|
|||||||
| Notka |
|
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 2
Cytat:
![]() moze ktos powie - 21 gorszy to nieduzo , ale to jest prawie 30% !!! |
|
|
|
|
#4922 |
|
biegam dla Zabawy
|
U mnie 2 litrowa jest za 85gr, tańsza niż 1,5l. Nie wiem czemu tak...
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4924 |
|
biegam dla Zabawy
|
Upał mi padł na głowę
, zgadza się, nie docztałam, że piszesz o mineralnej.
|
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
A długo ją masz??? MI się wydała jakaś lekka. Nic sie do niej nie przykleja nie zdziera sie powłoka ?
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
o niee, te patelnie co teraz są to lekkie nie są na pewno
|
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam patelnie z Ikei, jak dla mnie najlepsza patelnia, jaką miałam
NIC nie przywiera, nie przypala się, jest ciężka, porządna, a myje się ją w 10 sekund
|
|
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć moim wielkim odkryciem są patelnie z Biedronki Były w sprzedaży kilka miesięcy temu, kosztowały chyba 19 zł, a są rewelacyjne!!!
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam z Ikei patelnię 365+ (bo mama sobie kupiła zestaw garnków i w nim była również patelnia
). Teraz ja się wyprowadzam i też z TŻtem będziemy kupować ten komplet A garnki również są świetne! I dzięki nim można oszczędnie gotować, nic się nie przypala, dobrze się myją, no super.A cena jak za 3 garnki z pokrywkami + dużą patelnię, naprawdę nieduża, bo płaciliśmy bodajże 189zł. |
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie, niby groszowe sprawy ale jakby spojrzeć procentowo to sporo..
|
#4931 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4932 |
|
Konto usunięte
|
własnie pije wode saguaro gazowana - gruszkową
mama dziś kupiła wcześniej takiej nie widziałam wiec pewnie limitka .
|
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
te najmniejsze u mnie leciutkie. moja stara patelnia, którą tato zniszczył jest o wiele cięższa a takiej samej wielkosci
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;35146121]własnie pije wode saguaro gazowana - gruszkową
mama dziś kupiła wcześniej takiej nie widziałam wiec pewnie limitka .[/QUOTE]o, chętnie bym spróbowała
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2) gdyby była to rzecz codziennego użytku to bym pewnie płakała nad taką podwyżką, ale w sytuacji gdy nie jest to produkt niezbędny do życia (i w zwiazku z tym kupowany tak sporadycznie), to jakoś przeboleję te kilka złoty w skali roku
|
|
#4936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście masełko produktem codziennego użytku nie jest i każdy tę podwyżkę przeboleje, ale fakt jest faktem, że 2 zł w ciągu 4 miesięcy to dużo. Wolę nie myśleć, ile masełko będzie kosztowało za kolejne miesiące ![]() A na dobrą sprawę, to produkty codziennego użytku też z dnia na dzień drożeją i nie ukrywajmy, każdy to odczuwa i to też boli. Jednak nikt jedzenia np. chleba, sobie nie odmówi, a narzekać będziemy, bo ostatni wzrost cen woła o pomstę do nieba
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem Edytowane przez Forget_me Czas edycji: 2012-07-06 o 21:48 |
|
|
|
|
#4937 |
|
biegam dla Zabawy
|
Forget_me, to masło kosztowała tak już chyba conajmniej 2 lata, więc ta podwyżka mnie jakoś nie dziwi. I skoro tyle czasu nie zmieniali ceny to myślę, że przez kilka następnych miesięcy po tej podwyżce też nie będą
|
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) nieco spadły przez ostatnie miesiące, kilka innych produktów także, szkoda, że to nie powszechna tendencja..
|
|
|
|
|
#4939 |
|
Rozeznanie
|
Zostawiłam dzisiaj w Lidlu ponad 250 zł
.... ale akurat wszystko nam sie pokończyło .... i zakupiłam też wędzony twaróg .... dziwczyny jest boski
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to masełko odkryłam cztery miesiące temu dzięki forum Mówiąc szczerze na początku się zdziwiłam, bo spodziewałam się czegoś słodszego, a masełko jest dość słonawe. Jednak zakochałam się w nim bez pamięci Może jakbym je kupowała od dawna, to ta podwyżka nie bolałaby tak bardzo. A tu dopiero niedawno je odkryłam, a już 2 zł do przodu
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
Co myślicie o tej narzucie http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_28174.htm ?
Były już kiedyś ale nie widziłam ich na żywo. |
|
|
|
#4942 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam do Was 2 pytania!
![]() Dzisiaj będę w mieście gdzie znajduje się Lidl i jestem ciekawa czy może zdarza się tak jak w innych sklepach np. Biedronka, że towar z gazetki jest już kilka dni wcześniej? Bardzo zależy mi na masełku orzechowym ![]() Moje drugie pytanie ![]() Pamiętam, że będąc w Niemczech kupowałam w Lidlu taką oto czekoladą:http://sklepkratka.iai-shop.com/prod...kes-200-g.html Czy jest ona dostępna w polskim sklepie? |
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pustka w moim Lidlu, masakra
Lody przetrzebione, zostały tylko wodne, które lubię Czy któraś z was miała już sos do hamburgerów który będzie teraz, bo mnie kusi ?
|
|
|
|
#4944 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tej czekoladki nie widzialam nigdy w lidlu ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() A ja mam pytanko czy ktoś jadł jogurty, które są w tygodniu amerykańskim?? juz kilka razy chciałam je kupić ale nigdy ich nei mogłam dostać w żadnym Lidlu...
|
|
|
#4945 |
|
Konto usunięte
|
A ja Wam polecam te poduszki relaksacyjne - http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_28180.htm Są stosunkowo drogie, ale naprawdę świetne! Kupiliśmy z mężem jak były wcześniej i bardzo byliśmy zaskoczeni, jakie one wygodne. Do wylegiwania się na kanapie są idealne
A każdy kto jej dotknie to zaczyna ją miętosić (w środku są malutkie kuleczki), temu nie można się oprzeć
|
|
|
|
#4946 |
|
Zadomowienie
|
[1=c0f5ee3455cfe7f4618d1cb f50b63003f960a820;3517876 8]A ja Wam polecam te poduszki relaksacyjne - http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_28180.htm Są stosunkowo drogie, ale naprawdę świetne! Kupiliśmy z mężem jak były wcześniej i bardzo byliśmy zaskoczeni, jakie one wygodne. Do wylegiwania się na kanapie są idealne
A każdy kto jej dotknie to zaczyna ją miętosić (w środku są malutkie kuleczki), temu nie można się oprzeć [/QUOTE]Właśnie się nad nimi zastanawiałam, bo podobno są dobre do odciążenia karku i na ból szyi, a ostatnio mi to dolega. Faktycznie tak jest? Który kształt kupiliście? |
|
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu będzie tydzień meksykański
|
#4948 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja akurat problemów z bólem szyi nie mam, ale faktem jest, że po całym dniu przy komputerze naprawdę się odpoczywa na tej poduszce, bo ona bardzo fajnie dopasowuje się do kształtu głowy, karku. Zdecydowanie polecam. |
|
|
|
|
#4949 |
|
Konto usunięte
|
W sobotę jedliśmy z TŻ lidlowskie paluszki rybne i muszę przyznać, że bardzo zjadliwe, w dodatku w fajnej cenie. Od czasu do czasu można zgrzeszyć.
|
|
|
|
#4950 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

Były w sprzedaży kilka miesięcy temu, kosztowały chyba 19 zł, a są rewelacyjne!!!

.... ale akurat wszystko nam sie pokończyło .... i zakupiłam też wędzony twaróg .... dziwczyny jest boski
Lody przetrzebione, zostały tylko wodne, które lubię