![]() |
#901 |
Zadomowienie
|
Dot.: wakacyjne odchudzanie!!
mnie tez lodowka strasznie kusi, a najgorsze jest to ze wogole nie mam ochoty na cwiczenia.. wlasnie ''z przymusu'' jezdze na rowerze, nie wiem czy bede biegac.. strasznie sie przed tym bronie bo przeciwyczylam sobie lydki..
jak myslicie, moze lepiej pojezdzic 2h na rowerze i oszczedzic je?
#902 |
Konto usunięte
|
lepiej zrób sobie przerwe, nadwyrężysz a potem pare dni masz z głowy, a tak codziennie po trochu
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Rozeznanie
|
Ale brzydka pogoda, strasznie duszno na dworze, tylko czekać na deszcz...
![]() Ja po śniadanku i po porannych ćwiczeniach, teraz tylko ograniczać się do wieczora, kolejne ćwiczonka i dzień zaliczony do udanych ![]()
#904 |
multitasking ninja
|
aneleczka, nie ma co się na siłę nadwyrężać, jak zrobisz sobie dzień przerwy od biegania to nic się nie stanie
![]() a ja nie wytrzymałam i zjadłam ogórka ![]()
#905 | |
Rozeznanie
|
A próbowałyście jogurtu naturalnego danone lub sokólski 0% - moje ulubione, często trafiałam na inne gdzie były takie nijakie, a te dwa mogłabym jeść i jeść na przemian z owocami/warzywkami
![]() Co do łydek, to odpocznij bo później faktycznie nie będziesz dała rady a tak to po trochu każdego dnia ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() nie ma co smutać. Dla pocieszenia zobacz co znalazłam: Obecnie ogórki znajdują zastosowanie w wielu dietach odchudzających. A to dlatego, że: korzystnie wpływają na proces trawienny; przyspieszają spalanie nagromadzonego tłuszczu; usuwają z organizmu nadmiar wody; usuwają z organizmu toksyny; ponadto: orzeźwiają i gaszą pragnienie; regulują gospodarkę wodną organizmu; odkwaszają organizm; działają moczopędnie; są pomocne w leczeniu chorób nerek; sok z ogórków wykorzystywany jest w leczeniu reumatyzmu i artretyzmu; łagodzą ból po ukąszeniach owadów; ze względu na właściwości wybielające, oczyszczające, nawilżające są powszechnie wykorzystywane w kosmetyce. Edytowane przez thailand6 Czas edycji: 2012-07-04 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Raczkowanie
|
Hej Wam dziewczyny, ja dzisiaj przeholowałam i spałam do 10
![]() WhySoSerious - ogórek to praktycznie sama woda, możesz jeść do woli ![]() aneleczka - lepiej nie przeginać, mięśnie też muszą kiedyś odpocząć. Jak coś to ewentualnie rowerek z lekkim obciążeniem i też nie za długo ![]() karcia2501 - ja nie mogę się jakoś przemóc do jogurtu naturalnego, jakiś taki kwaśny dla mnie jest, jeszcze na słodko ![]()
67~66~65~64~63~62~61~60~59~ 58~57 I've been here before I know the way White lines And headlights in my eyes White lines I'm ready to drive all night night Ćwiczę: 250/1500 Dni bez chipsów i słodyczy : 4 bazgroły |
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wogóle piję z domowym sokiem robionym przez mamę wodę i jest git. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Zadomowienie
|
Zamiast jogurtu można śmiało wcinać naturalny serek homogenizowany. A jogurty naturalne 0% to nienajlepszy pomysł - co z tego że nie zawierają tłuszczu, skoro zamiast niego są uzupełnione o słodziki, węglowodany.
Zresztą jak wszystkie produkty light czy 0% Jogurt naturalny z truskawkami, jagodami, wiśniami, słonecznikiem, płatkami owsianymi, rodzynkami, zmiksowany z koperkiem i ogórkiem, z rzodkiewką... wieeeelkie pole do popisu ![]()
#909 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() - masło Felix (jasnoniebieskie opakowanie, to odtłuszczone) - masło orzechowe z działu z ekologicznymi produktami w Rossmanie (Ener Bio?) - w Lidlu jest teraz tydzień amerykański i jest jakieś masło orzechowe, ale nie wiem, jak ze skladem. Teraz tego masła i tak nie jem na diecie, ale uważam, że to zdrowa opcja zamiast nutelli - tłuszcz z orzechów jest dobrym tłuszczem. Ja dodaję takie masło do kanapek, do koktajli z bananem, do pancakesów... ![]() Cytat:
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;35096535]już czuje że mi burczy w brzuchu, zjem coś ale spróbuje się ograniczać[/QUOTE] Nie wygłupiaj się, jedz ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj pierwszy raz włączyłam killera Ewki i myślałam, że nie wyrobię... ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Fantazola Czas edycji: 2012-07-04 o 11:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Raczkowanie
|
hej,hej
moje menu zaplanowane na dziś : ogólnie 6 kanapek razowych (pomidory,ogórki,sałatka, ser żółty,masło) , rosół z makaronem , jogurt gruszkowy z bananem i jeżynami (mmm pyszotka) dziś już zgrzeszyłam jedną kawką z mleczkiem poza tym jeśli chodzi o sport : rower ( ile km zobaczymy) oraz szybki marsz pa,pa pozdrawiam ciepło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Konto usunięte
|
Hej wiem że spamuje ale znalazłam za☠☠☠istą strone
![]() ![]() http://shiny box.pl/?ref=9fbbdfc (tylko shiny box razem -inaczej by się nie wyświetliło) za wypełnienie profilu masz 20 gwiazdek, za każdą koleżanke 5, za 100 gwiazdek wysyłają Ci kosmetyki po przetestowania. Pomożecie? Edytowane przez 5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 Czas edycji: 2012-07-04 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Raczkowanie
|
Całkiem fajna sprawa, dużo Nas tutaj także można jakoś zadziałać
![]() ![]()
67~66~65~64~63~62~61~60~59~ 58~57 I've been here before I know the way White lines And headlights in my eyes White lines I'm ready to drive all night night Ćwiczę: 250/1500 Dni bez chipsów i słodyczy : 4 bazgroły |
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pogodę do ćwiczeń mamy straszną ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Rozeznanie
|
Witam
Chciałabym dołączyć jak nie macie nic przeciwko. Ćwiczę już drugi miesiąc. Na początku było to tylko hula hop i trochę skakanki, a od trzech tygodni dorzuciłam jeszcze rower. W następnym tygodniu znowu chcę trochę zmienić ćwiczenia. Trochę o mnie: wzrost 172 cm obecna waga 71,2 kg Chciałabym wrócić do swojej wagi z przed kilku lat tzn. 64 kg. Czas jaki sobie na to wyznaczyłam to 31.12.2012 r. Myślę, że przez okres wakacji chciałabym zrzucić chociaż 4-5 kg. Poza ćwiczeniami nie stosuję żadnej diety, no może MŻ. Ja po prostu lubię jeść i wiem, że ograniczanie nie sprawdza się w moim przypadku. Wolę więcej ćwiczyć niż nie jeść. W najbliższą niedzielę kończę kolejny etap ćwiczeń także będę mogła podać efekty jakie osiągnęłam przez 28 dni.
#916 |
Rozeznanie
|
Jak będziesz skakać regularnie to skorzysta na tym całe ciało. W końcu jak spalasz kcal to tłuszcz leci z całego ciała, a nie z wybranego fragmentu. Jeżeli chodzi o kondycje to na pewno skakanka wpłynie pozytywnie. Jedna uwaga do skakanki - zawsze ćwiczcie w butach żeby nie nabawić się kontuzji.
#917 |
Zadomowienie
|
To ciepło mnie dobija, nie mogłoby być tak 25 stopni albo nawet troszkę mniej
![]() Właśnie biorę się do ułożenia planu ćwiczeń obowiązkowych codziennie - głównie zależy mi na utracie cm z brzucha i ud. Może coś podpowiecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Raczkowanie
|
cytrynkowymotyl- mi też zależy najbardziej na zrzuceniu tłuszczyku z tych partii ciała
![]() Dołączam się do Twojej prośby o rady związane z ćwiczeniami ![]()
#919 |
Rozeznanie
|
Żeby stracić cm to na pewno trzeba ćwiczyć aeroby (np. rower, stepper, bieganie itp.) min. 3 razy w tygodniu. Do tego jakieś ćwiczenia siłowe (zbytnio się na nich nie znam więc nic nie doradzę).
Sama siłowych prawie nie ćwiczę (chociaż wiem, że to nie dobrze), ale od następnego tygodnia mam zamiar dorzucić jakieś ciężarki do swoich ćwiczeń.
#920 |
Rozeznanie
|
kurczę, u was upał a u mnie jesień jeśli chodzi o temperaturę :/
Chciałam sobie poćwiczyć ale zauważyłam że... oddychać prawidłowo nie potrafię ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę gdzieś na spacerek by spalać to i owo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zadomowienie
|
DaGaDa - dziękuję
![]() Ja postanowiłam sobie ćwiczyć 5 - 6 razy w tygodniu z Ewą Chodakowską, 3 - 4 razy w tygodniu biegać, i takie ćwiczenia na talię osy, które znalazłam na stronie wdziek. info (rzecz jasna bez spacji) Edytowane przez cytrynkowymotyl Czas edycji: 2012-07-04 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Raczkowanie
|
Ja na stepperze codziennie po 30 minut, z wczorajszą wpadką bo tylko 15 minut... Ale dziś ma już za sobą 20 minut aerobicu
![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Muszę się jeszcze zmobilizować do biegania, choć myślę, że w moim przypadku wyglądałoby to w ten sposób, że powiedzmy 3 minuty biegu i 2 minuty szybkiego marszu... Może wtedy bym wytrzymała choć 30 minut ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Przez bieg rozumiem trucht heh ![]()
#923 |
Zadomowienie
|
hernameisdiana każdy od czegoś musi zacząć
![]() Z doświadczenia wiem, że lepiej nie porywać się od razu z motyką na słońce, bo można się szybko wypalić |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Raczkowanie
|
Właśnie... Na razie zmykam na obiadek
![]()
#925 |
Konto usunięte
|
miałam nic nie jeść a zjadłam już jogurt naturalny, szklanke zmiksowanych truskawek i ogórka a waże ponad 68, nigdy nie schudne
Edytowane przez 5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 Czas edycji: 2012-07-04 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zadomowienie
|
Ja mam dla Was tylko jedną radę jeśli chodzi o aktywność fizyczną. Róbcie to, co lubicie. Skakanka, hula hop, taniec (bezalkoholowe wyjście do klubu
![]() Czy to coś daje? Każda aktywność działa korzystnie, a jeśli do tego sprawia nam frajdę to nie będziemy się musiały do niej zmuszać. Nie wyobrażam sobie wstawać rano i myśleć - o nieeee, znowu te ćwiczenia... A skakankę mam najprostszą, najzwyklejszą z Inter Sportu za dyszkę.
#927 |
Raczkowanie
|
Hej chciałabym do Was dołączyć. Ostatnio mam problemy z dietkowaniem. Kiedyś ważyłam 74 kg / 162cm udało mi się schudnąć do 62 kg, ale ostatnio ostro żre bo inaczej nie da się tego nazwać, i aktualnie ważę koło 66kg, Jestem załamana. Męczę się - biegam wczoraj dzisiaj po godzinie w tym upale, ćwiczę na orbim a zaraz potym potrafię wszystko nadrobić jedzeniem... na dodatek tyje. Mam nadzieję że w porę wreszcie się ogarnę i wezmę do pracy bo szkoda... myślę że te kg z przejedzenia szybko pojdą jeśli wrócę do dawnych nawyków.. tylko potrzebuje porządnego kopa od Was! Pozdrawiam i życzę powodzenia.
#928 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki postanowiłam dziś zrobic sobie dzień owsiankowy niestety musze go przełożyć na jutro bo na obiad zamiast owsianki zjdłam kalafior z odrobiną masła i bułki,na śniadanie planowo była owsianka
![]()
#929 |
Zadomowienie
|
SeeTheSun - witamy w ekipie.
Ja się zaraz biorę za ćwiczenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Wtajemniczenie
|
Dzień 1 ze skakanką-zaliczony.100skoków na początek i tak do końca tyg.Póżniej zwiększe
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.