|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Ja mam aktualnie @.
Dzisiaj rano jak się przebudziłam to wymiotowałam i strasznie bolała mnie głowa. Jednak pojechałam do pracy, ale po dwóch godzinach męki wróciłam do domku i położyłam się spać. Wrrr....nie znoszę tych dni
|
|
|
|
#902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Stokrotko,
Cytat:
Cytat:
no ja myślę... Meduzka, współczuję około @ objawów. xKasiax, prasujesz? Bo mi się jakoś za to zabrać nie chce chyba za dużo tego jest i mnie przeraża a mama tu była niedawno i pytała czy już mam wszystko spakowane
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
My po obiadku
Niestety nadal leje |
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo, jak leje to bierzcie karty, do łożka i pograjcie w rozbieranego
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle nie pomyślałam, żeby jakaś książkę wziąć żeby czytać w razie czego...a sklepu też nie ma w pobliżu
|
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, idziemy w sobotę na osiemnastkę, i prezent mam, perfum który ona sobie zażyczyła. Perfum no wiecie malutkie pudełeczko... i wymyśliłam żeby wziąć duży karton, dać do niego pełno potarganych gazet i na dno schować ten perfum a karton opakować papierem kolorowym i na górę dać kokardę. Co Wy na to? czy lepiej nie udawać że mamy duży prezent jak mamy mały?
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
przyszlam w przerwie w pracy.....myje sciany i sufit i chyba zaraz padne ![]() wiecie co sie wczoraj stalo......jak pisalam ze bedzie u mnie burza tak wstalam i zaczelam odlanczac wszlekie sprzety i nagle tak walnelo ze Maja sie poplakala....po burzy chce zalaczyc neta a tu du.pa ![]() a dlaczego zrezygnowalas ![]() no przerwa sie skonczyla czas wracac do pracy |
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku...kurna, po kiego grzyba, przy temperaturze 50 stopni, myjesz sufit i ściany??
|
|
|
|
#909 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojęcia to takie skrzepy są brązowe Cytat:
Cytat:
![]() Ogólnie jestem strasznie rozbita, jakoś tak psychicznie ![]() jakoś mi SMUTNO jest dzisiaj i nie czuję oparcia TŻ
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2012-07-04 o 17:44 |
|||
|
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Kotek, w życiu nie myłam ścian i sufitu
jutro to zrobię ![]() Emilko, jakaś kłótnia była ? Czy co się dzieje?
|
#912 |
|
Wtajemniczenie
|
Metkaa
Marceline już mam (choc miał byc Marcel ) jak będe miała kiedys drugą córcie dam na imię KOrnelia chyba
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
jejku dziewczyny jaki mam dziś koszmarny dzień, najpierw te dokumenty, potem ta beta a teraz jeszcze się okazał, że tz wujek zmarł co mieszka 800 km od nas i teraz własnie z tesciem pojechali na pogrzeb. zatrzymają się na szczęscie u ciotki tz bo mój tz po nocce nic nie spał i nie dałby rady tyle godzin jechać. dodam tylko, że nasze auto nie jest super sprawne i boję się czy dojadą. Nie wiem kiedy wrócą. Cały dzień dzisiaj nerwy, normalnie mam dość, idę zaraz na siłownie się wyżyć, a potem coś czuję że będzie płacz z całych tych nerwów bo aż mi się ciśnie wszystko, ciśnienie pewnie mam dzisiaj zabójcze
a do tego wszystkiego w pracy też miałam nerwówkę, bo co chwile coś jak na złość, telefon za telefonem, masakra po prostu
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko, przykro mi z powodu wujka TŻ
wiesz co... naprawdę masz ciężki dzień, może olej już siłownie, a weź lepiej kąpiel, zrób sobie kakao i połóż się spać, popłacz jeśli trzeba, dobrze Ci to zrobi, rozładujesz się.... i szybciej zaśniesz.... a rano TŻ się napewno odezwie że dojechali szczęśliwie. I wróci niebawem.. wiem że łatwo się mówi ale musisz przetrwać... zrób sobie takie wieczór dla siebie, w ciszy i spokoju...
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymaj się mimo wszystko a siłownia i przyjaciółka do tego to w tej sytuacji jednak najlepsze wyjście.. a po wspomniana kąpiel i kakao.
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie
![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- oj dziewczyny ale Wy pędzicie z tym wątkiem Znowu nie nadążam ![]() a ja jutro idę na usg
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
strong pracusiu
![]() Nikita teraz w sklepie ogrodniczym, nie wiem gdzie potem cos znajdzie, aż się boję. Na razie pójdzie do ich drugiego sklepu. stokrotko Emilko co sięstało?? Gosiu, Onyks trzymam kciuki. |
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było kłótni...
ale jakoś tak mi smutno. Wczoraj zapytałam jak damy na imię i zaczęłam wymieniać te imiona które nam się podobały,a on to nie , tamto nie , kolejne nie i do mnie sama wybierz A ja na to przecież to też Twoja córeczka będzie, a on nic... W tym szpitalu też się czułam taka samotna jakby go w ogóle nie było. Przykre ![]() Ja chyba już jestem tym wszystkim zmęczona a on ma mnie już chyba też dość
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2012-07-04 o 20:14 |
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
EMILIA mężczyźni czasami boją się że kobieta po porodzie będzie bardziej za dzieckiem, że oni zejdą na dalszy plan.
a po za tym prawda jest taka że większość tatusiów zaczyna odczuwać miłość i instynkt dopiero po wzięciu dziezka na ręce. w ciąży tego tak nie czują jak kobiety. PONOĆ! ale u mojego tak właśnie było, do póki nie wsadziłam mu WOjtka na ręce na siłę (bo sie rzekomo bał) to podchodził do niego z dużym dystansem, a potem nie, sam kąpał, przebierał, wszystko przy nim robił
|
#921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem że masz tu jednak duże wsparcie, bo widze dziewczyny jak jesteście związane ze sobą to naprawde dużo a teraz i ja jeszcze dołaczam a i jeszcze jak patrze na Twój brzusio to się rozpływam zazdroszcze
- 09.06.2006Kornelka - 27.10.2013Groszek Edytowane przez agi_82 Czas edycji: 2012-07-04 o 20:29 |
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko, może powiedz mu aby jeszcze trochę z Tobą wytrzymał, że wiesz że już oboje jesteście zmęczeni i oczekiwaniem i przygotowaniami ale... że bardzo go potrzebujesz...
a inna opcja może coś go gryzie? coś się wydarzyło i ma wpływ na jego nastrój? nie przejmuj się Kochana, jak tylko mała będzie z Wami napewno wszystko wróci do normy no i zawsze masz nas
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
macie racje
dobrze,ze mam Was![]() A TŻ na dodatek od piątku ma dyżur w pracy i mimo ,ze pracuje od 7do 15 od pn do pt to jeszcze musi być pod telefonem cały czas ![]() w piątek wrócił o 21.00 od rana w sobotę od 10.00 do wieczora go nie było , w niedzielę od 11.00 do 2.00 w nocy w Płocku , w poniedziałek miał wolne , ale pojechał ze mną do tego szpitala i wrócił do domu wieczorem, we wtorek do pracy i szybko po mnie , dzisiaj wrócił -chciał się zdrzemnąć a tu tel. że musi jechać i wróci może o 22 ![]() na szczęście w piątek inny przejmuje ten cholerny dyżur Ja też jestem zmęczona w końcu zostało mi 11 dni Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2012-07-04 o 20:37 |
|
|
|
#924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kochanie bo mamusia przyjedzie a ona jest bardzo absorbujaca i zabiera caly moj czas
Ale wroce do Was kochane, spokojnie! Zrobilam dla Ciebie te fotki ale nie wiem jak wrzucic na wizaz... Cytat:
![]() Cytat:
Emilko, tule cie! |
||
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Strong, bardzo mi się podoba Twoje podejście do obecności męża przy porodzie. Myślę, że właśnie swoją postawą przekonasz go do tego, ze warto być
Stokrotko Onyks, mam nadzieję, że na wizycie wszystko ok. Butter, zaintrygowała mnie ta babka ziemniaczana i chyba zrobię w sobotę ![]() Emilko, super że Cię wypuścili Bao, a gdzie Ty? Dawno nic nie pisałaś…. ależ gorąco... pojechaliśmy na działkę rowerami, ależ się Marysi podobało no i owoce prosto z krzaczka to jest to co moje dziecko kocha Aaaa i mleko też zaczęła pić |
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Moje kafelki w pokoju dziennym dla Stronga!!!
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
No i chu.jowo mi sie wgralo ale cos tam mam nadzieje widac
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita przyda się
Natala84 wiesz wolałabym z malutką wyjść niż sama , bo muszę tam wrócić ![]() ![]() ale brat mój przyjechał mi pomógł mi dzisiaj w sprzątaniu
|
|
|
|
#929 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
OJOJ... tyle do nadrabiania
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Wczoraj jeszcze posprzatalam szafki w lazience, a dzisiaj poprasowalam do konca wszystkie rzeczy dla maluszka i powkladalam do komody ![]() Cytat:
Cytat:
Mezczyzni maja inny charakter i przezywaja to inaczej niz my ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
i tez przerazala mnie ta gora ciuszkow, a najgorsze byly pieluchy Ja tez jeszcze nie mam nic spakowane, ale z tym akurat mi sie nie spieszy Wczoraj wypralam moje koszule do szpitala Ale jeszcze nie wiem do konca co wziasc dla Oliverka ![]() Strong a ty jaki masz wymiar kolderki ? Bo przy prasowaniu okazalo sie, ze kolderki, ktore dostalam sa MEGA DUZE, a moja posciel do lozeczka ma wymiar 120x80 i nie mam zadnej poszewki na nia ![]() Cytat:
Chociaz my ostatnio wcale sie nie klocimy
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
hahaha no co Ty!!!!!!??? scian i sufitow nie mylas
![]() a tak powaznie to takie zalecenie dostalismy od fachowca wiec sie zastosowalam (chociaz ostatnio tez mylismy )Cytat:
nooooo pomyte, paski przyklejone teraz czas na kolacje bo wlasnie narwalam sobie swiezej miety |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

ja wolę w jednym

no ja myślę...
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

- 09.06.2006
trzymaj się mimo wszystko
a siłownia i przyjaciółka do tego to w tej sytuacji jednak najlepsze wyjście.. a po wspomniana kąpiel i kakao.
no i zawsze masz nas 
Chociaz my ostatnio wcale sie nie klocimy