|
|
#631 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Cytat:
Och Ci mężczyźni
|
|
|
|
|
#632 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Lubię połączenia dopasowanej "góry" do szerokich portek
|
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za opinie
![]() Stellios-a mi sie wlasnie podoba z tym naszyjnikiem-pasuje kolorystycznie Z sama bluzka w groszki ten zestaw wydal mi sie zbyt oklepany Czasami lubie nietypowe dodatki![]()
|
|
|
|
#634 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No i o to chodzi ... Ma sie podobac PZREDE WSZYTSKIM tobie a zdjecia wklejamy chyba po to by usłyszec szczere opinie
|
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Butki... niech będą, ale kolor spodni+kolor balerinek, mi sie nie podoba, chodz oba sa zielone to jednak wybrałabym inny kolor obuwia. Rurki kocham, u Ciebie wygladaja troche dziwnie... albo masz większe albo poszerzają Ci biodra. Bluzka-niewypał. moZE na dyskoteke, chociaz i wtedy ubralabym do niej cos innego. tylko tak mysle i nie wiem nawet co... nie nawidze takich krojow. moze 30 lat temu w latach '80... |
|
|
|
|
#637 |
|
Raczkowanie
|
_Ya zgadzam się po części z gamma. Wydaje mi się, że rurki poszerzają Ci biodra
mam wrażenie, że sprawcą tego efektu są naszyte kieszenie. Jeśli chodzi o całokształt zestawu to podoba mi się, ale chyba na cieplejsze dni Nie wstydziłabym się wyjść tak do ludzi, choć nie jest to mój styl ![]() Wklejam mój dzisiejszy zestaw W pasie przewiązana wstążka z kokardką, ale na zdjęciu średnio wyszła. Zapewniam, że w rzeczywistości wygląda lepiej
|
|
|
|
#638 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo dziękuję za tą opinię. Co do kolorów, to rurki sa granatowe, z lekkim odcieniem, ale zależy w jakim świetle go widać, a baletki total czarne. Bluzka jest właśnie taka z lat 80, ale coś mnie w niej urzekło ![]() Cytat:
Z jej ust odebrałam to jako komplement, bo zawsze zaliczałam się do bezdupców Wiem też, że trochę za luźne są te porcięta, ale taka moja uroda, cieszę się, że są odpowiedniej długości (urocze 179 cm wzrostu)![]() A co się tyczy pory, to ja zmieniałam buty w knajpie, bo nie lubie jak mi się nogi grzeją. Dziękuję za wszelkie za i przeciw ![]() P.S. A_K ja bym zrezygnowała z paska, jakoś nie tak mi się komponuję, mało zgrabnie wygląda.
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
||
|
|
|
#639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio sobie kupiłam bardzo podobne spodnie....tylko chyba z cieńszego materiału i może trochę niższe biodrówki.zestaw jest fajny, tylko ja bym zmieniła górę na mniej elegancką (koszule są bardzo nie w moim stylu) |
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem te spodnie są tragiczne
|
|
|
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
A moim zdaniem są w porządku , noś śmiało
Moda nie ogranicza się jedynie do ciasnych jeansów. |
|
|
|
#642 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Natomiast te pokazane przez hathayogę świetne
Zwłaszcza 1 i 4
|
|
|
|
#644 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą tak mi się teraz nasunęło pewne pytanie
Często mówicie, że w waszych miastach na ulicach widać same rurki, longi, czy legginsy. W takim razie ja chyba mieszkam na końcu świata Nigdy jeszcze nie widziałam u mnie dziewczyny w legginsach, longi i rurki bardzo rzadko Ciekawa sprawa Jak myślicie dlaczego tak jest? W końcu moje miasto nie jest aż takie małe
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem dziewczyny przesadzają pisząc, że "na ulicach same rurki". Pochodzę z miasta liczącego około 60 tys. mieszkańców i na prawdę rurki nie są popularne. Studiuję w Krakowie, gdzie mieszkam na codzień i również ulice nie są opętane rurko - dziewczynami.
W związku z tym, że są modne, to zwraca się na nie większą uwagę, tworzy kategoryzację, uogólnienie, co niestety prowadzi do stworzenia błędnego obrazu. Człowiek upewnia się w przekonaniu, kiedy odwiedza forum i widzi wątek np. o rurkach, wydaje mu się, że wszystkie mają rurki - złudzenie. Patrząc w skali makro tak na prawdę dziewczyn zainteresowanych rurkami jest mało. Nie zwraca się uwagi na dziewczyny w dzwonach, czy innych nie na topie spodniach. Sądzę, że w dalszym ciągu znaczą większość stanowią spodnie proste, czy dzwony. Sporo dziewczyn nosi też spodnie szerokie np. tweedowe. A nawet nie sądzę, tylko jestem tego pewna.
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
jestem ciekawa co sadzicie o mojej nowej sukience
![]() grosz2.JPG grosz1.JPG grosz3.JPG grosz4.JPG |
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie podoba kiecka
Super. Czy mi sie wydaje, czy tez grochy wchodza do mody?![]() Skad ja masz?
|
#650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podobnie jest z legginsami (mówię jak jeszcze była pogoda, kiedy więcej dziewczyn w nich chodziło). W którymś to wątku przeczytałam, że wiosną będzie ich wysyp Jak dotąd nie zauważyłam, żeby co druga dziewczyna nosiła legginsy...Edit. Pyra - już od dłuższego czasu można zauważyć modę na grochy
|
|
#651 |
|
Konto usunięte
|
Świetna kiecka. Super!! Normalnie sie w niej zakochałam... tez chce taka...
|
|
|
|
#653 |
|
Raczkowanie
|
Dorkaa, polaczenie szarej koszulki z czerwona! cuuuudnie!!
|
|
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
głównie nosze właśnie dzwony i jedne proste jeansy. u mnie w miescie raczej trudno kupić rurki, sa w kilku sklepach, ale tych droższych. i mało osób widze w takich spodniach. dziekuje
|
|
#656 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#657 |
|
Rozeznanie
|
a u mnie jest wlasnie odwrotnie.. gdzie sie nie rusze to widze dziewczyny w rurkach,leginsach,grochac h itp itd pamietam jak jakis czas temu w szkole bylo mnostwo dziewczyn ubierajacych sie az nazbyt "modnie"..spoko mozna sie ladnie ubrac ale dla mnie to przesada zeby po szkole chodzic w kaszkietach,rozlozystych czerwonych spodnicach czy chociazby eleganckich sukienkach w grochy..
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Z wczorajszego balu dobroczynnego-niestety zdjecia wyszly kiepskiej jakosci wszystko rozmazane,kolory przeklamane-niestety moj aparat jest dobry ale tylko w dzien w dziennym swietle
Nawet makijaz wyszedl jakis plamisty(na drugim zdjeciu wyszla mi jakas plama na oku dlatego ucielam twarz)-w rzeczywistosci byl delikatniejszy.Zrobilam chyba z 20 zdjec i wszystkie wyszly takie Chyba dlatego ze sie spieszylam.Postaram sie zrobic lepsze zdjecia sukienki na sobie w nastepnym tygodniu.
Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2007-01-22 o 06:31 |
|
|
|
#659 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam ze nie do tematu ..ale.. juz ktorys raz kolejna wizazanka pisze ze byla na balu dobroczynnym.. nalezycie do jakichs fundacji czy jak
? sorci ze pytam ale od taka babska ciekawosc w Warszawie sa takie ?czarnyelf wygladałąs przeslicznie
|
#660 |
|
Zadomowienie
|
dorkaaa - fajny zestaw
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.

Mi sie osobiście bardzo podoba ale...

mam wrażenie, że sprawcą tego efektu są naszyte kieszenie. Jeśli chodzi o całokształt zestawu to podoba mi się, ale chyba na cieplejsze dni
Nie wstydziłabym się wyjść tak do ludzi, choć nie jest to mój styl 

Podobnie jest z legginsami (mówię jak jeszcze była pogoda, kiedy więcej dziewczyn w nich chodziło). W którymś to wątku przeczytałam, że wiosną będzie ich wysyp
Jak dotąd nie zauważyłam, żeby co druga dziewczyna nosiła legginsy...
Chyba dlatego ze sie spieszylam.Postaram sie zrobic lepsze zdjecia sukienki na sobie w nastepnym tygodniu.