![]() |
#1921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uniwersytet Pedagogiczny cz. II
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
Zadomowienie
|
Wpis edytowany
http://zemnacisienieupiecze.blogspot.com Edytowane przez pranknature Czas edycji: 2013-02-16 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1923 | |
Raczkowanie
|
Kochana, akurat skladam na spoleczno-opiekuncza i promocje zdrowia... ale zastanawiam sie jeszcze czy jutro nie wplacic na pedago specjalna, bo boję się ze się nie dostane, ze wzgledu na ograniczony limit miejsc
![]() a GTy na wczesnoszkolną??? ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
mogę w sumie takze wysiaść pod AGH i przejsc sie kawalek... bo akura moj autobus tamtędy przejeżdza ![]() Edytowane przez jamone Czas edycji: 2012-07-02 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1924 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja mam dwa pytania. Oczywiście czytałam dokładnie zasady rekrutacji, ale teraz się denerwuję, bo mam jakieś dziwne obawy, żeby mnie nie pominęli w rekrutacji. Czy na UP nie trzeba podawać wyników matury, jak to ma miejsce np. na UJ-cie, wystarczy sam nr świadectwa dojrzałości? Czy po zarejestrowaniu i dokonaniu rekrutacji, powinnam otrzymać jakiegoś maila z potwierdzeniem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1925 |
Raczkowanie
|
Jej jak wy się martwicie, że z 80% czy 75% się nie dostaniecie to mi aż się słabo robi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1926 |
Wtajemniczenie
|
Ja też startuję na administrację na UP, ile masz pkt? ^^
Ja idę na nią ze względu na to, że to niemal samo prawo, na które i tak będę się próbowała dostać za rok, więc na razie chcę po prostu zahaczyć się gdzieś w temacie. O samym kierunku nie wiem nic czy trudno, czy łatwo, wiem tylko jakie są przedmioty na I i II semestrze (nudnawe oczywiście : D), a reszta okaże się w praniu. Oczywiście jeśli uda mi się dostać, bo wcale tego nie jestem taka pewna, nie poszła mi matura. ; )
![]() |
![]() |
#1927 |
Raczkowanie
|
dziekuje za odp tylko ze ja bardziej myslam nad kulturoznawstwem i wlasnie tu jest problem bo z pracy socjalnej lista bedzie juz 6 lipca i dokumenty trzeba skladac do 11 a liste z kulturoznawstwa 12 i nie wiem co mam zrobic jak sie jednak dostane na kulturoznawstwo czy moge zrezygnowac z pracy socjalnej i zlozyc na to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1928 |
Raczkowanie
|
Witajcie.
Mam pytanie - czy wiecie może jakie są opłaty za studia niestacjonarne na UP - chodzi mi konkretnie o kierunek pedagogika - promocja zdrowia i profilaktyka uzależnień ? Z góry dziękuję za odpowiedź! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podobno nie ma problemów z przenoszeniem papierów, jeśli się wpiszesz na 1 kierunek. I tutaj moje pytanie: jeśli złoże na ten pierwszy kierunek czyli pedagogike i będę chciała przenieść papiery na ten drugi, to musze iść na Ingradena, ale wtedy skąd odbiore te papiery? z tego pokoju w którym składałam, czy w jakimś innym? Mam nadzieję, że zrozumiale to napisałam. Z góry dziękuje za odpowiedz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1930 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1931 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1932 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi właśnie bardziej zależy na tym drugim kierunku i chciałam zapytać skąd można wybrać te dokumenty? Z tego pokoju w którym będę składać, czy może z jakiegoś innego, np. dziekanatu? Shailiha, Avv też składam na administracje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1933 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1934 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
polecam stronę http://krakow.jakdojade.pl/ znajduje ci różne połączenia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() btw na pierwsze dwa kierunki o wiele łatwiej się dostać niż na specjalną ![]() a dalej niż pod agh nie dojedziesz bo to przystanek zaraz koło uczelni ![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
google nie gryzą ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1935 |
Raczkowanie
|
Sooowa, najpierw chcialam isc na specjalna ale dopiero potem mi wpadła mysl aby zlozyc na spol-opiekuncza i promocje zdrowia?
dlaczego mowisz ze nie dają zadnych kwalifikacji? moja ciotka- dyrektorka po fachu szkoly podstawowej wlasnie polecila mi spoleczno=-opiekuncza, zebym w to szla... Wiem ze praca z ludźmi niepelnosprawnymi jest bardzo cięzka... bo mam w domu przypadek dziecka z chorobą Downa... a raczej nie dziecka ajuz doroslej kobiety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1936 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1937 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja studiowałam 3 lata społeczno-opiekuńczą i też nam obiecywali nie wiadomo co, a teraz wiem,że poprostu zmarnowałam 3 lata... jakie ona daje kwalifikacje? mogę byc po tym pedagogiem w szkole, opiekunem w np domu dziecka ( nie nauczycielem bo to specjalność nienauczycielska) czy pracować na świetlicy ( teoretyczne bo w praktyce to na świetlicy pracują nauczyciele którym brakuje godzin do wyrobienia....) i hmm....to wszystko? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1938 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
przepraszam ze tak wypytuje ale jestem po prostu ciekawa, a w tym momencie waza sie moje losy przyszlosci po raz drugi. Kurcze ne wiedzialam ze taka jest sytuacja... ale tak szczerze mowiac to juz na jakas kolwiek znowu zmiane jest za poxno, bo niby na co moglabyhm isc [ tak juz szczerzew duchu zaczynam sie zastanawiac].. scislowcem nie jestem, a nie chce znowu wybrac studiow i znowu z nch zrezygnowac bo to bez sensu. Chcialam isc na pscyhologie... ale to tez nie jest jakas optymistyczna pogoda na dobra przyszlosc. Rynek jest przesycony tym wszystkim i nie nadarza z wymianą. Szczerze mowiac nie wiadomo co TERAZ wybrac aby w przyszlosci zylo sie lepiej, i godnie i by stac nas bylo na to by moc sobie pozowlic na jaiesprzyjemnosci .. DObrze w takim razie ze zlozylam wczoraj z trudem bo z trudem ale te papiery na pedago. specjalna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1939 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez marione93 Czas edycji: 2012-12-14 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1940 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
Mam do was pytanie odnośnie stypendium za dobre wyniki w nauce. Orientujecie się kiedy takie podania się składa (nie chcę przegapić!)? Widziałam na wzorze druku, ze do takiego stypendium potrzeba dodatkowej opinii dziekana i opiekuna roku. Czy samodzielnie trzeba załatwiać te opinie czy mam tylko złożyć ten druk, a resztą zajmie się uczelnia? Wiem, ze moje pytania moga być głupie ale skończyłam dopiero 1 rok i nie orientuje się w tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1941 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1942 |
Raczkowanie
|
Witam :P mam mały dylemat...może niepotrzebnie na zapas, ale... jakbyście się dostały na filologię polską i pedagogikę promocję zdrowia z profilaktyką uzależnień to co byście wybrały? Co jest bardziej opłacalne wg Was na przyszłość...bo ciekawszym kierunkiem dla mnie jest pedagogika, ale po filologii może są większe możliwości ( nienauczycielska), co sądzicie?
![]()
![]() |
![]() |
#1943 |
Raczkowanie
|
Dzieki za pomoc, chociaż miło gdyby ktoś napisał z własnego doświadczenia, ponieważ tu wiele nie pisze czy trzeba chodzic za opinią dziekana i opiekuna roku czy oni sami to już robią..
Edytowane przez Anness Czas edycji: 2012-07-04 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1944 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Składam papiery mojej koleżanki na dokładnie te same kierunki... ona woli filologie raczej, ale ze specjalnością logopedia. Edit: w końcu ![]() Edit 2: o jakimś cudem teraz patrze i pojawiły sie te komentarze... ale trudno i tak nikt nie odpowiedział to zostawiam ;P może ktoś sie jeszcze odezwie. Edytowane przez MarcelinKa25 Czas edycji: 2012-07-04 o 17:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1945 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1946 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1947 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1948 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, doradźcie mi, bo powoli już ręce mi opadają
![]() Chciałam się zarejestrować na filologię polską na UP, ale ponieważ miałam jeszcze dylemat, a nie mogę sobie pozwolić na rekrutację na wiele kierunków (opłata rekrutacyjna ![]() ![]() Co mogę teraz zrobić? Czy mogę się jeszcze zarejestrować w drugim naborze? Dzwonić do biura UP? Wiem, to moja wina, że nie doczytałam dobrze informacji na stronie, no ale cóż, mądry po szkodzie ![]()
![]() |
#1949 |
Raczkowanie
|
kurcze, coś źle musiałaś doczytać-zadzwoń na instytut filologii ale nie sądzę żeby dla 1 osoby zrobili wyjątek...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1950 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Póki co, Komisja Rekrutacyjna nie odbiera telefonów, bo na stronie pisze, że biuro czynne od 28.06-4.07 i 12.07-30.07. Ten pózniejszy termin, to termin naboru z listy rezerwowych, może gdybym zadzwoniła w tych dniach, to dałoby się jakoś mnie wkręcić do tej listy.... Ech, jaka ja głupia ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.