|
|
#301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIV
Hej dziewczyny!
Strasznie mi tęskno za Wami. Mam średnio dostęp do internetu, bo mąż teraz ma więcej pracy na laptopie i tylko chwilami mogę Was podczytywać. Wielkie gratulacje dla Pumci i Soleilki! ![]() U mnie jakoś leci. W końcu udało mi się pozałatwiać wszystkie sprawy uczelniane i mogę odpocząć. Pogoda dopisuje, bo jest koło 20 stopni i tak fajnie chłodno ![]() Wyprawkę już mam praktycznie skompletowaną. Musimy kupić jeszcze kosmetyki, materac do łóżeczka i parę pierdół. |
|
|
|
#302 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
można się przygotować Cytat:
ja nie mogę się doczekać kiedy ja będę ubierała łóżeczko
|
|||
|
|
|
#303 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() już tylko 2 dni... Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#304 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za kolejny tydzień!Mamuśka, jeśli liczy się czyszczenie drugą stroną, to od 7 naliczyłam 4 razy - może pobiję Twój rekord
|
|||
|
|
|
#306 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, niektóre z Was już dzieciaczki na świecie, a ja zaraz będę dopiero zabierać się za pranie rzeczy Małej
u nas zaczyna się dzisiaj 34 tydzień, czyli jeszcze trochę.. a już też bym chciała mieć ją przy sobie
|
|
|
|
#307 |
|
Zadomowienie
|
Nacytowałam i komp mi się wyłączył
Z tego co zapamiętałam Izasz-b cieszę się , że Ci wszystko minęło, kciuki za szybkie wyleczenie infekcji ![]() Blue- na pewno wszystko będzie dobrze, nie stresuj się Chmielinko- gratki za dobre wieści z wizyty ciekawe czy urodzisz w lipcu Balbinko- współczuje upadku Na pękającą piętę nie pomogę, bo nie mam takiego problemu, używam kremu Eris, mój ukochany, wspaniale zmiękcza stopyhttps://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...esuszonej.html Phdwao- gratuluję donoszenia Soleilce zyczę szybkiego zagojenia rany i szybkiego dojścia do siebie Nadalko, Asiu- może dziś będzie dzień z dwoma dzieciaczkami jak wczoraj Zazdroszczę Wam tego powera, ja wciąż nie do życia, ten upały mnie wykańczają, w nocy nie śpię, stawy mnie bolą, w dzień chce mi się wymiotować i słabo mi Nie mam siły nawet jedzenia sobie robić...Remont na razie stanął w miejscu, tata musiał wrócić do siebie, bo ma trochę spraw zaległych, ale ma jeszcze przyjechać, robotnicy przyjdą dopiero od poniedziałku, wszystko się przedłuża Na wizaż za to więcej czasu- jedyny plus
|
|
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam poprzednią część
Więc zabieram się za pranie
|
|
|
|
#309 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tapeta boska ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#311 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=prince_polo;3509595 2
a to kącik małej ![]() zelazko mi sie zepsuło [/QUOTE]Śliczny Mam nadzieję ze jakiś sensowny lekarz na zapis z ktg ppatrzy. U mnie jak córa miała skoki-130-60 to mnie zostawili na obserwacje a potem zastanawiali sie nad cc.Zrobili mi próbe Oxy i wyszło ok i w koncu mnie póścili - ale jjuz wtedy miałam mało wód.Pewnie jeszcze bedziesz miąła USG to wszystko sprawdzą przed wywoływaniem Cytat:
|
|
|
|
|
#312 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zazdroszczę energii... mnie się nic nie chce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Do potem Laseczki. za kolejne, zdrowe dzieciaczki i łatwe porody.Miłego dzionka. |
|||||||
|
|
|
#313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyśl, że ja nie mam ciepłej wody... Szkoda, że remont stanął - wiem co to znaczy czekać aż wszystko będzie ogarnięte Współczuję, że upały tak Ci doskwierają |
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Blue masz rację: czasem ktg gubi tętno dziecka (bo ono się poruszy mocniej) i "wyłapuje" tętno nasze
![]() Ciastek ta tapeta jest boska! |
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
)
|
#318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do fenka, mi też lekarz powiedział, że za długo nie chce mnie na nim trzymać, żebym ciąży nie przenosiła, i co? I nawet odstawić nie zdążyłam ale faktycznie, często jak się za długo bierze to potem akcja się nie chce rozkręcić...![]() Cytat:
![]() Nadalka może w końcu coś się rozkręca
|
|
#319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
?
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba miec jakis pin a ja nie mam |
|
|
|
|
#321 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pękniętą piętę najlepiej coś w aptece kupić. Mój tata kiedyś używał scholla. Do tego są też chyba jakieś specjalne plastry, czy opatrunki. Cytat:
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
No to wszystko dobrze się skończyło. I szybko ta kasa Cytat:
A mnie wczoraj wieczorem tak strasznie bolały stopy... Były czerwone, żyły nabrzmiałe, gorąco mi w nie było. A u nas wczoraj nie przekraczało 20 stopni. Jak tak będzie do końca, to niedobrze. Ja lubię i "muszę" dużo chodzić, bo inaczej mnie nosi. A i tak już nie chodzę tyle, co wcześniej. ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Mi też ta tapeta się spodobała |
||||||
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Letnia by się przydała. Wykąpię się dziś u mamy Tzn. umyć się cała daję rade - najgorzej jest z włosami.
|
|
|
|
#323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za 2 tygodnie będę siedzieć jak na szpilkach ![]() hmm... ciekawe że raz się potrafią sprężyć a raz nie ![]() No jak już się tak wpychanie modne zrobiło to czemu nie
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry mamuśki
![]() U Was też taki ukrop od samego rana? Cytat:
Super opowieść
|
|
|
|
|
#325 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Czesc! Ale mine boli spojenie o ja pieprzę!!! Ale to tylko jak chodzę
Cytat:
Ciastuś a ty widzę wykurzania Rozalki c.d. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja na nic nie mam siły. Nie wiem skąd wy bierzecie powera na takie porządki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale fajnie, że masz już większość rzeczy. Ja chyba też... chociaż cały czas coś nowego wymyślam...Cytat:
Mi własnie zostały do wybrania drzwi i do zamówienia szafy wnękowe...ale dzisiaj tak mnie wszystko boli, że się nie ruszam z domu
|
||||||||
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#327 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Jednak nic sie w nocy nie działo ![]() Dobrze, ze Soleilka ma już swojego Azjate przy sobie Szkoda tylko, ze cierpi Oby rana szybciutko sie goiła...Mój TŻ ma jutro urodziny, nie mam pojecia co mu kupić... Ostatnio wypłukaliśmy sie z kasy wymianą samochodu... Perfum ma kilka butelek... Ehh z tymi facetami zawsze kłopot... Może o prostu sie rozpakuje ![]() fajnie znac termin, ciesze sie razem z Toba Cytat:
tapeta fajniusia Cytat:
![]() ooo jakie dobre wieści ![]() Cytat:
w ogóle dziś wstałam i dzień zaczynam od kawy jak nigdy, bo czuje jakbym wcale nie spała... gdzie ten power, który czuje wiele z Was?
|
|||
|
|
|
#328 |
|
Zadomowienie
|
A w ogóle dostałam zakaz rodzenia do końca lipca bo mąż jest teraz w pracy po 12-14h!
|
|
|
|
#329 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie....ja mam ostatnio takiego lenia, że ledwo przed 11 zwlekam się z łóżka
no ale trzeba korzystać póki można![]() Ciastuś słodziutki kącik dla Rozalitki u mnie znów zaczyna hulać słońce, co mi się wcale nie podoba, wczoraj było fajnie, chłodniej 22 stopnie, a dziś znów się rozkręca....a tu przede mną jeszcze ponad 3 tyg. ![]() dziś mam też ambitne plany-poprać trochę, posprzątać ( jak co dzień) po planować zmiany w gniazdku, co by wyszykować wszystko dla Lilutki i zrobić placki ziemniaczane z młodych ziemniaczków
|
#330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój ma urodziny za tydzień a skubaniec wczoraj sobie kupił perfumy! i też nie mam pomysłu...Tak samo jak TObie brak mi powera!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

na chwilunie spadało... moze dlatego???

Więc zabieram się za pranie