|
|
#1741 |
|
BAN stały
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy IV
Ej, DżejDżej i Twoje fanki, a Holika Holika Aqua Petit Jelly próbowałyście?
|
|
|
|
|
#1742 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Mam nadzieję, że sytuacja się rozwiąże i nikt ostatecznie nie będzie stratny.
|
|
|
|
|
|
#1743 |
|
BAN stały
|
Aktualnie 5546,37zł. Systematycznie odliczam "zwroty", choć to słowo nie pasuje do tego, co ona nam wysyła.
|
|
|
|
|
#1744 |
|
Zadomowienie
|
eeee... no wlasnie. Masz racje
ten zakupowy szał przysłania mi oczy.Estelle, jescze zastanawiam sie nad tonikiem skinfood czy jakiej probki nie capnąć. Takze czekam na info o nadplacie (w wolnej chwili, bez cisnienia) i wtedy wezme albo tonik ten Twoj przecudowny albo skinfood któryś A co do wersji fioletowej. Mnie osobiscie nie zachwycila, bo robila mi swinkę pigi na twarzy A zielona wersja ok, bylam zadowolona
|
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Zadomowienie
|
hmmm trudno odpowiedzieć na te pytanie, bo ja nie porownywalam ich pod kątem jasności. Cieżko będzie mi to zweryfikować, nawet nie mam juz wersji fioletowej, posiadam w obecnej chwili tylko zieloną.
czasem porownuje bebiszony kladąc jeden na jedną polowe twarzy a drugi na drugą cześć. Jakos nie przyszlo mi to do glowy testując dolish ![]() Natomiast powiem, ze jezeli ktos ma duzo zaczerwienien na twarzy (jak ja) to odradzam fioletową. tak jak wspomnialam u mnie zrobił się efekt swinki. A zielona wersja korygowala wszystkie te czerwone obszary. Zrobilam zdjecie zielonej wersji, a obok elemong. Moze to komus pomoze w podjeciu decyzji. Oczywiscie dolish rozstarty. On w ogole bardzo ladnie wtapia sie w skore |
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1748 |
|
BAN stały
|
Ja mam pamięć dobrą, ale krótką
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Aktualny dług to 5606,78zł. |
|
|
|
|
#1749 |
|
Raczkowanie
|
Fioletowa bardzo fajnie wyrównuje blizny i przebarwienia - do zaczerwienień i "wrogów" lepiej nadaje się zielona, i ta jest lekko ciemniejsza - do tego ma żółtawy odcień.
Potwierdzam 10 ml dollisha dla mnie, i czekam na dyspozycje. Już przelewać za 10ml i opakowanie, czy Estelle, ogarniasz jeszcze poprzednie rozbiórki? |
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
ale akcja szybka, jesteś nieoceniona. To czekamy na drugi rzut i na PW z dopłatami
|
|
#1751 |
|
Rozeznanie
|
Niezła sumka.
|
|
#1752 |
|
Zadomowienie
|
Estelle, a nie myslalas moze o rozbiorce tego tonera? Skinfood Fresh Juice Toner? to bardziej pytanie niz propozycja
|
|
|
|
|
#1753 | ||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Lubię sobie czasem ponucić, albo w tej linii melodycznej pośpiewać jakieś głupoty dzieciom ![]() A tu masz coś ode mnie http://www.youtube.com/watch?v=tjVy5oQ6IGQ [chociaż może już widziałaś ]Cytat:
Cytat:
Róbcie listę, a jak mi się trochę rozluźni, to się zabiorę za zamaówienie Cytat:
Jasne Cytat:
![]() Coś się nie chcą toniszcza rozbierać ![]() Cytat:
Póki co chcę rozesłać to co mi dotarło już i Orientanę. I jakoś zgrać to z miarę w czasie, żeby próbki pozbawione opakowania za długo nie stały. Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#1754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Estelle, jeszcze jedno pytanie odnosnie mizonka. Czy dotarl juz do Ciebie sugar scrub? Bo w sumie fajnie byloby jakby sie wyslal razem z orientana i tonikiem( ?) Dziewczyny, łapcie ten jej super tonik z porozami jelenia, drugiej takiej okazji nie znajdziecie
|
|
|
|
|
|
#1755 | |
|
|
Cytat:
Zrobiłaś mi czwartek ![]() Myślę, że się wszystko razem wyśle ![]() Rozbiórka Orientany trochę potrwa, to akurat peeling zdąży dolecieć
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy jeśli na BB Creamie mam datę 16.03.2012 to jest to data produkcji prawda?
|
|
#1757 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1759 |
|
Raczkowanie
|
Zygmus wiem, że czytasz wątek, dlatego proszę o odpowiedź na moje maile. Nic nie zyskasz nie odpowiadając na nasze maile. Sprawa i tak zostania wyjaśniona.
Słowa są ponadczasowe. Powinieneś je wypowiadać lub pisać ze świadomością o ich wieczności. "Światło myśli, że podróżuje szybciej niż cokolwiek innego. Ale myli się. Nieważne, jak szybko światło podróżuje, dowiaduje się, że ciemność dotarła tam pierwsza i czeka na nie." |
|
|
|
|
#1760 |
|
|
Aktualizacja słoikowa, bo właśnie zostałam brutalnie poinformowana o konieczności dopłaty 7 zł za mniejsze słoiczki
[kupowałam na Allegro, bo na ZSK nie ma odpowiednich i nie zmieściły się do koperty, trzeba wysłać paczką = wyższe koszty wysyłki]. Będą droższe o 5 groszy.I jeszcze info o słojach ![]() - słoiczek 5ml - 0,56zł - słoiczek 10ml - 0,66 zł - słoiczek 15ml - 1,44 zł - słoiczek 20/30ml - 1,54 zł - słoiczek 50ml - 1,14 zł Spamik z listą ![]() Missha Ampule Mask Vita-C, orientacyjnie 2,40zł/5g, do wzięcia 5x5g - brzozka88 - 25g - kami007 - 10g - laedere - 10g - Chandrika - 10g - earthpace - 10g Missha Ampule Mask White Clay, orientacyjnie 2,40 zł/5g, do wzięcia 7x5g - _Enea_ - 10g - nobrit - 5g - Tatoonka - 10g - Chandrika 10 g - katniewojt - 15g - laedere - 5g - earthpace - 10g Skinfood, Peach Sake Pore Toner - cena ok 6 zł za każde 13,5ml, do wzięcia 6x13ml - Estelle - 3 próbki - bzeltynka - 1 próbka Skinfood, Fresh Apple Sparkling Pore Toner - cena ok. 7 zł za każde 14ml, do wzięcia 8x14,5ml - Estelle - 3 próbki Skinfood, Tea Tree and Lavender Toner [for men ] - cena ok. 6,5 zł za każde 14 ml, do wzięcia 7x14ml- Estelle - 3 próbki - bzeltynka - 1 próbka Lioele, Dollish Veil Vita - wersja zielona, cena ok. 12 zł / 5ml [na chwilę obecną po dzisiejszym kursie dolara, wliczona opłata za tracking] - rozbiórka zamknięta - Aguu - 5ml - katniewojt - 5ml - ShowMustGoOn - 5ml - dinven - 10ml - Do_La - 5ml - anastazjaaa2 - 1 opakowanie Wczoraj dostałam jeszcze: - Missha Perfect Cover #13 - Missha Misa Cho Bo Yang [zamówienie indywidualne] Piszcie, komu paczkę i z czym
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To będzie dla mnei za ciemna![]() Widzę, że rozbiórka zamknięta, ale jak ktoś chce to odstąpię swoje 5ml. Jeśli nie ma chętnego, to wezmę
|
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Jak masz coś mojego, to niech leci z Orientana razem No i teraz to już sie chyba napewno nie wymigam od przelewu dla Ciebie
|
|
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
? Pytam się w spr tej l-cysteiny
|
|
|
|
|
|
#1764 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lepiej kieruj się odcieniem, na jaki polujesz. 1 wpada w róż, 2 w żółć. Jasność ma tu trochę mniejsze znaczenie, bo Dollish ogólnie lepiej się sprawdza na bladej skórze. Zresztą, dopasowuje się rewelacyjnie, z tego jest znany, ne?
|
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Zadomowienie
|
Estelle to mamy już wpłacać za słoiczki, czy to jakoś później podeślesz, czy samemu poobliczać i wpłacić?
|
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Stwierdzam, że Missha Cha Bo Yang stosowana solo niestety zapycha. Teraz będę testować wyłącznie wymieszana ze Skinfoodem i mam nadzieję, że to się już nie powtórzy
A jak ta Holika - może zapychać? |
|
|
|
|
#1768 |
|
Wtajemniczenie
|
Estelle, mam watermaxa juz u siebie. Zaraz bede przeliczac naleznosci celne i podam zaktualizowana cene. Daj mi znac czy doszedl zwrot za s-venom?
|
|
#1769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Baaardzo bym chciała ją przetestować a jakoś nie miałam możliwości do tej pory![]()
|
|
|
|
|
|
#1770 |
|
Rozeznanie
|
Estelle ja rowniez prosze o zaproszenie. Co prawda to ok. 30 zl tylko ale jestem zdegustowana, bo to zamowienie wstrzymywalo mnie wiele razy przed dokonaniem jakis zakupow, bo czekalam ciagle i ciagle od listopada. Poza tym raz juz stracilam ponad 100zl
Zostala tylko jedna rzecz na szczescie.
Edytowane przez _Monia_ Czas edycji: 2012-07-05 o 12:42 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

Mam nadzieję, że sytuacja się rozwiąże i nikt ostatecznie nie będzie stratny.

Jesteś wielka
[kupowałam na Allegro, bo na ZSK nie ma odpowiednich i nie zmieściły się do koperty, trzeba wysłać paczką = wyższe koszty wysyłki]. Będą droższe o 5 groszy.
To będzie dla mnei za ciemna
? Pytam się w spr tej l-cysteiny