|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1112 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
Heh, narobilyscie mi apetytu na zalozenie bloga szafowego. O pardon mua, szafiarskiego.
A ze na modzie (i na szafach zreszta tez) znam sie jak swinia na warcabach, wiec sukces, popularnosc i slawe mam praktycznie gwarantowane. LOL!
|
#1113 |
|
BAN stały
|
Akurat minutę temu czytałam twój najnowszy wpis a teraz znajduję Ciebie na wizażu
|
|
|
|
#1114 |
|
Konto usunięte
|
Dwa Koty na wizażu
Kamcia prezentuje "kolejną" wariację nt małej czarnej, to wcześniej też były jakieś czy ja coś przegapiłam? |
|
|
|
#1115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zabijcie mnie, ale od miesiąca ślinię się na myśl o beżowej wersji butów z ostatniej notki Charlize http://1.bp.blogspot.com/-bdOhbexEKG...0/_TAN2562.JPG |
|
|
|
|
#1116 |
|
Wtajemniczenie
|
Dawno nie wchodziłam na bloga bezgustu, w sumie to teraz black dresses, zresztą mniejsza o nazwę.
http://blackdresses.pl/wp-content/up...brzezinski.jpg te kolczyki będą mi się śnić! |
|
|
|
#1117 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1118 |
|
Wtajemniczenie
|
Takiego z workami na kapcie? Bo w szatni zawsze są worki na kapcie.
http://www.youtube.com/watch?v=mMQhY...eature=related znowu ta dziwna część YT. |
|
|
|
#1119 |
|
Konto usunięte
|
Z Bielska-Białej to chyba właśnie styledigger jest
Właściwie też ją lubię, choć na jej blogu najbardziej denerwują mnie, jak to Joanna określiła, spot digging. Chodzi o miejsca, które Joanna poleca... Raczej, jak to bywa w tej branży, nie jest to nic specjalnie przygotowanego. Żadne z tych miejsc mnie na tyle nie zainteresowało, by się tam wybrać - piszę o Wa-wie i Krakowie. Wszystko chyba na zasadzie - byłam, zrobię zdjęcia i będzie notka Od razu uprzedzam - miejsca wybitnie dizajnerskie, pełne różnych dziwnych rzeczy i smakołyków (eko-sreko hamburgery, wybuchające napoje które nie wybuchają i oczywiście feszyn ubrania), chlebów po 20 pln i oczywiście feszyn ludzi. W jednej z kontrwypowiedzi na zarzut, że te miejsca są nijakiej, Joanna napisała, że to fajne miejsce, żeby wypocząć podczas krótkiego wypadu w Warszawie czy coś w tym stylu. Moja odpowiedź, że ja mogę wypocząć przed pociągiem w McD bądź na ławkach przy Pałacu Kultury, nie przypadła jej do gustu.. a nie muszę lecieć na Plac Zbawiciela czy jeszcze gdzieś dalej, co przy obecnym układzie komunikacyjnym jest utrudnione.Z drugiej strony to jedna z dwóch blogerek, która pokazała jakieś inne miejsca jak Starbucks czy CH ![]() Dla Kamili oczywiście gratulacje za błąd, myślałam, że jeszcze nikt nie zauważył ![]() --- Jak jest być feszyn? Jak jest być modną? To trudne zadanie Tak mówią – podobno Czeba pamiętać O kilku sprawach Posiadanie bloga To jednak podstawa Blog, który należy Do feszyn osoby Jest asymetryczny I ma kolor mientowy Haule i ałtfity W notkach przeważają A pomysłowością Szafiarki przebijają By być zupełnie feszyn Trzeba mieć jakieś pasje Mieć najlepiej kota i żyć Zupełnie Eko – to ważne Każda Feszyn osoba Posiadać musi także Kubek jednorazowy ze Stabucksa – a jakże! Najlepiej raz zainwestować W kubek z osłonką I pić kawkę ze Stabunia Nawet gdy świeci słonko Jak jednak pokazuje życie I szafiarska rzeczywistość Trzeba na siebie mieć pomysł By zapewnić sobie przyszłość Najlepiej pokazać, że jest się Na bycie feszyn gotowym Składując ubrania na podłodze I udając, że to ostatni krzyk mody! |
|
|
|
#1120 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1121 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
W sumie ja tutejsza i używam pełną nazwę i pewnie gdybym musiała spytałabym o Monte Cassino a nie o Monciak ![]() Tym bardziej, że mój przystanek autobusowy nazywa się boh. Monte Cassino a nie Monciak. ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1122 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1124 | ||
|
BAN stały
|
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- W sumie też lubię tego typu posty u blogerek. Nigdy nie wiadomo czym nas zaskoczą. Czasami pokazują ciekawe miejsca (w moim mniemaniu) a czasem mniej. Każdy znajdzie coś dla siebie ^^ |
||
|
|
|
#1125 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1126 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1128 | ||||
|
BAN stały
|
|
||||
|
|
|
#1129 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1130 | ||
|
BAN stały
|
|
||
|
|
|
#1131 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1132 | ||
|
BAN stały
|
O jakiej treści?
|
||
|
|
|
#1133 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1134 | ||||||
|
BAN stały
|
O maj gad :O jak żeś.. dlaczego?! Why? :O Uczeń przewyższył mistrza
edit
Edytowane przez kwiat wisni Czas edycji: 2012-07-06 o 22:58 |
||||||
|
|
|
#1135 |
|
nyan nyan ^^
|
Quotecepcja
|
|
|
|
#1136 |
|
BAN stały
|
W ogóle właśnie odkryłam, że do tej porty nie miałam dodanych niemodnych do listy obserwowanych :O a ja się się dziwiłam, że nowe posty mi się nie wyświetlają ><
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Kiedyś się w niej pogubimy ;] |
|
|
|
#1137 | ||
|
Raczkowanie
|
|
||
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1139 | ||
|
Raczkowanie
|
|
||
|
|
|
#1140 |
|
Raczkowanie
|
Mi się podobają najbardziej blogi o życiu, modzie, takie, które dziewczyny robią zdjęcia ubrań, kosmetyków, jakieś recenzje kosmetyków, takie są najlepsze. Sama mam takiego bloga, ale nie wchodzę na niego za często.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

Właściwie też ją lubię, choć na jej blogu najbardziej denerwują mnie, jak to Joanna określiła, spot digging. Chodzi o miejsca, które Joanna poleca... Raczej, jak to bywa w tej branży, nie jest to nic specjalnie przygotowanego. Żadne z tych miejsc mnie na tyle nie zainteresowało, by się tam wybrać - piszę o Wa-wie i Krakowie. Wszystko chyba na zasadzie - byłam, zrobię zdjęcia i będzie notka
Od razu uprzedzam - miejsca wybitnie dizajnerskie, pełne różnych dziwnych rzeczy i smakołyków (eko-sreko hamburgery, wybuchające napoje które nie wybuchają i oczywiście feszyn ubrania), chlebów po 20 pln i oczywiście feszyn ludzi. W jednej z kontrwypowiedzi na zarzut, że te miejsca są nijakiej, Joanna napisała, że to fajne miejsce, żeby wypocząć podczas krótkiego wypadu w Warszawie czy coś w tym stylu. Moja odpowiedź, że ja mogę wypocząć przed pociągiem w McD bądź na ławkach przy Pałacu Kultury, nie przypadła jej do gustu.. a nie muszę lecieć na Plac Zbawiciela czy jeszcze gdzieś dalej, co przy obecnym układzie komunikacyjnym jest utrudnione.