Koty część IV - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-04, 22:28   #4651
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Koty część IV

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
Łoj, biedactwo chociaż z drugiej strony nie wiem, czy w pierwszym momencie nie parsknęłabym śmiechem, widząc takie wygibasy
Zwykle się śmieję, jak widzę, co robi. Dopiero potem pojawia się współczucie.
Teraz chciał się przeciągnąć przy szafie, podniósł łapy, wydłużył się i... nie trafił.
Stary 2012-07-04, 22:55   #4652
Melka88
Zakorzenienie

Melcia miała kiedyś uparte robale to Profender na karczek nam pomógł
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 23:05   #4653
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Zwykle się śmieję, jak widzę, co robi. Dopiero potem pojawia się współczucie.
Teraz chciał się przeciągnąć przy szafie, podniósł łapy, wydłużył się i... nie trafił.
Widzę to oczyma wyobraźni
Mój młody dzisiaj grał z nami w badmintona, wywaliłam się przez niego aha, właśnie. Podczas mojego wyjazdu mój przemądry facet zaczął od nowa wypuszczać koty bo nie chciało mu się zmienić kuwetki Boże, całe życie z debilami

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Melcia miała kiedyś uparte robale to Profender na karczek nam pomógł
Matko, śpię czytam i myślę "co za profesor Karczek???"

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 07:53   #4654
iwona1110
Zadomowienie

Też muszę Horusa odrobaczyć. Wetka mówiła że po trzech miesiącach a właśnie minęły. Miesiąc temu dałam mu na kark kropelki Frontline ale one są tylko na kleszcze i pchły.
Nie chcę go tylko na odrobaczenie wozić do weterynarza - myślicie że jak pojadę sama do weta, powiem ile waży kot i co chcę to dadzą mi samą tabletkę? Podam mu w domu - nie mam z tym problemów

Mój facebook
iwona1110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 08:24   #4655
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
aha, właśnie. Podczas mojego wyjazdu mój przemądry facet zaczął od nowa wypuszczać koty bo nie chciało mu się zmienić kuwetki Boże, całe życie z debilami
Ech... jakby to było takie trudne i męczące...
Cytat:
buahahaha toż to instruktor siłowni!
Cytat:
Napisane przez iwona1110 Pokaż wiadomość
myślicie że jak pojadę sama do weta, powiem ile waży kot i co chcę to dadzą mi samą tabletkę?
Jasne! Jak podawałam sama tabletkę po 2 tygodniach od pierwszej, to nazwę leku w książeczce wpisał wet, a ja sama datę.
Stary 2012-07-05, 09:24   #4656
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona1110 Pokaż wiadomość
myślicie że jak pojadę sama do weta, powiem ile waży kot i co chcę to dadzą mi samą tabletkę? Podam mu w domu - nie mam z tym problemów
zawszę jadę sama i nigdy mi nie robili w Poznaniu problemów z tabletką i naklejką

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 10:20   #4657
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
Napisane przez 7Paulina7 Pokaż wiadomość
Pół roku temu odrobaczalam moja kotke tabletkami. Teraz czas na nastepna dawke ale chcialabym kroplami na kark. Nie chce sie z tabletkami meczyc bo nie wiem czy kotka czasem ich nie wypluła w kącie gdzies.

Kupki robi dosyć czesto- sa twarde- ale w nich jest tylko troche sierści.

Może jakies witaminy mogłabym dać kotce i czy ktos zna nazwe jakiś kropelek które usuwają robaki z wątroby i jelit.
1. Advocat jest dobry .
2. Na sierść w odchodach- pasta odkłaczająca profilaktycznie.
3. Ale witaminy na co? Uważam, że bezpodstawnie nie powinno się podawać witamin.
4. Kotka ma robaki? To raczej wizyta u weta. Nie wolno podawać kotom leków na własną rękę.

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Krople się wchłaniają i działają na robale, to sprytne rozwiązanie. Ja podaję mojemu tabletkę i zaraz podstawiam pod nos miskę, więc nie ma szans wypluć, ale ostatnio miał krople i biedny posuwał się ruchem pełzakowatym na grzbiecie po dywanie...

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Ha, ha , zaniosłam malucha sąsiadki do matki

Ale jak się uzbroiłam : przyniosłam do altany transporter, założyłam grube rękawice, coby mnie podrapał. Zastanawiam jak się do niego dobrać, bo syczał. Myślę, cóż... Wyciągnęłam rękę, podniosłam go, i........................ ..... nic

Przestał syczeć, zrobił się cichutki. Wsadziłam go w transporter, ale w ostateczności zaniosłam w rękach

W ogóle coś w tym roku koty upatrzyły sobie mój ogródek. Małe w altanie, drugi kot śpi w altanie drewnianej, przed ogródkiem też koty...

Edytowane przez Nimfa20
Czas edycji: 2012-07-05 o 10:15
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-05, 10:27   #4658
Malla
Nie depcze krokusów

Nimfa - och, może myślał, że mamusia przyszła...
Stary 2012-07-05, 10:43   #4659
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:

U nas szał na karton trwa w najlepsze. Śpi w nim zwinięta jak precel, ale śpi !

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-07-05, 11:29   #4660
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Ech... jakby to było takie trudne i męczące...

buahahaha toż to instruktor siłowni!

Jasne! Jak podawałam sama tabletkę po 2 tygodniach od pierwszej, to nazwę leku w książeczce wpisał wet, a ja sama datę.
Noo, jeszcze witki by odpadli

o nie mogę, rzeczywiście

Ja też moim brałam sama i podawałam w domu

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:

U nas szał na karton trwa w najlepsze. Śpi w nim zwinięta jak precel, ale śpi !
A to jeszcze dobrze, masz taki... nieinwazyjny ten szał bo moje zawzięcie w kartonie buszują, walczą z nim, źrą i cholera wie, co jeszcze po zabawie zostaje tylko kartonowa falbanka i nerw mamy, wkurza mnie ten dźwięk

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-07-05, 11:29   #4661
morenica
Zakorzenienie

Dziewczyny, możecie Wy mi pomożecie bo jestem pierwszy raz w takiej sytuacji i nie wiem co robić. Obok mojego balkonu jest podwórko, śmietnik i dyskoteka i tam zawsze chodziła taka czarno-biała koteczka podobna do mojej Fionci. I dzisiaj rano jak stałam na balkonie i paliłam zobaczyłam ją i że się obok kręci coś małego czarnego. Zaraz wyszłam i zobaczyłam, że pod schodami tego klubu są 3 małe kociaki i mama ich (dwa czarne, a jeden burasek - ale takie cudne z niebieskimi oczkami). Od razu telefon do Męża i On powiedział, że będziemy po pracy działać. I nie wiem co robić., Nie chcę ich tam zostawić, bo co prawda nie ma tam ulicy, ale przyjżdza zaopatrzenie do pubu i mogą wpaść pod samochód. Ich mama nie ma jeszcze tylnej nóżki.
Powinnam zadzwonić do schroniska?? i jak to wygląda?Oni po nie przyjeżdzają, zabierają? Bo ja zaczynam się nad tym buraskiem jak będzie zdrowy zastanawiać czy go nie zabrać ze sobą
I jakie szanse takie maluszki mają na zabranie ich ze schroniska? I co potem z kotką, bo pewnie dobrze by bylo ja wysterlizować od razu.
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-05, 11:48   #4662
Malla
Nie depcze krokusów

Lepiej zadzwoń do jakiejś fundacji niż do schroniska. Udzielą Ci wskazówek, co robić i może uda im się znaleźć bezpieczny kąt.
Stary 2012-07-05, 12:15   #4663
morenica
Zakorzenienie

Ok. Poszukam w necie. Może coś znajdę. Bo jakaś fundacja działa przy schronisku, ale nie mogę do nich znaleźć telefonu.

I nic nie ma w moim mieście ;( Jedyne co znalazłam to Towarzystwo Opieki nad zwierzętami, ale nie jest czynne codziennie.
A ja nie mogę o tym burasku zapomnieć. Ale jak powiem rodzinie że biorę 2 kota to chyba mnie zabiją :P już na Fioncię kręcili nosem.

Edytowane przez morenica
Czas edycji: 2012-07-05 o 12:26
Stary 2012-07-05, 15:34   #4664
marea
Wtajemniczenie

nie wiem jak wygląda schronisko w Twojej okolicy ale maluszki mają tam małe szanse, choroby w takim skupisku szybko wykańczają maleńtasy. Każdy kto był wolontariuszem w schornisku, mówi że schronisko to najgorsze co może kota spotkać, lepsza już śmierć na wolności.
Na Twoim miejscu zabrałabym je do domu, poszukałabym im domów a kotkę wysterylizować, chyba że oswojona to szukać jej domu gdzie się da
Ta opcja jest najlepsza dla malców, nie wiem czy dla Ciebie, pewnie nie, bo wymaga poświęcenia, ale co tam kawałek podłogi 2-3 tyg i malce oddane no chyba że uda się z fundacją. Kciuki

Edytowane przez marea
Czas edycji: 2012-07-05 o 15:38
marea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 15:46   #4665
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marea Pokaż wiadomość
nie wiem jak wygląda schronisko w Twojej okolicy ale maluszki mają tam małe szanse, choroby w takim skupisku szybko wykańczają maleńtasy. Każdy kto był wolontariuszem w schornisku, mówi że schronisko to najgorsze co może kota spotkać, lepsza już śmierć na wolności.
Na Twoim miejscu zabrałabym je do domu, poszukałabym im domów a kotkę wysterylizować, chyba że oswojona to szukać jej domu gdzie się da
Ta opcja jest najlepsza dla malców, nie wiem czy dla Ciebie, pewnie nie, bo wymaga poświęcenia, ale co tam kawałek podłogi 2-3 tyg i malce oddane no chyba że uda się z fundacją. Kciuki
Nie mam pojęcia jak wygląda schronisko w moim mieście.ale generalnie na samą słowo schronisko nie kojarzy mi się za dobrze, Bo od razu sobie myslę czy oni maluchów nie uśpią tam. Wyglądają generalnie na zdrowie kociaki, tylko burasek ma takie dziwne oczka, ale może to tylko ropka.
Zastanawiam się nad zabraniem ich do domu, ale będę mogła dopiero w pon. bo wyjeżdzam na wesele i jakoś moja Kicia i one w domku to nie bardzo tak. Bardzo chcę wziąść je do domu ale mam małe mieszkanie, co prawda 2 pokoje ale nie mam drzwi więc proces oswajania mojej kotki pewnie będzie długi.
Mam nr do fundacji z sąsiedniego miasta. I będę działać w tym temacie. Mam nadzieję, że oni pomogą a jak nie to chyba jednak póki nie znajdą domku będą mieszkać z Nami bo nie wyobrażam sobie, żeby one tam siedziały pod tymi schodami. Tam jest jeszcze klub i odbywaja sie dyskoteki więc jak sobie pomyślę że jakiś durny malolat moze po pijaku im coś zrobić...
Poczekam na Męża...a swoją drogą jestem jego reakcją zaskoczona. bo jak do Niego zadzwoniłam to myślalam, że powie że mu przeszkadzam, że mam durne pomysły. a sam się zainteresował i nawet zapytał czy chcę je wziąść do domu :P
Stary 2012-07-05, 15:51   #4666
marea
Wtajemniczenie

Załatw sobie klatkę, taką jak dla królika, większa, może ktoś ma pożyczyć, albo fundacja jakaś wypożyczyć, bądź weterynarz, mała kuwetkę i na pierwsze dni trzymaj je w klatce, nauczą się kuwetkowania i oswoją z Wami, domem i kotem, zawsze tak robimy z koleżanką kociaki szybko znajdują domki, a dzikuski jakoś szybko nam się oswajają, zresztą takie maluszki jeszcze nie mają w sobie dzikości nabytej Kciuki

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia jak wygląda schronisko w moim mieście.ale generalnie na samą słowo schronisko nie kojarzy mi się za dobrze, Bo od razu sobie myslę czy oni maluchów nie uśpią tam. Wyglądają generalnie na zdrowie kociaki, tylko burasek ma takie dziwne oczka, ale może to tylko ropka.
Zastanawiam się nad zabraniem ich do domu, ale będę mogła dopiero w pon. bo wyjeżdzam na wesele i jakoś moja Kicia i one w domku to nie bardzo tak. Bardzo chcę wziąść je do domu ale mam małe mieszkanie, co prawda 2 pokoje ale nie mam drzwi więc proces oswajania mojej kotki pewnie będzie długi.
Mam nr do fundacji z sąsiedniego miasta. I będę działać w tym temacie. Mam nadzieję, że oni pomogą a jak nie to chyba jednak póki nie znajdą domku będą mieszkać z Nami bo nie wyobrażam sobie, żeby one tam siedziały pod tymi schodami. Tam jest jeszcze klub i odbywaja sie dyskoteki więc jak sobie pomyślę że jakiś durny malolat moze po pijaku im coś zrobić...
Poczekam na Męża...a swoją drogą jestem jego reakcją zaskoczona. bo jak do Niego zadzwoniłam to myślalam, że powie że mu przeszkadzam, że mam durne pomysły. a sam się zainteresował i nawet zapytał czy chcę je wziąść do domu :P

Edytowane przez marea
Czas edycji: 2012-07-05 o 15:53
Stary 2012-07-05, 15:59   #4667
morenica
Zakorzenienie

Dziękuję...
Będę działać...Klatkę mam po swoim króliku jeszcze więc nie będzie problemu
One nie są dzikie podchodziły dzisiaj do mnie, a ich mama też raczej nie dzika. Nie głaskałam jej, ale jak dawałam im jesc tak bacznie mi się przyglądała '
czekam niecierpliwie na Męża i chcę już do domu jechać i działać z Maluchami

A ich mama nie będzie "płakać" po nich?
Stary 2012-07-05, 18:31   #4668
marea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Dziękuję...
Będę działać...Klatkę mam po swoim króliku jeszcze więc nie będzie problemu
One nie są dzikie podchodziły dzisiaj do mnie, a ich mama też raczej nie dzika. Nie głaskałam jej, ale jak dawałam im jesc tak bacznie mi się przyglądała '
czekam niecierpliwie na Męża i chcę już do domu jechać i działać z Maluchami

A ich mama nie będzie "płakać" po nich?
Może płakać, nie wiem na ile małe są, i ile ona ma mleka, pewnie że idealnie byłoby gdyby mogła być z maluszkami ale dla ich bezpieczeństwa zapewne lepiej szybciej je zabrać jeśli nie ma możliwości by w pakiecie zniknęły z ulicy. Idealnie byłoby ją zabrać na dniach na sterylizację i byłby spokój, więcej maluchów by nie było. Kotce nic nie będzie czasem trzeba wybrać mniejsze zło, a idealnych sytuacji nie ma..
Stary 2012-07-05, 18:45   #4669
laisla
Zakorzenienie

Cytat:

Uwielbiam czytać o Twoich pannach
Miło mi, że panny komuś humor poprawiają

Morenica ale historia z tymi maluszkami..oby wszystko skończyło się dla nich dobrze Także zastanawiałabym się czy ich mama nie będzie po nich płakać, także wiesz..
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-05, 19:07   #4670
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
A to jeszcze dobrze, masz taki... nieinwazyjny ten szał bo moje zawzięcie w kartonie buszują, walczą z nim, źrą i cholera wie, co jeszcze po zabawie zostaje tylko kartonowa falbanka i nerw mamy, wkurza mnie ten dźwięk
A to nie.. Czasem tylko piłkę w nim goni
Za to moja czasem mi podgryza deskę do prasowania, to jest dopiero dźwięk

Wyczesałam dzisiaj trzy szczotki kłakow

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-07-05, 19:42   #4671
Alexandre
Zadomowienie

Któraś z Was pisała że czasem chętnie by coś powiedziała osobie która kupuje kotom do jedzenia W. Ja pracuję jako kasjerka więc często mam na to ochotę ale zazwyczaj tę karmę kupują starsi ludzie którzy robią małe zakupy i wtedy sobie myślę że dobrze że w ogóle kotka przygarnęli i dali mu dom, miłość, jakiekolwiek jedzenie. Ale dzisiaj cały zapas kupowała młoda babka. Rozmawiała ze znajomą:
"Kocurek to nowy nabytek. () Jest malutki jeszcze. Staram się go rozpieszczać <pokazuje W>.
Wyglądała na kumatą więc wtrąciłam swoje 3 grosze.
"A wie Pani że W ma mało mięsa i mało innych substancji odżywczych?"
No i babka się nieco wpieniła.
"Proszę Pani, czytałam składy innych karm <komercyjnych?> i wszystkie mają bardzo podobny skład. A z tych lepszych karm to wie Pani ile kosztuje taka mała puszeczka? 5 złotych! Musiałabym chyba zwariować żeby połowę pensji wydawać na jedzenie dla kota."
Odezwałam się pierwszy i ostatni raz.

Edytowane przez Alexandre
Czas edycji: 2012-07-05 o 19:54
Alexandre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 19:50   #4672
stasiek
Wtajemniczenie

doszla do mnie dzisiaj wieczorem paczka z zoo+. Mamy nowe puszki do wyprobowania, drapak w ksztalcie sera z dziurkami z slupkiem do drapania i z zawieszona pilka (maly wskakuje do srodka, lowi zabawki przez te dziury, wspina sie po slupku i probuje lapac pilke - ogolnie poki co szal ) i fontanna poidelko, ktore teraz bedziemy testowac.
Stary 2012-07-05, 20:59   #4673
esfira
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alexandre Pokaż wiadomość
Któraś z Was pisała że czasem chętnie by coś powiedziała osobie która kupuje kotom do jedzenia W. Ja pracuję jako kasjerka więc często mam na to ochotę ale zazwyczaj tę karmę kupują starsi ludzie którzy robią małe zakupy i wtedy sobie myślę że dobrze że w ogóle kotka przygarnęli i dali mu dom, miłość, jakiekolwiek jedzenie. Ale dzisiaj cały zapas kupowała młoda babka. Rozmawiała ze znajomą:
"Kocurek to nowy nabytek. () Jest malutki jeszcze. Staram się go rozpieszczać <pokazuje W>.
Wyglądała na kumatą więc wtrąciłam swoje 3 grosze.
"A wie Pani że W ma mało mięsa i mało innych substancji odżywczych?"
No i babka się nieco wpieniła.
"Proszę Pani, czytałam składy innych karm <komercyjnych?> i wszystkie mają bardzo podobny skład. A z tych lepszych karm to wie Pani ile kosztuje taka mała puszeczka? 5 złotych! Musiałabym chyba zwariować żeby połowę pensji wydawać na jedzenie dla kota."
Odezwałam się pierwszy i ostatni raz.
dobrze, ze w ogóle próbowałaś
wyobraziłam sobie taką sytuacje, ze kupuję coś w sklepie, a kasjerka komentuje moje zakupy i jeszcze krytykuje

Scandinavian Sleeping & Living
esfira jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-05, 21:01   #4674
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esfira Pokaż wiadomość
dobrze, ze w ogóle próbowałaś
wyobraziłam sobie taką sytuacje, ze kupuję coś w sklepie, a kasjerka komentuje moje zakupy i jeszcze krytykuje
Fakt Ja na miejscu Alexandre trochę obawiałabym się, że kobitka poleci do kierownika na skargę
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 21:42   #4675
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
A to nie.. Czasem tylko piłkę w nim goni
Za to moja czasem mi podgryza deskę do prasowania, to jest dopiero dźwięk

Wyczesałam dzisiaj trzy szczotki kłakow
Łoj to chyba deski nie będę kupować
Ja wyczesuję z gadów garść co kilka dni nie umiem pojąć, skąd takie małe zwierzątko ma tyle latającego futra plus jeszcze na ciałku
A też masz taką... hmm... mściwą satysfakcję wywalając wyczesaną "zdobycz"?

Alexandre, przykro mi, że na taką paniusię gupiomondrom trafiłaś

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-07-05, 23:04   #4676
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Łoj to chyba deski nie będę kupować
Ja wyczesuję z gadów garść co kilka dni nie umiem pojąć, skąd takie małe zwierzątko ma tyle latającego futra plus jeszcze na ciałku
A też masz taką... hmm... mściwą satysfakcję wywalając wyczesaną "zdobycz"?
Ta.. Ale najpierw se to zbieram do kupki, żeby zobaczyć ile tego upolowałam

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-07-06, 00:59   #4677
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Ta.. Ale najpierw se to zbieram do kupki, żeby zobaczyć ile tego upolowałam
o to to, dokładnie tak

---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Dzieciak się na mnie obraził wlazł pod krzesło i taką śmieszną pozycję przybrał jakby chciał se kupkę strzelić, wyskoczyłam do niego z krzykiem a miał czyste sumienie i siedzi tak teraz biedny pod tym krzesłem i tylko łypie z wyrzutem na złą matkę. Ciekawe, kiedy się odbrazi... Poszłoby się spać, a bez jego futerka nie zasnę kurczę, ma mnie w garści

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )

Edytowane przez Andriejewna
Czas edycji: 2012-07-06 o 01:02

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-06, 08:48   #4678
Alexandre
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Fakt Ja na miejscu Alexandre trochę obawiałabym się, że kobitka poleci do kierownika na skargę
Akurat kierowniczka która była ze mną na zmianie jest tak wyluzowana (nawet bardziej niż ja) że mogłam sobie pozwolić
Cytat:
Dzieciak się na mnie obraził wlazł pod krzesło i taką śmieszną pozycję przybrał jakby chciał se kupkę strzelić, wyskoczyłam do niego z krzykiem a miał czyste sumienie i siedzi tak teraz biedny pod tym krzesłem i tylko łypie z wyrzutem na złą matkę. Ciekawe, kiedy się odbrazi... Poszłoby się spać, a bez jego futerka nie zasnę kurczę, ma mnie w garści
I jak? Udało się?

Alexandre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 11:05   #4679
Malla
Nie depcze krokusów

Monika - jak się sprawuje chłodziarka?
Cytat:
Poszłoby się spać, a bez jego futerka nie zasnę kurczę, ma mnie w garści
Chyba śpisz do teraz, bo Cię nie ma...

Ja już bez kota nie zasnę. Czekam, aż poczuję łup! i zwalenie się 5-kilowego wibratora na moje nogi.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-07-06 o 12:42
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 12:29   #4680
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Noo, spaliśmy do wpół do pierwszej
Przylazł o 5:30
To nie tak źle, tylko dwuipółgodzinny foszek

Kurczę, Malla, 5 kilo radości choć teraz latem to, ekhem, kota można nieraz dostać z takim ciepełkiem

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości