|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI
wogóle, moja siostra zrobiła sobie kolejną operację plastyczną
|
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba też ide sie położyc.
Dobranoc dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3693 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki tak mnie kregoslup boli,ze wyc mi sie chce
klade sie na podlodze na razie dobranoc mamusie i nie piszcie prosze juz nic strasznego smutno mi sie zrobilo ![]() ale i tak jestescie super do jutra
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra ide spac bo nie moge sie oderwac od laptopa |
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
moja siostra miała poprawiany biust, nogi, "odsysanie" tłuszczu, nos, usta, policzki, teraz te uszy... o reszcie może nawet nie wiemy
|
|
|
|
#3696 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
Ja tez jestem listopadowo-grudniową mamą. Mam termin na 15 grudnia i chętnie do Was dołączę. Co muszę zrobić ?? Widziałam na samym początku wątku statystyki ile dziewczynek ile chłopców itd, ja jeszcze nie wiem, ale to pewnie kwestia kilku tygodni i się wyjaśni.Pozdrawiam, Agnieszka |
|
|
|
#3697 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to jakoś watpię, żeby wyglądała na ta samą osobę? ale jak biust przeżyła to uszy nie straszne, i nooos? nos to dopiero boli, uszy luzik
|
|||
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do mojej siory to hmm.. ona stwierdziła że uszy najgorsze wygląda całkowicie inaczej, to prawda, ale tak mówiąc między nami to lepiej wyglądała wcześniej... teraz coraz bardziej mi przypomina lalkę barbie
Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-07-06 o 23:29 |
|
|
|
|
#3699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
prywatna wiadomość wyślij do mystique
|
|
|
|
|
#3700 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję dziewczyny za kciuki
Wszystko w porządku!!!! Wszystkie markery,parametry w normie Taka jestem szczęśliwa! Byłam z mężem i synkiem,bardzo się wzruszyli. Lilianka pozdrawia wszystkie wizażowe ciocie |
|
|
|
#3701 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3702 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem jakoś od 3 części, i poprzednich nie zdołałam nadrobić. Dziewuchy produkowały kilkadzieścia stron dziennie, więc jeśli zaczęłabym nadrabiać zaległości, to powstawałyby kolejne... skup się najlepiej tylko na tej części, w sumie my i tak tylko o jedzeniu piszemy
|
|
|
|
|
#3704 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale w końcu każdy ma wybór Lecę już spać, dobrej nocki mamusie ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3705 |
|
Zadomowienie
|
MiciaKicia - to pewnie ja znam z widzenia ta dziewczyne jak ona z powstańców...masakra jakas totalnie. I w ogole 5 lat za takie cos to STANOWCZO za mało ,a i tak pewnie tyle nie dostanie.
landii - ja osobiscie nie toleruje operacji plastycznych, dla mnie to taka sztuczność straszna i kobiety wcale tak ladnie po tym nie wygladaja. Tak jak nawet sama Węgrowska ,która wczesniej wygladala ladnie,a teraz? <blee> A w ogole...zas u nas na osiedlu wali .... kupą ;/ wrr zawsze jak sie zrobi cieplo to z tej swiniarni tak wali ,mimo iz kawelek drogi stad jest... i jestem cala pogryziona w komarach iw szystko mnie swedzi.;/ ps. szczerze jakos nie podobaja mi sie zdjecia 3d i 4d, jakos mnie... przerazaja. Mialam wam wrzucic Amelci zdjecia,ale w sumie nie bardzo jest sens bo mam tylko zdjecie glowki i kosci udowej
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
ausente ja tak samo nie jestem zwolenniczką operacji plastycznych... Każdy jest wyjątkowy i niech tak zostanie
![]() a u mnie też na osiedlu wali nieziemsko |
|
|
|
#3707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co lato to to samo, no masakra jakas. Tez tak uwazam, ja tam idealna nie jestem ale w zyciu bym nie poszla na operacje plastyczna ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- http://demotywatory.pl/3858821/Zona-chciala
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha
on też przechodzi ciążę razem ze mną ![]() zmykam spać, bo rano muszę być taka do życia choć trochę pewnie i tak gadam teraz sama do siebie bo Wy słodko śpicie ![]() ale mimo to, śpijcie dobrze i śnijcie o swoich malutkich dzieciąteczkach
Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-07-07 o 00:42 |
|
|
|
#3709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale dobranoc ![]()
|
|
|
|
#3710 |
|
Zadomowienie
|
Heeej laseczki
witam o poranku z inką i kopcem kreta, który w ramach niespodzianki skonstruował mój mąż wczoraj, gdy ja i Kubuś byliśmy na urodzinkach Kubusia kolegi Mmm pychotka uwielbiam ciacho z bananami i swojego męża Już weekend, więc pewnie wątek nieco zwolni. Kasi już trzeci dzień nie ma karolla12 ślicznotka z Lillianki, bardzo się cieszę, że wszystko w porządku Miłego dnia kochane
Edytowane przez aerien83 Czas edycji: 2012-07-07 o 07:24 |
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane sobota wiec [ewnie uda sie mi nadrobic
my juz po sniadanku siku i kupka na nocnik wiec jest super wczoraj bylismy na budowie i prace tak sie skonczyly ze otworzyklismy drzwi zanieslismy rzeczy tz siadl z bratem i drinkowali do domu wrocilam padnieta ze szooook usnelam z gabi- wykapana u mamy i przywieziona w pizami i dopiero rano sie wykapalam ale bylo super |
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Tak dużo piszecie, chyba nie dam rady czytać.
Ja miałam poród wywoływany oksytocyną, rodziłam 46 godzin i moja gin jak pojawiła się na dyżurze zrobiła cesarkę bo nic nie ruszyło. Gdyby nie ona to pewnie leżałabym tam jeszcze długo bo ordynator twierdził że kiedyś może ruszy ![]() Nie mam porównania, cóż bolało jak ch.olera. W moim szpitalu nie ma znieczulenia, niby podają ze wskazań medycznych, miałam takie wskazania od kardiologa ale w nosie to mieli
|
#3713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też mam termin na 15.12 ![]() ![]() zaczynamy 18 tydzień !!!! ![]() Szkoda tylko, że jeszcze ruchów nie czuję... nawet tych motylków ani przelewania..
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
ja spałam dziś jakieś 3 godziny max... Położyłam się spać i mój synuś mnie tak kopał, że spać nie mogłam no to gadałam do niego, głaskałam sobie brzuch i w końcu zasnęłam. Ale o 6 pobudka, bo M wrócił i samolubnie stwierdził że spania nie będzie ale za to kupił mi loda pysznego i ciasteczka na utuczenie ![]() a jeszcze co do operacji plastycznych to ja kiedyś mówiłam że powiększe cycki... Ale teraz aktualnie rozmiar 90D jest na mnie za mały więc to chyba sensu nie ma potem mi kręgosłup siądzie i tyle będę z tego wszystkiego miała ![]() a co do odsysania tłuszczu to ja wolę się tak nie katować wiem na swoim przykładzie że można schudnąć 20kg nawet i nie mieć później żadnego przyrostu wagi, więc wolę naturalne metody ![]() idę zaraz do rodziców na poranną kawkę, jak codzień wczoraj wieczorem moi rodzice mieli porządną akcję... Konik polny im wskoczył do mieszkania (nie wiem jakim cudem, mieszkają na 3 piętrze) a był wielkości zapalniczki no i mój tata próbował go złapać i go tak ugryzł, że tata aż zawrzeszczał ![]() U nas dziś chmury i chłodno, ale jak się rozpogodzi to zmykamy nad wodę
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
a my sie wybieramy do chinczyka mam nadzieje upatrrzec sobie jakieś krotkie gacie bo nic nie mam ... dosłownie.. jedyne w czym moge chodzic to albo w sukienkach w taki upał albo w bluzce bez gaci
![]() dlatego muszę coś kupić bo wyrosłam ze spódniczek i szortów
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane! ja się właśnie zbieram do miasta!
nie wyspałam się dziś strasznie tż wczoraj na pikniku firmowym popił i chrapał jak nie wiem co ehh później was nadrobie. widziałam chyba nową mamusie! witamy w naszych skromnych progach! i widzę że Micia jest już z nami : ) witaj z powrotem : ) fajnie, że już wszystko dobrze i że cię wypuścili : ) |
|
|
|
#3718 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
mój TŻ przepadł u mechanika a miał być już 20 minut temu
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
a nieee mowilam ze dam rade nadrobic
ja z chinczyka mam 2 pary spodenek mega wygodnemy mamy isc na zakupy ale nie mam sily od rana kreci sie mi w glowie 1 raz aaa moze jutro uda sie nam skoczyc nad wode tyle ze nie wiem czy nie bedziemy musieli wyjechac po tate bo zaraz wylatuje z iranuu i jutro ma byc w wawie i kurde kiepskie polaczenia sa z nami byle przynajmniej dojechal do krakowa |
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, a mnie strasznie zaczął boleć brzuch
mam nadzieję że mi przejdzie, idę się położyć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

Ja tez jestem listopadowo-grudniową mamą. Mam termin na 15 grudnia i chętnie do Was dołączę. Co muszę zrobić ??
Widziałam na samym początku wątku statystyki ile dziewczynek ile chłopców itd, ja jeszcze nie wiem, ale to pewnie kwestia kilku tygodni i się wyjaśni.

i swojego męża
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)