|
|
#1051 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mariza
to wyślij mi swojego emaila jak będe robiła zamówienie i będą ton Ci wezme
![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- a skąd Jesteś?
|
|
|
#1052 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem Care&Coloure różnią się w odcieniu o stopień lub dwa i wierniejszy jest wzornik plastikowy ale kolory ( te malutkie) nie różnią się niczym.
|
|
#1053 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziękuję, kochana jesteś katarzyna@klubmariza.pl Jesli ja wcześniej upoluję to też dam znać. ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cały czas powtarzam, że paletki są NAJWAŻNIEJSZE !!!! Dziewczyny ! Zamawiajcie póki są, bo to towar deficytowy !!!!
|
|
|
|
#1055 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1056 |
|
Raczkowanie
|
a co tu tak ucichło Marizanki?? wakacje czy co?
![]()
|
|
|
#1057 |
|
Zadomowienie
|
Oj tak...wakacje...ostatnio połowa klientek mi wyjechała... Na nowo pewnie się zacznie we wrześniu, kiedy dostaniemy nowy katalog.
|
|
|
#1058 |
|
Raczkowanie
|
od wzreśnia mają być nowe?? o to dobrze wiedzieć
może i pora wakacji ale pogoda to do d.... przynajmniej u mnie prawie cały czas pada Dzieci zamiast w sandałakach to w kaloszach chodzić będą ah![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Loreen tak sobie spojrzałam z ciekawości na ten link w stopce Twojej i mam pytanie Ty takie CUDA szyjesz?? ja bym nie miała chyba cierpliwości ale naprawdę uważam że to SZTUKA by jednak nawiązać do wątku już ciekawa jestem co baędzie w nowym katalogu
|
|
|
#1059 |
|
BAN stały
|
Ja słyszłam, że już w połowie sierpnia mają się pojawić nowe katalogi. Chociaż może to chodziło o przecieki co w nich ciekawego będzie
Być może jednym uchem usłyszałam w drugim wypuściłam. Drotek, jak to możliwe że u Ciebie pada? U nas w Wawie żar niemiłosiernie leje się z nieba.... Właśnie w windzie spotkałam całkiem apetycznie wyglądającego sąsiada, Hiszpana biegał w samych spodenkach i twierdził że w końcu pogoda po hiszpańsku!Marzy mi się taki mały deszczyk, oj |
|
|
|
|
#1060 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ależ mi się gorąco zrobiło jak wspomniałaś o Hiszpanie hehe
|
|
|
|
#1061 |
|
BAN stały
|
No, ciacho
Gdyby nie mąż i moje bobasy... hihi
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Raczkowanie
|
a na marginesie niech mi Ktoś pomoże i napisze jak prostemu człowiekowi jak założyć wątek?
---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- haha już wiem ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- haha już wiem zakładam nowy wątek "Konsultantki/ci konkurencja bez złośliwości i zawiści"
|
|
|
#1063 | |
|
Zadomowienie
|
Katalog powinien być on-line dla konsultantek w drugiej połowie sierpnia. Natomiast wersja papierowa pod koniec sierpnia lub na początku września (info od Marizy).
U mnie 47 stopni na termometrze, żar to mało powiedziane...przy kompie mam 31,7 stopnia pomimo zamkniętych okien, zasłon i wiatraka...urok trzech pokoi na południe...Byłam się ochłodzić przy lodówkach w Biedronce... Cytat:
Edytowane przez Loreen Czas edycji: 2012-07-06 o 15:57 |
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i czoła chylę![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- a i zrobiłam sobie zamówienie a tu do mnie dzwoni pani,że brak katalogów że w środę mają być więc poprosiłam by oddzielnie przysłali i czekam na katalogi i czekam...
|
|
|
|
#1065 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W sumie jet sięz czego cieszyć. No ale katalogów nie ma. Też mają mi dosłać oddzielną paczką |
|
|
|
|
|
#1066 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak zamawiasz katalogi na samym początku po wydaniu najlepiej zamówić z 25 sztuk dla siebie. Ja tak zawsze robię. Jak ktoś potem już go nie potrzebuje, to mi zwraca, albo przekazuje następnej osobie. W taki sposób nigdy mi katalogów nie brakuje. Od początku maja mam jeszcze 7 sztuk awaryjnych.
|
|
|
|
#1067 |
|
Przyczajenie
|
też tak robię kupuję większą ilośc przy pierwszym zamówieniu z nowego katalogu
|
|
#1068 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
10 lat to się nazywa pasja. No tak z tymi katalogami to dobry pomysł tak robić będe
|
|
|
|
#1069 |
|
BAN stały
|
Loreen, wydaje mi się, że to kiedyś u Ciebie widziam zdjęcie z kosmetykami Marizy w takiim ślicznym różowym kuferku. Nie mylę się?
Jeśli możesz to powiedz gdzie takie cudo można nabyć i ile ono kosztuje
|
|
|
|
|
#1070 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny, jest tu ktoś z Wrocławia?
![]() Przeglądając plotkowe wpadłam na Wasz wątek, oglądam teraz katalog i zauważyłam świetne kolory cieni i lakierów może na coś bym się skusiła jak ogólnie z jakością kosmetyków tej firmy?Ja jestem w Oriflame ale coraz bardziej wkurzają mnie rosnące ceny i nudna kolorówka więc może czas na coś nowego
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1072 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1073 |
|
BAN stały
|
Tak, ja też uważam, że opłaca się kupować próbki. Ja ostatnio wzięłam próbki pudru w kulkach. Jak na moje potrzeby to wystarczyłoby chyba i na dwa lata .. .a kosztują 3 złote. Cena po prostu śmieszna a kulki w porządku. No i kremy. Opakowanie też w sam raz na podróż. Mi wystarcza jedno na 3 dni. W sam raz żeby przetestować działanie na skórze. Ja jestem zadowolona tym kremem z serii 35+. Ech latka lecą
|
|
|
|
|
#1074 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1076 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I jak się testowało? Słońce było pierwsza klasa, przynajmniej w Warszawie Tylko jakaś woda by się przydała a tutaj koło mnie tylko taka smródka Bielańska sobie płynie
|
|
|
|
|
|
#1078 |
|
Raczkowanie
|
Witam was marizjanki
Mam do was pytanie ile czekałyście na swój pierwszy bezpłatny katalog (wysyłany pocztą)? U mnie miną w ten piątek dwa tygodnie od chwili, gdy podobno zrealizowano zamówienie na niego. Nie wiem za bardzo czy jeszcze czekać czy może pisać?
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
około tygodnia, dzwoń do nich i wyjaśniaj, ostatnio mają chyba jakieś problemy z dystrybucją i osobami przygotowującymi zamówienia....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

może na coś bym się skusiła
więc może czas na coś nowego