|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
Cytat:
|
|
|
#902 |
|
zawsze mam racje
|
Bycie trendy jest dla mnie za mało trendy
By być trendy trzeba tworzyć nowe mody i pędy Dzisiaj modnie jest mieć chłopaka z Zary Jutro gdy będziesz chciała się z takim pokazać włóż perukę i ciemne okulary Nowym trendem będzie mieć chłopaka astronoma i archeologa Rozejrzyj się już teraz, zanim będzie trwoga Mieć galaktyczną spódnicę z allegro i aztecką spódniczkę z sieciówki To tak mało trendy jak z znoszone z Zary reklamówki Feszyn jest mieć printy z tajemnej odkrytej przez Azteków galaktyki Ale, żeby takie mieć musisz mieć u swojego faceta wtyki Wiem, że może to być dla Ciebie niezrozumiałe i nowe Ale oni znali galaktyki, które były mientowe! Azteckie tkaniny i kolczyki skradzione z wykopalisk dopełnią dzieła Ale nie zdziw się, jeśli przez ludzką zazdrość stracisz ostatniego przyjaciela! Dla bycia feszyn pocierpieć trzeba, Ale lepiej cierpieć niż nigdy nie dostąpić feszyn nieba Mniej obeznani nazwą Cię niemodną polką, ale nie przejmuj się nadana Ci przez nich rolką I może to też coś dla Ciebie zmienia, Że najwspanialszych dopiero po śmierci się docenia Nie martw się tym, że by w masthewach dobrze wyglądać jesz dziennie tylko miskę fluo ryżu Ważne, że swym szafiarskim blogiem postawisz sobie pomnik trwalszy niż ze spiżu!
|
#903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
melissy nosi najjasniejsza gwiazda sieci mast hew to neon, choc i mienta obleci ulewa czy upał, dzień czy noc znaczek na kaloszu to siła i moc!
|
|
#904 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ach, gdyby mnie niemodną do świątyni zary wpuścili To największą radość w życiu by mi sprawili Och, ja niegodna Och, ja niemodna Pozostaje mi tylko śledzenie fluo-miętowych ałtfitów na blogach Siedząc w niemodnych kapciach na nogach I zamiast kłócić się z sąsiadem Wolę na blogach pluć jadem Skoro sama feszyn być nie mogę Mogę chociaż innym podstawiać nogę
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#906 |
|
zawsze mam racje
|
dziękuje
Chociaż i tak wiesz, że jezdem gruba i brzydka i próbuję sobie poprawić samoocenę, a pod poduszką trzymam zdjęcia blogerek i śnię, że jestem jak one. Ale dziękuje, że udajesz, że nie wiesz ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Wszędzie tylko o Majach i Majach, ale Aztecy też przewidzieli, że w 2012 będą mocne galaxy printy i postanowili:" no panowie, nie przekażemy całej wiedzy o kosmosie, żeby tylko największe faszynistki mogły mieć printy z naszą mientową galaktyką Powiedz, że nie słyszałaś?
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabyś mieć bloga i być bardzo znana?
Chciałabyś jeść więcej niż jednego banana? Chodzić na pokazy i na feszyn łiki? Mieć chłopaka z Zary i fluo buciki? Widzieć listonosza co dzień z wielką paką? Na wakacje jeździć z kumpela Itaką? Niestety to przykre, ale nie masz szans chyba, że liczy się dla ciebie tylko lans. Do bycia blogerką trzeba mieć warunki inaczej będą się śmiać przyjaciółki. Twój metabolizm to jest podstawa jeśli nie jest dobry, to duża jest Twoja waga a wtedy wiadomo, bandażowa kiecka będzie leżeć źle, nawet jak jest aztecka. Druga rzecz to buty, muszą być za duże teraz jest feszyn drapanie palcami po murze. Ważny też makijaż, twoja druga skóra, nakładaj bronzerek aż twarz będzie bura. Włosy koniecznie muszą być ombre, palce smukłe i broń Boże okrągłe. Muszą być długie, by pudełko zaręczynowe, dobrze odbijało refleksy mientowe. Jak już masz warunki i dobry aparat, udaj się szybciutko do świątyni Zara. Żadna tam Bereszka, żadne Ejdż end Emy, tylko w Zarze znajdziesz konieczne masthevy. Kiedy to ogarniesz, to wrzucaj swe foty niech się nacieszą mainstreamowe biedoty. Będą ci zazdrościć, będą złe jak osa lecz nocą z zazdrości zjedzą kabanosa a po ich policzkach spłynie żalu łza, bo każda nich chciałaby być taka jak JA! Co ja piszę
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uwaga uwaga, przed Państwem... Rzecz o smalcu Dziewczęta drogie, my tu gadu gadu, a od rymów tłustych dupa wciąż nam rośnie. Jutro zbiorowo nie jedzmy obiadu, do MovesFashion wagi dążymy radośnie! Koścista Charlize kierunek wyznacza, żylaste kolana są dla nas marzeniem, AlicePoint chudości duchem nas otacza, tłuszcz z brzucha żegnajmy dzisiaj z udręczeniem. Jessici żebra każda z nas podziwia, czekają nas wkrótce pełne chwały chwile - kręgosłup na wierzchu niech nas uszczęśliwia, po kęsie jedzenia znów dzisiaj zakwilę. Na dietę Kamilki przerzućmy się razem, bez tłuszczy, białka i węglowodanów - niech pokarm zacznie w nas budzić odrazę, nie jedzmy chleba, marchwi ni bananów. Bo tylko chude możemy być feszyn - taka z Bloggera płynie wciąż nauka, gdy będziem skinny, ktoś nam zrobi seszyn, podziwiać będą nowego thin mruka. |
|
|
|
|
#909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oto wyjaśnienie tajemnicy braku konca świata boszz, ide spac ![]() Cytat:
|
|
#910 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
'jedz marchewy, będzie Cię stać na masthewy' No i do tego fluo ryż, o reszcie zapominamy.
|
|
#911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I woda, byle nie gazowana, bo będziemy miały brzuchy wydęte |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#912 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Od czytania rośnie dupa, W garnku ino licha zupa. Jaki banan, jaki smalec?! Sama jestem jak ten palec. Nikt mnie wcale już nie kocha Bo żem gruba jako locha. Jednak bloga dziś założę Za czy lata pochędożę. |
||
|
|
|
#913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-07-04 o 01:05 |
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to przez plecy przejdą mu ciary. Taka feszyn, taka trędi do łóżka zaciągnie mnie w te pędy. Będziemy nosić ałtfity podobne, zarowe, więc bardzo, bardzo modne. Tylko najpierw schudnę, a wtedy bloguję! Idę już bo fluo ryż mi się gotuje.
|
|
|
#915 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ale zawsze można być dogadanym z baristą i dać mu łapówkę- będziemy udawać, że zamawiamy lans-karmel-mango-ginger-latte, a ten będzie nam dawał gorącą wodę, albo samą kawę bez cukru i dodatków. Albo podpisać umowę ze starbuniem- będziemy 10 razy dziennie wstawiać zdjęcie z kawą, czyli 5000 kcal nasze, a oni w zamian zafundują nam odsysanie tłuszczu, a my będziemy udawać, że kawa ze stabunia ma 10 kcal i wcaaale się od niej nie tyje. Może jak nam odessają tłuszcz będziemy mniej zawistne i jadowite? ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Ryż już nieaktualny Możesz go gotować i pokazywać w galaxy miseczkach, ale na tym koniec, jeść go nie wolno Widzisz jak się trendy łatwo zmieniają, aż od komputera wstać nie można, ryż był trędi do północy tylko. Mój podmiot liryczny tylko udawał, że je ryż, była szatniarką udającą że super ma metabolizm, ale niestety rzeczywistość jest inna- głodować trzeba.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-07-04 o 01:11 |
|
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak mowa o starbaksie, to powiem Wam coś, chociaż to chyba bardziej pasuje do wątku o rozwalaczach
A skąd wiem, że tam pracuje? Laska jechała ubrana w ciuchy robocze, logo starbaksika, wielki napis na plecach, szał pał. Trzeba się chwalić, że się pracuje w takim trędi miejscu ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Cytat:
|
|
|
#917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#919 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Dobra, dobra sama byś chciała pracować i spać w takich ciuchach roboczych. ZAZDROŚĆ, ZAWIŚĆ. Przed kim chcesz udać, że jest inaczej? Każdy by chciał móc podać szatniarkom kawę ![]() Jedz co chcesz, ale pamiętaj że masthewy nie będą na Tobie dobrze wyglądały. Dla masthewów trzeba pocierpieć.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#921 |
|
BAN stały
|
ale piękny!
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Oh, cudowny
---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- Cytat:
![]() Rozgryzłaś mnie
|
|
|
#923 |
|
zawsze mam racje
|
Jak zaczniesz produkować takie maskotki to jestem pierwsza na liście oczekujących
|
#924 |
|
Wtajemniczenie
|
Cieszę się, że polubiłyście Starbunisia, dorzucam gratis!
|
|
|
|
#925 |
|
zawsze mam racje
|
będę taka wspaniała i pozostanie to między nami
---------- Dopisano o 02:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- Dobrze, że bunia poszła z duchem czasu, bo ten sok z gumijagód był feszyn jakieś 20 lat temu. Spisałam kobietę na straty, a tu w końcu się przebudziła, ufff. Starbumisie harcują, po Wutterpal w litach szarżują. Wszędzie dziś w galaxy słychać, aztecki ich śmiech. Zawsze zwycięskie, waleczne, szatniarskie. Każda feszyn przygoda, zapiera nam w dech. Zobacz sam! Jak sponsorowane starbumisie skaczą w butach deezee tam i siam. Bo starbumisie, cały szatniarki świat już zna. Mientowy gumiś to feszyn miś! ZARAkadabra, to czary i magia. Sekretem jest przepis, na starbusiowy kawosok. Tam hokus aztekus, dostarcza masthewowych pokus. Lecz starbumisie zwyciężą, dla niemodnych polek to szok! Zobacz sam! Jak hipsterskie starbumisie skaczą, tam i siam. Bo starbumisie, cały fluo świat już zna. starbumiś to feszyn miś! --- Gdzieś jest w Wutterpal na fuerteventurze świat, w którym feszyn sesja ta dzieje się. Malutka feszynistka mieszka w nim, Co wieść chce wśród szatniarek wieść prym. Tę blogerkę, którą tu widzicie zowią Mają. Wszyscy Maję znają i hejtują. Maja lansi się i foci tu i tam, Ałtfit fluo swój pokazując nam. Dziś spotka was metaboliczna, zachłanna pszczółka Maja, Miętowa, aztecka, feszyn Maja. Mała przyjaciółka Maja Maju (Maju) Baju (Baju) Maju, cóż w masthewach zobaczymy dziś?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-07-04 o 02:44 |
|
|
|
#926 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#927 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
Borze zielony, dziewczyny, jesteście genialne
|
|
|
|
#929 |
|
BAN stały
|
Jakbym miała to wszystko cytować to by miejsca nie starczyło, więc powiem krótko: miska fluo ryżu i aztecki śmiech Starbumisiów mnie zabiły, leżę i wstać nie mogę
|
|
|
|
#930 |
|
...
|
Made my day
Genialne
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.