|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
|
|
#722 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja fryzjera w Poznaniu mimo 4 lat tutaj nie mam. Jeżdżę do rodzinnego miasta jak potrzebuję i tam ufam fryzjerce 100%
|
||
|
|
|
#723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ja ostatnio tez chodzę do jego fryzjerki.Tu byłam w paru miejscach, ale moim zdaniem poziom usług jest zupełnie nieadekwatny do kosmicznych cen. (i przykładowo niedrogie strzyżenie męskie w Poznaniu kosztuje koło 40pln i jest robione głównie maszynką, w Łodzi mąż płaci 18pln i ma strzyżenie robione nożyczkami). |
|
|
|
|
#724 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja ją dzisiaj dorwałam ![]() Jejku, dziewczyny, tyle naskrobałyście że nawet nie mam jak tego nadrobić
|
|
|
|
|
#725 |
|
w krainie snu i marzeń
|
przyznać się, która słucha muzyki przez słuchawki?
http://dajerade.com/obrazek/3282/
|
|
|
|
#726 |
|
BAN stały
|
Wreszcie ktoś, kto lubi bób tak jak ja;P Na mnie każdy patrzy z niesmakiem, jak idę z upolowanym bobem;P Nikt z grona moich znajomych go nie lubi.
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Czytając Was, pocieszyłam się trochę. Nie tylko mi się nic nie chce. Jak nie mam ochoty na siedzenie na necie, to znaczy, że jest bardzo źle;P Z niecierpliwością czekam na ochłodzenie, bo jeszcze parę dni w takim skwarze, a zostanie ze mnie naleśnik. |
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzień dobry! Obudziłam się dzisiaj, nie wiem czemu, przed 5 rano i myślałam, ze już jest koło 8... Zerwałam cały dom na równe nogi! A wy, jeszcze śpicie? Pobudka!
|
|
|
|
|
#729 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam dziś pierwszy dzień urlopu
I wstałam o 5. Przyzwyczajenie druga natura. Ale dzięki temu napisałam w końcu coś na bloga. I mam czas na wizaż. Nawet to, ze pada nie popsuje mi nastroju )) Urlop.. to brzmi tak pięknie
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie dzień w dzień o 5:00 budzą tuptające po parapecie gołębie
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Właśnie skończyłam tworzenie posta ze swatchami wszystkich cieni z palety 120 dwie godziny mi zajęło swatchowanie, robienie zdjęć i przycinanie. Ale można już podziwiać na blogu
|
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie brat obudził, będę musiała zaraz jechać go odebrać z innego miasta.
|
|
#733 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jakbyś jednak znalazła jakiegoś super fryzjera w Poznaniu to daj znać ok? ![]() Cytat:
ale mój już za 3 tygodnie! I rozumiem Cię doskonale, ja nawet w weekend budzę się o 6tej, taki zegar biologiczny ![]() A ja biegnę na rynek po świeże pomidorki, malinki, jagódki i co tam jeszcze będzie dobrego na weekendowe menu
|
||
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() przez ten upał spać nie mogłam. Głowa mnie boli i nic mi się nie chce. Edytowane przez Karen15 Czas edycji: 2012-07-07 o 09:06 |
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Jeśli czekacie na paczki z Bingo Spa, to ostatnie mają wyjść w poniedziałek ![]() Odezwała się do mnie pierwsza firma z propozycją współpracy, bez mojego zgłaszania ![]() Bo Pana z agencji na A. nie liczę
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
a u mnie zachmurzone niebo i leciutki wiaterek.. ale to powietrze jest takie ciężkie.. a w wiadomościach cały czas mówią o nawałnicach u naszych zachodnich sąsiadów..
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mogłam spać do drugiej...koleś u mnie w mieścinie zwariował, krzyczał, że potrzebuje pomocy, a jak się samochód zatrzymał, to wybił mu szybę i kazał spier**lać, no i wybił szybę pode mną w banku, przyjechał właściciel, policja, to gadał, że mu sąsiad żonę zabił i zostawił w piwnicy, no jaja u mnie jak zwykle
zabrali go chyba do psychiatryka
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdradzisz kto sie do Ciebie odezwal?a u mnie jak nie bylo wspołprac, to az wysyp. większość, to załatwiane dwa lub miesiąc temu i teraz wszystko na raz, musze to jakos podzielic, zeby nie wszystko na blogu było wspólpracowe ![]() czekam jeszcze na revitalash, helfy (załatwiane miesiac temu) GP,wibo (po 3 miesiacach) a mam dax (po miesiacu) vipera.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-07-07 o 10:31 |
|
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W porównaniu z Tobą jestem początkująca, więc każda mnie cieszy ![]() Aczkolwiek tatuś dziś pierwszy raz wyburczał o ilość moich kosmetyków ![]() Całe szczęście - może nie jestem na własnym, całkowitym utrzymaniu, ale na kosmetyki, buty i ciuchy idzie moja kasa
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
to sobie potestujesz chociaz
ja wziełam ten olejek z papryka i cos tam jeszcze hmm ja bloga prowadzę jakies 9 miesiecy, a zleciało jak nie wiem ![]() a co do wspolprac to co za duzo, to nie zdrowo, wczesniej byla jakas raz na 2 miesiace, a teraz firmy sie nazgłaszały i wysyłały po kilku miesiącach na raz ale poinformowalam np GP ze trzeba będzie troche poczekac na recenzje bo mam dużo kosmetykow do testow aktualnie
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Papryka kusiła, ale skalp musi sobie jeszcze odpocząć po BD ![]() Założyłam bloga jakoś w październiku, ale porządnie się do niego spięłam od stycznia. I wciągnęło mnie niesamowicie ![]() Rodzynko, zrobiłam mydełko peelingujące według Twojego przepisu. Mogę o tym napisać u siebie? Oczywiście z linkiem do Ciebie
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w końcu znalazłam krem pod podkład, dzięki któremu nie mam suchych skórek.
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
mi by sie przydał dobry krem pod oczy do mlodej skóry, bo juz widzę zmarchy mimiczne (pewnie dlatego ze nie chodze w okularach przeciwsłonecznych i mrużę oczy). Zreszta na czole tez mam bo odruchowo marszczę
|
#744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widzę, że będziemy testować te same produkty Ja wzięłam szampon z nagietkiem, balsam na wypadające włosy i olejek przeciwłupieżowy ![]() Mnie ojciec też ciągle mówi, że za dużo mam kosmetyków, ale ja na nie pieniędzy nie wydaję, więc aż tak nie marudzi
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i mi mówi, że za każde wyrzucone/oddane kilka rzeczy mi coś kupi. Chce mnie przekupić.
|
|
|
#746 |
|
Rozeznanie
|
_polly_ - co to za podkład?
Nie wiem jak u Was, ale u mnie dzisiaj tak samo gorąco i słońce praży, a jeszcze ide na wesele, mam nadzieje, że nie odpłyne U mnie nowa notka, zobaczcie ![]() http://timeforpassion.blogspot.com/ |
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Mi cała rodzina gada że za dużo kosmetyków. Przy czym oni nie mają wglądu w moją kolorówkę. Oceniają po ilości odżywek do włosów w łazience
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Też chciałam wziąć olejek, ale okazało się, że pomylili opisy i te do testów nie są do mycia a do zmywania szamponem. Takich olejków mam kilka.
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
No, te olejki nakłada się 20-30 min przed myciem włosów
|
#750 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

Jak ja czasem mam dzień paszteta i mówię do Tżeta jaka jestem gruba i straszna, to ten zawsze się ze mnie nabija potakując nazywając słoniątkiem
Rozsmiesza mnie tym i od razu marudzenie mi przechodzi 

.