Powiększanie piersi cz.7 - Strona 520 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-04, 23:48   #15571
Ise
Rozeznanie

GG do Ise
Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Żabulek Precelka dzięki wiadomo ze zdrowie najwazniejsze psychiczne fizyczne i wydatne okragłe i sutkowe hahahhaa jejku upiłam się z radości
Stary 2012-07-04, 23:52   #15572
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
klaudeczka ja wiem, że miałam ciężki zabieg i wiem, że musze być cierpliwa dlatego zaciskam zęby i nastrajam się pozytywnie chociaż mi się płakać chce, a co do fotek to może jak się sama oswoję z tym widokiem to zrobię - chwilowo poprostu robi mi się słabo jak to widzę, dosłownie i gdyby nie to, że dr kazał mi smarować blizny co najmniej 2 x dziennie alantanem to wogóle bym ich nie oglądała.
Ja nawet nie tymi bliznami się tak przejmuję bo to to wiem że się zmieni, tylko tymi podwójnymi fałdami pod piersią i taką pofałdowaną, pomarszczoną skórą w poprzek piersi, tak pod spodem
pofałdowaną?nie wiem o co chodzi?może tak jest teraz a będzie inaczej,..ale jak mówisz,musisz troszkę dłużej poczekać na końcowy efekt...ale będziesz jeszcze szczęśliwaco do blizn to ty masz w innym miejscu więc i inaczej pewnie masz je pielęgnować,a ja strupki też mazałam ale tribioticiem
Stary 2012-07-04, 23:58   #15573
jooasi
Wtajemniczenie

Gwen fajnie że staniczek się sprawdził i nie musi dalej po ludzich wędrować to Twój pierwszy sofcik? ja tylko takie kupuje od operacji nic więcej te cycki nie potrzebują tylko przez te moje żebra pokrzywiczne mam problem z fiszbinami i w mocno dopasowanym obwodzie nie daje rady dlatego 70 wole.

Klaudek ja Ci dam śmiganie bez stanika, oj niegrzeczna dziewczyno, pośmigasz sobie ale na przyszłe wakacje i nie choruj nam bidoku. na takie problemy z gardziołkiem mnie pomaga nalewka z szałwi do płukania, kupuje się w aptece i rozcieńczonym gula. zawsze mnie ratuje a zdjęcie w bluzeczce malina ale ze stanikiem do niej problem będzie bo musi być bez mostka i ciężko w naszych rozmiarkach taki dostać.

Andziku to Grazia miała problem z kontem a nie Gipsy no i horo ostatnio jak do tej pory nic sie nie wyjaśniło

Zaba te Twoje cycki są najbardziej push upowe bez push upa i czegokolwiek innego z nas wszystkich i też bym je bez staniora trzymała a moje to się boję że na pępku znajdę jak tak będę biegała więc tylko bardzo okazjonalnie tą przyjemność sobie sprawiam

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Klaudek tabcin ma postawić na nogi to stawia

Ise doczytałam o PANI MGR i gratuluje bardzo bardzo, kolejny etap życia zamknięty w pięknym stylu

belseno Ty mi się tutaj nie smutkuj wyglądem piersiątek wiedziałaś że blizenki będą więc się trochę na nie przygotowałaś psychicznie a że teraz wyglądają niefajnie to taka ich świeża uroda i nie ma się co martwić, za pare miesięcy będą tylko białe kreseczki a tych przy sutkach trzeba będzie dobrze szukać
Stary 2012-07-04, 23:59   #15574
belseno
Zadomowienie

Klaudeczka trochę mnie zmarwiłaś z tym samochodem, ja jutro na szeroką wodę się rzucam i bez sprawdzenia czy dam radę wsiadam rano i jadę, kurcze mam nadzieję, że dam rade....
Stary 2012-07-05, 00:00   #15575
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Dzięki Jooasiu!
Klaudeczko masz zjawiskowe te piersiątka w tej bluzeczce!!!
Powiem wam że ja jeszcze żadnych staników z fiszbinami nie przymierzałam! i jakoś na razie mnie nei ciągnie do tego... poczekam sobie jestem cierpliwa niech się piersiątka rozruszają! na razie jeszcze sztywne ale coraz lepiej jest.. pływanie.. i to w zalewie oraz rzece pomaga
Stary 2012-07-05, 00:02   #15576
klaudeczka2010
Zadomowienie

JOASIK niie no nie będę bez staniora,okazjonalnie to i owszem,jak ty
no i owszem..stawiaale już chyba jednak chce mi się spać trochę,zmęczyłam się lezeniem

i ja też joaś myślę że cycorki balseno będą super...

spadam dziewczęta...dziś większość dnia tu spędziłam
dobrej nockiobym jutro bez bólu''czegoś''się obudziła
papaty
Stary 2012-07-05, 00:03   #15577
jooasi
Wtajemniczenie

belseno co do smarowania to ja też swoje smarowałam alantan to maść na rany i oparzenia więc smaruj spokojnie, ja stosowałam... no i zapomniałam co ale klaudek może jeszcze smaruje
a te fałdy pod piersiami to z tego że miałaś nowy fałdzik wytwarzany i stary musi się teraz ładnie rozprostować, implant go wypchnie z czasem, od skwierczowej pare dziewczyn tak miało Wiola i Krokusik napewno
Stary 2012-07-05, 00:05   #15578
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Klaudeczka trochę mnie zmarwiłaś z tym samochodem, ja jutro na szeroką wodę się rzucam i bez sprawdzenia czy dam radę wsiadam rano i jadę, kurcze mam nadzieję, że dam rade....
dasz radę,ja tylko wstecznego nie wrzucam,ale obiema raćzkami jak najbardziej... a tak to luz

spadam paaaa
Stary 2012-07-05, 01:05   #15579
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, tak patrzę na te wasze rozmiary, pozwoliłam sobie też zaglądnąć do kilku albumów i strasznie się martwię, mi Doktor chce zaaplikować 275 lub 300 mentor....Modle się aby padło na 300!!!! Podobno mam wąski mięsień piersiowy.
madziulasz u mnie dr zaczynał od 200/250 a skończyło się na 275/325 - różna pojemność bo duża asymetrię miałam. Chciałam dobić do 350 ale 325 to w moim przypadku był maks i Bogu dziękuję, że trafiłam tu na forum i nie zostałam z tym 200/250 - to co mam rozmiarowo baaardzo mi pasuje. Dziewczyny doradziły przymiarki z woreczkami z wodą, nalewałam różne pojemności, wkładałam w miękki biustonosz, robiłam fotki, oglądałam i wybrałam a potem przegadałam to z dr bo wiadomo, że nic na siłę

Klaudeczko Ty Promyczku Szczęścia Nasz- dobrej nocy a różowa bluzka - wcale się nie dziwie temu Twojemu - też bym Ci tak nie pozwoliła wyjść, jeszcze by Cię ktoś porwał ale w sumie dla Niego w domku możesz się tak ubierać

siwa124 efekt wosku jest fajny i powinien wytrzymać przez całe wczasy jeśli nie masz bardzo gęstych i bardzo sztywnych włosków to rób. Ja miałam i kosmetyczka wyrwała razem z naskórkiem, miałam rany i strupki i zero efektu w związku z tym Po próbach i testach różnych specyfików zdecydowałam się w końcu na depilację laserową - bikini i pachy - i od kilku lat ma spokój. Nogi traktuję depilatorem, czasami jak mi się nie chce albo są króciutkie to dogalam maszynką.

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
czemu przeplakalas???
nie podobają mi się te fałdy pod spodem i pomarszczona skóra. Ja je pierwszy raz zobaczyłam, więc też szok przeżyłam z tymi szwami dookoła otoczek i mam zupełnie inne otoczki, takie malutkie i nie moje i w różnych kształtach do tego każda pierś inna a pozatym dziś dostałam okresu wiec i od tego chyba jakoś inaczej je dziś czuje, jakby były całe zdrętwiałe i co jakiś czas takie mrowienie mam...echhh no będzie lepiej, poczytałam co mi jooasi napisała, pooglądałam fotki Wioli i stawiam się do pionu.
A swoją droga to Wiolu33 cudnie się prezentuje twój biuścik w tym niebieskim kostiumie

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-05 o 00:42
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 01:14   #15580
Sif
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
"cc" oznacza objętość implantu - 380 cc czyli 380 ml.
Moja dr zaleca basen chyba po miesiącu, ale nie jestem pewna.
A z rozmiarami góry różnie bywa, ciaśniejsze czy mniej rozciągliwe S-ki mogą być za małe, ale ogólnie to dziewczyny z podobnym implantem mieszczą się w starych bluzkach .
Mięśnie mają puszczać, ponieważ po operacji są mocno zaciśnięte na implancie, chodzi o "poluzowanie" ich.
Dziękuję za wyjaśnienia
Ale tak się zastanawiam z tym pływaniem, bo mnie po godzinie pływania na basenie bolą ramiona, barki i mięśnie klatki piersiowej, więc jakoś nie wyobrażam sobie połączenia tego bólu z bólem gojących się mięśni pod cycorkami Ale ja jeszcze dużo nie wiem

Cytat:
Sif u mnie dziś jest 11 doba i gdybym musiała to spokojnie mogłabym wrócić do pracy w biurze - bez noszenia segregatorów oczywiście tylko siedzenie i obsługa kompa, odbieranie telefonów, spacery po biurze, zrobienie sobie kawki i nawet przyniesienie do biurka
O właśnie, o tym nie pomyślałam, że praca to nie tylko siedzenie przy kompie, ale też przynoszenie kubka z herbatką Albo np. zjedzenie obiadku Hm, mam nadzieję że jak wrócę po 2 tyg. do pracy to nie będę kaleką, która nawet kubka z herbatą nie potrafi trzymać albo jedzenia sobie przygotować

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Belseno, a Ty masz Mentory czy Allergany? pytam bo ja mam miec właśnie 325 Allergan...
Milenka, a jaki konkretnie model Allerganów będziesz mieć? Bo ja Style 410 MX.

Cytat:
Tak naprawdę to ja tej durnej narkozy się boję i słonia na klacie. Nikt jeszcze nie zdiagnozował moich kłopotów z oddychaniem, nabieraniem powietrza i kaszlem, robiłam badania i wszystko ok. Ominęłam tylko kardiologa, ale chyba się wybiorę do niego, tylko te badania prywatnie tyle kosztują, że chyba chałupę zacznę wyprzedawać .
Widzę, że nie tylko ja się boję narkozy. Bo tak to zwykle są obawy że z cycuszkami coś będzie nie tak, ale jakoś o narkozie chyba mało tu rozmów... Ja się bardzo, bardzo boję narkozy Zwłaszcza po tej historii kiedyś co z pewnej Szwedki (chyba) zrobiło się warzywo

Cytat:
Aniko, ja też się narkozy strasznie bałam ale tak się złożyło że miałam ją kilka tygodni temu ze względu na inny zabieg i teraz już wiem że to jedna z przyjemniejszych części tego co nas czeka a poza tym to bardzo bezpieczna procedura w obecnych czasach i na prawdę nie martw się tym bo nie warto...
Ja miałam operację jak byłam nastolatką i jakoś niezbyt miło wspominam narkozę, pamiętam że nagle zaczęłam robić się coraz słabsza, coraz gorzej widziałam i słyszałam, a potem zrobiło się czarno, jakbym wpadła w jakąś dziurę i odpłynęłam. Nieprzyjemne to było, taka bezwładność i bezsilność. Ja się jeszcze boję że np. w trakcie operacji się obudzę a niestety zdarzają się takie przypadki, normalnie masakra jakaś

Cytat:
Siwa ja raz robiłam bikini depilatorem- pierwszy i ostatni czułam się jak kurczak na żywca skubany z piór...
chyba dużo lepiej woskiem bo szybciej i ból mniejszy a efekt ten sam
Hehe, to ja jestem hardkorem, wszystkie miejsca robię depilatorem I nawet mi się zrymowało

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Anika ja Klaudeczke widziałam na żywca, na zdjęciach tak nie wygląda a to drobinka jest, niewielka i szczupluteńka, jak mutant przerośnięty przy niej się czułam jak masz 96cm w bioderkach to tym bardziej te 380 jest jak najabrdziej dla Ciebie i pięknie Ci proporcje wyrówna, z gruszeczki klepsyderką piekną się staniesz
Ooo, to jest szansa że i mi się po operacji wyrównają proporcje Teraz mam 84 cm w biuście, 65 w pasie i 92 w biodrach, a implant będę mieć prawdopodobnie 370

Ise gratuluję magistra!

Olivka, zdajesz sobie sprawę z tego że za TYDZIEŃ będziesz miała cycki?
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 08:01   #15581
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wiola33 Pokaż wiadomość
Tak, jak jooasi pisze, wyrówna się Tobie sylwetka. U mnie też się tak stało. Ja mam raczej duży implant, a w ubraniu nie wygląda na taki duży
Wiem, wiem, to takie chwilowe jakieś schizowanie

Cytat:
mam staniki,te nakladki musze sie jeszcze zaoparzyc w pare rzeczy polecalyscie ketonal masc na plecy kupie

nie polecacie pizamik wiec bede miec spodenki i koszulke rozpinana o ile taka znajde bo zadnej nie mam a kilka musze kupic do spania i pozniej jakies do chodzenia na pierwszy tydz a raczej lezenia hehee mialyscie szlafok dr wspominala wiec chyba wezme co??co jeszcze??????????

gwen dr daje recepte na ketanol? czy lepiej sama mam nakupowac karton srodkow przeciwbolowych??
O, Kasik, super, że wypytałaś, bo chciałam pytać o to samo.
A mnie interesuje jeszcze, czy na stół powiozą mnie w mojej piżamce, czy dadzą coś swojego? I jeśli tak, to kiedy mnie w moją piżamkę ubiorą? Gdy będę jeszcze spała?

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość
Dziękuję za wyjaśnienia
Ale tak się zastanawiam z tym pływaniem, bo mnie po godzinie pływania na basenie bolą ramiona, barki i mięśnie klatki piersiowej, więc jakoś nie wyobrażam sobie połączenia tego bólu z bólem gojących się mięśni pod cycorkami Ale ja jeszcze dużo nie wiem
Kochana, wyczynowo to Ty na pewno nie będziesz naparzać . Na początku to będzie takie plusku-plusku, taplu-taplu. Twój lekarz powie Ci, kiedy możesz zacząć, ponieważ każdy dr ma inne wskazania co do różnych czynności

Narkozy bardzo się boję, niedawno wyszukiwałam sobie w necie, ile osób zmarło lub zapadło w śpiączkę . W Polsce takich przypadków było troszkę więcej, ale nie ma co się nakręcać, bo idąc tym torem myślenia to człowiek w ogóle nie powinien wychodzić z domu.
Tylko to jakby na własne żądanie ta narkoza. Ale kto nie ryzykuje, ten cycków nie ma. Były tu dwie dziewczyny, które miały operację w sedacji - bezpieczniejsza forma znieczulenia. Ale obie pisały, że ból był okropny.

Ja też depilatorem prawie wszystko lecę, prócz pach, ale to przez takie strachy z przeszłości, nie z bólu

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Dziewczyny, wrzuciłam na chwilkę zdjęcie mojej sylwetki, niestety kiepskiej jakości, ale innego takiego "w całości" nie mam. Zdjęcie ciut zniekształcone, bo aż takim kartoflem to ja nie jestem, chyba .
Oceńcie, proszę, czy cycki nie będą biły ludzi po oczach

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-07-05 o 08:05
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 08:27   #15582
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
[/COLOR]Dziewczyny, wrzuciłam na chwilkę zdjęcie mojej sylwetki, niestety kiepskiej jakości, ale innego takiego "w całości" nie mam. Zdjęcie ciut zniekształcone, bo aż takim kartoflem to ja nie jestem, chyba .
Oceńcie, proszę, czy cycki nie będą biły ludzi po oczach

Dziendoberek

Anika jakie bicie po oczach Bedzie z Ciebie super sexi klepsydra
Stary 2012-07-05, 08:32   #15583
jooasi
Wtajemniczenie

Anika nie wiem do końca jak u Twojej dr ale napewno nikt Cie w Twoją piżamke ubierać nie bedzie my dostawałaśmy zestawik operacyjny od doktora i ja w nim do wyjścia zostałam, znaczy w portkach bo na górze mi same bandaże starczyły, mimo że to był listopad a ja zmarzluch to cholernie gorąco mi było. swoją pizamke nową i czystą do domku powiozłam
Stary 2012-07-05, 08:37   #15584
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Ja w sumie też dostałam taki strój operacyjny tj tylko pelerynkę jakby na górę a majciochy miałam swoje i polecam wygodne bokserki a nie jakies stringi :P
i piżamę dopiero w domu założyłam :P bo góra zabandażowana była a na dole miałam majtki i nie w głowie mi było przebieranie się ani w ogóle poruszanie. zmusili mnie do zrobienia siku bo inaczej by nie wypuścili!!!! )
Stary 2012-07-05, 09:01   #15585
anika75
Zadomowienie

Dzięki Żabciu

A o piżamkę pytam, bo dr kazała zabrać ze sobą do kliniki, więc pewnie do czegoś będzie potrzebna

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Lecę swoje warzywka opielić, bo po operacji to raczej nie dam rady
Stary 2012-07-05, 10:28   #15586
bioaron
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka,a to ty jesteś od tych za małych piersidałaś jakieś do albumiku?byłaś u mnie,i co mój rozmiar ok jak dla ciebie??bo może wydają Ci się małe twoje???daj jakieś zdjęcia ocenimy
Postaram sie zrobić fotki w najbliższych dniach

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
nie pamietam czy pytalam wiec znowu pytam mialyscie jakies problemy z oddychaniem po operacji???
U mnie w pierwszej dobie mały słoń na klacie, a na drugi juz lepiej. Tylko podnoszenie z łózka sprawiało problem, musiał mi mąż pomagać,a jak go nie było to starsza córcia słuzyła pomocą. W 5 dobie juz było ok. Po tygodniu sama pomalutku poscierałam kurze z mebli bo mnie to drażniło, a dziś mija 5 tygodni i samopoczucie super nic nie boli nic nie ciągnie. Wczoraj byłam nawet na bierzni na pół godzinki

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
nie wiem jak czy te antenki znikną nam kiedys,czy juz tak na zawsze??
Ja myslę ze tak ale troszkę musi upłynąc czasu. U mnie prawa piers szybciej mięknie wraz z sutkiem, a u lewej troche bardziej jest wrazliwy i ciągle sztywny,

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Klaudeczko, super te Twoje piersi . Prześlicznie wyglądają w tej bluzce. Napisałabym Ci "śmigaj śmiało bez stanika", ale sama pewnie też bym się nie odważyła

Dziewczyny, czy moje 380 będą dużo większe od Klaudeczki 330? Tak wizualnie, bo że o 50 ml to wiem
Ja bym się nie zastanawiała tylko brała te większe, ale to zależy tez od wyjściówki twojej i Klaudeczki, a 50 ml to niewielka róznic jak dla mnie. Ja ma 290ml ale teraz to bym wzięła nie mniej niz 340ml

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, tak patrzę na te wasze rozmiary, pozwoliłam sobie też zaglądnąć do kilku albumów i strasznie się martwię, mi Doktor chce zaaplikować 275 lub 300 mentor....Modle się aby padło na 300!!!! Podobno mam wąski mięsień piersiowy.
Jakie masz wymiary, bo ja jestem niska, przed operacja w klatce chyba 77cm, pod biustem 70cm, w biodrach 88cm, teraz w piersiach mam 84cm(chiałabym min. 88cm), jak dla mnie za mało jak po operacji, dlatego bież wieksze i sie nawet nad tym nie zastanawiaj.

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

[QUOTE=klaudeczka2010;3511 3444taaaa w takiej bluzce bez stanika???prześwituje wszystkoale w innych jak najbardziej..a żabuś można tak bezkarnie bez staniora??????wiadomo że tak,ale cały czas???byłoby cudownie,zresztą ja miałam takie pojęcie przed operacją,że z implantami pod mięśniem można właśnie śmigac bez stanika bez obaw[/QUOTE]

ja polecam na suteczki takie przyklejane nakładki silikonowe, bez staniczka mozna troszkę posmigać, mam ale tylko je przymierzałam bo jeszcze nie kupiłam normalnego, a dzis sie wybieram to może coś znajde

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
szczerze to nie polecam jazdy samochodem.ja w 4 donie musiałam wsiąść za kółko i po przez tydzień czułam takie rozpieranie w prawej piersi od wysiłku jaki musiałam włozyc przy zmianie biegów
bioaron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 10:31   #15587
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
A ja z innej beczki...
Juz mi się tu spowiadac o depilacjach swoich - ja jadę nogi depilatorem ale tylko łydki + kawałek udka
Teraz niedługo wyjeżdżam na urlop - myslę o bikini + pachy woskiem u kosmetyczki
Jest to mocny ból - tylko mi nie piszcie że cycki przeszłam to i to przejdę plis..
Heyka dziewczyny

Wosk to jest mega ból jak ktoś robi pierwszy raz , no i mogą sie zrobic siniaczki i krwiaki , wiele dziewczyn po wosku skarży sie na wrastajace włoski .
Ale depilacje laserem to jest dopiero MEGA ,MEGA , MEGA BÓL, i tak sobie właśnie o tym przypomnialam co ja przeszłam brrr aż mam deszcze na samą myśl .
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 10:36   #15588
bioaron
Raczkowanie

Jedynie co mnie martwi to cięcie na lewej piersi, które nie jest pod ale na piersi. czy którtas z was tez tak miała lub ma? Bo mnie to martwi że jak jeszcze troche opadna to już kompletnie bedzie na piersi.
Narazie kończe bo musze na zakupy jechać
bioaron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 10:37   #15589
Olivkaa200
Zakorzenienie

Olivkaa200 12.07 - 8
anika75 16.07 - 12
madziullasz 19.07 - 15
kasikkk87 23.07 - 19
patrycjaw1989 02.08 - 24
Sif 20.08 - 47
Lenkii 06.09 - 71

Cześć dziewczynki

madziullasz dodałam Cie do odliczanki

Sif za tydzien juz bede miała piersi ale nie dociera to do mnie ale zaczynam sie juz bac bo jak o tym pomysle to wszysko w brzuchu mi sie przewraca

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 10:45   #15590
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
dziękujęale ja wiem czy większe?powiem Ci tylko tyle ze jakbym miała większe to wyglądalabym nienaturalnie,a ja ja czasem na nie patrzę to wydają mi się taaakie duże a czasem normalne,już wam pisalam że moje otocznie twierdzi że większe nie byłyby ok dla mnie i faktycznie tak jest...ogólnie mają się zmienić jeszcze,ale minął miesiąc więc chyba nie zmaleją już cooo?????dziewczyny???bo tego też bym nie chciała,bez przesadyanne noo te antenki,mój tż też oburzony że mi to nawet przez stanik prześwituje,ha ha..i ja mu mówię że to minie,ale nie wiem czy minie??mi się podoba,ja w ogóle nie lubię moich sutków,nigdyyy nie lubiłam,po karmieniach wolę je bardziej ,paradoksa tym bardziej takie sterczące
Klaudeczko WOW !!!! Juz widzę reakcje facetów jak byś wyszła w niej do ludzi bez stanika odlot
Stary 2012-07-05, 10:47   #15591
Wiola33
Raczkowanie

Cytat:
nie polecacie pizamik wiec bede miec spodenki i koszulke rozpinana o ile taka znajde bo zadnej nie mam a kilka musze kupic do spania i pozniej jakies do chodzenia na pierwszy tydz a raczej lezenia hehee mialyscie szlafok dr wspominala wiec chyba wezme co??co jeszcze??????????
gwen dr daje recepte na ketanol? czy lepiej sama mam nakupowac karton srodkow przeciwbolowych??
Szlafrok raczej nie będzie Ci potrzebny, ja ani razu nie założyłam. To jest bardzo mała klinika i jak będziesz szła do taolety w spodniach i koszulce to będzie ok.

Dr nie daje recepty i zaleca ibuprom, ja kupiłam ibuprom max na noc.

Cytat:
dziewczynki od dr Skwiercz a brac jaska??
i teraz pytanie tylko sie nie smiejscie ja jestem hmmm bardzo trudna w jedzeniuuu to skomplikowane
duzo rzeczy nie jemmm wybredna strasznie jestem
jak np hm jakby to powiedziec maz przyniesie mi do szpitala jakies amku to bedzie afera??jak szpitalnego nie zjem???
pytam bo ja luuuuubie jesc ale w szpitalu to nie bardzoo
Gwen już Ci odpisała, a ja jadłam tylko śniadanie i trochę kolacji, bo nie miałam na nic innego ochoty. Takie standardowe talerz z wędliną, serem, jogurt, ogórek, herbatka, jak będziesz chciała to kawka

Cytat:
ponoc tam nie ma tv niestety ...gwen a pokoje sa hm jednoosobowe czy nie??tylko sie nie smiej ja to sie nie znam zupelnie widzisz nawet nie wiedzialm jak z tym jedzeniem w szpitalu bylam jak bylam mala z 20 lat temu i tyle
TV nie ma, raczej będziesz dużo spać. Pokoje są dwuosobowe, ja przez połowę drugiego dnia miałam towarzystwo, bo to jest klinika jednego dnia. Leżałam z taką starszą panią, która się mocno zastanawiała czemu ja leżę dłużej.

Cytat:
swoją droga to Wiolu33 cudnie się prezentuje twój biuścik w tym niebieskim kostiumie
Dziekuje Mój nowy nabytek. Zapraszam do albumu

Cytat:
O, Kasik, super, że wypytałaś, bo chciałam pytać o to samo. A mnie interesuje jeszcze, czy na stół powiozą mnie w mojej piżamce, czy dadzą coś swojego? I jeśli tak, to kiedy mnie w moją piżamkę ubiorą? Gdy będę jeszcze spała?
Do operacji ubierasz swoje spodnie, a na górę dają niby bluzkę, którą po położeniu na na stół rozcinają. Na salę wracasz tylko w bandażu, jak już będziesz pierwszy raz wstawać to pielęgniarka założy Ci Twoją górę.
Stary 2012-07-05, 11:01   #15592
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Sif za tydzien juz bede miała piersi ale nie dociera to do mnie ale zaczynam sie juz bac bo jak o tym pomysle to wszysko w brzuchu mi sie przewraca
Olivka, ja 4 dni po Tobie i też mam takie zrywy, że budzę się o 5 rano i dreszcze niepokoju mną targają, wrrrrr, nieprzyjemne uczucie

Violu, dziękuję za odpowiedź. A bimbałki Kochana masz boskie

Ja będę na sali z inną dziewczyną, która też cycuszki będzie robiła, więc będzie raźniej .
Stary 2012-07-05, 11:19   #15593
korinka
BAN stały

[QUOTE=Littaleya;35097863]
Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Ja robiłam 8 minut legs i buns przez miesiąc i w sumie widze efekty. Znajdź je sobie na youtube. Cwiczenia łatwe i dużo czasu nie zajmuja no a filmik dostarcza niezapomniach doznań artystzcznych [/QUOTE

Dzięki Gipsy

Tak na YouTube jest tego masa , tylko może któraś zna cwiczenia które dają efekty i warto sie katowac , mój cellulit to wredna bestia , należy mu sie porządne manto !!!

Gipsy teraz doczytalam ze widzisz efekty a ja jakoś przeczytałam ze nie widzisz efektów , to dlatego ze czytam dwa fora na raz i juz mi sie to miesza , to muszę sie temu bliżej przyjrzeć .
Z tym cellulitem - podobno bańki są skuteczne. Ale trzeba też na nie uważać. Byłam u kosmetyczki jakis czas temu bo także mam celullit na udach i tyłku. I mówiła mi o bańkach, ale jak sprawdziła moją skórę to mam za dużo naczynek popękanych, tzw.pajączków i nie mogę bańkami robić...
Klaudeczka śliczne fotki....a biuścik mmmmm cudo!!

Ise - gratulacje mgr!!!!
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:42   #15594
Littaleya
Raczkowanie

[QUOTE=korinka;35119589]
Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość

Z tym cellulitem - podobno bańki są skuteczne. Ale trzeba też na nie uważać. Byłam u kosmetyczki jakis czas temu bo także mam celullit na udach i tyłku. I mówiła mi o bańkach, ale jak sprawdziła moją skórę to mam za dużo naczynek popękanych, tzw.pajączków i nie mogę bańkami robić...
Klaudeczka śliczne fotki....a biuścik mmmmm cudo!!

Ise - gratulacje mgr!!!!
No tak to nawet nie będę próbować , bo te pajączki na nogach strasznie mnie dołują;( i nie chcem żeby ich było wiecej .
Stary 2012-07-05, 11:45   #15595
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

No właśnie nie wiem czy w ogóle mogę korzystać w takim razie z tych baniek, bo mam bardzo dużo żyłek pod skórą widocznych i popękane naczynka. Jak znam życie to nie będę mogła. A celulit coraz większy.
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:29   #15596
patrycjaw1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem czy w ogóle mogę korzystać w takim razie z tych baniek, bo mam bardzo dużo żyłek pod skórą widocznych i popękane naczynka. Jak znam życie to nie będę mogła. A celulit coraz większy.
tak naczynka i żylaki są przeciwskazaniem do baniek ja też je mam ale wole naczynka niż cellulit, może śmieszne, ale naczynka mam odkąd pamiętam, taka cera i skłonności po mamie, można zamknąć ale one i tak wracają....
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 13:39   #15597
Zagubiona1987k
Przyczajenie

Kochane!
Używała może z Was ktoraś tego czegoś???http://bustb.medinewsreporter.com/.
Jeśli tak to napiszcie proszę czy Wam chociaż w małym stopniu pomogło,.
Buziaki
Zagubiona1987k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 13:46   #15598
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Wrzuciłam fotki jednego bikni DD

pierwsze w życiu

Edytowane przez Ise
Czas edycji: 2012-07-05 o 13:53
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 13:55   #15599
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zagubiona1987k Pokaż wiadomość
Kochane!
Używała może z Was ktoraś tego czegoś???http://bustb.medinewsreporter.com/.
Jeśli tak to napiszcie proszę czy Wam chociaż w małym stopniu pomogło,.
Buziaki
Ja tez o tym myślałam i czytałam na rożnych forach i w końcu wyczytałam . Jede facet napisał żeby uważać bo to są oszuści , obiecują zwrot pieniędzy itd. A on ich sprawdził i okazało sie ze ktoś od jakiegoś czasu naciągania w ten sposob ludzi .
Stary 2012-07-05, 14:07   #15600
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Wrzuciłam fotki jednego bikni DD

pierwsze w życiu
Ise pierwsze ale za to jakie
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości