|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
Nie zdążę dużo napisać ani przeczytać, bo jakieś dziecko się darło za oknem i obudziło mi Filipka
![]() Siacha Wikusia jest śliczna, jaki uśmiech Tusia Gratulacje!!! Zdolniacha ![]() Morsi trzeba oblać nową pracę gdzie wątkowy szampan?? Gratulacje!!
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało! Young PM, cz.6
hejka
u nas znowu gorącoooo
|
#693 |
|
Raczkowanie
|
Powiem Ci, że właśnie tak robię
, ale szlag mnie trafia jak słyszę kolejny głupi tekst... ah ta hipokryzja .
|
|
#694 |
|
Rozeznanie
|
Heeej,
Ja już po pracy. Nie mam pomysłu na obiad
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Aga
Lili zasnęła,a ja sie biore na ogarniecie domu i jak wystarczy czas to pokręce HH. Ja dziś wiele nie gotuję bo tż idzie wieczorem na wyżerkę, mają ostatni zjazd przed wakacjami w szkole językowej i każdy ma przynieść coś do jedzenia - coś typowego dla swojego kraju, na szczęście tż ma przynieść napoję więc nie muszę gotować, zrobię tylko jakieś bagietki żeby na szybko po pracy zjadł. Ja nie muszę jeść, wyjdzie mi to na dobre
|
|
|
|
#696 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że czegoś szukacie! ![]() ![]() Cytat:
Ja swoich już od dawna nie słucham...jak jestem z mężem u nich w odwiedziny to odzywam się jak muszę ![]() Dzień dobry
|
|
#697 | ||||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Patrz niżej ![]() Wczoraj podpisałam umowę, widziałam, że Monni pytała o warunki - płaca kiepska, nawet bardzo, ale zawsze to jakiś początek, ale podobno atmosfera jest super W poniedziałek pierwszy dzień ![]() A teraz kolejeczka dla każdego coś fajnego, raczcie się!
Edytowane przez morsmordre Czas edycji: 2012-07-05 o 16:43 |
||||||
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pracy- żadnych pieniędzy w domu nie wysiedzisz, więc lepsze coś niż nic A i CV bogatsze ![]() Jeśli chodzi o drinki to nic dobrego z takiej mieszanki nie wyjdzie Ale te z ostatniego zdjęcia wyglądają orzeźwiająco Tylko żeby smak nie był malinowy
|
|
#699 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Ja bym się napiła tych z pierwszego zdjęcia ![]() Co do jagód - źle przeczytałam, bo zrozumiałam, że lubisz zbierać ![]() Wróciłam właśnie z lasu, gdzie taplałam się z psiakiem w potoku, jest tak gorąco, że on biedny ledwo zipie. Termometr w chwili obecnej wskazuje 47 stopni
|
|
|
|
|
#700 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Macie już coś upatrzonego? Cytat:
Nie przejmuj się i róbcie po swojemu. A 4 lata to dosyć czasu, żeby się poznać. zresztą człowieka poznaje się przez całe życie. jeśli jesteście pewni, to nic, tylko pobierajcie się ![]() ok, jak tylko się czegoś dowiem to dam znać ![]() Cytat:
![]() u nas też... topię się a mam @, więc nie moge wskoczyć do basenu Cytat:
jeszcze raz gratuluję mniam, dziękujemy Jutro rano jadę na pogrzeb. Potem muszę załatwić kilka spraw na mieście, bo w sobotę idę na urodziny a potem na panieński, a w niedzielę i poniedziałek na wesele
|
||||
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
To ja wybieram te z ostatniego zdjęcia
![]() Cytat:
![]() Z Wiktorii dzisiaj zrobił się śpioch. Spała od 14 do 16, zjadła marchewkę, zdoiła cyca i znowu śpi. A ja przed chwilą obżarłam się agrestem z ogródka
|
|
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heh, pewnie pogoda sprawia, że Wiki jest taka leniwa. Sama najchętniej leżałabym non stop w jakiejś chłodni.... Kompa mam na pierwszym piętrze, na parterze mieszkają dziadkowie (i tak też mam pokój). na dole jest fajnie chłodno w domu, a tu u góry normalne skwar i sauna :/ I pomyśleć, że po ślubie będziemy z TŻ mieszkać u góry... W takie dni jak ten, to chyba się rozpłynę No nic, trzeba będzie kupić wiatrak
|
|
|
|
|
#703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie tak samo, moja psina też się strasznie męczy, cały czas leży pod krzewami, żeby jej chłodniej było ![]() Cytat:
Współczuję, że będziecie się musieli męczyć w takie upały w pokoju na samej górze, nie pocieszę Cię, bo my miałyśmy ostatni w sklepie wiatrak i efektu żadnego, dmuchał ciepłym powietrzem. Ale teraz mamy klimatyzację, więc chęci do pracy są
|
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dzięki za ciepłe słowa
. Chcemy się pobrać tak czy siak, niezależnie co jego czy moi rodzice powiedzą, to w końcu nasza decyzja, a nie ich .Właśnie wróciłam z miasta, z małych zakupów . Oczywiście TŻ jak zwykle dziwnie się na mnie patrzy, bo wydaję pieniądze .W UK jest bardzo gorąco, ale bardzo się cieszę z tego . W końcu mogę się troszkę opalić .
|
|
#705 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Oooo, super by było, jakbyś tu zawitała . A może w ogóle wszystkie się spotkamy gdzieś w Wawie, czy coś .Cytat:
. Ale i tak fajnie, że się gdzieś zahaczyłaś !Mniam, driny !O Chryyyyste! Cytat:
Ja też dziś przymulona jestem, jak chyba wszyscy. Nawet kompy w pracy nam mulą .
|
|||
|
|
|
#706 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() latam załatwiam płacę dopinam myję odkurzam potwierdzam i tak dalej i tak dalej dzisiejszy dzień to nie wiem kiedy mi minął wstałam o 9 siadłam na moment patrzę już 14 potem coś robie robie patrze 18 usnełam na 30 minut teraz wstalam i pisze liste gości na komputerze.Ale ogólnie jest pozytywnie Wkurzyłam się bo Ci co byliśmy w sobotę chyba nie przyjdą do nas... bardzo nie fajnie bo zaczynają wymyślać wymówki tak trochę nie fair kase to jest komu wziąć ale żeby do kogoś przyjść to już nie łaska a tak się zarzekali że przyjdą już nie o kase mi chodzi ale o sam fakt
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to niefajnie
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
ale w końcu po 2 tygodniach zmagan poszłam do fryzjera skrócić grzywkę
jutro spotkanie na sali, jadę zapłacić za noclegi i dorwać musimy kościelnego
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie tak. Byłam z nią po 19 na spacerze i nadal był gorąc, że się ze mnie lało
![]() Cytat:
Ja tak samo jak hania chyba nie miałam tyle załatwiania przed samym ślubem To nie ładnie by postąpili nie przychodząc
|
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie po prostu nie pamiętacie
no bo chyba przed ślubem też potwierdzałyście wszystkie ustalenia z kamerzystą fotografem spotkania na sali dekoracja kościoła cukiernia itp no i sprzątanie które nigdy się nie kończy
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-07-05 o 22:48 |
|
|
|
#712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Cię
![]() ![]() Cytat:
...Cytat:
Ciekawy urodzaj imprez Cytat:
![]() Śpię na siedząco dobranoc
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotograf i kamerzysta to byle jedna firma, matka i syn, ale tez jakos ciut wczesniej bylismy tylko chyba do kwiaciarni i na sale jechalismy ja wtedy miałam jeszcze sesje, wiec sie uczyłam, a raczej udawąłam ze sie ucze, bo nie mogłam sie skupic
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
Jak wczoraj był bardzo ładny dzień to dzisiaj leje
, a ja zostawiłam pranie wczoraj wieczorem do wyschnięcia na dworze Dzisiaj robię sobie dzień leniuchowania . Zrobię sobie dzień mini spa .Wczoraj byłam na treningu, po strasznie bolały mnie mięśnie (nawet zwolniłam się szybciej, bo już nie mogłam ćwiczeń ze zmęczenia wykonywać), a dziś... zero zakwasów .
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry! My dopiero wróciliśmy od lekarza... tż była z nami. Masakra! Lili się darła jak poparzona jak tylko zobaczyła lekarkę... pobadała ją itd i pyta się czy szczepimy... aż mi się słabo zrobiło, ale skoro już tam byliśmy to mówię żeby szczepiła.... serce mi pękało, ale jak trzeba to trzeba... Teraz śpi a tż pojechał do pracy, dobrze że dzisiaj pod chmurą, wstanie to ją zabiorę na długi spacer, a jutro tż jej obiecał lody hehe |
|
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a 14go czerwca miałam jeden egzamin a 18go poprawkę także dobrze że lipiec dzisiaj jedziemy na sale podpisać ostateczną umowę mieliśmy zapłacić też za noclegi ale w końcu babka kazała przyjechać w piatek ale za tydzień boziu ale gorąco ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- tak w ogóle muszę się wam do czegoś przyznać mówiłam wam o tym chudnieciu itp no i ważę już 56,5kg jest ok no i w ogóle ale ja wam się przyznam że wyjściowa waga to było 61 kg przez okres od stycznia do kwietnia przytyłam 3 kg i dlatego też wziełam się w końcu za siebie bo wcześniej od 2 lat waga stała na 58 kg także jest ok ale ważę się raz na 2-3 tyg żeby nie przejmować się że tak powoli zlatuje ale wstyd się było przyznać do tych 61 kg
|
|
#717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ja też staram się zbić trochę wagę, bo przytyłam będąc w Anglii 2,5 kilo i źle mi z tym. Używałaś jakiejś specjalistycznej diety/ćwiczeń?
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jedynym moim ćwiczeniem jest sprzątanie a tak to 2-3 razy w tyg aerobic 40 minutco do diety to po prostu zmieniłam swoje nawyki... nie jem smażonego (no może nie licząc wątróbki i jajek sadzonych) jem gotowane na parze, nie pije gazowanego, stosuje zasade że owoce rano warzywa popołudniu, 4-5 posiłków dziennie... jem mniej, wyeliminowałam śmietanę na rzecz jegurtu naturalnego, ziemniaczki właśnie bez tłuszczu tylko z jogurtem jak mama zrobi sos to tylko mięsko z sosu jem ziemniakó nie polewam nim jem max do 20,30 (2-3h przed snem)...jem chleb słonecznikowy ew to takie z wasy kupuje... ale wiesz cudów nie ma na szybko do moich 48 kg daleko ale po ślubie mam zamiar więcej na rowerku jeździć słodycze też jem ale np raz na tydzień bo to nie chodzi żeby sobie życie uprzykrzać i nie jeść tego czy tamtego tylko z umiarem... np dziś będę jeść makaron który ponoć tak tuczy ale jak się go je raz na jakiś czas to nie tuczy
|
|
#719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mówiłam, że wystarczy ograniczyć jedzenie i trochę się wziąć za siebie? Ja podobnym sposobem chudłam, więc wiem jaką radość czujesz ![]() Dzień dobry ![]() Pytanie do dziewczyn używających Jantaru: czy wystarczy spryskiwać je u nasady? I po jakim czasie zauważyłyście u siebie efekty?
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2012-07-06 o 16:30 |
|||
|
|
|
#720 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(jak to mawia mój TŻ )Cytat:
no to robią bardzo niefajnie ![]() Cytat:
![]() Ależ jestem padnięta... rano byłam na pogrzebie. niedawno wróciłam z miasta. przed chwilą wzięłam sobie ziemny prysznic, bo cała się lepiła. a za 40 min jadę do TŻ. Intensywny dzień ![]() Kupiłam sobie w C&A sukienkę I teraz się zastanawiam i analizuję zakup....., bo ona troszkę z tyłu mi odstaje, a powinna być dopasowana spróbuję podrasować paskiem..... |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

gdzie wątkowy szampan?? Gratulacje!! 

, ale szlag mnie trafia jak słyszę kolejny głupi tekst... ah ta hipokryzja

Zakończone: 2
.
my też chcemy (chcieliśmy) budować z ceramiki, ale wczoraj TŻ zaczął gadać coś o budowaniu domu metodą kanadyjską... i sama już nie wiem
musimy poradzić się jakiegoś fachowca i dokładnie dopytać jak to wygląda

dobranoc
przez okres od stycznia do kwietnia przytyłam 3 kg i dlatego też wziełam się w końcu za siebie bo wcześniej od 2 lat waga stała na 58 kg także jest ok