|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
BAN stały
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
|
|
|
|
#872 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No, a generalnie klub założyła visionAM, gdyby nie to, to pewnie nie byłoby bloga... itd.
|
|
|
|
|
#873 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
http://3.bp.blogspot.com/-fAR-APBztl...0/P1170117.jpg Podpowiem, na pewno nie starożytnymi CH. ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3508587 2]jak dla mnie to straszliwie żałosne i materialistyczne [/QUOTE]Nie do końca. Jeśli sklep ma ciekawą wystawę czy ciuszek, to czemu by nie - a walnę jedną czy dwie fotki... ale cała galeria tylko dlatego bo PJADA?
|
|
|
|
|
#874 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#875 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
A mam 22. Czekajcie czekajcie, gubię się.. a która to jest ta od psychologii? I wiecie, że Tuskówna robi doktorat z seksuologii? ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3508879 1]bez makijazu pewne bym jej nie poznała, tyle tego ma na twarzy ![]() szarliza nie ma 17 tylko dwadziesciapare bo studiuje ![]() ale faktycznie, może być zywym dowodem że nadmiar makijazu przy wychudzonej buzi mocno postarza, ja bym obstawiała że jest po 30[/QUOTE] Czyli to ta od psychologii ![]() Kiedy ja nadrobię ten wątek?! ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Jesteśmy potworne. Czuję ogromny szejm, że się śmiałam. To wbrew mym zasadą, a jednak to takie słodkie..słodko-gorzkie. Totalnie się wstydzę. |
|||
|
|
|
#876 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#877 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#878 |
|
Raczkowanie
|
nie,nie o nic:d o czym innym mysłałam a zupełnie coś innego napisałam
|
#879 |
|
BAN stały
|
http://eveetlacaroline.wordpress.com...-strawberries/
niech ona już zje te truskawki bo nie mogę paczeć na milion zdjęć z tym samym ałtfitem i miną |
|
|
|
#880 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
---- mówisz, że mój miś ma niegodne warunki? w tej szafce leżą moje najnowsze sprawunki! miś pierwiej ode mnie z nimi obcuje zanim ja nawet feszyn ałtfity z nich wyczaruje!
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-07-03 o 23:25 |
|
|
|
|
#881 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zauważyłyście, że Kamcia dzisiaj jakoś taka smutna? Czy to mi się tak wydaje... Mogłaby wrzucić wreszcie jakiś filmik albo żarcik w swoim stylu
|
|
|
|
|
#882 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#883 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#884 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#886 |
|
Raczkowanie
|
poprostu,nie wiem czemu ale mysłałam ze to Vision wątek załozyła
![]() nie wiem dlaczego
|
#887 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#889 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wymiotujący kot: po raz kolejny umarłam! Ile mam żyć ?!! ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- W fakcie podają, że robi teraz doktorat z seksuo. |
|
|
|
|
#890 |
|
zawsze mam racje
|
Tata mi mówi: w sobotę babci urodziny
Myślę sobie: oł em dżi, mam nadzieję że się z tego wykręcimy Lecz potem inne nachodzą mnie przemyślenia, Babcia widząc mnie dojdzie przecież do stwierdzenia: Moja panno droga, jak Ty się nie wstydzić tak wyglądać Przecież żadnej młodzieniec nie będzie chciał na Ciebie spoglądać! Myślałam, że będziesz się zachwycać sukniami Rodarte A ty wolisz ubrania przetarte! Ja powiem: babciu, masz rację, mój styl nie jest wystrzałowy Ale Ty sobie nie zawracaj tym głowy W wakacje pójdę do pracy i pieniądze zarobię I wtedy zrobię przełom w mojej garderobie Babcia odpowiada: panno droga, czas ucieka A może Twój młodzieniec już na Ciebie czeka Szczęśliwa jestem i cieszę się, że zrozumiałaś moje starania Tylko proszę wyrzuć na śmietnik stare ubrania. Odpowiadam: tak, babciu oczywiście A w myślach cieszę się soczyście: Kupię w lumpeksie jedną sukienkę i przed babcią będę udawać elegancką panienkę. Resztę wydam na inne ałtfity, i jeszcze bardziej przybliżę się do szafiarskiej elity Ale najpierw pobiegnę po krzyże, trójkąty, azteckie wzory A w zarze wezmę wszystko co ma fluo kolory. Nie zapomnę o miencie, bo mienta jest nową czernią i długo będzie miala wzięcie. Potem pójdę na miasto nucąć hipsersko-mainstremowe bity I lansić się tym, że mam nowe lity Zajrzę do biblioteki i książkę o astronomii wypożyczę, zeskanuje, nadrukuje galaxy print na t-shirt, już wiem że mi pozazdrościcie! A gdyby tak jeść tylko same marchewy? Może wtedy miałabym na wszystkie masthewy?
|
#891 | |
|
BAN stały
|
Mój debiut (i zapewne ostatnie
)Panie Premierze! Jak ja mam żyć?? Ubrania za drogie, ja nie umiem szyć. Idąc w ślad Kamy na allegro kupuję, same tanie ciuszki, nic się nie zmarnuje. Marzy mi się Zara z nowego sezonu Życie mnie jednak stawiło do pionu. Bieda aż piszczy, a ja nie mam pracy Nikt mi nigdy nie podał niczego na tacy. Staram się jak mogę, codziennie ałtfity wklejam na bloga, lubcie mnie kobity! Niedługo na sponsorach kasę se* zarobię i się w Wuppertalu wódeczką narąbię! ![]() *wiochmen, joł! ![]() ---- Cytat:
|
|
|
|
|
#892 | |
|
zawsze mam racje
|
Zależy czy masz honor i popełnisz harakiri od razu, czy też będziesz się umartwiać całe życie byciem niefeszyn- to też ciekawa opcja, możesz chodzić w koszulce- w imię pokoju na świecie umartwiam się byciem niefeszyn
To może wzbudzić większy popłoch u polityków niż strajki głodówkowe ![]() :conf used:---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
![]() Bo ani na zarę nie stać Cię, ani diy nie wchodzi w grę, jak żyć?
|
|
#893 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, wy się tu po prostu marnujecie! Zamiast prowadzić ożywioną dyskusję o szatniarkach powinnyście jakieś tomiki wierszy wydawać!
Matko Boska, sszeri, czy mogę Cię zacytować w moim podpisie dwoma pierwszymi linijkami nt. premiera? Edytowane przez trudna sprawa Czas edycji: 2012-07-03 o 23:58 |
|
|
|
#894 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez sszeri Czas edycji: 2012-07-04 o 00:02 |
||
|
|
|
#895 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#897 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kwiat wisni;35091448]Dobrze, że w ogóle pamięta o tym THE. W porównaniu do niej to u mnie ze świecą szukać THE czy A czy AN
- Ale przed Germany nie używa się 'the'. Pisze się "going to the UK", "to the United States", "to The United Arab Emirates" etc. Te nazwy mają w sobie słowa jak królestwo czy stan(y). Nazwy inne używane są w podobnym zdaniu bez 'the'. Czyli "going to Germany/Poland/France/etc". Podsumowując, mimo wszystko zrobiła błąd : - ) Ale jest faktem, że często osoby używające ang. w tytułach wpisów pomijają przedimki. |
|
|
|
#898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Zamiast wylewać jad na wątku
znajdźcie w głowie trochę rozsądku Idźcie pomodlić się w świątyni ZARY i pooglądajcie fluo sandały Później zakupcie coś w azteckie printy najlepiej jeszcze w kolorze minty Może wtedy, w modnym ałtficie zrozumiecie, że lans to jedyny sposób na życie.
Edytowane przez Nealinne Czas edycji: 2012-07-04 o 00:16 |
|
|
|
#900 | |
|
BAN stały
|
[QUOTE=lush_lover;35092251]
Cytat:
chodziło mi o to, że ona w porównaniu do mnie pamiętam w ogóle o THE
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

No, a generalnie klub założyła visionAM, gdyby nie to, to pewnie nie byłoby bloga... itd.

i co tera mam zrobić z mieNtowymi diy fashion K.T,charlize szortami ,hit blogerek??????

Spoko.