|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam: Paul Sagane, Iwostin, Klorane, kremu na noc, mleczko Garnier, s³odkich
Szukasz moze czego¶ konkretnego?
![]() Mo¿esz poszukac czegos w moim w±tku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168096 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam: Paul Sagane, Iwostin, Klorane, kremu na noc, mleczko Garnier, s³odkich
zainteresowa³o mnie serum Garnier, i podk³ad Yria.
Jezeli jeste¶ zainteresowana, to mam jeszcze podk³ad nr 62 Bourjois En Toute Legerte, to najja¶niejszy odcieñ i Translucide Loreala nr 15 Chair, jasny be¿. Oba wypróbowane max 5 razy a mi podklad starcza na pó³ roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Oki, to ja ci daje
- Garnier Fructis, Intense Anti-Frizz [Force Lissante Anti-Frisottis] (Kuracja - serum wyg³adzaj±ce) (ze 150ml zosta³o ok80%) - Yves Rocher Yria teint frais spf15 (kolor: clair) (powinno byæ ok95% z 50ml) przepiêknie pachnie, kolorek idealny do jasnej karnacji. ¦wietnie wyrównuje koloryt. A ty mi Translucide Loreala nr 15 Chair, jasny be¿ wypróbowane max 5 Iwostin na noc jesli ci pasuje to wyslij adres na pw a ja tobie wysle swoj |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
W³asnie szuka³am na google i KWC ale nie by³o
![]() widocznie to by³a jaka¶ limitowana seria, znalaz³am tylko po francusku, tylko opakowanie jest inne na tej www http://www.ciao.fr/Yves_Rocher_Yria_...aminee__257141 £adnie pachnie i rozswietla, wyrownuje kolory skóry, nawilza, sprawia ze nie jest "ziemista" w³asciwie pozbywam sie go, w sumie nie wiem czemu, ale jakos mialam taki czas ze kupowalam mnostwo kremow tonujacych lub podkladow ktore tylko wyrownuja koloryt, a nie maskuja przebarwienia. No i dlatego sie go pozbywam, bo znalazlam inny podklad tonujacy, a decydowa³ tutaj g³ównie kolor, ktory bylby dla mnie odpowiedni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.