|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Oświadczenie FIFA:
FIFA oraz UEFA są zaskoczone decyzją polskiego Ministra Sportu Tomasza Lipca, który ustanowił kuratora w Polskim Związku Piłki Nożnej (PZPN). Decyzja ta nie tylko narusza autonomię PZPN, ale również podważa kroki, powzięte przez polski rząd podczas grupy roboczej z udziałem przedstawicieli FIFA i UEFA, które miały znaleźć rozwiązanie, dla problemów polskiego futbolu. Tylko Zarząd PZPN pozostaje jedynym ciałem, które uznaje FIFA i UEFA w sprawach dotyczących piłki nożnej w Polsce. Mimo kilku ostrzeżeń ze strony FIFA i UEFA, Minister Sportu zawiesił 19 stycznia zarząd PZPN razem z prezesem Michałem Listkiewiczem, ustanawiając kuratora w osobie Andrzeja Rusko. W związku z powyższym FIFA i UEFA popierają decyzję podjętą przez PZPN w dniu 19 stycznia, dotyczącą wyboru nowych władz związku w dniu 31 marca, zgodnie z nowym statutem. W ciągu kilku dni lub tygodni FIFA oraz UEFA zdecydują jak odpowiedzieć na ingerencję Rządu RP, wykraczającą poza 17. paragraf statutu FIFA" cxzy oni się aby z tą datą nie pomylili??? ja nie wiem jak oni to sobie wyobrażają, ale pierwszy mecz to my mamy 24 marca |
|
|
|
#10352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ide ogladac transmisje Lipca na TVP3 |
|
|
|
|
#10353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce Was bardziej denerowawać, ale w piątek może nie być zbyt różowo (źródło Przegląd Sportowy): Euzebiusz Smolarek w dalszym ciągu czeka na gola w okresie przygotowawczym Borussii Dortmund. Po jednym trafieniu mają natomiast jego główni konkurenci do gry w ataku BVB – Alexander Frei i Nelson Valdez. Być może więc stąd właśnie bierze się złość Polaka, który prawdopodobnie pierwszy mecz rundy wiosennej przeciwko Bayernowi rozpocznie na ławce rezerwowych. W sobotę klub Polaka wziął udział w miniturnieju w Düsseldorfie, gdzie mecze trwały po 45 minut. W pierwszym spotkaniu podopieczni Jürgena Röbera zremisowali 1:1 z Bayerem Leverkusen, ale w rzutach karnych okazali się gorsi. Potem Borussia bezbramkowo zremisowała z trzecioligową Fortuną Düsseldorf i znowu okazała się gorsza w konkursie jedenastek. Bardziej udany weekend ma za sobą pomocnik Wolfsburga Jacek Krzynówek. „Wilki” pokonały 1:0 lidera austriackiej Bundesligi, a Polak grał do 45 minuty. |
|
|
|
|
#10354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na stronie BVB napisali, że ponieważ Valdez po kontuzji jeszcze nie ma tyle siły by zasuwać 90 minut, to najprawdopodobniej w piątek w pierwszej jedenastce wyjdzie Ebi ![]() Szkoda tylko, że znowu dlatego, że ktoś tam jest kontuzjowany, a nie dlatego, że go doceniają Jedynym ratunkiem dla Ebiego będzie strzelenie brameczki albo może nawet ze dwóch ![]() Oj, to będzie nerwowy mecz. Przynajmniej dla mnie
|
|
|
|
|
#10355 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, same problemy w tym sporcie. Dzisiaj cały dzień zamiast uważać na lekcjach, sprawdzałam przez WAP, jak tam stan Mazocha i co z naszym 'kochanym' PZPNem. I jeszcze byłam ciekawa, jak tam się Ebiemu w Borussi wiedzie, bo od kilku dni nic o nim nie pisali na onecie. Ja normalnie nie wytrzymam nerwowo do najbliższych meczy eliminacyjnych. A jak ich nie będzie, to już w ogóle będzie ze mną źle.
|
|
|
|
#10356 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale nadzieja matką głupich, więc wierzę, że cos się może zmieni... Cytat:
Szkoda, że nie będe mogła oglądnąc meczu...
|
|
#10357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh.....nerwowo się zapowiada
|
|
|
|
|
#10358 | |
|
Zadomowienie
|
Nic ciekawego nie powiedział, tyle tylko, ze spodziewał sie takiej decyzji FIFA, ale zrobi wszytsko, aby ich decyzja została zmieniona...
Konferencja z komisarzem Rusko bardziej mnie zdenerwowała,bo on uważa, że"FIFA ma problem" A ja sie pytam:FIFA ma problem??? To jednak my mamy problem!!! Przynaleznosc do FIFA nie jest przecież obowiazkowa Cytat:
![]() A czy zawsze musi trafiac gole, w kazdym meczu aby miec miejsce w skladzie? PARANOJA |
|
|
|
|
#10359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ehh... Mam nadzieję, że będzie w podstawowej 11 i strzeli gola i że wszystko się jakos dobrze ułoży...
|
|
#10360 |
|
Zakorzenienie
|
O, fuck! Właśnie mi się przypomniało, że w piątek do mnie ksiądz po kolędzie przychodzi i mi przeszkodzi w oglądaniu meczu
To kolejna dołująca wiadomość. Nie lubię, jak ksiądz przychodzi po kolędzie. A jak ma przyjść w mecz BVB to już totalnie Dobra, najwyżej obejrzy ze mną ![]() Zacznę się już wprowadzać w nastrój przedmeczowy, bo zostało już tylko 97 godzin ![]() EBI, GOLA!!! EBI, GOLA!!! |
|
|
|
#10361 |
|
Rozeznanie
|
ja powiem tylko, że mam już wszystkiego serdecznie dosyć :/
faktow ogladac nie moge, na onecie czytac tez nie moge, ani jednej dobrej wiadomości |
|
|
|
#10362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie ma się co przejmować na zapas, wierze, że wszystko sie dobrze ułoży, a Ebiego ta cała sytuacja nauczy odrobiny pokory
|
|
|
|
|
#10363 |
|
Zadomowienie
|
Czytałyście---> "It was not my intention to criticize the training practices of Jürgen Röber" BVB striker Ebi Smolarek stated at the end of the Marbella training camp on Thursday. Beforehand the 26 year-old Polish international stated in an interview that he could not gain match practice while running for an hour.
Smolarek did not mean to criticize Röber. Smolarek assured that all he was meant to say was that after an injury break brought on by Achilles tendon problems, he was hoping to work with the ball again often and as soon as possible. Despite the storm, the BVB team landed at Dortmund Airport safely and on time at 1:15 PM. After returning to the training grounds in Brackel, Jürgen Röber scheduled a training session in the gym." Ebi chyba się tłumaczy pewnie trochę czuje się winny...
|
|
|
|
#10364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: O, i mu na zasponsorowanie WOŚPowej kolacji nie starczy kasy
|
|
|
|
|
#10365 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#10366 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie uważacie Czy mecz Borussii w piątek zaczyna sie o standardowej porze? 20.30?
|
||
|
|
|
#10367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#10368 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#10369 |
|
Zadomowienie
|
To nigdzie sie z domu po 20 nie ruszam
Już nie mogę się doczekać. Na głodzie meczowym jestem A zapowiada się piękne spotkanie. Głównie z tego powodu, że Ebi pewnie (jak to on mawia) wypruje sobie żyły, żeby strzelić bramkę. W sumie to jego jedyna szansa żeby później znów grać w podstawowym składzie
|
|
|
|
#10370 |
|
Zakorzenienie
|
ale transmisja juz os 20.10 albo 20.15
jak zawsze z treszta nie to co u nas...narodówke pokazuja przed samym hymnem XDi nie liczcie na wygrana BAYERN !!!!!!
|
|
#10371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heja BVB! Ebiś gola! 95 godzin do meczu! |
|
|
|
|
#10372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#10373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... czyzbyscie nas nie znali? ;> zycze ebiemu jak nalepiej...ale szczerze...nie macie zadnych szans ;D jednak wypijmy wspolnie ogolnie za meczyk
|
|
|
#10374 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#10375 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#10376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Także uważajcie tam ze Szwajnim, żebyście nie musieli szczęk zbierać z podłogi jak Klozet Za meczyk |
|
|
|
|
#10377 |
|
Zadomowienie
|
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?...rticleId=29016 przeczytajcie sobie, ja się wzruszyłam co rawda pisze to fakt, ale brzmi autentycznie... Ten chlopak musi wyzdrowiec...
"Po chwili ojciec Janka zmienia trochę ton. "Honza bardzo cieszył się na myśl o Zakopanem. To jego ulubiona skocznia, a u pana Mąki, gdzie zawsze kwateruje ekipa, jest jak w domu" - opowiada "Faktowi" "Czeskie gazety zapomniały o Mazochu" to smutne Chyba tylko Polacy sa tacy hmm wrażliwi na los innych?? http://www.dziennik.pl/Default.aspx?...rticleId=28919
|
|
|
|
#10378 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z Ebim nie macie szans ale mozecie sobie pomarzyc... chlopcy w szatni tez mogliby to pokazac Cytat:
pijmy ooo moj 500post dedykuje go Ebiemu i jego wygranej
|
|
|
#10379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeszcze dzisiaj na onecie przeczytałam, że piłka nożna jest bardziej niebezpieczna niż skoki Ebiś, kochanie, uważaj na siebie! Ale gole masz strzelać!
|
|
|
|
|
#10380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie jestem najbardziej wrażliwą osobą na świecie :/najbardziej mnie przeraża fakt, że od wypadku on jest ciągle nieprzytomnny, wiem, że to z powodu leków, ale mimo wszystko, a dla rodziny to już w ogóle, czekanie kiedy się obudzi, czy po wybudzeniu wszystko będzie dobrze... nie mogę sobie tego nawet wyobrazić tak sobie teraz pomyślałam, że to dziwna rzecz i pewnie nie tylko ja tak mam, ale czuje czasem nie wiadomo skąd taką ogromną sympatie i przywiązanie do osób, których nie znam np jeśli chodzi o Janka, martwię się chłopakiem, którego nie znam osobiście, nie miałam w ogóle pojęcia, że istnieje aż do soboty, a wiem, że będę się o niego martwić jakby był dla mnie kimś bliskim, dopki on nie odzyska przytomności i nie okaże się, że jest wszystko w porządku, :/ po śmierci Arka Gołasia też przez jakiś czas nie potrafiłam dojść do siebie, ciągle płakałam jak tylko sobie o nim pomyślałam, albo gdzieś przeczytałam, zreszta do teraz mam łzy w oczach jak go wspominam ![]() teraz mozecie myśleć, ze jestem stuknięta ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

cxzy oni się aby z tą datą nie pomylili??? ja nie wiem jak oni to sobie wyobrażają, ale pierwszy mecz to my mamy 24 marca 

A zapowiada się piękne spotkanie. Głównie z tego powodu, że Ebi pewnie (jak to on mawia) wypruje sobie żyły, żeby strzelić bramkę. W sumie to jego jedyna szansa żeby później znów grać w podstawowym składzie
tez mogliby to pokazac