U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-05, 21:53   #3301
fablous
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Mam dla Was niespodziankę
http://www.agawphotography.com/galeria/wasza/magda_lukasz/index.html

Posłali nam z sesji plenerowej o 40 zdjęć więcej niż powinni, hehe czyli 120. Zdjęcia mi się bardzo bardzo podobają, chociaż czasem bym zmieniła moją minę, ale co tam Teraz musimy wybrać 30 zdjęc do wydrukowania, reszta na płytce będzie
Miłego oglądania
Piękne piękne piękne

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Z racji, że nie mam dostępu do poczty wrzucę wam takie zdjęcie z mojej pierwszej przymiarki.
Mega elegancka, ślicznie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a ja podenerwuję was jeszcze trochę, bo dziś obkupiłam się w lumpku i kupiłam sobie między innymi takie oto butki - za 28 zł - ciekawe czy oryginalne. Szkoda że nie mam chabrowego koloru przewodniego:
Załącznik 4763223Załącznik 4763224Załącznik 4763225Załącznik 4763226Załącznik 4763227
a tu dla porównania oryginał ponad 900 $
http://intheircloset.com/manolo-blah...ue-satin-pumps

Nienawidzę Cię kobieto.
Cudeńka

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Wróciłam ze ślubnego makijażu. Przeraziłam się na słowa zieleń i złoto, bo wyobraziłam sobie makijaż LadyStar- wybacz kochanie ale wyszło zupełnie inaczej. Zieleń jest bardzo mocna, połączona z czernią. Na poczcie więcej zdjęć. Makijażystka mówiła żebym nie przejmowała się, że jest mocny, bo się wchłonie i inaczej będzie wyglądał na sali i w kościele, ale sama nie wiem. Nie za mocne? Poniżej moje oczy
Niestety ja również podzielam zdanie dziewczyn, makijaż jest zdecydowanie za ciężki, daje wrażenie zmęczonej twarzy a nie o to chodzi w makijażu ślubnym.

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Co myślicie o takich spinkach? Mój TŻ nie lubi chodzić w garniturach, więc zapewne więcej ich nie założy. Nie głupie takie podpisywanie Pana Młodego? Mimo wszystko chciałabym coś nietypowego.
Bardzo mi się podobają

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Dzis mielismy sesje w plenerze a za 13 dni mam swoja prywatna sesje taka erotyczna
Mrrrau, będzie ostro

Cytat:
ufff. zmęczona jestem. pazurki już mam, ale cos mi w nich nie pasuje. chyba są za długie. Na stopach wyszły fajnie
Załącznik 4764600
Mnie tam się podobają

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
hej czytam was cały czas ale jakoś nie mam weny, żeby się odezwać...
Odzywaj się, odzywaj kochana

kuku gratki ogromne!!!
audrey u nas też ksiądz przy dawaniu na zapowiedzi sam wpisał numer

Byłam dziś w poszukiwaniu bielizny ślubnej i znalazłam tylko jeden komplet w Intimissimi, który mi się spodobał ale nie tak żebym się zakochała w nim. Tak czy siak chyba go kupię bo czas nagli a i tak nie znajdę nic lepszego
Jutro jadę też w poszukiwaniu butków, oszaleję jak ich w końcu nie kupię!

Edytowane przez fablous
Czas edycji: 2012-07-05 o 21:55
fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 21:59   #3302
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

a ja jeszcze nie mam gatek na ślub bo miałam założyć te bezszwowe bo są cieniutkie leciutkie itp ale stwierdziłam że lepiej na drugi dzień je założyć bo mam przylegajacą do ciała sukienkę i dziś szukałam i nic ładnego i w miarę wygodnego (dla mnie stringi odpadają) i nic nie znalazłam
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 22:01   #3303
bejb200
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Oj no to nie ciekawie to wygląda,kochana musisz z nim porozmawiać,powiedz mu że jest Ci teraz żle,że musi Ci pomagać i Cię wspierać......o i niech to on ugotuje obiad dla swojej mamusi
Dokładnie, pokaż od razu od początku na ile może sobie pozwolić..bo potem jak Ci wejdzie na głowę to będzie cięzko zmienić przyzywczajenia.... jak nasłucham się koleżanek mężatek to jestem mądra..ale postanowiłam na prawdę postępować według tych zasad które one mi powiedziały..bo mam dwa przykłady..jedna która się dała i jedna która trzyma to wszystko w ryzach i jest szczesliwą mężatką;-)ale głowa do góry! wierzę, że dasz radę!
bejb200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 22:04   #3304
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a ja jeszcze nie mam gatek na ślub bo miałam założyć te bezszwowe bo są cieniutkie leciutkie itp ale stwierdziłam że lepiej na drugi dzień je założyć bo mam przylegajacą do ciała sukienkę i dziś szukałam i nic ładnego i w miarę wygodnego (dla mnie stringi odpadają) i nic nie znalazłam
ja mam (wreszcie) figi z tej serii i pas. są dość fajne. http://www.dalia.pl//gallery/ivette-bialy.jpg

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Napisane przez bejb200 Pokaż wiadomość
Dokładnie, pokaż od razu od początku na ile może sobie pozwolić..bo potem jak Ci wejdzie na głowę to będzie cięzko zmienić przyzywczajenia.... jak nasłucham się koleżanek mężatek to jestem mądra..ale postanowiłam na prawdę postępować według tych zasad które one mi powiedziały..bo mam dwa przykłady..jedna która się dała i jedna która trzyma to wszystko w ryzach i jest szczesliwą mężatką;-)ale głowa do góry! wierzę, że dasz radę!
Dobrze dziewczyny prawią....musisz się zająć życiem z mężem, pielęgnowaniem związku, wiadomo, wiele się zmienia po ślubie, ale trzeba ustalić granice i zasady. I przede wszystkim rozmawiać. Zmuszać do rozmowy nawet.
Stary 2012-07-05, 22:06   #3305
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
ja mam (wreszcie) figi z tej serii i pas. są dość fajne. http://www.dalia.pl//gallery/ivette-bialy.jpg[COLOR="Silver"]
ja mam takie http://www.e-lady.pl/produkt/15138/figi-angie-1016.html
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 22:09   #3306
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
ufff. zmęczona jestem. pazurki już mam, ale cos mi w nich nie pasuje. chyba są za długie. Na stopach wyszły fajnie
Załącznik 4764600

oklaski!!
heheh co do butów, to nie chciałabym z Ciebie zdzierać

a możliwe, bo potem tamtędy wracaliśmy, a siedzieliśmy pod parasolkami dawnego zapiecka
z tego co widzę paznokcie w miarę wzrostu wolnego brzegu się rozszerzają, tworzy się efekt łopatek weź sobie pilnik i podpiłuj te boki żeby były szczuplejsze

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Kochana ja to mam już bez ślubu
Zmęczony może być tylko mój kochany Tż,to że ja pracuje nie ma znaczenia,jego praca najważniejszaI jeszcze musze wkoło niego latać w weekend bo on wiecznie zmęczonyHeeehhh ciekawe jak będzie po ślubie....niech się przygotuje na
no tak, skąd to znam praca w domu to nie praca tylko chill.
jak ja pod wieczór nie wiem jak się nazywam i co do mnie mówi to przesadzam bo przecież to ON pracuje a JA siedzę w domu
tyle dobrze że zawsze posprząta i ogarnie wszystko. ale co się napyskuje przy tym to moje.

Młoda godzina a ja padam na ryło.
Oczywiście spowiedź zeszła na drugi plan na rzecz kuchni. Kupiliśmy na all baterię, plakat na ścianę w ramie, lampę póki co 1 i tyle. Jeszcze zostają kontakty, lampa sufitowa, klamki jutro trzeba kupić i TŻt obiecał że wybierzemy się do spowiedzi w końcu.
Stary 2012-07-05, 22:10   #3307
(kicia)
Zakorzenienie

jeszcze mój TŻ dziś w nocy rozwalił sobie rękę w nadgarstku i to od tej strony co są żyły dobrze że nic poważnego mu się nie stało ale chodzi z zabandarzowaną ręką w tydizeń to mu się na pewno nie zagoi a kolegów ma za☠☠☠istych żaden mu nie pomógł opatrzyć rany

Stary 2012-07-05, 22:23   #3308
justyna_b3
Raczkowanie

Cytat:

Co myślicie o takich spinkach? Mój TŻ nie lubi chodzić w garniturach, więc zapewne więcej ich nie założy. Nie głupie takie podpisywanie Pana Młodego? Mimo wszystko chciałabym coś nietypowego.
Mi się podobają. Dla swojego S. myślałam o takich jak na zdjęciu, tylko nie wiem gdzie je kupić. Patrzylam na all, ale nie znalazłam. Pomożecie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spinki.jpg (50,4 KB, 18 załadowań)
Stary 2012-07-05, 22:23   #3309
niusia_87
Zakorzenienie

Żle mi i to fest
Znikam, bo zaś będzie mi gadał, że mnie w domu nie ma :/
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 22:25   #3310
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
jeszcze mój TŻ dziś w nocy rozwalił sobie rękę w nadgarstku i to od tej strony co są żyły dobrze że nic poważnego mu się nie stało ale chodzi z zabandarzowaną ręką w tydizeń to mu się na pewno nie zagoi a kolegów ma za☠☠☠istych żaden mu nie pomógł opatrzyć rany
Co za ludzieJak można nie pomóc
Stary 2012-07-05, 22:25   #3311
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Żle mi i to fest
Znikam, bo zaś będzie mi gadał, że mnie w domu nie ma :/
Trzymaj się i nie daj mężowi...

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 22:26   #3312
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Kiciu a Ty nie wiesz że faceci mdleją na widok krwi?
kto niby miałby mu pomóc, jak każdy się bał

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Mi się podobają. Dla swojego S. myślałam o takich jak na zdjęciu, tylko nie wiem gdzie je kupić. Patrzylam na all, ale nie znalazłam. Pomożecie?
kilka dziewczyn je kupiło dla TŻtow, mają namiar do gościa który sprzedawał je na tablica.pl
Stary 2012-07-05, 22:30   #3313
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

na tablica.pl szukaj choć nie wiem czy są jeszcze bo on coś kiedyś mówił że już mu się kończą na ten rok tylko nie wiem czy to nie był chwyt marketingowy

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Kiciu a Ty nie wiesz że faceci mdleją na widok krwi?
kto niby miałby mu pomóc, jak każdy się bał
no chyba coś w tym jest bo ponoć jeden potem skomentował że dziwi się że nie padł

i w ogóle tak rano TŻ mi mówił o tym że rozciął i potem zobaczyłam jak ma ten opatrunek zrobiony i mówię że zmienimy mu w domu na lepszy żeby mu było wygodniej a on że ok ale mam siedzieć jak odkryje bo jeszcze zemldeje czy coś ja sobie myślę boziu to co on sobie zrobił... odkrywa no fakt krew się sączyła ale żeby to jakieś makarbyczne było to bym nie powiedziała ale on się upera że taaaaaaka rana ah CI faceci ale niech mu będzie w nagrodę za dzielną zmianę opatrunku dostał... banana

Stary 2012-07-05, 22:30   #3314
justyna_b3
Raczkowanie

Znalazłam na tablica.pl, wielkie dzięki dziewczyny
Stary 2012-07-05, 22:36   #3315
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Dziewczyny gdzie znajdę niezbędnik?

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 22:36   #3316
bejb200
Raczkowanie

Cytat:
Znalazłam na tablica.pl, wielkie dzięki dziewczyny
Dzięki dziewczyny, bo ja też dziś przeszukałam całe allegro w poszukiwaniu własnie tych spinek i miałam własnie zarzucić temat tutajale wyprzedziłaś Kochana moje myślidzięki!!!
bejb200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 22:38   #3317
__Paulinka__
Zakorzenienie

hej laski

ja mam prawdziwe kongo dlatego nie mam czasu na wizaz tyle spraw ale garniak mamy pozniej wstawie wam fote, nie mam za duzo czasu wiec spadam juz prawie wszystko na wesele mamy dzisiaj u ksiedza, wczoraj spotkanie z DJ, nauki skonczone, kwiaciarnia dograna, menu jest, winietki tez ale mam stresa trzymajcie sie aa w sobote mamy wielka impreze kawalersko-paniensko-parapetowo-urodzinow a TZ
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 22:39   #3318
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
czytając posta, pomyślałąm, że wyjdzie jak u LadyStar
a tu taka miła niespodzianka
ładnie
Makijażystka z Raciborza? Widziałam zdjęcia na poczcie z hawajskiego panieńskiego i na dole pisał Racibórz/ a może na górze, no ale w rogu którymś :P

Tak z Raciborza

W sumie powiem wam, że makijażysta miała rację. Makijaż się wchłonął. Byliśmy z Tż-em na piwku, na pierwszej spowiedzi i makijaż wygląda troszkę inaczej wygląda. Znacznie lepiej, ale mimo to nadal mam wątpliwości. Cholerka, nie wiem sama czy się sobie podobam w tym makijażu...
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 22:42   #3319
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
na tablica.pl szukaj choć nie wiem czy są jeszcze bo on coś kiedyś mówił że już mu się kończą na ten rok tylko nie wiem czy to nie był chwyt marketingowy
to chyba byl chwyt bo ja ostatnio zagadalam do goscia, ze moze bym je chciala to mnie obsypal tysiacem maili kiedy zamierzam mu wplacic pieniadze a TZ w koncu wybral inne

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 23:52   #3320
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Mam dla Was niespodziankę
http://www.agawphotography.com/galeria/wasza/magda_lukasz/index.html

Posłali nam z sesji plenerowej o 40 zdjęć więcej niż powinni, hehe czyli 120. Zdjęcia mi się bardzo bardzo podobają, chociaż czasem bym zmieniła moją minę, ale co tam Teraz musimy wybrać 30 zdjęc do wydrukowania, reszta na płytce będzie
Miłego oglądania
cudnie wyglądaliście!

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dziewczyny tak szczerze to jestem znośna?? lubicie mnie?? jestem wredna?? bo właśnie się pożarłam z taką jedną lodzią lambadziarą i jakaś taka refleksja mnie naszła
oczywiście że Cię lubimy

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Obronionam

NENA ja te buty od Ciebie odkupie moje marzenie!

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
A i news!! Wczoraj mamusia kupiła kieckę - wygląda obłędnie!! Dziś jedziemy za butami, torebką, biżu i bielizną dla Niej - Jak będzie już ubrana kompletnie to Wam pokażę fotki, bo jest tak zgrabna, że goście będą pytać czy to na pewno mama weselna

A ze złych wieści - trzeba kciuków i modlitwy o zdrowie babci TŻa, jest z Nią bardzo źle, w nocy było pogotowie, godzinę temu lekarz, bo nic się nie poprawia... Jak byłam u TŻa dzisiaj to babcia o mnie zapytała i poszłam ją uścisnąć i życzyć zdrowia i aż mnie serce zakuło a łzy cisną się do oczu, bo w tak złym stanie nie była nigdy
trzymam

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ladystar- widzialam makijaz na poczcie. Musze przyznac ze najladniejszy z tych wszystkich i dobrze ze poszlas raz jeszcze
Fryzurka tez mysle ze wyjdzie ladnie jak pani poswieci na nia troche wiecej czasu niz 20 minut Takze mysle ze mozesz byc spokojna bp na slubie bedziesz booooska
ps. bylismy, zalatwilismy- wielkie dzieki

nena- Ty to lajtowa dziewczyna jestes. Ja pewnie na kilka dni przed slubem bede swirowac ale moze faktycznie nie ma powodu
Buty piekne!

co do produktow z biedronki uzywalam kiedys ale srednio mi podchodzily...

kuku- gratuluje!!!!

aha i bylabym zapomniala- przyszlam wyzebrac od Was ostatnie kciuki na jutro (zapowiadam sie ze bede potrzebowac) ostatni idiotyczny egzamin mnie czeka

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

faktycznie bez zdjec ciezko sobie wyobrazic..
ja stawialbym na "mala czarna" moze dlatego ze pasuje do wszystkiego
trzymam

Cytat:
dobry
wkurza mnie ten mój mężulek
marudzi, że wymyślam dziwne jedzonko
że nie ma być marchewek, bo on ich nie lubi, pietruszki zresztą też
zacznij go sobie szkolić bo nie dasz sobie później rady

Dziewczyny a ja Was też proszę o kciuki bo nasz świadek (brat tż) miał wypadek w pracy (pracuje jako rzeźnik w niemczech) spadła mu kość na stopę i ją przebiła. Wdało się zakażenie i nie wiadomo co będzie z nogą
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 23:52   #3321
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

przyszły moje buty
są bardzo proste, ładne i wygodne
na żywo wyglądają lepiej niż na zdjęciu

a dla wszystkich potrzebujących
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (96,0 KB, 32 załadowań)
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 23:53   #3322
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
przyszły moje buty
są bardzo proste, ładne i wygodne
na żywo wyglądają lepiej niż na zdjęciu
fajne a ja chyba na swój ślub pójdę w balerinkach
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 00:15   #3323
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

Cytat:

Ja też do szczupłych nie należę, a mam suknię z falbankami Mam nadzieję, że wygląda dobrze na mnie A mierzyłaś gdzieś taką suknie? Może wybierz się do pierwszego lepszego salonu i sprawdź
nio mierzylam, mierzylam tylko foty nier moglam zrobic i nie mam do porownania nic
masz moze jakies foto z sukienka?

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 07:00   #3324
morelka1987
Zadomowienie

Dzień dobry
Ale mój TŻ jest kochany, zrobił mi sniadanko do lóżka- omleta ale fajnie że dzisiaj piatek i w końcu jadę dzisiaj do rodziców, bo muszę pare rzeczy załatwić:
- II przymiarka sukni
- jadę zobaczyc na salę bo jutro będzie wesele z kolorem przewodnim czerwonym i zobacze jak wygląda
- jedziemy zamówic tort i ciasta
- idę do organisty
- pójdę kupić musznik TŻ
Troche mam załatwiania

Ale u nas była burza w nocy, mielismy otwarte okno i o 1 taki byl huk, normalnie jak jakaś bomba, pierwszy raz tak sie burzy wystraszyłam

Na poprawę humoru od rana:
http://www.joemonster.org/filmy/3371..._duzy_problem_

Edytowane przez morelka1987
Czas edycji: 2012-07-06 o 07:03
morelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 07:00   #3325
nena1984
Zakorzenienie

hej ho

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 07:04   #3326
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
hej ho
hej! Jak samopoczucie?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 07:14   #3327
Konto usunięte

Cytat:
hej ho
jak tam stresik jest prawie żoneczko?

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ale mój TŻ jest kochany, zrobił mi sniadanko do lóżka- omleta ale fajnie że dzisiaj piatek i w końcu jadę dzisiaj do rodziców, bo muszę pare rzeczy załatwić:
- II przymiarka sukni
- jadę zobaczyc na salę bo jutro będzie wesele z kolorem przewodnim czerwonym i zobacze jak wygląda
- jedziemy zamówic tort i ciasta
- idę do organisty
- pójdę kupić musznik TŻ
Troche mam załatwiania

Ale u nas była burza w nocy, mielismy otwarte okno i o 1 taki byl huk, normalnie jak jakaś bomba, pierwszy raz tak sie burzy wystraszyłam

Na poprawę humoru od rana:
http://www.joemonster.org/filmy/3371..._duzy_problem_
fotki będą?
Stary 2012-07-06, 07:17   #3328
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
hej ho
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 07:24   #3329
morelka1987
Zadomowienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35136308]jak tam stresik jest prawie żoneczko?

fotki będą?[/QUOTE]

Pewnie że tak denerwuję się trochę ta przymiarką, bo suknie szyje mi krawcowa.
Stary 2012-07-06, 07:27   #3330
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Pewnie że tak denerwuję się trochę ta przymiarką, bo suknie szyje mi krawcowa.
znam wiele dziewczyn którym szyła krawcowa i były zadowolone

ale jestem zła mieliśmy mieć odbiór obrączek do 21czerwca a do dziś ich niema zrobionych tak to jest mieć robione po znajomości. Już zapowiedziałam tżtowi że dziś tam pójdę i im zrobię burę przy klientach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości