Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-04, 15:28   #331
bokeh
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II

a ja znów mam mdłości.... a jutro będe jechac 3h busem ciekawe jak to zniose.....
Stary 2012-07-04, 15:36   #332
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
wrrrr ale jestem wściekła
wykupiliśmy sobie z mężem polisę na życie za którą płacimy miesięcznie kupe siana
chciałam zgłosić do ubezpieczyciela,że byłam chora w szpitalu itp
przy okazji mojemu mężowi wykryto astme
- odpowiedź: niestety pani schorzenie nie jest zaliczane do chorób no chyba,że byłby guz usuwany operacyjnie a męża astma jest sezonowa i się nie kwalifikuje
-ok to ja chcę zrezygnować z polisy ( przez 2 lata z męzem płacimy po 260 zł na łeb miesięcznie)
odpowiedź: niestety polisa ma 0 wartośc ponieważ nie minęły jeszcze trzy lata od kiedy jest pani z nami związan

dziękuje tyle w temacie!!!!!
fuck! pieprzone złodzieje o ja durna pieniądze przez dwa lata wywaliłam w błoto wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:ma d:
Za taką kwotę miesięcznie nie powinno być mowy o braku kwalifikacji jakiegokolwiek schorzenia, ehhhh polskie realia;/

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
a ja znów mam mdłości.... a jutro będe jechac 3h busem ciekawe jak to zniose.....
Upsss ja ostatnio ledwo zniosłam 30 min jazdy samochodem, w życiu nie podejrzewałam, że mogę mieć taką jazdę, na szczęście mdłości u mnie już przeszły

A ja objadam się pistacjami

Edytowane przez antoinette
Czas edycji: 2012-07-04 o 15:42
antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 15:55   #333
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

A ja przypadkiem weszłam do SH i mam super spodnie, w pięknym stanie z H&M mama za 17zł kosztowały najpierw 34 ale okazało się, że 50% zniżki dzisiaj bo wymiana będzie. Jasne bojówki.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 15:57   #334
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja też widziałam fajne lniane rybaczki (skróciłabym przed kolano, bo w dłuższych wyglądam jak kaczka ) ciążowe, ale były przetarte na szwie na pupie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 16:26   #335
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Kiedyś robiłam z dodatkiem capuccino kokosowego Tchibo, ale od jakiś 5 lat już nie produkują Do kawy mrożonej na mleku było idealne
raczej unikam gotowców typu cappucino- takie mam zboczenie żywieniowe jak jeszcze intensywnie sport trenowałam no i dobre nawyki zostały mi do dziś

dwie łyżeczki kawy rozpoczuczalne
szklanka ziemnego mleka
1 banan
cukier do smaku- z brązowym jest pyyyycha
kilka kostek lodu

no i wszystko razem miksujemy- od tego banana robi się taka fajna pianka, naprawdę bardzo orzeźwia

oczywiście ze zwykłej kawy też można zrobić, tylko,że ja teraz piję taką z małą ilością kofeiny dlatego naturalną kawę odpuściłam
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 16:31   #336
onaella
Zakorzenienie

ja przed ciążą uwielbiałam kawę każdy rodzaj i piłam po 3/4 dziennie, a czasem i więcej a teraz w ogóle nie mam ochoty. Nawet na łyka

i to był pierwszy znak, że coś jest na rzeczy, jak jeszcze przed robieniem testu rano przed pracą nie mogłam dopić

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 16:39   #337
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

A ja wam polecam do tego syropy takie do kawy czy deserów, np. takie coś:

http://www.kaweo.pl/index.php?produc...ct&prod_id=352

tu akurat jakieś mini, ale za 250ml w BOMI płaciłam 9zł, więc nie jakiś majątek, a na długo starcza
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 16:46   #338
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej dziewczyny Co za dzien,pogoda okropna bo duszno i co chwile pada. Bylam dzis na badaniach i przyznam szczerze ze to pobieranie krwi mnie niezle wymeczylo. Przed samym pobraniem zrobiło mi sie slabo ale na szczescie opanowałam to... Ehh,szkoda gadać. Jutro odbior wyników,ciekawa jestem czy bedzie dobrze.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
ja przed ciążą uwielbiałam kawę każdy rodzaj i piłam po 3/4 dziennie, a czasem i więcej a teraz w ogóle nie mam ochoty. Nawet na łyka

i to był pierwszy znak, że coś jest na rzeczy, jak jeszcze przed robieniem testu rano przed pracą nie mogłam dopić
Dokladnie w ten sam sposób domyśliłam sie ze jest cos nie tak. Zawsze po sniadaniu piłam moja ukochaną kawę,az tu nagle zaczela mi strasznie drażnić nos i przestala smakować. Póki co jeszcze nie pije,nie ciągnie mnie,ale przyjdzie czas ze i ochota na kawe wróci
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 16:48   #339
onaella
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35105169]A ja wam polecam do tego syropy takie do kawy czy deserów, np. takie coś:

http://www.kaweo.pl/index.php?produc...ct&prod_id=352

tu akurat jakieś mini, ale za 250ml w BOMI płaciłam 9zł, więc nie jakiś majątek, a na długo starcza [/QUOTE]

ooo pamiętam jak się kiedyś napaliłam na syropy do kawy, zamówiłam cały komplet MONIN i jakże wielkie było moje rozczarowanie jak się okazało, że one są piekielnie słodkie, a ja kawy nie słodzę

i teraz mam komplet pysznych syropów dla gości

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość

Dokladnie w ten sam sposób domyśliłam sie ze jest cnie tak. Zawsze po sniadaniu piłam moja ukochaną kawę,az tu nagle zaczela mi strasznie drażnić nos i przestala smakować. Póki co jeszcze nie pije,nie ciągnie mnie,ale przyjdzie czas ze i ochota na kawe wróci
chyba, że coś jest jak najbardziej TAK

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 16:48   #340
bokeh
Zakorzenienie

Wiecie, że Adele też jest w ciąży? Celebrytka zgapiła od nas
Stary 2012-07-04, 16:49   #341
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ja wcześniej Gwiazdy, teraz Korfantego )

Na prenatalne ide tu http://angelius.pl/ dostalam skierowanie od mojej ginki, więc nie wiem ile kosztuje, ale wygląda nieźle, a to zdjecia brzuszka na razie nie musisz, wyslij siebie, do przedstawienia sie :P:P
To też masz bliziutko do centrum A ta klinika faktycznie nieźle wygląda.
Jak nie zapomnę wieczorem to prześlę moją facjatę na maila

Cytat:
tak, to to
cena jest bardzo dobra
a co do wyboru hmmm to nie wiem, niby oliwka ma lepszy skład ale ja średnio kurde za oliwką bo się długo wchłania
no ale jak jest dobra to chyba trzeba spróbować i tego i tego
Ja sobie nie wyobrażam teraz oliwki bo w nocy duszno, gorąco i cała się kleję bez tego ale tak jak piszesz, jak dobre to trzeba "kosztować"

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
O masakra, kupiłam sobie ten balsam na początku jak sie dowiedziałam, ale to tak strasznie przeogromnie.. śmierdzi.. nie mogę tego używać bo zaraz chce mi się wymiotować fuuuuuuuuj
To mnie dobiłaś ja na razie smaruję się zwykłym bezzapachowym balsamem bo ciągle mi wszystko śmierdzi. A najbardziej słabo to mi się robi jak przechodzę obok kwiaciarni...
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 16:57   #342
Ewik86
Zakorzenienie

Heloł Wpadłam na chwilę przeczytać co tam naskrobałyście - sporo tego Idę zaraz poleżeć, bo najadłam się i nawet spodnie dresowe mnie uwierają w brzuch

Ja na razie się nie smaruję, zacznę od 4 miesiąca. Ale rozstępów pewnie i tak nie uniknę, bo mam skórę niestety bardzo na nie podatną

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 17:21   #343
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Widzę, że mamy tp wyznaczony na ten sam dzień

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 17:29   #344
Debrah
Zakorzenienie

Zabawnie z tym bobem, ja tez mam dzisiaj i właśnie gotuję. Czuję zapach i mam już ślinotok
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 17:36   #345
MadamAgula
Raczkowanie

Witam
O 7 rano obudziły mnie straszne mdłości poszłam po synka syrop przeciwwymiotny walnęłam sobie 10ml. i poszłam spać... Budzę się i aż sama sobie nie wierzę że mogę spać na plecach i na brzuchu i nie jest mi źle! Ale jak spojrzaam na zegarek to mnie zamurowało. 11.50. Dobrze że synek to śpioch i przyszedł do mnie z podusią i kołderką i poszedł grzecznie spać dalej. Niestety syrop już przestał działać... Więc jest gorzej ale nie tragicznie...

Chcę żeby to już przeszło...
Stary 2012-07-04, 17:46   #346
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadamAgula Pokaż wiadomość
Witam
O 7 rano obudziły mnie straszne mdłości poszłam po synka syrop przeciwwymiotny walnęłam sobie 10ml. i poszłam spać... Budzę się i aż sama sobie nie wierzę że mogę spać na plecach i na brzuchu i nie jest mi źle! Ale jak spojrzaam na zegarek to mnie zamurowało. 11.50. Dobrze że synek to śpioch i przyszedł do mnie z podusią i kołderką i poszedł grzecznie spać dalej. Niestety syrop już przestał działać... Więc jest gorzej ale nie tragicznie...

Chcę żeby to już przeszło...

Jeszcze troche i zleci
mam nadzieje ze u mnie juz koniec z nudnościami i spaniem....
ale jutro albo w piątek musze leciec do biblioteki wypozyczyć jakieś ksiazki bo zwariuje normalnie w domu...
tyle czasu wolnego do wrzesnia... musze coś wymyslic jakies zajęcie, bo sprzątac codziennie tez mi sie nie chce

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Zabawnie z tym bobem, ja tez mam dzisiaj i właśnie gotuję. Czuję zapach i mam już ślinotok

Mój TŻ uwielbia ten bob ;p ja nie znosze fuj fuj
zjadłabym fasolki po bretońsku

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 18:00   #347
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Jeszcze troche i zleci
mam nadzieje ze u mnie juz koniec z nudnościami i spaniem....
ale jutro albo w piątek musze leciec do biblioteki wypozyczyć jakieś ksiazki bo zwariuje normalnie w domu...
tyle czasu wolnego do wrzesnia... musze coś wymyslic jakies zajęcie, bo sprzątac codziennie tez mi sie nie chce

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Mój TŻ uwielbia ten bob ;p ja nie znosze fuj fuj
zjadłabym fasolki po bretońsku
no nie już się ślinię....
Zazdroszczę Wam, że chce się Wam coś pichcić ja ciągle leże i nie chce mi się nawet kanapek zrobić, wczoraj ugotowałam żurek i tak się przy tym namęczyłam że do końca dnia leżałam
w piątek wyjeżdzam na wieś do rodziców i już się nie mogę doczekać mamusinych obiadków
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 18:02   #348
margi86
Raczkowanie

Cześć drogie mamuśki
W poprzednim wątku prawie wogóle sie nie odzywałam, ale śledziłam Was sumiennie mimo Waszego zapału do pisania (łooooo), teraz tez mam problemy z nadrobieniem Was. Nie miałam czasu i tak dużo z tego poszło na poświęcenie sie obronie, na szczęście już po niej Jestem w 13 tygodniu i 1 dniu ciąży, termin porodu mam na 16 stycznia, a jutro badania prenatalne, doczekać się nie mogę aż zobaczę swoją kruszynkę. Zauważyłam że zdjęcia wysyłacie na jakiegoś maila, chciałam powysyłać kilka zdjęć, pochwalić się wielkością brzuszka a jutro i zdjęciem maluszka. Do kogo mam się zgłosić o namiary? Aha i nazywam się Gosia Pozdrawiam serdecznie i proszę mnie dopisać do strony pierwszej II wątku
margi86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 18:21   #349
LadyWhisper
Zakorzenienie

hej
pojechałam wczoraj do mamy bo taki remont nad nami, że już wychodziłam z siebie dosłownie, aż mnie trzęsło. Tam nas złapała WIELKA burza i zostałam na noc dzisiaj mnie przegoniła 1,5h na spacerze i po prostu umieram, tak mi się chce spać i głowa mnie boli

w poniedziałek była u mnie siostra i jak jej pokazałam brzuch to mnie wyśmiała, że nic nie widać, wieczorem mnie wybrzuszyło niemożliwie wręcz i tak mi już zostało, normalnie w przeciągu paru godzin mi brzuch wyskoczył i wyglądam na 100% ciężarną wszyscy mówią, że strasznie szybko jak na pierwszą ciążę, ale to chyba zależy od organizmu prawda? Jestem w połowie 12tygodnia.

Jutro idę na badania (morfologia mocz) i przy okazji przejdę się po tą oliwkę co chyba marsi polecała, muszę tylko powąchać, czy nie umrę od tego zapachu

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 18:56   #350
Maksika
Raczkowanie

Cytat:
wrrrr ale jestem wściekła
wykupiliśmy sobie z mężem polisę na życie za którą płacimy miesięcznie kupe siana
chciałam zgłosić do ubezpieczyciela,że byłam chora w szpitalu itp
przy okazji mojemu mężowi wykryto astme
- odpowiedź: niestety pani schorzenie nie jest zaliczane do chorób no chyba,że byłby guz usuwany operacyjnie a męża astma jest sezonowa i się nie kwalifikuje
-ok to ja chcę zrezygnować z polisy ( przez 2 lata z męzem płacimy po 260 zł na łeb miesięcznie)
odpowiedź: niestety polisa ma 0 wartośc ponieważ nie minęły jeszcze trzy lata od kiedy jest pani z nami związan

dziękuje tyle w temacie!!!!!

fuck! pieprzone złodzieje o ja durna pieniądze przez dwa lata wywaliłam w błoto wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:ma d:
Hej, czytam Was i czytam choć ja już 3 tydzień po# ale jakoś tak z przyzwyczajenia jestem ciekawa jak tam Wam idzie ciąża

Co do wanny z hydromasażem to nie powinno się w ciąży w niej kąpać z tego względu że te zarazki i bakterie które odkładają się w dziurkach mogą powodować podrażniać albo powodować infekcje miejsc intymnych. Lepiej zrezygnować.

A co do marsi to ja pracuje w ubezpieczeniach na życie i wiem o co ci chodzi. Jako przestroga ZAWSZE CZYTAĆ WARUNKI OGÓLNE !!!! tam jest wszystko napisane, jeżeli chciałbyś się o coś zapytać - bo jest możliwość napisania reklamacji i odwołania od decyzji to dawaj znać powiedź w jakiej firmie, jeżeli w tej samej co pracuje ja to w ogóle mogę pomóc
A i z tego co piszesz wnioskuje że masz ubezpieczenie z inwestycją więc nawet po 3 roku będzie tam niewiele bo przez pierwsze 2 lata prawie cała składka idzie na ochronę, al prawda jest taka że jeżeli poczekacie to możecie mieć dobrą kasę pod warunkiem że jest dobrze inwestowane. Ogólnie nie powinno ię brać produktów które łaczą ochronę i inwestycje chyba ze mamy tylko ubezpieczenie w razie śmierci wtedy jest dla dzieci w razie czego a dla nas na starość ))

Powodzenia dziewczyny trzymam kciuki

PS. Co do rozstępów to nie chcę was zniechęcać ale prawda jest taka że jeżeli ktoś ma słabą skóre to czym by się ni smarował to nie pomoże (wiem to z doświadczenia bo ja mam wszczędzie po ciąży tylko nie na twarzy i rękach ) robiłam cuda a i tak nic z tego.

Edytowane przez Maksika
Czas edycji: 2012-07-04 o 19:01
Maksika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 19:05   #351
lookka
Raczkowanie

Oooo jejuniu ale naskrobałyście czytam i czytam a konca nie widać
Dziś byłam na badaniach, jutro do odbioru
To moja druga ciąza i czuje sie zupełnie inaczej niż z pierwszą , liczę że bedzie chłopiec
lookka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 19:39   #352
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
Widzę, że mamy tp wyznaczony na ten sam dzień
Tak mialam juz wcześniej pisać bo kiedys zauważyłam z tym ze lekarz mi powiedział że rzadko kiedy kobiety rodzą terminowo i powiedzial ze + / - dwa tygodnie predzej lub później urodze. Takze zobaczymy która urodzi bliżej wyznaczonego terminu
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2012-07-04, 19:39   #353
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margi86 Pokaż wiadomość
Cześć drogie mamuśki
W poprzednim wątku prawie wogóle sie nie odzywałam, ale śledziłam Was sumiennie mimo Waszego zapału do pisania (łooooo), teraz tez mam problemy z nadrobieniem Was. Nie miałam czasu i tak dużo z tego poszło na poświęcenie sie obronie, na szczęście już po niej Jestem w 13 tygodniu i 1 dniu ciąży, termin porodu mam na 16 stycznia, a jutro badania prenatalne, doczekać się nie mogę aż zobaczę swoją kruszynkę. Zauważyłam że zdjęcia wysyłacie na jakiegoś maila, chciałam powysyłać kilka zdjęć, pochwalić się wielkością brzuszka a jutro i zdjęciem maluszka. Do kogo mam się zgłosić o namiary? Aha i nazywam się Gosia Pozdrawiam serdecznie i proszę mnie dopisać do strony pierwszej II wątku
Na pewno masz to dobrze policzone? Ja jestem w 12 tygodniu i 1 dniu ciąży i tp mam na 15 stycznia...
Ja też jutro badania
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 19:43   #354
mala_19kw
Zakorzenienie

onaella- masz racje,źle to ujęłam poprawiam: po tym spostrzegłam że coś sie ze mna dzieje i wszystko jest Tak
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2012-07-04, 19:50   #355
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margi86 Pokaż wiadomość
Cześć drogie mamuśki
witaj i pisz częsciej

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

a ja narobiłam sobie dzisiaj rano bałąganu :/
Wczoraj synek padł mi podczas burzy już o 20! więc przełożyłam go do łóżeczka - i zapomniałam założyć mu pieluchę :/ Rano wstał calutki mokry :/ Nie wiem jak ja to zrobiłam wczoraj że o tej pieluszce zapomniałam :/
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 20:32   #356
eff8
Zakorzenienie

Ja właśnie wcinam kolacje

Wkurzyłam się dziś bo mi siostra z mama mówią że ciężarna nie może być chrzestną - no ręcę mi opadły jak można wierzyć w takie zabobony, słyszałyście o tym ??

moja siostra jest na wylocie no i w planach bylam ja na chrzestna ale cos czuje ze to zmienia

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 20:38   #357
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Ja właśnie wcinam kolacje

Wkurzyłam się dziś bo mi siostra z mama mówią że ciężarna nie może być chrzestną - no ręcę mi opadły jak można wierzyć w takie zabobony, słyszałyście o tym ??

moja siostra jest na wylocie no i w planach bylam ja na chrzestna ale cos czuje ze to zmienia
Pierwsze słyszę

Instagram

Stary 2012-07-04, 20:40   #358
eff8
Zakorzenienie

oo wrzuce Wam co znalazlam na necie :

Na matkę chrzestną dla dziecka nie wybierajmy kobiety w ciąży, bo nienarodzone dziecko może odebrać naszemu maluchowi zdrowie; niektórzy mówią, że to właśnie chrzczone dziecko odbierze zdrowie temu nienarodzonemu; inni jeszcze uważają, że z malucha nie przechodzi zdrowie, ale zło;

Stary 2012-07-04, 20:42   #359
Hosenka*
Zakorzenienie

O rety, ktoś w to wierzy ?

Instagram

Stary 2012-07-04, 20:44   #360
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
O rety, ktoś w to wierzy ?
no jak widac wierzy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości