|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
Ja poproszę breloka z miENtowym teletubisiem i StarBunię
|
|
|
|
#932 |
|
zawsze mam racje
|
Albo, żeby były takie maskotki
Bo jak dziecko ma niemodną matkę to chociaż niech ma feszyn zabawki. W innym przypadku kosztowna psychoterapia w wieku dorosłym gwarantowana ![]() -- Tak podczas porannego mycia zębów rozmyślałam o trędach i skoro to galaxy takie feszyn teraz jest, to czy feszyn są ałtfity z Marsa, np stylizacja na czarodziejkę z Marsa? ![]() Czy feszyn są tylko odległe galaktyki?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-07-04 o 11:08 |
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mamy breloki a dla Mai maskoty... młodej nie może niczego brakować. Potem będę mieć wyrzuty, że matka niemodna i dziecko skrzywdziła, że też niemodne.
|
|
|
|
#934 |
|
zawsze mam racje
|
Myślałam, że nigdy nie zostanę szatniarką. Allle mam pomysł, będę pchać ten wieszak: http://technokratki.pl/2010/09/22/su...lo-tak-proste/ od starbunia do starbunia i pracować charytatywnie jako szatniarka, bo tak być nie może żeby feszyn płaszcze wisiały na oparciu krzeseł i były wilgotne!
![]() Oczywiście codziennie rano będę najpierw biegła pod wystawę Zary i odwzorowywała najnowsze trędy na moim wieszaku przy pomocy wzorów przy pomocy lakierów do paznokci, wieczorem będę to zmywać, a dnia następnego zabawa od nowa. I będę mogła mieć w podpisie na wizażu: jestem szatniarką A kto będzie wiedział, że to nie o taką szatniarkę chodzi
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-07-04 o 11:16 |
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, dziewczyny, nie będę wszystkiego cytować ale jesteście geniuszami
Mówiłam już że cie uwielbiam, nie? Są piękne Fanpejcz może? ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- tak swoją drogą http://1.bp.blogspot.com/-hp8a-lOv0c...0/IMG_4396.jpg ładny DIY, jedna nogawka dłuższa od drugiej
|
#936 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#937 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak galaxy jest modne, to ja też jestem modna bo opycham się Marsami. I w sumie jestem też aztecka, bo w tej reklamie był Indianin.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=625050 wyobraźcie sobie co by było, gdyby powstał TAKI blog. Edytowane przez zekori Czas edycji: 2012-07-04 o 11:40 |
|
|
|
#938 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() W sumie jakby się dogadać w sprawie praw autorskich to pomysł na niezły biznes już jest. I tomik poezji, i maskotki. Wow! ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Nie nie, nie tylko Ty
Edytowane przez kwiat wisni Czas edycji: 2012-07-04 o 11:45 |
||||
|
|
|
#939 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#940 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#941 |
|
zawsze mam racje
|
Szkoda, że nie umiem fajnych grafik tworzyć, paint to szczyt moich możliwości
![]() Ale tżta zawszę mogę poprosić, jak coś wymyślę. Chociaż pewnie spojrzy się dziwnie ![]() Już się wczoraj zastanawiał co ja tak siedzę przed laptopem siedzę i intensywnie myślę w czasie gdy poezję tworzyłam. I chciałabym koszulkę z napisem : ałtfit wolny od zary
|
#942 |
|
Wtajemniczenie
|
A może klasycznie polimeryczymy?
Raz blogerka z miasta Wuppertal czuła się - mówiąc wprost - pominięta! Nie wybrała jej Skoda, wielka była to szkoda, nie pocieszy jej fluo i mięta. |
|
|
|
#943 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja znam tylko proste rymy częstochowskie, za mało widać we mnie jadu jeszcze, by wnieść się na wyżyny
|
|
#944 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Żadne wyżyny Ale dziękuję ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- A tam odwala, noc wyzwala w ludziach artystów - lato, księżyc, świerszcze za oknem i poezja Ja też kcem koszulkieee! |
|
|
|
|
#946 |
|
BAN stały
|
Krótki wierszyk na początek (
Kawał chama - mówi Kama - w wizażankach siedzi. Jadem plują, komentują ku szczęściu gawiedzi. szarri, ciężko z Tobą konkurować |
|
|
|
#947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja właśnie piję poranną kawę i zaczynam myśleć o śniadaniu |
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętaj co by je obfocić!
|
#949 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#950 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#951 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Po prostu wyciągasz 500 miseczek w odpowiedni feszyn wzór i pamiętaj, że musisz na ten stół wchodzić, żeby zdjęcia miały odpowiednią perspektywę Musisz ogólnie wzbudzać kontrowersje- raz zdjęcie z woda i kawą, raz zdjęcia robienia ciasta milion kcal np takiego http://mojewypieki.blox.pl/2008/08/S...czekolady.html Ma dużo składników, więc możesz się pochwalić dużą ilością miseczek. Chcesz być obgadywana tutaj to się postaraj
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna twórczość
Ale dawno nikogo nie obgadywałyśmy, więc podrzucam właśnie znaleionego blogaska: http://kolorowadusza.blogspot.com/ Chociaż akurat ja jestem tą dziewczyną zachwycona. Gdyby nie te jej 15 lat chyba nie byłoby się do czego przyczepić I jest z Podkarpacia!!!
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-07-04 o 13:29 |
|
|
|
#953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#954 | |
|
BAN stały
|
Ok, ostatni:
W Pradze Prady szukała modelka Prowadząc na smyczy małego pudelka. W dziurę wpadła, obcas złamała Zniżki do Prady nigdy nie dostała Pudelka natomiast zagryzła sznaucerka. Robiłam go kiedyś, pycha Cytat:
Edytowane przez sszeri Czas edycji: 2012-07-04 o 13:31 |
|
|
|
|
#955 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ew możesz to nazwac creme brulee (wersja z miast na wu) I oczywiście nie możesz przyznać się do użycia gotowego ciasta, weź składniki do miseczek, pokaż co się do niego daje, a potem w tajemnicy idź do biedronki i kup mrożone, ale nikomu o tym ani słowa. I fajnie jakbyś dała do tego ciasta barwnik spożywczy czy się ten smak skomponuje z pomidorami to nie wiem, ale w końcu nie gotuje się po aby jeść.A następny pomysł to muffinki, a na nich ułozony aztecki wzór z kolorowej posypki ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- skąd wiesz, że pycha jak nie mogłaś go zjeść? p.s. ja jadłam, ale to w czasach gdy nie marzyłam o byciu szatniarką, przyznaje się
|
|
#956 | |
|
Raczkowanie
|
Nie moge sie oprzec wrazeniu ze ta krotka liryka zacytowana na stronie Kamili jest skierowana do Was drogie wizazanki:
Cytat:
|
|
#957 | |||||
|
BAN stały
|
Biznes się rozrasta! Ja terz chcem tiszerta!!!!
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Na tle mjentowego obrusu. ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
Boring idea. ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#958 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#959 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czy nie byłoby łatwiej jej tutaj do nas napisać to się zaczyna robić nudne szczerze mówiąc.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

I jest z Podkarpacia!!!