|
|
#271 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIV
Witam się z rana!
Choć miałam problem z zaśnięciem to spałam prawie do 8. Znów zapowiada się upalny dzień ale może jakoś dam radę ![]() Trzymam kciuki za Nadalkę!! ![]() Phdwao - gratki za kolejny tydzień!! Cytat:
![]() Co do problemów ze stopami polecam: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ace-piety.html U mnie spisał się świetnie. Zresztą bardzo lubię ich kosmetyki, są polskie, tanie i fajne. Polecam też odżywkę do paznokci 8w1. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-paznokci.html |
|
|
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
hej mamusie
Udało mi się was nadrobić ale odkąd te upały tak panują nie miałam siły na nic. Wczoraj dwa razy mi się słabo zrobiło (i to w domu). Już nawet sama temperatura mi nie dokucza jak ten zaduch na szczęście wczoraj wieczorem były u nas 3 burze i trochę się poprawiło a dzisiaj jak na razie niebo zachmurzone i przed chwilą przestał lać deszcz. Obu dzisiaj nie było duchoty ![]() Jestem po wizycie u lekarza i wszystko jest w porządku, córcia jest duża i ma już główkę bardzo nisko. Następną wizytę mam 19.07 i wtedy też mam zacząć odstawiać fenka. Lekarz powiedział że na tym etapie mała już będzie na tyle duża, że możemy czekać na rozwój akcji bo już za długo biorę fenka i jak go nie odstawimy to później moge mieć problem żeby urodzić... Także jest jeszcze możliwe że będę lipcówką ![]() pumcia i soleika gratulacje dziewczyny!! ![]() nadalka trzymam kciuki za szybką akcję
|
|
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
Witam z rana
Jeszcze Was nie nadrobiłam, ale nie miałam za bardzo czasu... wyobraźcie sobie, że te wszystkie moje bóle w podbrzuszu, kłucia, rwania w pachwinie, pieczenia brały się z infekcji pęcherza... a ja głupia myślałam, że to spojenie łonowe, albo, że coś nie tak z miednicą, czy jeszcze inne diabelstwo... Wczoraj wzięłam jakiś antybiotyk w saszetce i teraz trochę boli jak się pęcherz napełni, a większość tych bóli odeszła... wiadomo, że kości też bolą, ale już nie tak tragicznie... mam tylko nadzieję, że dzidzi nie zaszkodziło... zaraz jem śniadanko i jadę do szpitala na ktg...
PCOs, Hashimoto, i inne ale ..... cuda się zdarzają - zostanę mamą 9.07.2012 przyszła na świat moja kochana córeczka Basia Edytowane przez izasz-b Czas edycji: 2012-07-04 o 09:30 |
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
napisała ze juz małego ma
i wali jej pryki![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- jestem cała mokra!!!!! umyłam podlogi na kolanach w 3 pomeiszczeniach ![]() została mi do posprzatania łazienka
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje
![]() JA musze poczekać do soboty i też już bedziemy donoszone ![]() Kciuki za Solejke żeby jak najszybciej doszła do sobie ![]() Wczoraj przez to całe bieganie itd chyba zaczął mi odchodzić czop Tylko niczym nie podbarwiony to może jeszcze troche pochodze![]() Ja sie troszke wystraszyłam ale mina Tż jak zadzwoniłyśmy wieczorem na skype- bezcenne Jak tato wróci z pracy to skocze do miasta dokupić pare drobiazgów zeby wrazie w skompletować torbe do porodu bo oczywiście jej nie spakowałam Już mi sie dostało od Tż.(Ps ostatnio czop mi odszedł 4 dni przed porodem )
|
|
|
|
#276 | |||||
|
Rozeznanie
|
O już nowy wątek
![]() hanjah, chce_byc_mama gratuluję udanych wizyt ![]() wvictoria współczuję Linka ja mam rożek z rzepami... nel_a ja muszę wziąć swoje ubranka dla dzidzi do szpitala niestety... asia665 to może rzeczywiście były wody ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#277 | ||
|
Zakorzenienie
|
super, gratuluje
![]() teraz mozesz juz bezpieczie rodzic ![]() Cytat:
Ja się styrasznie boję ze jak będę wychodziła z wanny to sie poslizgnę i na brzuch upadnę, ale narazie jest ok ![]() Cytat:
|
|
#278 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
, wstałam jak zwykle o 9. zrobiłam sobie kawę bo mnie głowa boli...wieczorem przeszła burza, ale dziś znów duszno...phdwaogratuluje zakończenia 37 tyg. biedna Asiulapowinna już rodzić.. ja się nie mogę doczekać poniedziałku, bo myślę ze przez te 5 dni to raczej nic się nie wydarzy... |
|
|
|
#279 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie 39![]() Miałam taki ból od 5, ale nie jakiś mocny. Teraz boli mnie wyżej i chyba zaczyna mnie czyścić. Niedobrze mi... Cytat:
Co do stóp, to moje są ostatnio wyjątkowo nieznośne - mimo starań nie są za ładne, choć nie pękają. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
No ja już leże ponad godzinę pod
ktg... Małej tętno spadło do 60 na kilka minut , myślałam że zawału dostanę. Tak więc leże... Mam wiatrak nie jest źle... Skurcze regularne ale takie na 30, 40 więc nie czuje ich... Ręce mi pokłuli , pobierała mi krew z środka ręki i został mi wielki siniak :/ a na drugiej przy nadgarstku mam wenflon a jak go wsadzała to omal ręki mi nie rozsadziło... Głodna jestem bo jeszcze nic nie jadłam... Ale mam jedzonko więc już nie długo ico by tu jeszcze... Na razie nic nie wiem co będą robić... Póki co mam im nasikać do kubeczka
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Znikam do położnej
![]() miłego dnia dziewczyny
|
#282 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aa miałam CI pisac, do mnei z pzu na razie się nie odzywają tydzien od zgłoszenia minał Cytat:
Cytat:
ale dajesz czadu ![]() Cytat:
może cos sie zbliża ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej ja tez juz na nogach!
musze szybko ogarnac mieszkanie bo kolezanka do mnie wpada za godzine nie moglam spac do drugiej mala sie tak prezyla ze myslalam ze zdechne z bolu zeber i spojenia no szalenstwo, zebra i wszystkie narzady na gorze mam obkopane na calego. |
|
|
|
#284 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejoo
witam w 40 tc fajnie że soleilka ma już małego przy sobie,tylko szkoda że ją boli...
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#288 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zazdroszczę ![]() Pisałam wczoraj o żonie kolegi z pracy mojego męża.. I przed 5 odeszły jej wody, a po 8 urodziła już Dziewczynkę 2kg i 48cm. Malutka, ale podobno wszystko ok, dzisiaj dowiem się więcej może... Mój małż tak się przejął, że jak tylko coś się odezwę, że coś mnie kłuje lub boli, to pyta mnie, czy mi wody czasem nie odchodzą Powiedziałam mu dopiero, że jak mi odejdą, to na pewno zauważy, to się trochę uspokoił... Przedtem miał jeszcze dużo czasu, a teraz dla odmiany co chwilę pyta,czy już rodzę
|
|||||
|
|
|
#289 |
|
Rozeznanie
|
nadalka
Tętno spadało bo juz Ci coś podali(np Oxy) czy tak samo z siebie??
|
|
|
|
#290 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mały Pierdziuszek w brzuchu nie mógł to teraz se rekompensuje
|
|
#291 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#293 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
eh, wkurzające jest takie czekanie w niewiedzy.... Ale obyś jeszcze dzisiaj mogła przytulić dzieciątko ![]() Swoją drogą ostatnio pisałyście o tym, jak denerwują was ludzie, którzy ciągle pytają "urodziłaś już?", a ja cieszyłam się, że mnie nikt o to nie pyta... No to wczoraj napisała do mnie koleżanka z pytaniem, czy już jestem w domu ze swoim maleństwem Tak, nawet do szpitala jeszcze nie dotarłam, a już wróciłam |
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na chwilunie spadało... moze dlatego???3mam kciuki ![]() a to kącik małej ![]() zelazko mi sie zepsuło
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-07-08 o 16:12 |
|
|
|
|
#295 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witajcie My rozpoczynamy dziś 35tc Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i ... porody ![]() Uciekam ogarnąć domek, odezwę się później. Miłego dnia
|
|||
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#297 |
|
Wtajemniczenie
|
ciastuś ślicznie
![]() |
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
ciastek słodko
dzieki dziewczyny za gratki |
|
|
|
#299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
kolory sa zywsze, tylko mam ciulowy aparat![]() jeszcze potrzebowała bym przybornika
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

na szczęście wczoraj wieczorem były u nas 3 burze i trochę się poprawiło a dzisiaj jak na razie niebo zachmurzone i przed chwilą przestał lać deszcz. Obu dzisiaj nie było duchoty 

Już mi sie dostało od Tż.(Ps ostatnio czop mi odszedł 4 dni przed porodem

Powiedziałam mu dopiero, że jak mi odejdą, to na pewno zauważy, to się trochę uspokoił... Przedtem miał jeszcze dużo czasu, a teraz dla odmiany co chwilę pyta,czy już rodzę