|
|
#1771 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy IV
Cytat:
. Jak będziesz chciała to mogę zrobić próbkę, ale to potrwa trochę, bo narazie muszę zaczekać na wysyłkę do mnie. Jeśli nadal będziesz chciała to poproszę o przypomnienie się .... i jest raczej dla ciemniejszej karnacji, zero żółci, beż bardzo delikatnie wpadający w róż dla zimnej cery. Dobrze opisałam, nie zakręciłam za bardzo? Jeśli tak to poprawcie, jak macie/mieliście ten BB. (Missha Ch Bo Yang) Mnie Miszki nie zapychają. Edytowane przez smirky Czas edycji: 2012-07-05 o 12:46 |
|
|
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie Estelle? Będziesz nam podliczać te słoiczki i wysyłke i w ogóle czy samem mamy sobie obliczac?
|
|
#1773 | |||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Poczekam na resztę Orientany i biorę się za wysyłkę, zaraz wyślę podliczenie tego, co mam. Przy czym u Ciebie będą opakowania, więc wysyłka może się trochę opóźnić, bo najpierw muszę wybrać z nich porcje dla innych zamawiających . Może tak być?Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dawaj znać, jakie koszty i odpisz od należności za ampułki Cytat:
![]() Musisz zapytać samej zainteresowanej, jeśli zechce się ujawnić i wyrazi chęć podzielenia ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- O, widzę właścicielka się już ujawniła ![]() Cytat:
Bo i wysyłka będzie różna w zależności od zawartości i wagi i koperty w innych cenach.
|
|
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale najwyżej dam znajomej
|
|
|
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg mnie bardzo trafnie opisałaś odcień Cha Bo Yang, pozostaje mi jedynie potwierdzić - ja mam dosyć ciemną cerę (do tego jest lato) i kolor Cha Bo Yang pasuje na mnie akurat. Natomiast odcień różu/cementu jest też faktem - żadnej żółci.Przy okazji - możecie polecić jakieś fajne peelingi azjatyckie? Właśnie coś pod kątem ujednolicenia kolorytu cery, tłustej cery, oczyszczania? |
|
|
|
|
|
#1776 | |
|
|
Cytat:
![]() Podaję rozliczenie do Mizona - S-Venom - 13,85 za 5ml - Acence - 6,66 za 5ml [nota bene, ciągle nie odznaczony jako wysłany ]- Sugar Scrub - 7,88 za 10g
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
To trzeba będzie popróbować? Masz jakieś pomysły na konkretne peelingi, może jakaś rozbiórka?
)
|
|
|
|
|
#1778 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1779 |
|
Zadomowienie
|
No patrz Estelle, a ja myslalam ze tam tego wiecej bedzie
To moze umowmy sie, ze przeleje ci jeszcze ok piątala to mi odlejesz troche tych poroży, bo raczej nie dadzą mi spokoju...![]() Tak czy siak, lipa z moim postanowieniem bo i tak jak się rozbiorą tornado to bedę musiala przelać. hehe
|
|
|
|
|
#1780 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tak z ciekawości jak ten Cho Bo ma się do PC23? jest ciemniejszy czy podobny? bo mam próbkę tej PC i jest trochę za ciemna i za mało żółta przez co się nie wtapia mi Estelle dziękuję za odpowiedź
|
|
|
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spokojnie |
|
|
|
|
|
#1782 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kami007;35126251]dziękuję za opis i chęć podzielenia się
![]() a tak z ciekawości jak ten Cho Bo ma się do PC23? jest ciemniejszy czy podobny? bo mam próbkę tej PC i jest trochę za ciemna i za mało żółta przez co się nie wtapia mi Cho bo yang tak jak pisałam nie ma nic żółci. Nie pamiętam już misshy#23, ale są podobne tylko #23 czasem mocno świnkowała mnie. Wcześniej któraś z dziewczyn pisała, że cho bo yang jest ciemniejszy od #23. |
|
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam Misshe PC 23 i Cha Bo Yang. Na rece nie widać dużej różnicy w kolorze, ale na twarzy wg mnie wyraźną. Cha Bo Yang jest znacznie ciemniejsza/przydymiona. Nie odcina się na mojej cerze tak jak PC.Oba nie mają w sobie żadnej żółci.
Jeśli chodzi o żółty - polecam Skinfood. Tylko jeśli Misha PC 23 jest na Ciebie za ciemna to lepiej celować w Skinfoody #1. |
|
|
|
|
#1784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz pytanie czy odeslac Ci po odliczeniu kosztow przesylki na watermaxa, ta nadplate z ampulek, czy tez chcesz cos do rozbiorek np. z it's skin esencje. Jest teraz jakas promocja na wszystkie kosmetyki u nich
|
|
|
#1785 |
|
Blessed be the fruit
|
Estelle, kiedy będziesz rozsyłać Misshę #13 i korektor? Tak plus minus.
|
|
#1786 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do Skinfoodów to testowałam 4 z serii herbacianej odcienie 01 i o ile kolory były dość dobre to albo źle na twarzy wyglądały albo za małe krycie naczynek na policzkach. Lubię skin79 pomarańczowy ale jest za jasny troszkę ogólnie a teraz to już w ogóle, Hannavi mi przypasował ale to też nie ideał niestety ![]() chyba trzeba by potestować te zielone bb
|
||
|
|
|
|
#1787 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() Tylko proponowałabym na jesieni, bo to jedna peeling z kwasami owocowymi, niewskazana jest ekspozycja na słońce, nawet z filtrem. Szkoda, żeby leżały i wysychały ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super Cytat:
![]() Idę obadać tego Skina Cytat:
Szacuję, że końcówka przyszłego tygodnia. Cytat:
, akurat została
|
|
|
|
#1788 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1789 | |
|
|
Cytat:
![]() Zabiorę się za to zamówienie w przyszłym tygodniu, więc jest troszkę czasu ![]() A tak w ogóle to mam już całą Orientanę Czekam na słoiczki z ZSK - przyjdą jutro i te mniejsze - pewnie poniedziałek/wtorek.
|
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkiem sprawnie poszło z ta Orientaną
|
|
|
#1791 |
|
|
Paczajcie, co znalazłam
![]() Kupować??? http://www.ebay.pl/itm/Yezihu-Gold-R...item1c28b96f94 http://www.ebay.pl/itm/Yezihu-Gold-R...item19d2a681bf Chcecie? Do ilu licytować? [normalnie kosztuje ok 80 zł].
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tylko ciekawi czy producent serio w pudełka wkłada zgodnie co do grama produktu teraz się okaze.
|
|
|
|
|
|
#1793 | |||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Cytat:
pojemność spora, więc można zaszaleć ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1795 | |||
|
|
Cytat:
, moge eksperymentalnie zważyć pozostałość tego, co zostanie w pudełku dla wizażanki, która dostanie opakowanie i zweryfikować.Cytat:
![]() Yezihu, Gold Revitalize Whitening Skin - tonik, cena ostatecznie nieznana, ale będę licytować tak, żeby próbka 14ml oscylowała w okolicach 5 zł - Estelle - biorę 3 ![]() Yezihu, Gold Revitalize Whitening Emulsion - tonik, cena ostatecznie nieznana, ale będę licytować tak, żeby próbka 14ml oscylowała w okolicach 5 zł - Estelle - biorę 2 ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() Ceny znam, to podeślę rozliczenie, a wyślę jak dostanę Mizony.
|
|
|
|
#1796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
// edit: albo nie.... 2 x pierwszy tonik Esti, a powiedz to jest juz ze słoiczkiem/ pudełeczkiem/? o zastanawiam się ile dokladnie mam przelać uwzgledniając moją hiper nadpłate Edytowane przez brzozka88 Czas edycji: 2012-07-06 o 10:51 Powód: edit |
|
|
|
|
|
#1797 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
Mam nadzieje że nie złamie jakiegoś regulaminu już pierwszego dnia ![]() Jestem kompletnie zielona jeżeli chodzi o BB cream. Wczoraj otrzymałam swój pierwszy BB - Missha M Perfect Cover. Mam pytanko- czy któraś z Was mogłaby rzucić oczkiem, czy krem jest oryginalny? Kupowałam na Allegro, a tam jak wiadomo .Z góry dziękuję. |
|
|
|
|
#1798 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko mam prośbę - jakbyś mogła dać znać kiedy będziesz je wysyłać mniej więcej (jak już będzieesz wiedzieć), bo 17-go wyjeżdżam na wakacje, a wolałabym żeby kosmetyki nie kurzyły się na poczcie
|
|
|
|
|
|
#1799 | |
|
|
Cytat:
Mam tylko 15-tki, więc trzeba doliczyć dwie. W przyszłym tygodniu zacznę pewnie, bo wtedy odstanę opakowania.
|
|
|
|
#1800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo Ty tak skrupulatnie prowadzisz te rozliczenia, wiec nie chce wyjsc przed szereg
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

Baaardzo bym chciała ją przetestować a jakoś nie miałam możliwości do tej pory

.

. Może tak być?
Ale najwyżej dam znajomej
]

To moze umowmy sie, ze przeleje ci jeszcze ok piątala to mi odlejesz troche tych poroży, bo raczej nie dadzą mi spokoju...