Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-05, 17:35   #3031
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI

judkama, Ty jako doświadczona mama możesz nam powiedziec jakie dodatkowe szczepienia warto wykonac?
Na pneumokoki?
Na coś jeszcze warto doszczepic?

Co do skojarzonych, to ja nie zamierzam ich wykupowac.
Jestem negatywnie nastawiona do nich
Stary 2012-07-05, 17:36   #3032
kaaamila1
Zakorzenienie

Judka- zaciskam kciuki i czekam na efekt końcowy !!!

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 17:40   #3033
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
siedze z farba na glowie i wiecie co, pierwsza farba która nie smierdzi a pachnie
a razie mam fioletowe włosy TŻ sie przestraszyl

a co do szczepionek mi neonatolog, nie pediatra, polecil wlasnir skojarzone i wrecz kazal na pneumo ale my chcielismy troche zaczekac, a potem sanepid nas wyrolowal bo teoretycznie jako wczesniak mial Tomus za darmo, ale stwierdzili u nas ze jednak nie bedzie tak, dluga historia
i zaszczepimy za pol roku

pewnie ile lekarzy tyle opinii, w kazdym razie liczylam sie ze zaniem doswiadczonej neonatolozki

teraz tez zaszczepimy skojarzonymi, z tymi atestami to watpie zeby nie mialy atestow, w innych panstwach sa one obowiazkowe i darmowe, i tam juz dawno wycofali te pojedyncze

a kazda z nas niech robi jak uwaza

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

jeszcze 15 minut i zmywam
trzymajcie kciuki zebym wygladala jak czlowiek
Czyli tak jak u nas, neonatolog i 2 pediatrów polecało.
Pneumo dostaliśmy bez problemu za darmo i też polecali.

Rota i meningo odpuściłam bo ponoć szczepionki wcale tak nie chronią

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 17:40   #3034
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
judkama, Ty jako doświadczona mama możesz nam powiedziec jakie dodatkowe szczepienia warto wykonac?
Na pneumokoki?
Na coś jeszcze warto doszczepic?

Co do skojarzonych, to ja nie zamierzam ich wykupowac.
Jestem negatywnie nastawiona do nich

hmm my chyba zaszczepimy na ospe, bo boje sie powiklan
niby warto tez jak na pneumo tak samo na meningokoki
ale sama nie wiem
zaszczepilismy na rotawirusy
mimo ze nie uodparniaja na wiele szczepow, ale moja chrzesniaczka spedzila 2 miesiace w szpitalu wlasnie przez rotawirusa
takze ja dlatego zaszczepilam, mimo ze moze zachorowac na inny szczep
ale zauwazylam ze jak my mielismy jelitowe niezla to maly tylko troche luznej kupki i spokoj a my sie meczylismy
wiec moze pomoglo

nie chce nikogo namawiac bo ja tez w sumie laik, i zawsze konsultuje z lekarzami

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 17:48   #3035
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

judka, skończyłam studia medyczne, tematy szczepionek skojarzonych były wałkowane miliony razy...
Mieliśmy zajęcia z doktorem pediatrii z kliniki dziecięcej. Wszyscy stwierdziliśmy, że szczepionki skojarzone nie są jeszcze na tyle sprawdzone, żeby bezpiecznie szczepić dzieci. Są one na tyle nowe, że nie wiadomo jakie mogą być powikłania u dzieci po 10-15 latach od szczepienia.
A zwykłe szczepienia są sprawdzone, same byłyśmy nimi szczepione, nasi rodzice i nasi dziadkowie. Dla mnie są one bezpieczniejsze.

A niestety lekarze polecają skojarzone, bo trzeba za nie płacic. A oni mają kasę od koncernów farmaceutycznych za każdą szczepionke...niestety...
Stary 2012-07-05, 17:49   #3036
peperonik
Zadomowienie

hej dziewczynki, masakryczna duchota

przeczytalam co pisalyscie i gratuluje: udanych wizyt i slicznych brzuszkow
ciesze sie,ze Marti juz w domku, choc bidulka musi lezec, ale to zawsze lepiej w domku niz w szpitalu.
mi sie zdarzaja takie mokre dni, ze mi cos poleci, taki wlasnie wodny sluz kilka razy sie przestraszylam,ze to okres,ale z niczym zlym sie to nie wiaze, takie tylko upierdliwe.
Judkama jak wlosy?

http://allegro.pl/uniseks-kompletna-...447543318.html
zerknijcie na tego malca, w komplecie w malpki genialnie wyglada
boze to chyba lalka!!!

Edytowane przez peperonik
Czas edycji: 2012-07-05 o 18:00
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 17:56   #3037
kaaamila1
Zakorzenienie

Topie się..tak mi gorąco..mam mieszkanie od południowo- zachodniej strony i non stop słońce..niestet jeszcze nie dorobiłam się rolet..

Peperonik- piękna jest ta wyprawka ! Strasznie mi się podoba !

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-07-05 o 18:00
Stary 2012-07-05, 18:01   #3038
marti86
Zakorzenienie

Witajcie kochane

Musialam usiasc i napisac chociaz kilka slow

A wiec...
Przedewszystkim chcialabym bardzo podziekowac za wsparcie ktorego naprawde bylomi trzeba.bardzo sie przestraszylam wizja wczesniejszego porodu-a taki mi grozi dlatego mam wskazane lezenie.musielismy odwolac wakacje bo mam zakaz wyjazdow i ogolnie najlepiej jakbym nie wstwala w lozka.niby szyjka nie jest duzo krotsza niz wskazuje norma ale to wszytsko zalezy od dlugosci wyjsciowej i ile sie skrocila w jakim okresie czasu i jej podatnosc na ucisk.z Laura zaczela mi sie skracac w 34 tygodniu a ty dopiero 21...

Pobyt-nawet fajnie trafilam na tak super dziewczyny ze czas tak nam lecial ze nawet tv nie wlaczylysmy-gadalysmy jakbysmy sie znaly cale zycie
Pozatym nabralam ogromnego zaufania do szpitala po akcji jaka sie wczoraj wydarzyla gdzie dziewczyna zaczela rodzic w 30tc. skurcze miala minutowe z czestotliwoscia okolo 2 min. latali tam wszyscy przy niej i wiecie co?? wstrzykneli cos w szyjke zeby ja zamknac(miala rozwarcie) i zatrzymali skurcze takze udalo sie wim ze co by sie nie dzialo jestem w dobrych rekach

Troche mi przykro ze lato, cieplo zamiast poswiecic malej czas na spacery lody itd bede lezec jak ten kolek-nigdy w zyciu tyle nie lezalam-to dla mnie dsyc ciezka sytuacja biorac pod uwage moj temperament...prawda jednak jest taka ze nie oszczedzalam sie duzo latalam wiecznie sie spieszac, w domu zaginalam bo przeciez musi byc porzadek i mi wyszlo-naprawde nie warto.teraz sie boje wszytskiego, chodzenia po schodach, siedzenia-jak czuje skurcz od razu uciekam do lozka.no aoe coz... tak musi byc.chcialam sie cieszyc ciaza-ta wyczekana a do konca strach o nia przycmi szczescie wynikajace z noszenia maluszka pod serduszkiem.

no nic narazie chyba tyle.musze jeszcze troszke poczytac w doktorze googlu jak to jeden lekarz powiedzial(z reszta bardzo fajny) i pewnie jakos wroce jeszcze dzis

Jeszcze raz dziekuje Wam wszytskim Mam nadzieje ze u Was wszytsko ok bo nawet nie mog sobie pozwolic zeby nadrobic jak wroce do domu to poloze sie z laptopem w lozku i bede czytac-tu nie mam takiej mozliwosci niestety

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 18:03   #3039
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Peperonik- piękna jest ta wyprawka ! Strasznie mi się podoba !
Mnie sie też podoba! Śliczne ubranka
Stary 2012-07-05, 18:06   #3040
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane

Musialam usiasc i napisac chociaz kilka slow

A wiec...
Przedewszystkim chcialabym bardzo podziekowac za wsparcie ktorego naprawde bylomi trzeba.bardzo sie przestraszylam wizja wczesniejszego porodu-a taki mi grozi dlatego mam wskazane lezenie.musielismy odwolac wakacje bo mam zakaz wyjazdow i ogolnie najlepiej jakbym nie wstwala w lozka.niby szyjka nie jest duzo krotsza niz wskazuje norma ale to wszytsko zalezy od dlugosci wyjsciowej i ile sie skrocila w jakim okresie czasu i jej podatnosc na ucisk.z Laura zaczela mi sie skracac w 34 tygodniu a ty dopiero 21...

Pobyt-nawet fajnie trafilam na tak super dziewczyny ze czas tak nam lecial ze nawet tv nie wlaczylysmy-gadalysmy jakbysmy sie znaly cale zycie
Pozatym nabralam ogromnego zaufania do szpitala po akcji jaka sie wczoraj wydarzyla gdzie dziewczyna zaczela rodzic w 30tc. skurcze miala minutowe z czestotliwoscia okolo 2 min. latali tam wszyscy przy niej i wiecie co?? wstrzykneli cos w szyjke zeby ja zamknac(miala rozwarcie) i zatrzymali skurcze takze udalo sie wim ze co by sie nie dzialo jestem w dobrych rekach

Troche mi przykro ze lato, cieplo zamiast poswiecic malej czas na spacery lody itd bede lezec jak ten kolek-nigdy w zyciu tyle nie lezalam-to dla mnie dsyc ciezka sytuacja biorac pod uwage moj temperament...prawda jednak jest taka ze nie oszczedzalam sie duzo latalam wiecznie sie spieszac, w domu zaginalam bo przeciez musi byc porzadek i mi wyszlo-naprawde nie warto.teraz sie boje wszytskiego, chodzenia po schodach, siedzenia-jak czuje skurcz od razu uciekam do lozka.no aoe coz... tak musi byc.chcialam sie cieszyc ciaza-ta wyczekana a do konca strach o nia przycmi szczescie wynikajace z noszenia maluszka pod serduszkiem.

no nic narazie chyba tyle.musze jeszcze troszke poczytac w doktorze googlu jak to jeden lekarz powiedzial(z reszta bardzo fajny) i pewnie jakos wroce jeszcze dzis

Jeszcze raz dziekuje Wam wszytskim Mam nadzieje ze u Was wszytsko ok bo nawet nie mog sobie pozwolic zeby nadrobic jak wroce do domu to poloze sie z laptopem w lozku i bede czytac-tu nie mam takiej mozliwosci niestety
Marti bardzo sie cieszę, że napisałaś ! Wszystkie sie tutaj o Ciebie bardzo martwiłyśmy ! Najważniejsze, ze już jesteś w domku..wiadomo, ze szkoda wakacji, ale dla maluszka wszystko ! Za rok z Laurą i maluszkiem pojedziecie wszyscy razem !

Trzymaj sie i odpoczywaj ! Jak będziesz miała tylko możliwośc to odzwaj się !!!

Stary 2012-07-05, 18:12   #3041
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

No mąż już nakarmiony i siedzi sobie z teściem na podwórku jak trochę ogarnę to wrzucę fotki rzeczy, których dostałąm od kumpeli

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

JUDKAMA jak włoski??????????

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

boze oglądam teraz trudne sprawy na polsacie!!!!!! 14 latka ma dziecko a teraz bierze pigulki przed i po, jak jej pasuje Matko, te programy mnie dobijają

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 18:14   #3042
MoOoNiA
Raczkowanie

Marti
Leż kochana, mam nadzieję, że na wizycie okaże się, że szyjka stoi w miejscu i się nie skraca. Może uda Ci się jakoś do teściowej lapka z netem ściągnąć to będziesz mogła gadać i gadać

Czytam cały czas, ale jestem w trakcie przeprowadzki - właśnie czekam aż mi meble przewiozą. Aż się boje czy nie będzie żadnych strat bo to jednak 80 km transportu. między pakowaniem w kartony i wory zaglądałam, żeby sprawdzić co u Marti, z ulgą dziś przeczytałam jej wiadomość i ąż musiałam się odezwać

I apropo szczepionek skojarzonych... Mój mąż jest przedstawicielem medycznym, jeżdząc po lekarzach ma z nimi luźny kontakt i zawsze może prosić o poradę medyczną. I ostatnio zachaczał temat szczepień, bo własnie koleżanka miała dylemat co zrobić. Wszyscy mówili, że oni nawet sami swoich dzieci nie szczepią skojarzonymi. No i tak smao innymi dodatkowymi. Niby prawdopodobieństwo wystąpienia powikłań po szczepionce jest większe niż prawdopodobieństwo zachorowania na dana chorobe
Także my szczepić nie będziemy

myślę, że po weekendzie powróce zanim rozpakuje nasze graty

Majeczka
04.12.2012 r

MoOoNiA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 18:16   #3043
judkama
Zakorzenienie

peperonik super te ubranka naprawde

Marti kochana fajnie ze sie odezwalas, naprawde sie oszczedzaj
lez sobie ile tylko mozesz

a co pneumokoow to w sumie zaszczepimy malego jak skonczy 2 latka i dostanie po prostu mniej dawek, jak maluch nie idzie do zlobka tylko do przedszkola to mozna w ten sposob zaoszczedzic troszke pieniazkow i mniej ukluc, bo mnie dawek

a wloski schna ciemne jakies ale mam slabe swiatlo w lazience wiec nie wiem co to wyszlo, jak wyschna to sie zobaczy
TŻ juz nie przezywa takze nie ma oczoje*nego fioletu

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-07-05, 18:17   #3044
DeKajka
Zakorzenienie

Marti - jak dobrze ze jestes i ze wszystko powoli sie u Ciebie normuje. odpoczywaj ile sie da . najwazniejsze zeby sytuacja sie nie powtorzyla .. Buziaki

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 18:19   #3045
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoOoNiA Pokaż wiadomość
Marti
Leż kochana, mam nadzieję, że na wizycie okaże się, że szyjka stoi w miejscu i się nie skraca. Może uda Ci się jakoś do teściowej lapka z netem ściągnąć to będziesz mogła gadać i gadać

Czytam cały czas, ale jestem w trakcie przeprowadzki - właśnie czekam aż mi meble przewiozą. Aż się boje czy nie będzie żadnych strat bo to jednak 80 km transportu. między pakowaniem w kartony i wory zaglądałam, żeby sprawdzić co u Marti, z ulgą dziś przeczytałam jej wiadomość i ąż musiałam się odezwać

I apropo szczepionek skojarzonych... Mój mąż jest przedstawicielem medycznym, jeżdząc po lekarzach ma z nimi luźny kontakt i zawsze może prosić o poradę medyczną. I ostatnio zachaczał temat szczepień, bo własnie koleżanka miała dylemat co zrobić. Wszyscy mówili, że oni nawet sami swoich dzieci nie szczepią skojarzonymi. No i tak smao innymi dodatkowymi. Niby prawdopodobieństwo wystąpienia powikłań po szczepionce jest większe niż prawdopodobieństwo zachorowania na dana chorobe
Także my szczepić nie będziemy

myślę, że po weekendzie powróce zanim rozpakuje nasze graty
Polecają bo z tego są pieniążki. Ja bedę szczepić tradycyjni, na to co i ja byłam szczepiona i żadnych skojarzonych szczepionek!

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
peperonik super te ubranka naprawde

Marti kochana fajnie ze sie odezwalas, naprawde sie oszczedzaj
lez sobie ile tylko mozesz

a co pneumokoow to w sumie zaszczepimy malego jak skonczy 2 latka i dostanie po prostu mniej dawek, jak maluch nie idzie do zlobka tylko do przedszkola to mozna w ten sposob zaoszczedzic troszke pieniazkow i mniej ukluc, bo mnie dawek

a wloski schna ciemne jakies ale mam slabe swiatlo w lazience wiec nie wiem co to wyszlo, jak wyschna to sie zobaczy
TŻ juz nie przezywa takze nie ma oczoje*nego fioletu
, musisz potem zdjęcie pokazać

P

Szymonek
Stary 2012-07-05, 18:19   #3046
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
No mąż już nakarmiony i siedzi sobie z teściem na podwórku jak trochę ogarnę to wrzucę fotki rzeczy, których dostałąm od kumpeli

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

JUDKAMA jak włoski??????????

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

boze oglądam teraz trudne sprawy na polsacie!!!!!! 14 latka ma dziecko a teraz bierze pigulki przed i po, jak jej pasuje Matko, te programy mnie dobijają
niezla jest ta laska

zrobila test ciazowy borac go do ust
lubie te programy normalnie, jeszcze pamietniki z wakacji czasami ogladamy z Tż i sie zbijamy

synuś
córeczka
synuś
Stary 2012-07-05, 18:20   #3047
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

ta laska robiła test ciążowy wkładając go do ust !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
niezla jest ta laska

zrobila test ciazowy borac go do ust
lubie te programy normalnie, jeszcze pamietniki z wakacji czasami ogladamy z Tż i sie zbijamy

P

Szymonek
Stary 2012-07-05, 18:24   #3048
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
ta laska robiła test ciążowy wkładając go do ust !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
że co ??? aha .

Na pamiątkę ...

Stary 2012-07-05, 18:25   #3049
peperonik
Zadomowienie

Marti wspaniale Cie slyszec/czytac

Diewczynki chyba powoli wlacza mi sie chec wicia gniazda zaczynam ogladac mebelki i sliczne ciuski, jeszcze z rezerwa i nic nie kupuje,ale juz czesciej siedze u maluszka w pokoiku i wyobrazam sobie co gdzie postawie
Chociaz patrzac na to,ze stalam prawie 40 minut dzis w kuchni nie wiedzac co zjesc, to chyba lepiej,zebym jeszcze nic nie kupowala. Jestem taka mega niezdecydowana w od poczatku ciazy!!!
Stary 2012-07-05, 18:25   #3050
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Dobra kochane, jadę do teściów

P

Szymonek
Stary 2012-07-05, 18:27   #3051
DeKajka
Zakorzenienie

Cos mnie dzisiaj glowa boli .. zmierzylam sobie cisnienie .. 96/63 i puls 90 .. ehh ..

Na pamiątkę ...

Stary 2012-07-05, 18:28   #3052
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Nie mogę oglądać trudnych spraw...
Dobijają mnie te scenariusze...
Aż sie nóż w kieszeni otwiera...
Stary 2012-07-05, 18:30   #3053
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Cos mnie dzisiaj glowa boli .. zmierzylam sobie cisnienie .. 96/63 i puls 90 .. ehh ..
uu niziutko,pewnie od tego Cie boli. Mi tez dzis glowa dokucza a kawke pijasz? moze jakas sobie zrob. Ja niestety mam wstret, wiec chyba cole kupie pozniej, chociaz to taki syf. Boze znowu sie nad czyms zastanawiam
Stary 2012-07-05, 18:32   #3054
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
uu niziutko,pewnie od tego Cie boli. Mi tez dzis glowa dokucza a kawke pijasz? moze jakas sobie zrob. Ja niestety mam wstret, wiec chyba cole kupie pozniej, chociaz to taki syf. Boze znowu sie nad czyms zastanawiam
pilam juz jedna dzisiaj .. nie wiem skad takie . zawsze idealne mialam .. ehh .. i do tego te upały .. zwariowac mozna

Na pamiątkę ...

Stary 2012-07-05, 18:33   #3055
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Nie mogę oglądać trudnych spraw...
Dobijają mnie te scenariusze...
Aż sie nóż w kieszeni otwiera...
Miesny jez, miesny jez.....lalalala i Beatka plasajaca na plazy
To jedyny odcinek jaki widzialam jakiegos badziewia w tym stylu, bo wszyscy o tym mowili i w necie obejrzalam fragmenty. DNO do potegi,ze Ci ludie sie potem po ulicy nie wstydza chodzic.
Stary 2012-07-05, 18:34   #3056
marti86
Zakorzenienie

Kochnae Lapka mam ale tu nie ma neta bezprzewodowego

zadzwonilam jeszcze do swojego gina.powiedzialam mu co i jak i zapytalam czy mam lezec plackiem czy lezec a on mi ze pomiedzy jednym a drugim zapytalam czy moze chcociaz na 10 minutowy spacero dziennie i uslyszalam definitywne nie

Stary 2012-07-05, 18:35   #3057
Sola1
Zakorzenienie

Marti - super, że się odezwałaś. Najważniejsze, że trafiłaś na fachowców

Cytat:
Polecają bo z tego są pieniążki. Ja bedę szczepić tradycyjni, na to co i ja byłam szczepiona i żadnych skojarzonych szczepionek![COLOR="Silver"]
[
Ja będę robić dokładnie tak samo: to co jest obowiązkowe i żadnych skojarzonych.

Dla mnie nie potrzeba nawet wiedzy medycznej, żeby zrozumieć, że dla takiego maleństwa lepiej jest dawkować szczepionki i robić je co jakiś czas, żeby organizm miał czas na przetrawienie tego wszystkiego, a nie bombardować go wszystkimi wirusami naraz (szczepionka to przecież wirusy, czy ogólnie to co powoduje chorobę w odpowiednio przygotowanej postaci).
Jedne organizmy są silne, inne mniej.
Ale to moje zdanie. Każda mama niech robi co uważa za słuszne.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 18:35   #3058
marti86
Zakorzenienie

i kazal mi jeszcze magnez brac bo mimo nospy i luteiny skurcze jeszcze wystapuja czasami

Stary 2012-07-05, 18:35   #3059
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Jej dzisiaj przeplakalam pól dnia przez ojca itd, takie tam nerwy..nie dogadamy sie nigdy
Najgorsze ze nie potrafię pokonać nerwów, wiem ze i dzidzia jest nieszczęśliwa i sie boje i dodatkowo denerwuje ach

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 18:40   #3060
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Kochnae Lapka mam ale tu nie ma neta bezprzewodowego

zadzwonilam jeszcze do swojego gina.powiedzialam mu co i jak i zapytalam czy mam lezec plackiem czy lezec a on mi ze pomiedzy jednym a drugim zapytalam czy moze chcociaz na 10 minutowy spacero dziennie i uslyszalam definitywne nie
biedna Ale to wszystko dla Mikosia ..

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Marti - a o szyjce dowiedzialas sie na wizycie czy cos Cie zaniepokoilo wczesniej ??

Na pamiątkę ...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości