![]() |
#301 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja :)
Cytat:
![]()
![]() |
#302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to zalezy gdzie sie zamowi-tu na tej stronce akurat wyglada wszystko ok(chyba). Ostatnio zamowilam sobie probki z jednej strony z Hong Kongu-i czekam juz 2 tygodnie a oni jeszcze mojej karty nie zaakceptowali-wyslalam im dzisiaj emaila -ciekawe co odpisza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
Krepa, widzę że mamy kilka podobnych kosmetyków
![]() Możesz mi napisać czy ten balsam Eveline C.dobry jest? Czy lepsze serum? Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#307 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Kiedys moja wspollokatorka miala to mleczko. A ze wczesniej mialam mleczko Sorai Kolagen i Elastyne, ktore pachnialo oblednie - powachalam to oliwkowe i zabraklo mi slow! Fuj, straszny smrod. Czy ktos kto to produkuje naprawde nie czuje jak to jedzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Rozeznanie
|
To z kolagenem i elastyna tez mialam i wspominam bardzo pozytywnie. Zapach piekny, dobrze nawilzalo i koilo moja niesforna skore.
#310 |
Zadomowienie
|
No to i ja się pochwalę moimi zbiorami kosmetycznymi:
Kremy - SVR Xerial 5 - Dr Irena Eris, Pharmaceris N, Diosperin K 1% Prolongatum (krem wzmacniający naczynia krwionośne) - Linomag Kwasy: - Acne Derm - Effaclar K - Paul Choice. Lotion 2% - Paul Choice, Liquid 2% - Avene. Cleacne K Filtry - SVR 100 - Avene, Mleczko 50+ Demakijaż: - Iwostin, Nawilżające mleczko do zmywania skóry i demakijażu - Dr Irena Eris, Lirene Dermoprogram, Cera naczynkowa, Pianka do mycia twarzy Tonik -Hydrolat różany Peelingi: - do twarzy - Iwostin, Peeling enzymatyczny - Nivea Visage, Young, Scrub Away - do ciała - Peeling kawowy Balsamy do ciala: - SVR Xerialin - Hipp, Oliwka Maseczki: - Dermaglin, Zielona glinka - Argiletz zielona glinka Oczyszczanie ciała: - Rossman, Babydrem (niebieski) Kremy do rąk: - Garnier, Krem do skóry suchej ( różowy) - Ziaja, Oliwkowy krem do rąk - Polena Eva, Len Krem do rąk - Avon, Kuracja parafinowa do dłoni - Flos-lek, Krem na przebrawienia - Avene, HOL ( nie podpasował mi na twarz to smaruje nim dłonie) Kremy do stóp - SVR, Xerial 50 - Hascerel Szampony do wlosów: - Vichy, Dercos - czerowony - Joanna, Color System do włosów brązowych - L'oreal, Do włosów farbowanych ( czerowny) - Nivea, Nadajacu puszystość - Nivea, Do włosów suchych i zniszczonych Odzywki do włosów: - Gliss Kur, Do włosów brązowych - Kallos, Mleczno kokosowa odżywka do włosów - Wax - Seboradin Niger Płyn do włosów - Gliss Kur, Jedwab w płynie - Nivea, Odżywka do włosów suchych i zniszczonych |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
Dzięki waszym rekomendacjom dzisiaj wylądowała w moim koszyku zakupowym rzeczona oliwka i zaraz planuję się wykąpać z odrobiną tego cuda
![]() ![]() A maseczkę Dermaglinu bardzo lubię - wersja oczyszczająco -odżywcza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Zadomowienie
|
ja oliwkę Hippa używam na kilka sposobów
1. dodaje do wody do kąpieli ( zawsze gdy się kąpie) 2. jesli biorę prysznic stosuje żel do mycia ciała Babydream zmieszany pół na pół własnie z oliwką Hipp dzieki temu nie wysusza skóry 3. Czasem używam bezpośrednio na wilgotną skórę zamiast balsamu 4. W połączeniu z ampułkami z wit K stosuje dwa razy w tygodniu jako kuracje przeciw naczynkową 5. i oczywiscie wykorzystuje do masażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Nikita - zadowolona jestes z wit. K, warto zainwestowac w ampulki, czy efekty sa znikome?
#315 |
Zakorzenienie
|
A co to za ampułki z wit.K?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Zadomowienie
|
Contax trudno mi powiedzieć bo ja równocześnie stosuje krem z wit K, a ampułki tylko jako kuracje uderzeniową.
wypróbować zawsze można.. na mnie wit K podziałała lepiej niż Sensibio AR ktory jest tak wychwalany. Moje policzy nie czerwienią się prawie w ogóle ( no chyba ze w czasie intensywnych ćwiczeń) ale również w tym przypadku zaczerwienienie mija momentalnie. Truheart - Amupłki z wit K, to Vitacon, to lek zwiększający krzepliwość krwi. Jest dostępny jedynie na receptę, gdyż są to ampułki do iniekcji |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Nikita-v, ale ty nie robisz zastrzyków tylko miszasz zawartość ampułki z oliwką? Ja kombinuje żeby samodzielnie ukręcić jakiś krem z wit. K, ale jeszcze nie wiem czy mi coś z tego wyjdzie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Zakorzenienie
|
Moje skromne zbiory
![]() Po kolei: - twarz - maseczki - usta - dłonie i paznokcie - stopy - włosy |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
I dalej:
- ciało - antyperspiranty - zapachy - rzadko używane kosmetyki i zapasy (nie uwzględniłam tu nowiutkiej, zafoliowanej jeszcze flaszeczki YR Nature Millenaire i praktycznie całej Oriflame Indulgence z wymiany, ale oba zapachy zostały wycofane ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podobnie robiłam serum z wit C, właśnie z iniekcyjnej wit C Czasem gdy nie mam czasu nakładam wit k bezpośrednio na skórę z niczym nie mieszajac,, choc szerze mówiac robie to zawsze z obawą... nie chce nabawic sie podraznień |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Rozeznanie
|
- ciało
- włosy - dłonie/stopy - twarz chyba widac ze na punkcie wlosow mam bzika... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#323 |
Zakorzenienie
|
MagJa ile Smackersow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
po prostu Em :)
|
MagJa, co sądzisz o balsamie do Ciała Isana?
_Karolka_, Puma Jamaica to balsam do ciała? Jak intensywny i trwały jest zapach? I jak się sprawuje balsam do ust Carmex?
![]() |
#325 |
Zadomowienie
|
Contax jeślic hcesz wypróbować witaminę K polecam gorąco
Dr Irena Eris, Pharmaceris N, Diosperin K 1% Prolongatum - bardziej treściwy i Dr Irena Eris, Pharmaceris N, Capilaril-K 1% Active- lżejsza forma Ja własnie przygodę z wit K zaczęłam od tych dwóch kremów, gdyż dotychczasowy moj ulubieniec Eris Lirene zaczął mnie podrazniać. Te kremy okazały se u mnie strzałem w dzięsiatkę, napewno od nich nie znikną popękane naczynka ( zreszta ja takich nie mam,, a kremy takie nie istenieją), ale bardzo uspokoiły moją cera i zliwkidowały wszechobecny wcześniej rumieniec |
![]() ![]() |
![]() |
#326 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#327 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a carmexem jestem zachwycona. szczegolnie za jego dzialanie takie wypelniajaco-powiekszajace. nie jest to efekt spektalularny ale na moich ustach widoczny. poprawie ukrwienie poprzez ten mentol i kamfore i dlatego robia sie wieksze. no i opakowanie takie vintage ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy co kto lubi ![]() ![]() Pierwszy od lewej, ten z breloczkiem do kluczy, jest czekoladowo-miętowy (nazwa się zdrapała i już nie pamiętam jak się zwał) i fajnie chłodzi usta, a przy tym ma delikatne drobinki i je nabłyszcza. Jak widać zawsze mam go przy sobie tak na wszelki wypadek, jakbym nic innego nie wzięła. Następny m&m's - pachnie czekoladą i delikatnie koloryzuje, bardzo go lubię za ten efekt Lime Light z serii Shimer - świetnie pachnie, tak świeżo, faktycznie limetkowo i daje perłowy błyszczący efekt Następny to ciasteczko jagodowe, znów nazwa zdarta, - ogólnie fajny, ale nie zachwyca Arctic's Vanilla Smooch - fajnie wybledza usta, choć nałożony w nadmiarze daje efekt trupich ust ![]() Sweet's Cinnamonn Ice Creamies - to już drugi, pierwszy zużyłam bardzo szybko, tego oszczędzam, bo już takich chyba nie ma, świetnie pachnie i smakuje cynamonem, delikatnie różowi, ale bardzo delikatnie Trzech kolejnych: Vanilla Creams Cookies 'n Cream, Shimmer Mocha Nova i Fresh Apple Cider jeszcze nie tknęłam, więc w sumie powinny leżeć w zapasach, ale że je trzymam razem z tymi używanymi aktualnie, to są na tej fotce. Za tą cenę jest bardzo dobry ![]() Dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
zamówiłam ten M&Msowy i dla mnie był straszny - bardzo inetnsywna, przesłodzona czekolada wyczuwalna na kilka materów - oddalam koleżance i gdy uzyje go na lekcji to czuć go kilka lawek dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekunia :* |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.