|
|
#15421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Beleseno, mogę zajrzeć do Twojego albumiku? Wysłałam prośbę
|
|
|
|
#15422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak tak wszyscy juz wiemy ze Maya jest cudowna i nie zaprzeczamy . wybiłas cos sobie do głowy i nie rozumiesz o czym piszemy i w czym problem . Przeczytaj wszystkie moje posty i pokaz mi kiedy zaczęłam mieszać , rozstawiac po kątach ? Teraz wszystki nas wlożylas do jednego worka . Czytam Was i wyciągam wnioski i robię to bo planuje powiększyć sobie piersi , kiedyś napisałam Pw. do JOASI ze bardzo podoba mi sie to ze każda każdej służy pomocą i radą. A kiedy szczerze napisałam co myśle, zrobiła sie wielka zadyma. Wyglada na to ze wam sie podoba tylko przytakiwanie i panuje tu wzajemna adoracja . Dziewczyny Andzikus napisała co myśli , ja rownież wyrazilam swoje zdanie i kilka innych dziewczyn juz wcześniej mało problem z Maya Diva i ok Maya sie broni na swój sposób a reszta podsyca awanturę , ale wszystkie tak bardzo chcą żeby było MIŁO . DZIEWCZYNY ugryzcie sie w język a może raczej w palec, zanim znowu będziecie pisać jaka Maya jest cudowna , bo to juz wszystkie wiemy . A Wy nie potrzebnie ciagniecie temat . Maya juz napewno zauważyła kto tak bardzo ją chwali i wystarczy . Ja kończę temat . Bo to juz za daleko poszło , jakieś bluzgania itd. Wogole sama sobie sie dziwie ze biorę w tym udział , bo to jest raczej śmieszne to co tu sie dzieje i szkoda na to czasu . |
|
|
|
|
#15423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A słoń... no cóż ja go nie miałam więc może nie na wszystkie siada---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- eeee...narazie nie mam się jeszcze czym pochwalić, chodzę cały czas w tym pooperacyjnym staniku i nie mogę go ściągać więc jeszcze nie widziałam moich cycorków HORO i inne dziewczęta w sprawie wkradania się na konta rozmawiałam dziś ze znajomym informatykiem i powiedział mi, że admin w zasadzie nic w takiej sytuacji nie może zrobić, że jeśli ktoś zna nasze hasło to on nie jest w stanie stwierdzić, kto tak naprawdę do niego pisze. Że nie słyszał o błędach systemowych tego typu natomiast nagminnie ludzie wpisują zbyt proste hasła typu: kwiatek123 i te hasła są łatwe do złamania i że często też robi to ktoś z rodziny lub znajomych, który poprostu widział jakie hasło się wpisuje. Więc jedyne co możemy zrobić to dawać trudne hasła. Nie może to być wyraz bo maszyna to przepuszcza przez słownik i łamie w cięgu kilku sekund najlepiej zbieranine małych i dużych liter, znaczków i cyfr.
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-03 o 17:32 |
|
|
|
|
#15424 |
|
Raczkowanie
|
Widzę dziewczyny, że faktycznie niezłą klikę tu robicie, chcę poczytać coś o piersiach, zabieg mam 19 lipca a tu ciągle kłótnie..... BŁAGAM WRÓĆCIE DO TEMATU!!!!Bo albo o dzieciach, włosach i kłótniach a ja chce o CYCKACH!!!
|
|
|
|
#15425 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale mam nadzieję że niedługo zrobisz fotki bo interesuje mnie bardzo jak ten 325 wygląda Madziullasz, w najbliższych tygodniach sporo dziewczyn ma zaplanowany zabieg ( ja też ) więc temat cycków zacznie być wreszcie dominujący Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-07-03 o 17:36 |
|
|
|
|
#15426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo powiem szczerze, że dla mnie 3-mce bez ruchu to trochę dłuuugo
|
|
#15428 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#15429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale niektóre dziewczyny jak tu czytam mogą po ok 6 tygodniach chodzić na basen więc myślę że taki umiarkowany ruch bez przeciążania górnych partii ciała jest wskazany po kilku tygodniach aby zupełnie się nie "zastać" bo to też nie jest dobre dla organizmu ![]() ale najlepiej w tej kwestii radzić się swojego lekarza bo to on najlepiej widzi jak pacjentka i jej nowe cycki dochodzą do siebie
|
|
|
|
|
#15430 |
|
Zadomowienie
|
Toniu
Ja ostatnio tylko szukanie domku, jeżdżenie, oglądanie:/ Zwariować idzie. TŻ już od 2 tygodni pracuje, w sumie teraz mu leci 3 tydzień Jest dobrze, tylko chwilami go jeszcze ta noga pobolewa.Ja teraz regularnie chodzę do dentysty, znalazłam tu bardzo dobrego no i przed cycuszkami czeka mnie jeszcze operacyjne usuwanie zębów, 6 zębów, oohhh na samą myśl aż mnie ciarki przechodzą:/ W tym są 4 ósemki, jeden ząb, który wykruszyła jedna z tych ósemek i do niczego się już nie nadaje i jeden, który mi pewien dentysta załatwił (ale tą krwawą masakrę już Wam kiedyś opisywałam). Ten zabieg będę miała pod narkozą, więc będę wiedzieć czego się spodziewać ![]() Kurcze postaram się do Was częściej zaglądać, ale będąc w pl na wakacjach ciężko będzie z netem:/ Zastanawiam się w wtedy nie zadzwonić do mojej lekarki i prosić o dobranie implantów. W sumie nie chciała tego robić tyle przed operacją, bo może waga skoczy lub pójdzie w dół, ale u mnie trzyma się i niewle zmienia Ahh a tak plus pare kilo by się przydało![]() Miłego popołudnia i wieczorku
|
#15431 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co wam powiem?forum czytam od dawna ale oczywiscie nie wszystkie czesci
pamietam jak poszlam na konsultacje a to bylo dano calkiem zielona nie wiedzialam praktycznie nic o operacji potem zaczelam was intensywnie czytac,czasem sie udzielac,choc wiem ze niektore z was znaja sie dluzej wiec ciezko do was dolaczyc ale rozumiem to![]() szczerze to moze to i lepiej ze ide na op teraz na pewno nie wiem wszystkiego ale tam jakas wiedze podstawowa mam ehheh ![]() i ciesze sie ze sa tu osoby, tak mya Ty ![]() w ogole dziwne z tym blokowaniem kont,wlasnie z tego powodu nie chce dodac swoich prywatnych zdjec bo potem nie wiadomo co z tego wyniknie a aj zawsze mam schizy ze ktos ze znajomych bedzie wiedzial OOOO ONA ROBI CYCKIII ![]() i dlatego rozumiem to nie przyjmowanie do znajomych pozdrawiam wassss mya a moze Ty bedziesz wiedziec jak z tym stoperanem przed op czy mam zawracac glowe dr??
|
|
|
|
#15432 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja chcę mieć dostęp do swojego starego konta ![]() Cytat:
zajmuje się widocznie pierdołami... blokowanie za słowo "dupa" zamiast zareagować w takiej sytuacji ![]() Cytat:
po 1 tylko ja znam, a raczej znałam moje hasło po 2 nie mam w rodzinie żadnego łosia, który chciałaby włamywać się na mój profil po 3 hasło miałam właśnie z tych trudnych - zbieranina wszystkiego, więc o co chodzi ![]() a po 4 admin powinien właśnie reagować w takich sytuacjach - wysłałam mu mail, z moimi wszystkimi danymi, więc nie wydaje mi się problemem, żeby sam admin zablokował moje stare konto i przesłał na maila nowe hasło, którym mogłabym się posługiwać |
|||
|
|
|
#15433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja potwierdzam co mówi balseno 3 miesiące do poważnych treningów,powtarzam co mówił mi mój dr...ale ja już tyłek i nogi zaczęłam na stojąco ćwiczyc po 2 tygodniach,a od kilku dni brzuch.tyle że bez napinania klatki..nogami tylko..ale mam wprawę także luzik,bez szkody myślę dla piersi!!!już mi brakuje by górę poćwiczyć,porządnie się powyciągać,coś tam kombinuję ale to jeszcze...no i to by było na tyle ![]() KOBITKI DZIĘKUJĘ ZA KOMENTARZE W ALBUMIE DLA ZAINTERESOWANYCH KTÓRYCH NIE PRZYJĘŁAM DO ZNAJOMYCH..no bo nie znam jeszcze-wybaczcie..ALBUM OSTATNI DAŁAM JAKO PUBLICZNY NA PARĘ GODZINEK,nie widać tam twarzy więc proszę bardzo kto ciekaw niech się śpieszy bo później to zmienię..pozdrawiama ja spadam,dzieci nie ma i teściowa zaprosiła mnie z tż na kolecję do restauracji gdzieś..więc spadam...pozdrowionka:cmo k:
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-07-03 o 19:20 |
|
|
|
|
#15434 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba przyjdzie mi strajk głodowy ogłosić żeby Wasze emocje ostudzić
horo kochana nie pogniewaj się ale na czas wyjaśnienia sytuacji wykasuję Cie ze znajomych, cholera wie kto tam czego szuka a z Twojego konta ma dostęp do galerii wszystkich znajomych co tu się dzieje?? i kto to robi?? najpierw Grazia teraz Ty.
|
|
#15435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jooasi ja też do czasu wyjaśnienia usunęłam horo i mam nadzieję, że gnojek który się tam włamał nie miał dość czasu, żeby przeglądać i kopiować wszystkie fotki z kont
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-03 o 19:52 |
|
|
|
|
#15436 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
2,5 miesiąca po operacji wróciłam na siłownię, na początku delikatnie a teraz już 3 miesiące po nic mi nie sprawia problemów i trudności. Dodam oczywiscie, ze nie ćwiczę już na klatkę i nie robię pompek ani w tym stylu rzeczy bo mi nie potrzeba ![]() ALE np ostatnio delikatnie biegłam na bieżni i troszeczkę czułam piersi więc zwolniłam ale kolejnego dnia nic nei bolało i jakby nawet moje cycki stały się bardziej moje odkąd ćwiczę )
|
|
#15437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do "włamań" na konta dziewczyn to wydaje mi się że trzeba być niezłym hakerem aby takie rzeczy robić i komu by się chciało żeby gołe cycki pooglądać jak tysiące stron ogólnie dostępnych w necie na które bez problemu można zajrzeć ![]() wydaje mi się że mogły wystąpić jakiś chwilowe problemy z logowaniem co się zdarza jak serwer jest przeciążony a że ostatnio na forum panuje lekkie przeczulenie to takie historie budzą niepokój... a poza tym administrator powinien to sprawdzić i wyjaśnic sytuację i oczywiście poinformować dziewczyny co się działo z ich kontami
Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-07-03 o 20:03 |
|
|
|
|
#15438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ooo Ise miodzio na moje serducho lejesz z tą siłownią
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-03 o 20:02 |
|
|
|
|
#15439 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wieć polecam!!! chociaż ludzie się patrzą podejrzanie ze piersi mnie po twarzy nie biją na biezni czy orbitreku tylko świecą sutkami ahhahahhaa ale mam ich gdzieś! niech zazdroszczą
|
|
#15440 |
|
Wtajemniczenie
|
belseno na poczatek do zmierzenia moge Ci doradzić 75C lub 70D, jak na gumie mocnej to lepszy jest ten szerszy obwód. za jakiś czas pewnie literke w góre przeskoczysz
co do ćwiczeń, Ty musisz pamiętać że Twoja operacja jest bardziej obciązająca od naszych i masz więcej szyć i oto teraz musisz zadbać przede wszystkim bo jak się blizny porozłażą to i ładna wysportowana pupa cieszyć nie będzie.muszę się Wam pochwalić, Tobie Ise przedewszystkim bo miałyśmy podobne przejscia po operacji niedawno jeszcze pisałam, że czuje te moje implanty ale minęło 7 mc i zorientowałam się że od jakiegoś czasu wcale nie wiem że je mam cycki przestały się spinać, nawet jak niosę ciężkie zakupy to nie mam żadnych odczuć niefajnych.
|
|
#15441 |
|
Zadomowienie
|
Oj stało, stało
. A jak się boję, to tylko ja wiem Kasik Ja chętnie się przyłączę, mój brzuchol tylko na tym zyska Milenko, Belseno, dziękuję za słowa otuchy w/s narkozy, ja chyba uwierzę dopiero, gdy z cyckami się obudzę
|
#15442 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
już nie raz mnie przywołałaś do porządku, żeby się cieszyć i być cierpliwą i to pomaga )
|
|
#15443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do ćwiczeń to broń boże ja nie jestem typem sportowca i nic ponad to co lekarz pozwoli a jak coś to będę Was podpytywać, ja tylko wiem jak mi kiedyś było ciężko zrzucić 10kg i nie chciałabym się znowu zapuścić aaa co tam...najwyżej będę mniej jadła...
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-03 o 20:33 |
|
|
|
|
#15444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Prócz stoperanu, bo mnie dopadło jakieś zapalenie pęcherza/cewki moczowej . Dr nie odbiera, a ja nie wiem, czy mogę brać furaginę?
|
|
#15445 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przegielas Poplynelas po calaku i po cop Ci to??? Ulzylo??? Myslisz, ze zablysniesz??? Otoz nie , nie zablysniesz, a uwierz mi , ze wiele stracisz.Twoje zaproszenie lezalo u mnie na profilu, ale po tym coi napisalas do Mya, bardzo przepraszam, ale nie przyjme Cie do grona przyjaciol ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
To Ciebie jest wiecej????????????????? AAA to ciekawe Dla mnie temat skonczony MYA OTWORZ NOWA CZESC Horo co tam sie dzieje z tymi kontami??? Ja teraz jak wchodze na forum, to mam zamiast "powiekszenie piersi cz.7" "odzyskaj konto" ![]() :conf used: No ale pisze ze swojego, jeszczeI musze Wam powiedziec, ze dzisiaj dostalam ten stanior z Gossard AAA wlasnie nie jest taki
|
|
#15446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moj lekarz pozwolil mi na wszystko Na stepperku cwiczylam niecale 3 tygodnie po operacji, ale np. na bardziej zaawansowane fitness wrocilam po 3 mc, bo po 2 czulam, ze moje piersiaki nie sa gotowe, mimo pozwolenia od lekarza
|
|
#15448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() anik ja kiedys mye pytalam ona mowila ze 2 tyg przed op mozna brac jeszcze antybiotykki wiec myslez e furagine mozesz wziac ale moze lepiej zapytac to pierwszy raz to zapalenie??
|
|
|
|
|
#15449 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poczatkowo w ogole nie wiedzialam o co chodzi z tymi rozmiarkami, jak ma lezec biustonosz, jak go powinnam na sobie czuc... w koncu przeciez nigd wczesniej normalnego staniora na sobie nie mialam Teraz juz jest mi latwiej i nawet powoli na oko potrafie zobaczyc czy dany staniczek bedzie dobry czy nie ![]() A tymi tabelkami to narazie sie nie kieruj. Za jakis miesiac okaze sie, ze doszlas do tego, tabelkowego rozmiarku. Narazie pewnie wszystko wg tabelki bedzie za duze. Przynajmniej ze mna tak bylo ![]() Co do trenowania to ja w koncu moge sie pochwalic, ze dzis wreszcie po raz pierwszy zaliczylam rowerek stacjonarny!!!! Alez frajda wrocic do normalnego ruchu! Nawet upal mi nie przeszkadzal
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-07-03 o 21:04 |
|
|
|
|
#15450 | |
|
Zadomowienie
|
anik tak pomyslalam ze jak Ty rzeczywiscie masz to zapalenie pecherza a Ty dzis robilas badania to nie wyjda Ci w moczu jakies bakterie
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
))
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

i Ona tu jest największym wsparciem, gdyby nie Mya (i Joasia
. Nikt jeszcze nie zdiagnozował moich kłopotów z oddychaniem, nabieraniem powietrza i kaszlem, robiłam badania i wszystko ok. Ominęłam tylko kardiologa, ale chyba się wybiorę do niego, tylko te badania prywatnie tyle kosztują, że chyba chałupę zacznę wyprzedawać
.
A słoń... no cóż ja go nie miałam więc może nie na wszystkie siada
. No chyba, że jakiś cichy wielbiciel pięknych cycuszków, a Ty i Grazia macie czym oddychać 

Ahh a tak plus pare kilo by się przydało

kto ciekaw niech się śpieszy bo później to zmienię..pozdrawiam