|
|
#841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Łóżkowe "wpadki"
Cytat:
Ale jezeli autorke postu o kinie urazilam forma mojej wypowiedzi-przepraszam. |
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
ja z moim TŻ nie mialam zbyt wiele wpadek
![]() **kiedys jak sie do siebie dobieralismy..wiecie swiatlo przygaszone ze prawie nic nie widac jakas muzyczka..ja na dole..akcja sie rozkreca a tu..puk puk do drzwi.Nigdy wczesniej bez pozwolenia nikt do pokoju nie wchodzil a teraz nieee...musiala wejsc Jego mama.."P...co robicie"( cos od nas chciala wlasnie...jeszcze swiatlo sobie zapalila chwila ciszy "Aha" zgasila swiatlo i wyszla.momentalnie sie czerwona zrobilam chyba. ** druga sytuacja. lato,poszlismy sie poopalac nago na pola,pusto nikogo nie bylo daleko od wszelkich zabudowan lezymy sobie i oczywiscie musialo sie zebrac nam na zabawy i zaczelismy sie kochac.chwile pozniej przelatywal nad polami samolot(jeden mieszkaniec naszego miasteczka ma samolot i sobie nim lata czasami wiec nie sa to wysokosci ogromne) dosc nisko tym razem lecial.Oczywiscie go zignorowalismy i zajelismy sie soba,a ten w najlepsze zawrot i tak z 4 razy nad nami przelecial jeszcze coraz nizej:P **anglia.( londynskie prysznice w hostelach sa ogromne..4 osoby spokojnie wejda,wiec chodzilismy sie kapac razem a ze to prysznice koedukacyjne to poblemow nie bylo.pod prysznicem wiadomo..tirimiri kochamy sie w najlepsze po jakims czasie wychodzimy owinieci w reczniki a tam z 3 osoby...niby myjace zeby:P to akurat mnie rozbawilo..i tak 4 razy dziennie prysznice bralismy bo przeciez strasznie goraco wtedy bylo ![]() co jak co ale tej jego mamy to ja do konca zycia nie zapomne;P
|
#843 | ||
|
Raczkowanie
|
ona Ciebie też
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-02-08 o 20:51 Powód: Post pod postem. |
||
|
|
|
#844 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taaa...voyeurism kwitnie zwłaszcza latem
|
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
heh ona mnie nie musi zapominac bo nadal jestem z jej synem
![]() troszke nieprecyzyjnie napisalam bo bardziej chodzilo mi ze tej sytuacji nigdy nie zapomne i tego jej wejscia do pokoju,a zreszta.,..ona pewnie to pamieta bo juz nie wchodzi do pokoju bez pozwolenia ![]() hehe wolalabym zeby to mnie wiecej nie spotkalo choc smiesznie bylo...tak naprawde to ja nie wiem czy on podgladal nas ale jak coraz nizej latal to co mozna sobie pomyslec
|
#846 |
|
Rozeznanie
|
No cóż, może was po prostu opryskiwał pestycydami
|
|
|
|
#847 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez przerylam razu pewnego niezla traume. Bylismy u mnie w domu z moim ex najpierw on sie mna zajal, ja juz ubrana a on z rozpietymn rozporkiem siedzi na sofie a ja zabawiam sie jego sprzetem - najpierw raczka potem ustami, a tu nagle mama wpada do pokoju. Obok na szafce stal wielki misiek, wiec moj eksio wzial tego miska diganta i posadzil bosie na kolanach coby zakryc to i owo. A moja mama poprosila mnie zebym pomogla rozwiazac jakies zadanie z matmy dla mlodszego brata - o Jezusie glos mi sie tak trzasl ze masakra, a rece tez mi drzaly nic nie moglam wyskukac na kalkulatorze
|
|
|
|
#848 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja bym się już dawno spaliła ze wstydu.A wogóle to jak można robić takie rzeczy i nie zamykać drzwi na klucz. obciach totalny
|
|
|
|
|
#849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
watek jest po prostu BOSKI!!!!!
ja mialam kiedys jedna taka wpadke z bylym tz - zaczelismy sie do siebie dobierac - ja rozpieta bluzka, troche spodnica podwinieta...on jeszcze na szczescie ubrany - i wpada (bez pukania ) jego mama z pytaniem - idziecie na piwo?? aaa sory...jestesmy w ...(nazwa knajpy - w sumie nie pamietam jaka) jak skonczycie to dolaczcie.....i poszla....my skonczylismy i doszlismy do nich hehehe a zawsze chcialam to zrobic w windzie.....musze kiedys wyprobowac
|
|
#851 |
|
BAN stały
|
Heh...jak ja widzę windy w polskich blokach wieżowcach, to mi się tam seksu i w ogóle wszystkiego odechciewa.
|
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
ojejuniu ale się naczytałam tych łóżkowych wpadek! no boskie są niektóre jak będę miała jakąś swoją (oby nie oby nie oby nie) to oczywiście się podzielę z wami bbuźka
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#854 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Co innego jakaś winda hotelowa, z lustrami, czerwonymi miękkimi ścianami itp..
|
|
|
#855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#856 |
|
po prostu Em :)
|
|
|
#857 |
|
Konto usunięte
|
zawsze mozna poprosic o kopie nagrania
|
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f0bb0e746d6dd564297849 b3c339446a28efa5c;3512084]zawsze mozna poprosic o kopie nagrania
[/QUOTE]![]() gorzej jak ochrona sobie zatrzyma taką kopię
|
#859 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiejsza wpadka:
Z TŻ właśnie się kochaliśmy jak nagle wjeżdzal na góre bloku na drabinie strażackiej Pan strażak żeby sople z góry bloków zerwać żeby nikomu się krzywda nie stała... A tu nagle drabina się zatrzymuje i pan strażak się nam przygląda dziwnie.... ach... troche się zawstydziliśmy ale pan się zlitował i pojechał dalej
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Nie masz w oknach firanek/rolet/zasłon?
|
|
|
|
#861 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to wiecie... w moim bloku w windzie to dodatkowo chyba byłyby jakieś super doznania, bo jest tak rozklekotana, że podczas jazdy telepie nią na boki ...normalnie mega wibracje
|
|
|
|
|
#863 |
|
BAN stały
|
Moj chłopak niedawno zwymiotowal pijany do windy, gdy go odprowadzalam do domu. Biedaczek...
Jakos juz to miejsce mi sie seksualnie nie kojarzy. Zreszta nigdy nie kojarzylo. Syfiasto i tyle. |
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
:O
Biedaczek? Biedni byli ci, którzy tą windą musieli później jechać.
|
|
|
|
#865 |
|
BAN stały
|
E, bez przesady, hardkorowo nie było, głowny zrzut zostal dokonany już wczesniej, poleciala tylko jakaś woda, w sklad nie wnikam.
A pozniej jechali skoro swit ta winda...jego rodzice. |
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Fuuuuuuuuuuuuj bez szczegółów!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#867 |
|
Zadomowienie
|
Niby mam rolete.... ale nie była zasłonięta bo nikogo się "w odwiedzinach" nie spodziewaliśmy....
|
|
#868 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jego chyba nikt już nie przebije ![]() No chyba, że kolejna seksafera z politykami w roli głównej
|
|
#870 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawe co musiało by być tym razem? Kaczyński w ciąży z jakaś, która ma urodzić bliźniaki?
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

Przynajmniej raz w miesiacu "musze" zobaczyc jakiegos gostka sikajacego pod murem, albo co gorsze w krzakach przy chodniku, lub pod latarnia 
naszczescie
...

ojejuniu ale się naczytałam tych łóżkowych wpadek! no boskie są niektóre
b