|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI
http://www.youtube.com/watch?v=ps08i...eature=related
rozlejam sie dziewczynki a tu cisza i cisza mam nadzieje,ze ta po a nie przed burza
|
|
#2132 |
|
Wtajemniczenie
|
austine gratuluje coreczki
![]() peperonik slicznie wygladasz kobieto no i nie bede inna te cyce Immortal slodziutki ten Twoj synus A moj M. spi po pracy a ja z malym bawie sie w wyscigi samochodowe |
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chętnie bym sie z Wami pobawiła, mam dziś sentymentalne powroty do dzieciństwa. Sluchalam FASOLEK przez godzine i maluszkowi śpiewalam Sasiedzi jeszcze mnie nie zlinczowali,ale pewnie tylko dlatego,ze ciezarna
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Peperonik śliczna sukienka i brzusio
|
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jakoś o domu nie marzę
na tą chwilę bym nie chciała nawetmieszkanko spore, przyszłościowe, sądzę że już tam zostaniemy |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2138 |
|
Wtajemniczenie
|
Ausente gratulacje
chyba faktycznie teraz dziewczynki przystąpiły do ataku
|
|
|
|
#2139 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Madzia i Judkama
Przekonałyscie mnie,ze to dobry wybor i 4 sierpnia bede gwiazdorzyc jako swiadkowa Zastanawiam sie jeszcze nad fryzura,ale chyba tylko obetne wlosy, tak jak mam na zdjeciu z psem, czyli bobik do ucha i wymodeluje. Myslicie,ze to wystarczy?
Edytowane przez peperonik Czas edycji: 2012-07-03 o 22:14 |
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2141 |
|
Zadomowienie
|
To właśnie tak zrobię
![]() Madziu wybrałaś śliczne imiona ,a to dla dziewczynki, hmmm skądś znam
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2143 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tez rzucilam z pozytywnym testem ![]() Cytat:
Ale to leci Peperonik, ale mnie rozwaliłaś tą Sośnicką, no szok!!! Pięknie wyladasz ![]() cudownie, rzeczywiscie teraz czas dziewuszek Byłam dzisiaj w smyku i nie mogłam sie napatrzec na te różowe slodkości Kupiłam tylko skarpetki i pieluszki, zaraz wstawie fotkę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Halo, Jest tu ktoś jeszcze? Spac mi sie nie chce...
|
|
#2144 |
|
Zadomowienie
|
Narazie na 90% mi powiedział ,więc jeszcze pewna nie jestem
ale maluszek kupie i z tego się bardzo ciesze . No i informacja dla Was kochane : Koniec przepychanek , koniec wszystkiego. Juz postanowilam definitywnie.Nie bede sie meczyc o nie !! Oczywiscie chodzi o TŻ. Poradze sobie z maluszkiem jakoś, żaluje ze to akurat z nim,ale wazne że Mała Żabka będzie miała swoją mamusie,a tatusia sie jeszcze dobrego dorobimy ![]() Dzis pokazał klase ... Więc niech żyje sobie ze swoją mamusią. Teraz musze poudawac 2 tygodnie ,ze jest super , a 14 wezme wyplate i w 16 rodzice zabiora ze mna wszystko i zegnamy go !!!!! Skoro nie dorósł i jest nieodpowiedzialny to niech zyje sam. Ja nie bede zyla z nim dla 2 fajnych dni a potem zas to samo. Nie potrafi docenic tego jak moi rodzice nam pomagaja ze robia tu mieszkanie to sorry. Ja mu nie zostawie tych 2 pokoi ladnych ... o nie! Nie ma takiej opcji. Bylam dzis u lekarza ,zainteresowal sie ? uhym jasne chyba PICIEM. Idiota patologiczny/
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
#2145 |
|
Zadomowienie
|
Ausente,
Będę mocno trzymac kciuki, żeby wszystko poukładało się po Twojej myśli Wiem że to nie są łatwe decyzje, ale zadecyduj dla swojej Córci...
|
#2146 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie musze. Nie chce zeby pozniej Amelcia od małego patrzyła na takie cos. Skoro teraz nie potrafi on sie zmienic to i tego juz nie zrobi.
Jest kłamcą,alkoholikiem i mamisynkiem. Taka jest prawda. Cos mu odbiło od jakiegoś czasu no i ja juz nic na to nie poradze niestety. Wole sie poddac i oderwac od problemow niz je ciagle z nim miec. Przykro mi tylko,ze moi rodzice sie tu nameczyli i na robili tyle a tut ak wyjdzie. Że cala moja rodzina nam pomaga ,robia kupuja a on to ma w dupie. Przykro mi tez ,że moi rodzice od zawsze chcieli dla mnie jak najlepiej zeby bylo dobrze, a tu ... jak zwykle nie ;(((
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia Edytowane przez ausente Czas edycji: 2012-07-04 o 00:48 |
|
|
|
#2147 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ja już leżeć nie mogę.Tak mnie boli kręgosłup ![]() Jak narazie mam kawkę i pączusia |
|
|
|
#2148 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszę się, że kolejna córcia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A rodzice kochają Ci i na pewno zrozumieją Twój wybór. Nawet jeżeli wydaję Ci się, że ich zawiodłaś to pamiętaj, że oni chcą Twojego szczęścia, a przy tym kolesiu to raczej nie możliwe.. Witam się standardowo z pracy Wczoraj wieczorem pojechałam po męża na te działki (okazało się, że są one 2,3 km pod miastem) i tak mnie okropnie komary pogryzły Strasznie. Po pracy jadę do koleżanki na jakieś ploteczki Ciekawe co u Marti? Czy zrobili jej to USG i co dalej? Aerien tez się chyba cały dzień nie odzywała? Mam nadzieje, że z Kubą dobrze. Odezwij sie kobieto jam czytasz ![]() ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
Mnie na szczęście problem ze snem jak na razie omija. Czasami jest mi niewygodnie przed zaśnięciem, ale jak już usnę to śpię, aż budzik zadzwoni (z jedną przerwą na siusiu i też nie zawsze).
|
|
#2149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A kiedyś w miejscu nie potrafiłam usiedzieć... U Marti na pewno wszystko dobrze,nawet mi się śniła bidulka.Dlatego wiem,że wszystko będzie ok.Szkoda tylko,że musi w szpitalu leżeć ale przynajmniej jest w dobrych rękach..
|
|
|
|
|
#2150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszę się z mojej małej kruszynki - a moje szczęście potęguję szczęście męża, bo on tak bardzo chciał mieć córcię. Dopiero teraz tak na prawdę to widzę, bo wcześniej wiadomo mówił, że wolałby dziewczynkę, ale z chłopakiem też będzie fajnie (czyli standardowe gadki). Teraz jak już wiemy, to chwali się wszystkim, opowiada co on będzie robił ze swoją córcią.. Ostatnio przyjechał po mnie do lumpka, ja coś mierzyłam, wychodzę, a on ogląda małe sukieneczki
|
|
#2151 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2152 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A może tak jak piszesz będzie niespodzianka i jutro ujawni się córcia? W którym jesteś t.c.? I w którym potwierdzał Ci gin płeć?
|
|
#2153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
).Jutro jadę i mam nadzieje wiedzieć już na 99%.Co mi powie to będzie..trudno ![]() A mąż... powiedział,że i tak będziemy mieć dziewczynkę - jak nie tym razem to następnym oszalał chyba.
|
|
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
witam się
siedzę i ręce mi sie trzęsą, puls mam 97 skutki uboczne fenoteroluCytat:
|
|
|
#2155 | |
|
Zadomowienie
|
Heej
właśnie jem śniadanko i nadrabiam wczorajsze posty Cytat:
Kuba ma zapalenie jamy ustnej i coś na kształt pleśniawek w buzi, dostałam roztwór do pędzlowania mu jamy ustnej po każdym posiłku - a posiłki przez parę dni muszą wyglądać tak, że przecieram mu zupki i konstruuję papki jak niemowlakowi bo biedaczek nie jest w stanie nic gryźć Znów nie puściłam go do przedszkola i nie wiem czy pójdzie w tym tyg - poza tym wakacje i już mają grupy łączone. Co to ja jeszcze miałam? ausente gratuluję córy , moja też nie potwierdzona na 100% ale wierzę, że teraz potwierdzi anett234 pączki mniam mniam ![]() Kasiu jasne, że idź na ploteczki Ale najlepszym przyjacielem jest dla mnie mąż i w sumie to on mi wystarczy. Jednak dla zdrowotności nie unikam i innych kontaktów ![]() Kurcze się rozpisałam, ciekawe kto to doczyta w całości ![]() Pochwalę się jeszcze, że dzisiaj zaczęłam 23 tydzień ciąży czyli 6 miesiąc !!! |
|
|
|
|
#2156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jejciu ale ten czas leci ![]() Oj trzeba się zebrać i iść do sklepu,może kości mi się rozruszają... Edytowane przez anett234 Czas edycji: 2012-07-04 o 08:24 |
|
|
|
|
#2157 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
Ja już w pracy. Takie coś mi się podoba- tylko kilka postów o nadrobienia ![]() Równo za tydzień wizyta! Cytat:
Piękne imię, prawda? ![]() Cytat:
Szkoda Twoich nerwów i tego, żeby malutka wychowywała się z takim ojcem Musisz być silna, a Twoi rodzice na pewno zrozumieją i pomogą Tobie Cytat:
|
|||
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
Ja napewno
![]() Witam. Biorę się za nadrabianie. Edytowane przez Oliweczka1985 Czas edycji: 2012-07-04 o 08:23 |
|
|
|
#2159 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja byłam w 20t.c. jak powiedział, że to dziewczynka (i był tego pewny), ale idę za tydzień w piątek (akurat będzie to końcówka 24 t.c.) więc liczę na potwierdzenie Cytat:
Dziewczynki mam do was pytanie (szczególnie do tych zbliżonych tygodniami ze mną). Czy na wizycie około 24 t.c. wykonywane są jakieś pomiary maluszka? Bo obawiam się, że to będzie wizyta bez USG (mój gin nie jest zwolennikiem USG co miesiąc i jak byłam w 15t.c. to też zrobił mi tylko na moje życzenie). Oczywiście teraz też poproszę o USG, bo nie wyobrażam sobie nie zobaczyć małej przez dwa miesiące No i idzie ze mną mąż (chyba , bo jak do tej pory cały czas mu coś wypadało). Chciałbym żeby ją w końcu zobaczył - jak sobie słodko fika. Liczę też na potwierdzenie płci. Jak to jest u was? Pamiętacie?
|
|
#2160 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że szybko to paskudztwo przejdzie ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.

no i nie bede inna te cyce 

zleci jak z bicza......

skutki uboczne fenoterolu