|  2007-01-22, 18:52 | #61 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Dot.: czy wasi aceci sikają na siedząco?

| 
|     |   | 
|  2007-01-22, 18:55 | #62 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: ZAGRANICO 
				 | 

Dot.: czy wasi faceci sikają na siedząco?

Pysiaczku, jeste bardzo niekonsekwentna, bo obiecałaś, że nie bedziesz już do nas zaglądać   Następny dowód na to, że nie za abrdzo rozumiesz tzw. grę slowną, tak to ujmę  A co do reszty, to też się powstrzymam   
				__________________ Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją!  PRZYNAJMNIEJ  ≠ BYNAJMNIEJ | 
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:06 | #63 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: *:*Ibiza*:* 
				 | 

*Pysiaczku*nagle zniknely Twoje 20 latek z profilu  czyzbys miala mniej niz bylo w profilu  nie zdziwilabym sie   
				__________________ Silly     | 
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:07 | #64 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-08 Lokalizacja: Wizaż. Tu mnie zawsze znajdziesz! :) 
				 | 

Cytat: 
 A czy facet siedzi czy stoi przy sikaniu, to i tak nie ma większego znaczenia. Oddanie moczu należy mu się bez względu na wszystko.  Dziewczyny Wy też nie podkręcajcie atmofery, tak z łaski swojej... Wątek choć o intymnej czynności to jak najbardziej plotkowy. Tam też idzie.  PS. Dziewczyny czy wy tez macie szerokie okno w wątku? U mnie jest on rozciągnięty jak guma w majtkach. 
				__________________ ♪♪♪♪♪♪ ★ ♪♪♪♪♪♪ | |
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:10 | #65 | 
| Zakorzenienie | 

A tak sie zastanawiam, ze facet jak robi kupe to siedzi, no a wiadomo, że wtedy też mozna zwieracza przedniego puścić. hehe No i jak to tak? Najpierw kupa a potem zryw na równe nogi i byle by tylko na stojąco wcelować? A jak nie to depresja i półroczny kotrakt z psychologiem żeby na nowo odnaleźć swą męskość?    
				__________________ Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami.  | 
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:10 | #66 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: z domu ;) 
				 | 

Ehhh kobity taki wątek a wy się sprzeczacie....  Ja jak najbardziej zgadzam się z giraffe - normalnie dostaje palpitacji serca jak widze kropelki na kafelkach wokół kibelka dlatego zaklinam na wszystko mojego TZ-ta ażeby rano siadał na desce (jest tak zaspany że chyba sam nie wie gdzie "celuje"  ) i wcale nie uważam go za mniej męskiego   | 
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:12 | #67 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją!  PRZYNAJMNIEJ  ≠ BYNAJMNIEJ | |
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:13 | #68 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Ufff jak tu gorąco i żartobliwie się zrobiło.Wole to drugą opcje   A wracajac do tematu,hm mój były sikał na stojąco.Nigdy nie na siedząco. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Chyba nie znam żadnego faceta,który odcedza kartofelki na siędzaco     | 
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:16 | #69 | 
				 | 

__________________ Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją!  PRZYNAJMNIEJ  ≠ BYNAJMNIEJ | 
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:17 | #70 | |
| Przyjaciel wizaz.pl Zarejestrowany: 2004-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:22 | #71 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

no i ekstra. watek wraca na wlasciwy tor i znow mozna gadac o laniu. wiem, ze moze znow ktos kaze sie komus zbadac jak jedna zbanowana wizazanka, ale...nie zamykajcie!!! jest o gazach, jest o laniu...jest ekstra   | 
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:24 | #72 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: z domciu;p 
				 | 

Cytat: 
   lexie- powól ze wytłumacze- nie mam nicku Pysiaczna tylko Pysiaczek, chociaz to moglabys uszanowac.. A moj wiek zniknał bo stwierdziłam, ze nikogo nie powinien interesowac.. Dla modertorów jest nadal do wgladu wiec nie widze problemu. Mam prawie 21 i nie ukrywam tego jesli o to chodzi!@! 
				__________________  Jesteś dla mnie wszystkim, marzeniem, przyszłością... Jesteś całym światem, ogromną miłością! I choć będziemy na ziemi to chyba mówić nie trzeba, że stworzę specjalnie dla Ciebie taki malutki kawałek nieba .....................moje postanowienie noworoczne............... .: | |
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:25 | #73 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-08 Lokalizacja: Wizaż. Tu mnie zawsze znajdziesz! :) 
				 | 

To nie wiem co mi się tutaj zwaliło w ustawieniach.    Cytat: 
  Nie ma problemu. 
				__________________ ♪♪♪♪♪♪ ★ ♪♪♪♪♪♪ | |
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:30 | #74 | 
				 | 

a slyszalyscie, ze prawdziwego twardziela mozna poznac po tym, ze umie puscic baka, gdy sika na stojaco?   | 
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:33 | #75 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

"Wybacz" **pysiaczek**, ale odpowiadanie na (do jasnej ciasnej) ZASŁUŻONE zarzuty (co do Twojej wulgarności) czy polemikę odnośnie wyznaczników "normy" i "męskości" słowami: jest po prostu z Twojej strony niepoważne, żeby nie powiedzieć śmieszne. Podobnie z tym Twoim świętym oburzeniem na w końcu SŁUSZNIE WLEPIONĄ kartkę. Proponuję: weź dziewczyno głęboki oddech i zastanów się nad poziomem swoich wypowiedzi tutaj. Jeśli rzucasz na prawo i lewo mięchem, albo na konstruktywną krytykę odpowiadasz pokemonowym hahahahaahhaha ozdobionym rzędem emotek ni w 5 ni w 9 (np. takich =>    ) to nie licz, że ktoś Cię będzie tu traktował serio. Albo po główce głaskał. Trochę samokrytyki by się przydało - "wybacz" skromną sugestię. A obrona na tle tych Twoich nieparlamentarnych argumentów również wyszła nieco słabo. Zdaniem Tamy, osoby postronnej, która nie jest Fresą, Giraffe ani żadną z tych, co opiniowały pod uwagą o "nienormalności" "niemęskiego" sikania na siedząco. 
				__________________ Od 09/02/2010: 89 - 88 - 87 - 86 - 85- 84 -83-82 - 81 - 80 - 79- 78 - 77 - 76 - 75 -74 - 73 - 72 - 71 - 70 kg | 
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:39 | #76 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: *:*Ibiza*:* 
				 | 

Cytat: 
 Normalnie nic dodac nic ujac   
				__________________ Silly     | |
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:40 | #77 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

20, 21 lat, to jest kobieta jak najbardziej dorosła i samopoczucie nie ma tu nic do rzeczy - choć to fajnie czuć się stale nastolatką.   Pozdrawiam Pysiaczka, Misjonarkę Tępienia Wizażowego Chamstwa. Najpierw harcerze  przestali 'świecić przykładem', teraz, hm... Nauczyciele...? Szkoda.  Spytaj faceta, czy chcąc zrobić kupę i siku jednocześnie - najpierw stoi, a potem siada - ? Aż sama spytam, bom ciekawa. 
				__________________ Laska maga ma na czubku gałkę..!   | 
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:44 | #78 | |
				 | 

Cytat: 
 aż z ciekawości spytałam brata (starszego, zeby nie było!  ) i powiedział, że siada, bo po co ma marnować energię. Jakiż on niemęski ...   
				__________________ Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją!  PRZYNAJMNIEJ  ≠ BYNAJMNIEJ | |
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:47 | #79 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: z domu ;) 
				 | 

| 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2007-01-22, 19:49 | #80 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Chocolate Factory 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:50 | #81 | 
				 | 

najlepiej zapytaj wprost-lepiej wiedziec na czym sie stoi   | 
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:51 | #82 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-12 
				 | 

nie chcę tu zaogniać dyskuji, która toczyła się na poprzednich stronach, ale co tam - udzielę się. post pysiaczka najwyższych lotów nie był, a i chamstem z niego powiało, stąd punkty karne są zrozumiałe. ale dlaczego taka zmasowana szydera, zapewne przykra dla p. w odbiorze, na co wskazywał owy post, pozostaje bez echa? rozumiem, że nie ma w nich [postach wizażanek] żadnej k-y, co nie oznacza, że mniej dosadne wypowiedzi, nie potrafią być bardziej bolesne, wszak chamstwo jest tam sprytnie [albo i nie] zawoalowane. nie mówiąc już o tym, że to jak kopanie leżącego - chyba każdy kto widział choć jednego posta pysiaczka wie co mam na myśli, a w tej polemice po swojej stronie była[jest?] sama. | 
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:52 | #83 | 
				 | 

Shem, jak ja mogłam przeoczyć Twojego posta..?! To pewnie przez ten brak Obcego w avatarku   Mnie bardziej zaciekawiłoby ''czy wasi faceci myją ręce po sikaniu''..    ... Coccinelle, ale takiego zwykłego, czy z kleksem...    
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:53 | #84 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2004-04 
				 | 

Mam w domu 2 meżczyzn-TZ i moj brat. Obaj raczej sikają na stojąco-nie raz drzwi są otwarte więc widać  Ale obaj są tacy,że jeżeli coś nabrudzą-zawsze po sobie sprzątają. Tak więc nie mam problemu z pochlapanymi kafelkami,sedesem czy deską(którą zawsze podnoszą). Jacyś tacy kulturalni  PS.Lexie,śniłaś mi się dziś   | 
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:56 | #85 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

Cieszmy się,że nie robi się kupy na stojąco,to dopiero byłby wyczyn wtrafić w środek sedesu    | 
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:56 | #86 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Bawaria 
				 | 

A ja czytałam i nie sa to jakies wygłupy, tylko naukowe wywody, że sikanie na siedząco, jesli chodzi o facetów, bardzo dobrze oddziaływuje na ich zdrowie. Niestety nie poswięciłam temu zagadnieniu wiele uwagi i zapomnialam juz o co chodzilo dokladnie i jak to bylo udokumentowane. W kazdym razie, ogolnie rzecz biorąc, sikanie na siedzaco przeciwdziala nowotworom prostaty. Moze to byc jakis argument na przekonanie TZ... to dla tych, ktore denerwują sie uświnionymi kafelkami  tamo, padlam. Zacytowalas pysiaczka pierwsza wypowiedz z komentarzem: potomnym. Do teraz sie z tego śmieje  Mam dziwne poczucie humoru chyba...   
				__________________ Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! | 
|     |   | 
|  2007-01-22, 19:57 | #87 | 
				 | 

Kiniaczku, na temat złosliwości czy ironii (chamstwa...), a także i KWA (z tamtymi związanymi   ) wypowiadano się na forum już wielokrotnie. Na temat samego tylkowspółbytowania na Wizażu jest nawet dość długi wątek. Bez urazy, ale mnie np. nie chciałoby się już powielać tego, co zostało kiedyś powiedziane, stąd proponuję przeszukać tematy.   
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-01-22, 20:03 | #88 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-12 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2007-01-22, 20:04 | #89 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

nie widzialam faceta sikajacego an siedzaco   no chyba,ze male dziecko   | 
|     |   | 
|  2007-01-22, 20:08 | #90 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

A chcecie wiedzieć co ma na ten temat do powiedzenia facet? Bo jako okaz tego gatunku sądzę, że mam więcej do powiedzenia, niż kobieta - chociażby z powodów czysto techniczno-konstrukcyjnych   Chyba, że nie chcecie to się nie będę wcinał na kobiece forum     | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.