, bo tż nie idzie na nadgodziny
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 12:28   #4746
blueberry88
Zakorzenienie

Hej! Pospałam z 11 godzin Oczy mam podpuchnięte... Normalnie świętowałam tygodnie innego dnia, ale jak już tak blisko do "godziny zero", to przestawiam się na kalkulacje położnicze i dziś skończyłam 38 tydzień Jak fajnie!!! Jutro wizyta u gina w szpitalu - USG + rozwarcie... Ciekawe co mnie spotka

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
No i wybiła się z kolejki no ale jak wody odeszly to już odwrotu nie ma

o jest po północy więc właśnie zaczynam 40tc.. masakra
No właśnie, Mamuśka musi zdążyć urodzić zanim Soleilka skończy
za piękny tydzień!

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość

witajcie dziewczyny w nocy była u nas taka burza że bałam sie, że zejde na zawał TŻ poszedł zamknąc okna i okazało sie ze po tajniaku wszedl na balkon zdjąc pranie-nie dosc że balam sie o niego, bo trzaskalo co kilka sekund, to bałam sie sama leżeć
U nas to samo

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Hej . Witam się w 42 tygodniu
Już jutro do szpitala

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
była wizyta powiedział ordynator że do badania i będą myśleć co dalej. nie wspomniał że Wychodze w każdym razie planowana po 39. ja chce do domu
To czemu mówiła, że masz nie jeść śniadania

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
też się tego obawiam już wczoraj tż mi powiedział, że nie wie, czy będzie potrafił małej odmówić jakiejś zabawki np i najchętniej to by co dziennie jej coś kupował muszę go jakoś do pionu sprowadzić
U nas to samo...

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
No to właśnie położna wyszła i wieści takie, że wszystko jest super Wychwaliła nas pod niebiosa i za wagę, i za cyca i ogólnie za to, że widać że dziecko wypielęgnowane i zadbane Powiedziała, że radzimy sobie naprawdę świetnie, a ona miała obawy i nie chciała nas straszyć, że Luśka przez to że wcześniaczek to takie dziecko trochę "specjalnej troski", ale po dzisiejszej wizycie już nie ma żadnych obaw, bo po małej nawet na oko widać, że nabiera ciałka i nic złego się nie dzieje
To fantastycznie! Świetni z Was rodzice

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
hej hej dziewczyny jestem.
Mi przeszlo na szczescie z calego tego dyskomfortu zostal bol w pachwinach i bol podbrzusza.
Dzisiaj ide do poloznej powiem jej o tym wczoraj i poprosze zeby mi sprawdzila rozwarcie.
Haniu przepraszam ze nie odpisalam musze doladowac konto

Trzymam kciuki za Soleilke!!
To czekamy na wieści No i MUSISZ doładować konto, bo przecież inaczej się nie dowiemy w razie 'w'
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 12:28   #4747
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Aha... ale może chciał Cię postraszyć, skoro tak na pewniaka o tej cc do niego wyleciałaś. Wiesz, jacy są ordynatorzy, zwykle bezwzględne dupki.
Cytat:
Napisane przez Alexandraaa88 Pokaż wiadomość
\
Co za cham... Ale skoro Twój gin twierdzi, że będzie cc i masz się nie martwic to będzie dobrze
no tak, ale gdyby mnie złapało samo a niebylo by gina mojego to musoala bym rodzic sn najpierw.
ordynator zanim zobaczyl skierowanie juz pwoeidzial ze on jest pewny ze urodze naturalnie

niewiem, mam nadzieje ze bedzie moj gin gdyby cos sie zaczeło.......

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-07-03, 12:32   #4748
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
oby coś się ruszyło
jeszcze taki gorąc... wymęczy się biedna
Stary 2012-07-03, 12:35   #4749
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Ja też się boję, że mnie złapie jak tż będzie w pracy... dlatego mam nadzieję, że jak już to zacznie się w nocy... ewentualnie dziś po 15 albo w czwartek, bo tż nie idzie na nadgodziny
ja tez sie tego boje dlatego chyba wczoraj tak spanikowalam.
niby nie ma daleko bo jakies pol godziny drogi ale jednak jak jest w domu to w domu zawsze czlowiek spokojniejszy..

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość

No właśnie, Mamuśka musi zdążyć urodzić zanim Soleilka skończy

To czekamy na wieści No i MUSISZ doładować konto, bo przecież inaczej się nie dowiemy w razie 'w'
co musisz co musisz :P MUSISZ ZDAZYC MUSISZ DOLADOWAC
nic nie musze :P
nie no konto musze doladowac ale zawsze tez moge napisac od tzta
Cytat:
no tak, ale gdyby mnie złapało samo a niebylo by gina mojego to musoala bym rodzic sn najpierw.
ordynator zanim zobaczyl skierowanie juz pwoeidzial ze on jest pewny ze urodze naturalnie

niewiem, mam nadzieje ze bedzie moj gin gdyby cos sie zaczeło.......
wiesz co brak mi slow! co za pajac

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 12:36   #4750
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
to trzeba zgłosić dziecko do przychodni?? myślałam że to szpital zgłasza, szczególnie że pytali gdzie będę chodzić z małym do lekarza i zrozumiałam z tego że oni ich powiadomią hmmm
trzeba szpital pytał o lekarza, bo oni muszą tam wysłać kartę szczepień, ale sami nic poza tym nie zgłaszają. W niektórych przychodniach, jak już jesteś zapisana, to można dziecko nawet telefonicznie zgłosić. I dopiero jak zgłosisz, że urodziłaś to przyjdzie położna

Cytat:
hej ja jestem jzu w domu.......
byłam taka wkurzona ze nie czekałam nawet na zadne wskazówki tylko wyszłam po badaniu odrazu ze spzitala. Tylko wiem ze za tydzien do swego gina....
po.je.bany ordynator mnie badał nic mi nie pwoiedzial procz teg oze na fotel weszłam ładnie i on bedzie chcial bym rodzila sn ja mowie ze mam wskazanie do cc a on ze chyba jakies lewe ja mówie ze pan chyba zartuje ze moj gin sam mnie wysłał do neurologa takie mialam bole w ciazy i dalej mi ciezko i ze skoro dostałam skierowanie tzn ze mam wskazanie a on kazął mi dokumentacje kregoslupa przyniesc. Wiec mowie do niego ze od dokumentacji jest neurolog i tyle on mowi zebym pokzala skierowanie. Pokazałam i wiecie co sie okazało??? ze jest przekrecone moje nazwisko na nim, ani ja ani wczesniej moj gin nie dopatrzylismy sie i ordynator z usmiechem powiedzial ze to nie moje skierowanie wiec bedzie poród sn. A ja mowie ze jak to ze zalatwie prawidlowe a on do mnie nie zdazy pani jaki cham!!!!

cąła sie tzresłam i sie na lozku na sali poplakałam dziewczyny mneiu uspokajały. przyszeł moj lekarz podszedł i mowi niech pani idzie do neurologa zeby pani przeprawił z peiczatką I niech pani niepłacze. ja mowie ze ja niebede probowała sn i koniec ze jak to mialo tak wygpadac to mogł mnie szybciej poinformowac a nie ze ja sie 8 meisiecy nastawialam na cc a tuy nagle dowiaduje sie z ebeda kazac mi sn probowac. A on mowi niech sie pani nie martwi i nie boi tylko ząłatwia te skierowanie cc.

Wiec dalej niewiem nic, skierowanie mam bo do neurologa odrazu pojechałam to mi przeprawił i za tydzien na wizycie sie dowiem wszystkiego bo mam isc do swego gina......

kupilam herbate z lisci malin i ten wiesiołek ....
cała sie trzesłam z nerwów masakra jakas!!!!!!
o rany, co za buc mam nadzieję, że jednak z cc się uda

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
mi tez nie
a podczytuje , bo sama szukam

wczoraj dopadły mnie w łóżku skórcze jak na miesiączke, ale trudno mi było je liczyć, bo trwały dość długo i były częste... troche spanikowałam, ze nie bede umiała odróżnić TYCH prawidłowych
te porodowe z czasem stają się coraz bardziej bolesne, a u mnie przechodziły na góra 15 minut i od nowa

Cytat:
Napisane przez cynamonowy_deser Pokaż wiadomość
Aga Twoje posty są bardzo budujące, chodzi mi o to jak świetnie sobie z maleństwem radzisz. Jestem przerażona tym jak my poradzimy sobie z synkiem dlatego fajnie się czyta o Waszych poczynaniach
spokojnie, skoro my sobie radzimy z taką kruszynką, to Wy też na pewno dacie radę

Cytat:
oj biedna

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 12:37   #4751
prince_polo
Zakorzenienie

Soleilka napsała ze zaraz jej oxy podadza narazie dstała antybiotyk. Bo to juz 12 godzin. I ma nadzieje ze tz zdazy.

a ja kurde zapomnialam ze szpotala jedzenia z lodowki

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-07-03, 12:38   #4752
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Soleilka napsała ze zaraz jej oxy podadza narazie dstała antybiotyk. Bo to juz 12 godzin. I ma nadzieje ze tz zdazy.
no to oby teraz wszystko poszło szybko i gładko

aż mi się mój poród przypomina i cała jestem podekscytowana

Stary 2012-07-03, 12:38   #4753
ewka5891
Zakorzenienie

Soleiko
trzymaj się kochana mam nadzieję, ze niedługo synek będzie z Wami

Pumas oby masaż szyjki przyniósł efekty

Prince rzeczywiście nieprzyjemna sytuacja z tym ordynatorem. Skąd się biorą takie buce
Mam nadzieje, ze bedziesz miała to cc, w koncu masz wskazania ku temu

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
a my zaczynamy 32 tydzień
gratuluje

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Hej . Witam się w 42 tygodniu
rekordzistka
mam nadzieje, ze po tym wszystkim porod będziesz miała lekki

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Wczoraj pobrudziłam dywan rózem do policzków TŻ się wkurzył oczywiście lekko i powiedział, ze Martynce by wybaczył, bo będzie misiem o bardzo małym rozumku, ale mnie nie ... co za terrorysta. Jednak jego tekst mnie rozbroił

Synek

Stary 2012-07-03, 12:39   #4754
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
Mamusie co kładziecie pod prześcieradło do łóżeczka?? I czy dajecie jakieś prześcieradło do wózka??
Po prześcieradełko podkład i do wózka też włożyłam prześcieradełko bawełniane.

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość

Prince, co za burak! Masz wskazanie do cc, niech Ci skoczy. Głupki to są! Poza tym możesz trafić na oddział, jak jego nie będzie.
Stary 2012-07-03, 12:41   #4755
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
juz niedługo

Synek

Stary 2012-07-03, 12:41   #4756
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:

Prince, co za burak! Masz wskazanie do cc, niech Ci skoczy. Głupki to są! Poza tym możesz trafić na oddział, jak jego nie będzie.
on jest codziennie w dzien i raz całe 24 godz.

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-07-03, 12:42   #4757
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Hej ho
Ale upał znowu, dobrze, że ktoś wynalazł klimatyzację

Jestem po wizycie i masażu szyjki :P Nie było tak źle, wręcz powiedziałabym, że spoko.
Na KTG wyszły skurcze co 5 min, niektóre dość bolesne, inne niewyczuwalne.
Jestem gotowa do porodu, mam różowy śluz.
Prawdopodobnie do 24h pojawię się w szpitalu z bólami, a jeśli nie, to w czwartek na kolejne badanie do mojej gin.
Generalnie powiedziała, że w medycynie nic nie jest pewne i jeśli do następnego wtorku nie urodzę, to musimy wywoływać i to porządnie, bo łożysko się postarzało przez ostatni tydzień i nie odżywia już małej (dalej waży ok. 3200), więc nie ma na co czekać. Dałam jej do zrozumienia, że już chcę urodzić i ma zrobić wszystko, żeby tak się stało No więc czekamy....

Soleilka, kciuki !!!!!!!!!!!!!!
super wieści, to trzymamy kciuki i poinformuj nas jak trafisz do szpitala
Cytat:

to że urodziłam dzień przed donoszeniem nie ma żadnego znaczenia, wszyscy w szpitalu mówili, że ciąża to praktycznie donoszona, Luśka miała po prostu objawy wcześniactwa (niska waga, zabarwienie skóry i nietrzymanie ciepła).
aha, już rozumiem a wiadomo skąd u niej te objawy?
Cytat:
hej ja jestem jzu w domu.......
byłam taka wkurzona ze nie czekałam nawet na zadne wskazówki tylko wyszłam po badaniu odrazu ze spzitala. Tylko wiem ze za tydzien do swego gina....
po.je.bany ordynator mnie badał nic mi nie pwoiedzial procz teg oze na fotel weszłam ładnie i on bedzie chcial bym rodzila sn ja mowie ze mam wskazanie do cc a on ze chyba jakies lewe ja mówie ze pan chyba zartuje ze moj gin sam mnie wysłał do neurologa takie mialam bole w ciazy i dalej mi ciezko i ze skoro dostałam skierowanie tzn ze mam wskazanie a on kazął mi dokumentacje kregoslupa przyniesc. Wiec mowie do niego ze od dokumentacji jest neurolog i tyle on mowi zebym pokzala skierowanie. Pokazałam i wiecie co sie okazało??? ze jest przekrecone moje nazwisko na nim, ani ja ani wczesniej moj gin nie dopatrzylismy sie i ordynator z usmiechem powiedzial ze to nie moje skierowanie wiec bedzie poród sn. A ja mowie ze jak to ze zalatwie prawidlowe a on do mnie nie zdazy pani jaki cham!!!!

cąła sie tzresłam i sie na lozku na sali poplakałam dziewczyny mneiu uspokajały. przyszeł moj lekarz podszedł i mowi niech pani idzie do neurologa zeby pani przeprawił z peiczatką I niech pani niepłacze. ja mowie ze ja niebede probowała sn i koniec ze jak to mialo tak wygpadac to mogł mnie szybciej poinformowac a nie ze ja sie 8 meisiecy nastawialam na cc a tuy nagle dowiaduje sie z ebeda kazac mi sn probowac. A on mowi niech sie pani nie martwi i nie boi tylko ząłatwia te skierowanie cc.

Wiec dalej niewiem nic, skierowanie mam bo do neurologa odrazu pojechałam to mi przeprawił i za tydzien na wizycie sie dowiem wszystkiego bo mam isc do swego gina......

kupilam herbate z lisci malin i ten wiesiołek ....
cała sie trzesłam z nerwów masakra jakas!!!!!!
masakra nie dziwie ci sie, ale mysle ze twoj gin pogada z ordynatorem i bedziesz miec cc
Cytat:
czkemay na wiesci...
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 12:43   #4758
chce_byc_mama
Zakorzenienie

TRZYMAMY KCIUKI ZA SOLEILKE!
A GDZIE DO CHOLERY JEST JEJ TZ?!

takie pudelko bym chciala ale tutaj sa takie drogie ze szok moze gdzies w funciaku mi sie uda znalezc.

Amelcia
Stary 2012-07-03, 12:45   #4759
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:

co musisz co musisz :P MUSISZ ZDAZYC MUSISZ DOLADOWAC
nic nie musze :P
nie no konto musze doladowac ale zawsze tez moge napisac od tzta
Oj tam, oj tam, już pożartować nie można

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
on jest codziennie w dzien i raz całe 24 godz.
No coś Ty
Może tylko tak głupio gadał...
Stary 2012-07-03, 12:46   #4760
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
no to kciuki
Stary 2012-07-03, 12:47   #4761
prince_polo
Zakorzenienie

baba w aptece mowiła ze ten wiesiolek te kapsulki moge przepolowic i wsmarowac gdzie tam chce o co jej chodizlo???

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-07-03, 12:48   #4762
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość

aha, już rozumiem a wiadomo skąd u niej te objawy?
hipotrofia wewnątrzmaciczna, ale dlaczego tak się porobiło nie wiadomo...

Stary 2012-07-03, 12:48   #4763
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
No coś Ty
no niestety.... i sie panopszy tam jak niewiem. Przykładem jest jego apcjentka i ja. W tym samym tyg ciazy . Moje bylo by wczesniakiema jej jest gotowe juz by jej wywolac bo ona chce gdzie tu sprawiedliwosc??? a ja musze czekac....... heh.....

mojej mmy kolezanka ma jakies z nim niby uklady..... pytała sie czy ma z nim porozmawiac o cc i zeby mi szybciej moze zrobil......

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!

Edytowane przez prince_polo
Czas edycji: 2012-07-03 o 12:50
Stary 2012-07-03, 12:49   #4764
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam, oj tam, już pożartować nie można

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

No coś Ty
no mozna no

Amelcia
Stary 2012-07-03, 12:49   #4765
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
A GDZIE DO CHOLERY JEST JEJ TZ?!

takie pudelko bym chciala ale tutaj sa takie drogie ze szok moze gdzies w funciaku mi sie uda znalezc.
co do TZ Soleiki to też się chciałąm zapytać

no właśnie, tez przydałoby mi się takie pudełko. Ale szczerze powiedziawszy nie widziałam nigdzie takich, moze źle patrzałam
Piszesz, ze drogie, a gdzie je widziałaś i po ile?

Synek

Stary 2012-07-03, 12:50   #4766
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
baba w aptece mowiła ze ten wiesiolek te kapsulki moge przepolowic i wsmarowac gdzie tam chce o co jej chodizlo???
ja na noc nakluwam i wkladam w pipcie :P

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
co do TZ Soleiki to też się chciałąm zapytać

no właśnie, tez przydałoby mi się takie pudełko. Ale szczerze powiedziawszy nie widziałam nigdzie takich, moze źle patrzałam
Piszesz, ze drogie, a gdzie je widziałaś i po ile?
juz znalazlam na ebay i napewno je kupie cos takiego
http://www.ebay.co.uk/itm/Munchkin-N...4#ht_500wt_922

Amelcia
Stary 2012-07-03, 12:51   #4767
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
hipotrofia wewnątrzmaciczna, ale dlaczego tak się porobiło nie wiadomo...
aa dobrze ze w porę córeczka wyszła, mądra dziewczynka
Stary 2012-07-03, 12:51   #4768
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
no niestety.... i sie panopszy tam jak niewiem. Przykładem jest jego apcjentka i ja. W tym samym tyg ciazy . Moje bylo by wczesniakiema jej jest gotowe juz by jej wywolac bo ona chce gdzie tu sprawiedliwosc??? a ja musze czekac....... heh.....

mojej mmy kolezanka ma jakies z nim niby uklady..... pytała sie czy ma z nim porozmawiac o cc i zeby mi szybciej moze zrobil......
niestety nie ma sprawiedliwości na tym świecie....

Synek

Stary 2012-07-03, 12:53   #4769
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:

Boję się myśleć, co będzie u mnie...
Stary 2012-07-03, 12:53   #4770
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
juz znalazlam na ebay i napewno je kupie cos takiego
http://www.ebay.co.uk/itm/Munchkin-N...4#ht_500wt_922
fajne

Synek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości