|
|
#2401 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
suuper Jukolku, gratki dla Ciebie i TŻ-eta trzymam kciukaski za II
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2403 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2404 |
|
Zadomowienie
|
Jukolku
Kindziu zdecydowałam się i proszę o wpisanie mnie do drogowskazu dla bociana moje namiary anusia_82/ 27/ 21 stycznia/ jak wróci TZ/ poczekamy zobaczymy...czas pokaże
|
|
|
|
#2405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[quote=jukol;3502687]Madziorka co nic sie nie chwalisz awansem ![]() [/quote No wlasnie,taka skromniutka . Madziorka,mamy wiec te same dc,teraz czas na cwiczonka,ja juz czekoladke wrabalam,zeby miec duuzo energi jukol, |
|
|
|
|
#2406 |
|
Rozeznanie
|
Madziorka o której masz wizyte u lekarza 2 lutego?? bo ja też będe tam wtedy??
|
|
#2407 |
|
Rozeznanie
|
pysiamn: Gratulacje
|
|
|
|
#2408 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Jukolku, gratuluję zdanego egzaminu. Ja 3 lutego zdaję egzamin próbny z angielskiego i mam stracha jak mi pójdzie Madziorka, gratuluję awansu. I nie pochwaliłas się ![]() Karolcia11, witaj w naszym gronie. Niestety nie znam się na Twoich problemach, ale poszukaj na forum Bociana, tam powinnaś znaleźć więcej informacji na ten temat. Radzilabym Ci też poszukać ginekologa endokrynologa, bo chyba masz problemy hormonalne i powinnaś być dokładnie przebadana. Ja podejrzewałam takie problemy u siebie ale nie poszłam na badania (niezbyt wiedziałam do którego lekarza się zwrócić) i przez to jesteśmy rok "w plecy"
|
|
#2409 | ||
|
Zakorzenienie
|
[quote=schmetterling;35075 95]Gratulacje,
Cytat:
fajnie być w tym samym d.c ![]() ![]() Cytat:
, bb-m , fajnie by było się spotkać ?KasikB i Schmeterling o awansie napisałam w poście nr 2387
|
||
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to Agabil miała dzisiaj imieniny tzn. wczoraj bo juz jest poniedziałek
Aguś, życzę ci dużo zdrówka, szczęścia i słodyczy oraz żeby fasolinka zjawiła sie w twoim brzuszku szybciej niz ci się wydaje że jest to możliwe |
|
|
|
#2411 |
|
Rozeznanie
|
qurde same awanse!!zafasolowania, zaawansowania |
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Nie było mnie 1 dzien a tu tyle nowych wiadomości ![]() Pysiamn - gratulacje ![]() Madziorka - własnie widzę, że coś nam sie tu zazieleniło Witaj moderatorko ![]() jukol - gratuluję zdanwgo egzaminu. Jesli nie dostaniesz @ powtórz test, być może ten się pomylił Ja dzis popołudniu ide gina
|
|
|
|
#2413 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Postaram się umówić na 10, to może się spotkamy
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia zastanawia mnie ,dlaczego ginka przepisała ci ten CLO w takich dniach cyklu ( 2-5 )-troche to dziwne
ja zawsze biore od 5-9 d.c i gdzie bym nie czytala to kazda dzewczyna bieze własnie od 5-9 d.c i tak jest nawed napisane w ulotce... Jezeli bieze sie clo od 5-9 d c. to owu powinno byc ok.11-15 d.c a skoro ty masz od 2-5 to owu bedzie 7-11 d.c
anusiu najlepiej dobrze wypytaj lekarza o to ,ja tez ide do ginki zapytac jak mam brac CLO po tym yasminie bo juz sama nie wiem co i jak
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Jukolku przykro mi ze nie ma dwoch kreseczek
A ja wczoraj byłam u kuzynki -malutka jest prześliczna, ciocia mi mówi żebym sie napatrzyła i postarała o takie bo to cos cudownego ( jak by ona wiedziała co ja przechodze i jak sie staram a tu nic Jak mi dała małą na ręce to myslałam ze mi serce pęknie juz zaczełam sobie wyobrazac jak by to było... Głaskałam ja po raczkach -a cały czas patrzyła na mnie chyba przesyłala mi fluidki,wzroku nie spuszczała wogóle dopiero jak pojadła to zasneła az mnie ściskało w gardle i ciągle mi łzy stawały w oczach ,ale na szczescie nikt nie zauwazył) Mała ma dopiero dwa tygodnie ,jest taka malenka a juz zastrzyki jej daja ,tak mi bylo jej szkoda ale tyle maja dobrze bo ona wogole nie płacze jest taka cichutka i spokojniutka ze szok. Jest cudowna taka drobinka maleńka - moj TZ tez był zachwycony i zapatrzony --Dlaczego nie mozemy miec takiego maleństwa...
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
W piątek wieczorem do mojego TŻ zadzwonił kolega z pracy z nowiną, że bedzie tatusiem. Oczywiście był juz po kilku piwach
i gadał i gadał chyba ponad pół godziny ![]() Przed tym zanim się dowiedzieli planowali ślub na połowę wrzesnia, fasolka ma 3 tygodnie, to poród wypadnie gdzies tak na wrzesien. Chyba bedą musieli ślub troszkę przesunąć
|
|
|
|
#2417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale właśnie zadzwoniłam do ginki i powiedziała, że jeśli wezmę 2 dnia to jest większa szansa że będzie owu powiedziałam też że TZ wraca 3 prawdopodobnie a ona że luz że sobie poradzimy. Tak myślę, że w końcu to ona jest lekarzem ale i tak zadzwoniłam do innej ginki w moim mieście i powiedziała że Clo podaje się czasem inaczej żeby były lepsze efekty i że jest to normalne czasem kobiety biorą już od 1 dc. Nie martw się Adatko na pewno Twój gin wie co robi
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez juz sama nie wiem jak brac ten CLO ,kurde ale człowiek musi sie na główkowac, jakie to wszystko jest głupie nie rozumiem lekarzy kazdy gada cos innego. Zobaczymy co bedzie ze mna, czy sie powiedzie czy znowu sie nie powiedzie ehhhhh idzie świra dostac.Ja juz odliczam tabletki z tego wszystkiego , o jejku ale ten miesiąc sie ciągnie wiedziałam ze tak bedzie
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
My jestesmy na etapie zmiany samochodu i cos czuje ze ciezki bedzie ten tydzien i na dodatek pobolewa mnie brzuch jak na @
Ide sprzatac samochod buziaki
|
|
|
|
#2420 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
koniecznie zajrzyj do nas po wizycie i zdaj nam relacje co i jak![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2421 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz madziu juz sama nie wiem co mam ze soba zrobic, jezeli teraz po tych tabletkach nie wyjdzie ,to odpuszczam chyba dam sobie troche luzu ,niedługo czeka nas remont w domu bedziemy robic kuchnie łazienke i przedpokuj wiec na miesiąc-dwa bede miała zajecie,a moze wtedy zafasolkuje- tyle ze to nie jest takie proste nie myslec eeehhhhh. Kiedys napewno sie uda
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak naprawde to mam ochote juz wrzucic na luz... jesli teraz nic -to daje sobie troche czasu , nie bede sie leczyc nic nie bede łykac zadnych tabletek ,zobaczymy co to bedzie -ale oczywiscie najpierw przeczekam te najdłuzsze w zyciu 18 dni, i mam nadzieje ze... szczescie zapuka do moich drzwi...
|
|
#2424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witam Cię serdecznie karolcia11 na wątku. Z nami na pewno będzie Ci razniej i na pewno się tu nie zanudzisz Buziaczki |
|
|
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2426 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo mi przykro. Przesyłam wirtualne uściski. Trzymaj się cieplutko :-*
|
|
|
|
#2427 |
|
Zadomowienie
|
)) Chciałam Wam powiedzieć ze probowane do skutku ma naprawde sens! W sobote ledwie widoczna rozowa kreseczka dala mi nadzieje... dzisiaj - 5 dni po terminie spodziewanej @ - test powtornie wyszedl pozytywny. Nie poafie opanowac radosci szczescia czułosci ktore narosly we mnie podczas tych 3 minut gdy dzieciatko po raz pierwszy nakreslilo w sposob fizyczny swoja obecnosc w moim, naszym zyciu.Jestem niewymownie szczesliwa - z calych sil zycze wam tego samego, bo wiem co czulam przez te miasiace bezowocnych staran i wiem ze naparwde zaslugujecie na to szczescie
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bianka gratuluje z całego serducha
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Biankaaa super gratuluje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

i bede super szczesliwa.Korci mnie aby dzis zrobic test ... 

KAPUSCIANE POLE

az mnie ściskało w gardle i ciągle mi łzy stawały w oczach ,ale na szczescie nikt nie zauwazył) Mała ma dopiero dwa tygodnie ,jest taka malenka a juz zastrzyki jej daja ,tak mi bylo jej szkoda