|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Cytat:
![]() powodzenia, żeby się udało ![]() jest mi mega gorąco, do potem ![]()
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
![]() Przyszłam przywitać się i pożegnać ![]() ![]() ![]() Do zobaczenia ![]() ![]() Buziaki dla Wszystkich ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Unholy, mam nadzieje ze załapiesz się na dotacje na szkolenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Unholy trzymam kciuki ![]() *** ![]() 1. Piątek dziś ![]() 2. Szykuje mi się.... niezapowiedziana podwyżka ![]() ![]() 3. Jutro mamy u nas we wsi gwiazdorski triathlon ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. nie masz za dobrze ![]() ![]() 3. a co to znaczy gwiazdorski? ![]() A ja jadę dziś do Wr...także też się fajny week zapowiada ![]()
![]() |
#606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ![]() ![]() O matko.... ![]() No że gwiazdy startują ![]() ![]() ![]() Ooo.... Dobrej zabawy ![]() *** Unholy czy Wy jeździcie czasem do Ikei w Jankach? ![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-07-06 o 11:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Wtajemniczenie
|
My dziś tez na week wybywamy do znajomych
![]() Iwonko, mam nadzieję że pogoda Wam dopisze ![]() baw się dobrze i wypoczywaj ![]() my może w końcu się tez wybierzemy ale odłożyliśmy wszelki wyjazd na sierpień, ale biore jeszcze wrzesień pod uwagę że nie będzie tak upalnie ![]() *** niewiem jak Wy ale ja w majtach chodze ![]() *** Miłego weekendu wszystkim ![]() ![]() ![]()
#608 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale upał uffffff ![]() wysprzatalam chate i pot cieknie mi po dupie ![]() Poki co siedzimy w domu bo bylysmy tylko pranie wywiesic i nawet Werka mowila ze wiruje jej glowa od slonca ![]() Jaką miejscowosc polecacie nad naszym morzem?? myslalam o Dąbkach, Jarosławcu albo Międzyzdrojach.....:confu sed:marzy mi sie wyjazd z Werką- bylaby przeszczesliwa jak zobaczylaby tyle piasku ![]() kiedys bylam w Dźwirzynie,Mielnie,Między wodziu i na Helu
#609 |
Ola-Unhola
|
![]() Ledwo dysze..Wczoraj mało nie zeszłam, mroczki przed oczami itp. Do teraz mnie już 3 dzień głowa boli ![]() ![]() Mam nadzieję, ze uda mi się z tym szkoleniem. Iwonka, udanego wyjazdu ![]() angy, jeździmy ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- czeko, ja mierzeję ![]() ![]()
#610 |
Wtajemniczenie
|
Cześć.
Co tak puściutko tutaj? Gdzie Jesteście? Dzieki Dziewczyny za dobre słowa i kciuki, Jesteście kochane, naprawdę ![]() Ola- P4W powiedz, co przygotowałaś na Tomusiowy Piknik na plaży? ![]() Ola- Unholy toż to, Ty już za chwilę wyjeżdżasz ![]() Jest tak gorąco, że nie ma czym oddychać ![]()
#611 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
potem poszliśmy jeszcze na gofry z owocami ![]() napoje i tyle chciałam jeszcze owoce jakieś - czereśnie np. ale nie zdążyłam kupić zarezerwowaliśmy kosze wiklinowe do siedzenia i przywieźliśmy namiot i stolik, ale niestety pogoda była taka sobie - co chwilę przelotne opady - jedna chmura skutecznie o dość szybko nas przepłoszyła z plaży ![]() zaraz może jakiś fotki wrzucę... choć więcej robił teść, a naszym aparatem już na koniec były
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Ola-Unhola
|
![]() agga, no tuż tuż, a ja nie gotowa nic a nic ![]()
#613 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No tak, pogoda, jak to nad nasyzm możem, bardzo zmienna ![]() Wrzuć zdjęcia, wrzuć ![]() Oluś czemu nie przygotowana? Nie masz weny, czy coś innego Cię trapi?
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
p4w ja też chciałam prosić choć o zarys pasztecików,bo czytając ślinka mi ciekła
![]() ja tu wpadam zwykle rano z poranną kawką którą i tak pije w biegu,a nawet zimną kończę ok południa ![]() Wieczorem też zaglądam,czytam ale znów ten czas... Kije mnie gonią,a tu burdel po kąpieli i kolacji,pranie czeka,albo podloga Zluzuje mi się od sierpnia...A przed nami jeszcze wakacje.Pierwsze,wspólne,RODZINNE! ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, przepis na paszteciki jest banalny i ekspresowy (przecież wiecie jaka ze mnie kucharka
![]()
![]() |
#617 |
Ola-Unhola
|
![]() U nas w końcu mamy powietrze ![]() Wczoraj to była masakra, a ja jeszcze sprzatałam całą chatę ![]() agga, jakoś nie mogę się zebrać... Za daleko mi do kartki i ołówka, zeby zapisać bagaz podręczny, co zapakowac do samochodu, co kupić a podróż i takie tam ![]() p4w, smakowite te paszteciki ![]() Kasiu, kiedy ruszacie? Miłej niedzieli ![]()
#618 |
Zakorzenienie
|
A kiedy teraz będziecie?
![]() Wiem, że teraz wyjazd macie na głowie, ale zapytać nie zaszkodzi ![]() Kasia a kiedy jedziecie? ![]() *** Dzień dobry ![]() Mega towarzyski i imprezowy weekend za mną ![]() ![]() ![]() Impreza sportowa super się udała, pogoda dopisała= ![]() ![]() I proszę dzisiaj trzymać kciuki za naszych siatkarzy! POLSKA POLSKA POLSKA!!! ![]()
#619 |
Zakorzenienie
|
angy ja też bede oglądała dzisiaj mecz, trzymam kciuki oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Wtajemniczenie
|
Angy jesli coś chcesz, a Unholynie bedzie mogła, to my będziemy 12.07 tylko nie w Jankach a na Targówku. Więc mów śmiało
![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Wrócilismy z nad rzeki, ooooooo maaaaatko, nie było gdzie palca wcisnąć nie mówiąc o kocu. Chyba cała Warszawa i okolice się zjechały. Alan się wybawił, wypluskał, wyszalał, opił się wody bo tak bardzo chciał nas ochlapać że niechcący dał nura pod wodę. Jestem wypompowana.
#621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() *** 2:0!!! ![]() ![]() *** POLSKA MISTRZEM JEST!!!
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2012-07-08 o 20:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Ola-Unhola
|
Yeah
![]() ![]() angy, jak cos to dla mnie Janki to nie problem ![]() Kupiłam sobie dwa kapelusze ![]()
#623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No... ![]() ![]() Dzięki bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() Poka ![]()
![]() |
#624 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
Super sprawa,co? ![]() Jak coś w przyszłości, nie ma sprawy, mam blisko ![]() Ikea ma to do siebie, ze takie rzeczy w pudłach, wystarczy kuriera zamówić do domu i po kłopocie ![]() Fajnie, ze udało się upolować ![]() Nic specjalnego, takie plazowe ![]() Jeden w tym stylu, materiałowy, brązowy, tylko rondo większe i takie się zagina, fajbany takie jakby. http://allegro.pl/damski-kapelusz-pl...458212004.html A drugi słomokowy rózowy, sztywny, z dużym rondem ![]() http://allegro.pl/szaleo-naturalny-k...454334371.html W realu po 10zł były ![]() Dzien Dobry ![]() Dziewczyny, jak kupujecie często dziecięce kosmetyki itp w Rossmannie, to jest taka karta znizkowa do odbioru (u nas lezy przy półkach) Rejestruje się ja w necie i zbiera zniżki ![]()
![]() |
#625 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() dopiero 9-ta a ja juz się smaże ![]() Cytat:
a potem jeszcze do pracy chcę wrócic.... eh, jak ja to ogarnę wszystko ![]() super ![]() a gdzie jedziecie? Cytat:
![]() a kapelusze fajne ![]() do potem ![]()
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2012-07-09 o 08:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Dzisiaj juz chlodniej-nareszcie ![]() a wczoraj przeszla burza z gradobiciem.... Chyba nici z wakacji nad morzem- obdzwonilam wczoraj tyle ofert i nigdzie nie ma wolnego miejsca ![]()
#627 | ||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A może Karwia albo Błota Karwieńskie? Też polecane z dziecmi ![]()
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
![]() Witam sie tylko z wami. Mam bardzo intensywny pracowo okres, nawet nie mam kiedy popisac, ale podczytuje w wolnych chwilach. Sciskam was mocno ![]() Unholy, Katarzynko wspanialego wypoczynku wam zycze ![]() ![]() Czeko, mam nadzieje, ze cos znajdziecie ![]() Maju, jestem przekonana, ze swietnie sobie poradzisz ![]() ![]()
#629 |
Zakorzenienie
|
hej
Unhola fajne kapelusze, przydadzą ci się, a krem z filtrem masz? ![]() i kiedy wy jedziecie w ogóle, bo nie pamiętam Czeko, szkoda, ale moze popróbuj jeszcze, moze cos sie znajdzie. Mayaha, dasz rade, zobaczysz ![]() Kasiu super ze szykują Wam sie takie wakacje wszyscy razem ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Mariolu wytchnienia w pracy życzę |
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Zakorzenienie
|
hej kobietki
![]() dopiero wstałam,aż plecy bolą.No nie dogodzisz kobiecie.Za mało śpi źle i jak dłużej pośpi też niedobrze ![]() My wyjeżdżamy w poniedziałek.Muszę też z wolna zakupy robić,gromadzić to i tamto i tak samo werwy brak. Jeszcze czekamy na na odp czy mąż do końca wakacji będzie z nami czy wróci 2dni wcześniej by pstryknąć ślub.Więc 2ostatnie i podróż mogę być sama. My jedziemy do Sarbinowa. OlaU nie zapomnij się ze mną pożegnać ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Maja, będzie lepiej i sprawniej niż ci się wydaje.A 2 dzieci kto zostanie?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.