Powiększanie piersi cz.7 - Strona 516 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-03, 21:15   #15451
MILENKA2012
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Co do trenowania to ja w koncu moge sie pochwalic, ze dzis wreszcie po raz pierwszy zaliczylam rowerek stacjonarny!!!! Alez frajda wrocic do normalnego ruchu! Nawet upal mi nie przeszkadzal
Andzikus, a dlaczego rowerek dopiero po ponad 2 miesiącach?
zalecenia lekarza, wcześniej nie czułaś się na siłach czy tak po prostu na zimne dmuchałaś?
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 21:33   #15452
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Andzikus, a dlaczego rowerek dopiero po ponad 2 miesiącach?
zalecenia lekarza, wcześniej nie czułaś się na siłach czy tak po prostu na zimne dmuchałaś?
Troszke na zimne dmuchalam, a troszke sie nie skladalo. Cos tak jak z Ise, ktora juz dawno miala sie basenowac a dopiero na dniach dala rade
Pamietasz jak jakis miesiac po operacji wzielam sie za umycie samochodu a potem mialam bole i klucia przez ponad tydzien? Wystraszylam sie wtedy nie na zarty. Ale teraz to juz przeszlosc I do autobusu juz podbiegam, i zakupki do domciu przyniose, w autobusie normalnie sie za porecz trzymam, samochodem smigam i pas mnie nie denerwuje i nie uciska.... Jest swietnie! Od jakis 2 tygodni mam pozwolenie na rowerek ale wciaz w pracy mialam jakies jazdy i nie moglam czasu na ten rowerek sobie wygrzebac. Ale to do dzis
Za 2 tygodnie mam nastepna kontrole to bede pytac o basenik.

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-07-03 o 21:44
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 21:41   #15453
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Dziewczyny Andzikus napisała co myśli , ja rownież wyrazilam swoje zdanie i kilka innych dziewczyn juz wcześniej mało problem z Maya Diva i ok Maya sie broni na swój sposób a reszta podsyca awanturę , ale wszystkie tak bardzo chcą żeby było MIŁO .
DZIEWCZYNY ugryzcie sie w język a może raczej w palec, zanim znowu będziecie pisać jaka Maya jest cudowna , bo to juz wszystkie wiemy . A Wy nie potrzebnie ciagniecie temat . Maya juz napewno zauważyła kto tak bardzo ją chwali i wystarczy .
Widzę, że rozgrywki nadal trwają mimo zapewnień, że to już koniec Littaleya, my również wyrażamy swoje zdanie, przynajmniej ja . Nie zależy mi na tym, by podlizać się Myi, jak to ładnie ujęłaś. Wybrałam wspaniałą doktorkę i to Ona będzie mnie wspierać i wyjaśniać wątpliwości . Mya pomaga dziewczynom, które nie mają tak dobrego kontaktu ze swoimi lekarzami, mało tego - często zdarza się tak, że lekarze mimo ewidentnych błędów twierdzą, że wszystko jest pięknie i nie chcą poczuć się do odpowiedzialności. I tym właśnie dziewczynom Mya pomaga. I wiesz co? Mam nadzieję, że Ona nie będzie musiała w niczym mi pomagać, bo nie będzie takiej potrzeby . Ale też wiem, że gdy coś się zdarzy, Ona pierwsza mnie pocieszy i poradzi co robić . I to jest właśnie taki komfort psychiczny, bo czujesz, że gdzieś jest ktoś, kto rozpozna problem i pomoże go rozwiązać. I to jest właśnie siła forum

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hehehh
anik ja kiedys mye pytalam ona mowila ze 2 tyg przed op mozna brac jeszcze antybiotykki wiec myslez e furagine mozesz wziac ale moze lepiej zapytacto pierwszy raz to zapalenie??
No nie pierwszy, ale miałam nadzieję, że mi to się nie przydarzy akurat przed operacją . Robię nasiadówki z rumianku, ale nie bardzo pomaga . Jutro spróbuję znów zadzwonić.

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
anik tak pomyslalam ze jak Ty rzeczywiscie masz to zapalenie pecherza a Ty dzis robilas badania to nie wyjda Ci w moczu jakies bakterie
Raczej nie wyjdą, bo zawsze, gdy miałam tam zapalenie, to wyniki wychodziły dobre. Nie wiem dlaczego.

Andzikusku, już się przestraszyłam, że nie wrócisz. A jednak jesteś
Stary 2012-07-03, 21:47   #15454
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Andzikusku, już się przestraszyłam, że nie wrócisz. A jednak jesteś
Jestem, jestem i sie dziwuje...

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-07-04 o 16:21
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 21:54   #15455
Agatau88
Zakorzenienie

A ja czekam na fotki wlosow GWENDOLINKI:D O wlasnie
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 21:57   #15456
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
KLAUDECZKA
ale sklep nazywa się solar tak?
kupowalas przez internet?
drogo?
Agatko, ja nie Klaudeczka, ale też troszkę z Solara zamawiam. Oto stronka e-sklepu: http://www.e-solar-company.com.pl/
Stary 2012-07-03, 21:57   #15457
TUSIA325
Raczkowanie

Witam,
mam problem - nie potrafie dobrać stanika... mam pod biustem 65 - tu jest kapa Świata - nie ma nie produkują - z jakiej firmy masz stanik jeśli mogę zapytać?
TUSIA325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 22:09   #15458
madziullasz
Raczkowanie

Super, dziękuję za odpowiedzi w sprawie treningów, przez 10 lat pracowałam jako instruktor fitness, teraz mam małą grupkę ludzi, z którymi uprawiam Nordic Walking i zastanawiałam się, kiedy będę mogła znowu ich prowadzać, dopiero co zaczęłam to rozkręcać, myślałam, że będę miała zabieg we wrześniu a to już za 16 DNI!!! Ale czego się nie robi ...... aby spełnić marzenia....

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Ale ten świat mały przeglądając Wasze posty, zauważyłam, że często wymieniacie dr. Szczyta, operował mnie to już będzie z 14 lat temu jeszcze w Polanicy Zdrój, mam poparzoną rękę. Zaraz po tym miał przenieść się do Wawy. Miły facet.
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 22:22   #15459
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Super, dziękuję za odpowiedzi w sprawie treningów, przez 10 lat pracowałam jako instruktor fitness, teraz mam małą grupkę ludzi, z którymi uprawiam Nordic Walking i zastanawiałam się, kiedy będę mogła znowu ich prowadzać, dopiero co zaczęłam to rozkręcać, myślałam, że będę miała zabieg we wrześniu a to już za 16 DNI!!! Ale czego się nie robi ...... aby spełnić marzenia....[COLOR="Silver"]
\Ja tego jeszcze nie uprawialam Alew jeszcze wszystko przede mna Tam sie mocno macha rekoma prawda??? Tak na moje nieprofesjonalne oko, to klatka piersiowa przy tym sporcie ciezko pracuje Prawda???
Mysle , ze po okolo 3 miesiacach bedziesz mogla juz chodzic, tak intensywnie Ja tak patrze na siebie i przed operacja sporo cwiczylam, ale powiem Ci szczerze, ze na takie intensywniejsze sporty to ze 3 miesiace musisz poswiecic. Chodzi o to, ze nowe cycuszki strasznie twardnieja przy kazdym wysilku klatki, a nawet przy zwyklym chodzeniu. Ale moge sie mylic i wrocisz do tego sportu szybciej Dla kazdej z nas to sprawa indywidualna Jedne wracaja szybciej , a inne poznie W kazdym razie bedziesz wiedziala, kiedy jestes gotowa
Stary 2012-07-03, 22:29   #15460
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Agatko, ja nie Klaudeczka, ale też troszkę z Solara zamawiam. Oto stronka e-sklepu: http://www.e-solar-company.com.pl/
A masz linka do konkretnie tej bluzeczki co ma Klaudusia?
Chcialam ją zobaczyc
dzieki

juz chyba widze

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2012-07-03 o 22:32
Stary 2012-07-03, 22:36   #15461
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
\Ja tego jeszcze nie uprawialam Alew jeszcze wszystko przede mna Tam sie mocno macha rekoma prawda??? Tak na moje nieprofesjonalne oko, to klatka piersiowa przy tym sporcie ciezko pracuje Prawda???
Mysle , ze po okolo 3 miesiacach bedziesz mogla juz chodzic, tak intensywnie Ja tak patrze na siebie i przed operacja sporo cwiczylam, ale powiem Ci szczerze, ze na takie intensywniejsze sporty to ze 3 miesiace musisz poswiecic. Chodzi o to, ze nowe cycuszki strasznie twardnieja przy kazdym wysilku klatki, a nawet przy zwyklym chodzeniu. Ale moge sie mylic i wrocisz do tego sportu szybciej Dla kazdej z nas to sprawa indywidualna Jedne wracaja szybciej , a inne poznie W kazdym razie bedziesz wiedziala, kiedy jestes gotowa
Zależy na czym się skipisz, ja mam fazę na nogi i pośladki, ręce można "oszukać" ale pupa świetnie się modeluje nawet przy nordicu fitness, sport to kolejny krok. Polecam wszystkim Cycolinkom abyście nie zapomniały o dupkach do kompletu
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 22:47   #15462
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TUSIA325 Pokaż wiadomość
Witam,
mam problem - nie potrafie dobrać stanika... mam pod biustem 65 - tu jest kapa Świata - nie ma nie produkują - z jakiej firmy masz stanik jeśli mogę zapytać?
Tusia potrzebujesz r 60 pod biustem, znajdziesz takie z Freya, Panache, Curvy Kate, La Senza czy choćby naszej Samanty na allegro nie ma problemu z taką rozmiarówką, w sklepach jest gorzej.
Stary 2012-07-03, 22:57   #15463
zabulek1
Wtajemniczenie

O to moj nowy staniczek, ktory moge polecic, bo mierzylam Ja nie nosze stanikow od grudnia, ale ten chyba wrzuce od czasu , do czasu Jest mieciutki, wygodny i nawet druty mnie nie denerwuja A powiem szczerze, ze kupilam go z ciekawosci, bo byl napis superboobs I myslalam, ze mi przyjdzie kilo gabki A tu prosze mieciutki staniczek, bez grama gabki i wygodny jak cholera Moze troszke maly, ale sudki nie wychodza, to sie nada
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1040410.jpg (25,7 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040412.jpg (23,0 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040414.jpg (24,0 KB, 64 załadowań)
Stary 2012-07-03, 23:06   #15464
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
O to moj nowy staniczek, ktory moge polecic, bo mierzylam Ja nie nosze stanikow od grudnia, ale ten chyba wrzuce od czasu , do czasu Jest mieciutki, wygodny i nawet druty mnie nie denerwuja A powiem szczerze, ze kupilam go z ciekawosci, bo byl napis superboobs I myslalam, ze mi przyjdzie kilo gabki A tu prosze mieciutki staniczek, bez grama gabki i wygodny jak cholera Moze troszke maly, ale sudki nie wychodza, to sie nada
ŻABULEK!!!! zawstydzasz innych użytkowników forum :P wstyd! hahahahhaa no MEGA wyglądają Twoje piersi w tym staniku jestem w szoku aż się 3 razy przyjrzałam każdemu zdjęciu!!! O.O
Stary 2012-07-03, 23:13   #15465
jooasi
Wtajemniczenie

Zaba ale superboobs i z zazdrości
Stary 2012-07-03, 23:20   #15466
zabulek1
Wtajemniczenie

Ise to jest w koncu stanik "superboobs" Powiem Ci, ze jestem nim zachwycona, bo kazdy piekny, ktory kupilam wyladowal w smieciorze. Jakos czulam sie najlepiej bez stanika, bo mnie draznily, ale ten kupilam tak z ciekawosci i zakochalam sie w tym fasonie Napewno go zaloze jeszcze nie raz I zaraz zamowie inne kolorki Zadko sie zdarza, zeby cos taaaak przypasowalo A najdziwniejsze jest to, ze on jest zwykly , miekki, bez gabek, a tak ladnie przybliza i eksponuje piersi

I nie gram w reklamie jak co Poprostu pierwszy raz od operacji trafilam na wygodny stanior. A jestem 11 miesiecy po

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Zaba ale superboobs i z zazdrości
Jooasi nasza Gwen pokazala kiedys stanior z tej firmy, tyle, ze troszke inny, ale tez "superboobs", a ja akurat trafilam predzej na ich staniory i dllllllllllllllllllllllll llluudo sie zastanawialam, czy kupic. No i z ciekawosci kupilam- nie zaluje Napewno go pouzywam
Stary 2012-07-03, 23:25   #15467
Gipsy
Raczkowanie

Żabulek - to się nazywa efekt push-up W bluzce z dekoltem to one muszą przebosko wygłądać Moje dwa cycki to jak Twój jeden!

Ale i tak obiecane fotki dodałam : )
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 23:38   #15468
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Żabulek - to się nazywa efekt push-up W bluzce z dekoltem to one muszą przebosko wygłądać Moje dwa cycki to jak Twój jeden!

Ale i tak obiecane fotki dodałam : )
Efekt push up mowisz??? Tylko bez stanika push up hehehe A z dekoldem to nie wiem, bo tak na swierza przymiarke staniczka fotke strzelilam. Nawet widze, ze krzywo zalozony, ale co tam

Moje cycuszki sa male I dzisiaj pierwszy raz zobaczylam je wieksze w tym staniorze-"nie push up"
Stary 2012-07-04, 00:10   #15469
gwendolinka
Zadomowienie

Świetnie Zabulku. Jak lubię . hihi

Agatko jutro spróbuję dla ciebie zrobić fotke dziś z głowy mi wyleciało kompletnie.

Udzielilam się nawet w klubie TYM TAJNYM NIEDOBRYM KLUBIE DLA WYBRANYCH, dla tych, co to wiedzą kiedy i jak jest "stare miło"

I dla tych, które mi nie bedą wygarniać, że piszę o włosach...

Jooasi dzięki Tobie mam staniczek do białych koszul bo zawsze kupuje czarne ... a później musze marynarke nakładać

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 07:03   #15470
beatabo1986
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Hej dziewczynki oj co tu się ostatnio porobiło fajne miejsce na poczytanie było oderwanie się od problemów pobycie z wami pogadanie o cycuszkach i nie tylko, nie ukrywam że chciałam również się w waszym klubie udzielać ale niestety moja prośba nie została zaakceptowana trudno znaczy że chyba nie jestem jeszcze godna zaufania dla was... trudno zostaje mi tylko ten wątek jak będę miała jakieś wątpliwości i pytania

tylko skoro takie tu zamieszanie panuje to boję się trochę o moje fotki... kto w końcu je tak naprawdę ogląda...
Stary 2012-07-04, 07:58   #15471
anika75
Zadomowienie

Witam Was
Spać nie mogę przez te cycki i to zapalenie . Wzięłam furaginę, bo myślałam, że nie wydołam dłużej...

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
HORO i inne dziewczęta w sprawie wkradania się na konta rozmawiałam dziś ze znajomym informatykiem i powiedział mi, że admin w zasadzie nic w takiej sytuacji nie może zrobić, że jeśli ktoś zna nasze hasło to on nie jest w stanie stwierdzić, kto tak naprawdę do niego pisze. Że nie słyszał o błędach systemowych tego typu natomiast nagminnie ludzie wpisują zbyt proste hasła typu: kwiatek123 i te hasła są łatwe do złamania i że często też robi to ktoś z rodziny lub znajomych, który poprostu widział jakie hasło się wpisuje. Więc jedyne co możemy zrobić to dawać trudne hasła. Nie może to być wyraz bo maszyna to przepuszcza przez słownik i łamie w cięgu kilku sekund najlepiej zbieranine małych i dużych liter, znaczków i cyfr.
A Horo pisała imiona swoich dzieciaczków, więc haker miał ułatwione zadanie. Tylko po co to komuś?
Admin chyba może zablokować konto? Czy nie może?

Żabulku, Ty masz cycki małe????? Grzeszysz niedobra dziewczyno, one są niesamowite
Stary 2012-07-04, 09:38   #15472
klaudeczka2010
Zadomowienie

hej

żabuś noo ten stanior git i twoje superboobs w nim..jak będę już mogła to się upomnę i dasz mi namiary???

DZIĘKUJĘ ZA KOMENTARZE JESZCZE RAZ W ALBUMIKU

AGUŚ już masz namiarki widzę,nie wiem jak na necie się prezentują,ale dobrej jakości i świetnie leżą,pewnie masz w pobliżu solara,w jakiejś galerii,warto podreptac,tym bardziej że cena też spoko

GIPSY byłam w albumie i chciałam komentarze dodać to mnie wywaliło bo minął za długi czas od logowaniawięc Ci napiszę że tu,że śliczny staniczek i słodkie te twoje piersi,przypomnij jaki masz rozmiar???ni cholery,nie pamiętam

BALSENO noo sama sobie tak wymyśliłam z tymi cwiczeniami,ale robię to jakby z nieruchomą górąmam nadzieję że nic mi nie będzie...raz przy brzuszkach napiełam klatę,to nieprzyjemne uczucie i bolało trochę..więc nie robię tak!!!!!!tylko nogi pracują,napinając mięśnie brzucha,góra rozluźniona,a dupa i nogi na stojąco więc góra luźna.. i tyle
Stary 2012-07-04, 09:53   #15473
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki oj co tu się ostatnio porobiło fajne miejsce na poczytanie było oderwanie się od problemów pobycie z wami pogadanie o cycuszkach i nie tylko, nie ukrywam że chciałam również się w waszym klubie udzielać ale niestety moja prośba nie została zaakceptowana trudno znaczy że chyba nie jestem jeszcze godna zaufania dla was... trudno zostaje mi tylko ten wątek jak będę miała jakieś wątpliwości i pytania

tylko skoro takie tu zamieszanie panuje to boję się trochę o moje fotki... kto w końcu je tak naprawdę ogląda...
Dobry wszystkim,
Ja również nie - pomimo że wysłaąłm juz daaawno zaproszenie.
Trochę to takie niesprawiedliwe - ja też nie mam dużo wpisów a spowodowane jest to tym że po prostu nie mam jak i kiedy pisać. a czytam codzienniei jestem na bieżąco - po prostu w pracy gdzie najczęściej mam dostęp do neta nie moge pisać - obsługuje głównie klawiaturę numeryczną i jak zaczynam klepać na zwykłej to słychać i zaraz mnie kontrolują i co przez to jestem mało zaufana osobą??
A te afery to jakaś szczeniacka przepychanka - bo każdy ma jakieś "ale" do innych - tak jak w zyciu codziennym. Tylko inaczej jest jak się napisze a inaczej jak mówi - mozna tą samą wypowiedź zrozumieć dwojako. Mnie też nie raz wkurzaja jakieś tam wypowiedzi - uważam że należy zachowywać umiar i już.
Jak tu się znalazłam na poczatku też miałam takie wrażenie że Mya, joasi i Horo rzadzą, są ubóstwiane i zawsze mają rację niezależnie od tego co piszą - nie obraźcie się dziewczyny -ale jak sie wczytałam to zrozumiałam jedno = doświadczenie w temacie i zaangażowanie. Poza tym Mya jest po operacji nieudanej, spieprzonej - nie dziwota że dziewczyna miała większą "potrzebę" na wiedzę w temacie cyckowym i może pzrez to dla niektórych wygląda jakby się wymądrzała.
Mi tez bardzo pomogła - byłam dzień przedz operacja i zostałam zlinczowana przez niektóre - wtedy tak to dla mnie wyglądało bynamniej. a ona wtrąciło słowko i moja psychika została uspokojona, wróciłam do normalnego myslenia. I mam cycki - co z tego że daleko, autostarda - jestem chuda szkapa, żebra licze na mostku paluchem. Jakbym przytyła autostarda znika - mam chyba -5 gruczołu piersiowegoale przytyc nie potrafię - i co załamka?? No nie.

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
A jaki to stanior - bo ja jeszcze nie mam żadnego oprócz sportowych
Nie mam czasu iść pomierzyc - a poza tym mam trochę treme przed paniami w sklepach - włażą do pzrymierzalni i mam wrażenie że wszystko wiedzą - ona ma silikony I tak mi jakoś dziwnie... Głupie wiem...

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość

Zdjęcie jak twój Tz ściska cycorki jest boskie...

No i tyle miałąm czasu - spadam do roboty, odezwę sie później. Buźka
Stary 2012-07-04, 11:19   #15474
Littaleya
Raczkowanie

CZESC dziewczynki

Tak sobie myśle ze tu na forum jest dużo wysportowanych dziewczyn, co na siłkę chodzą . Ja nie mam na to czasu od 10 do 20 w pracy jestem i mam wolna tylko niedziele . Może któraś zna jakieś skuteczne cwiczenia na uda i posladki? , co bym mogła w domku robić wieczorkiem .
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 11:25   #15475
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
CZESC dziewczynki

Tak sobie myśle ze tu na forum jest dużo wysportowanych dziewczyn, co na siłkę chodzą . Ja nie mam na to czasu od 10 do 20 w pracy jestem i mam wolna tylko niedziele . Może któraś zna jakieś skuteczne cwiczenia na uda i posladki? , co bym mogła w domku robić wieczorkiem .
Ja robiłam 8 minut legs i buns przez miesiąc i w sumie widze efekty. Znajdź je sobie na youtube. Cwiczenia łatwe i dużo czasu nie zajmuja no a filmik dostarcza niezapomniach doznań artystzcznych
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 11:42   #15476
Littaleya
Raczkowanie

[QUOTE=Gipsy;35097511]Ja robiłam 8 minut legs i buns przez miesiąc i w sumie widze efekty. Znajdź je sobie na youtube. Cwiczenia łatwe i dużo czasu nie zajmuja no a filmik dostarcza niezapomniach doznań artystzcznych [/QUOTE

Dzięki Gipsy

Tak na YouTube jest tego masa , tylko może któraś zna cwiczenia które dają efekty i warto sie katowac , mój cellulit to wredna bestia , należy mu sie porządne manto !!!

Gipsy teraz doczytalam ze widzisz efekty a ja jakoś przeczytałam ze nie widzisz efektów , to dlatego ze czytam dwa fora na raz i juz mi sie to miesza , to muszę sie temu bliżej przyjrzeć .

Edytowane przez Littaleya
Czas edycji: 2012-07-04 o 11:46
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 12:07   #15477
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Dobry wszystkim,
Ja również nie - pomimo że wysłaąłm juz daaawno zaproszenie.
Trochę to takie niesprawiedliwe - ja też nie mam dużo wpisów a spowodowane jest to tym że po prostu nie mam jak i kiedy pisać. a czytam codzienniei jestem na bieżąco - po prostu w pracy gdzie najczęściej mam dostęp do neta nie moge pisać - obsługuje głównie klawiaturę numeryczną i jak zaczynam klepać na zwykłej to słychać i zaraz mnie kontrolują i co przez to jestem mało zaufana osobą??
A te afery to jakaś szczeniacka przepychanka - bo każdy ma jakieś "ale" do innych - tak jak w zyciu codziennym. Tylko inaczej jest jak się napisze a inaczej jak mówi - mozna tą samą wypowiedź zrozumieć dwojako. Mnie też nie raz wkurzaja jakieś tam wypowiedzi - uważam że należy zachowywać umiar i już.
No ale w klubie o to chodzi zeby miec czas pisac wlasnie
zeby sie udzielac i rozmawiac z dziewczynami.
Stary 2012-07-04, 12:26   #15478
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Dla rozładowania napięcie w ramach out off topicków dodam że ZOSTAŁAM PANIĄ MGR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2012-07-04, 12:28   #15479
Agatau88
Zakorzenienie

ISE super gratuluje
Stary 2012-07-04, 12:34   #15480
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
ISE super gratuluje
muszę powiedzieć że to było bardziej stresujące przeżycie niż robienie piersi :P
Swoją drogą jaką mam zaburzoną hierarchię priorytetów
Najpierw cycki potem edukacja hhihihi

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości