U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-07, 09:14   #3601
marylka80
Zadomowienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Dzien doberek

Jejku to juz dzis ten wielki dzien 07.07.2012

Nenus, Lady i pozostale dzisiejsze PM-ki, mam nadzieje ze dobrze spalyscie, jestes wypoczete, zwarte i gotowe na ten dzien Tyle przygotowan, stresow, trudnych wyborow- i to wszystko juz za wami Teraz juz mozecie tylko delektowac sie tym dniem Zycze wam wszystkim kochane alby byl on dokladnie taki jak sobie wymarzylyscie, zeby nie spelnil sie zaden ze slubnych koszmarow i zebyscie zapamietaly kazda jego chwilke Wszystkiego najukochanszego, najcudowniejszego i najpiekniejszego w tym dniu wam zycze

A znajac Nene to pewno jeszcze wpadnie do nas sie przwitac pomiedzy fryzura a make upem

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
bo sale umawialiśmy na 100 osób jeszcze w tamtym tyg moja lista zamykała się na 101 osobach teraz mi sie sypia bylismy na sali umówiliśmy się na 90 osob wracam do domu kuzynka dzwoni już znowu -4 osoby ja sie załamie zaraz ludzie patrzą tylko ze swojej perspektywy ze oni by mysieli wydać kase a nie myślą ile my musimy wydać żeby oni się bawili
Wspolczuje ci kiciu. U nas byl dokladnie ten sam problem. tez mielismy salena 100 i za tyle musielismy zaplacic, a gosci bylo 92 ( w tym dzieci). Jeszcze w czwrtek przed samym slubem odpadly nam 3 osoby. Jedna dziewczyna przyleciala z Holandii do PL na nasz slub, ale wczesiej pojechala do rodzicow na tydzien, bo jest Polka, i tam dowiedzala sie ze w piatek mama ma operacje no i zostala z nia. Wiadomo, tez bym tak zrobila. Innemu znajomemu tesciowa mocno zachorowala i zamiast do PL polecial do Londyna, a trzeciemu dzecko trafilo do szpitala. Oczywiscie kazdy powod zrozumialy ale jednak nie milo otrzymywac takie wiadomosci na 2 dni przed. U nas na szczescie to byly osoby ktore i tak mialy sie pojawic bez partnerow wiec odpadly 3 os, ale jakby mialy byc z partnerami to bylo 6, nomalo ciekawie. Mysle ze przed kazdym weselem jest tak ze komus cos niespodziewanego wypanie, i kazda PM powinna sie liczyc z tym ze w oststnim tygodniu moze sie lista skurczyc o kilku gosci. Jednak nie ma sie tym co przejmowac bo porownywajac te kwote do calych kosztow wesela to jest to kropla w morzu. Tak wiec Kiciu glowka do gory Najwazniejsi na pewno beda Ja gdybym tylko mieszkala gdzies blizej ciebie to na pewno bym z twojego zaproszenia skorzystala

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
A no

w załączniku mały prezencik
Bardzo ladnie wygladasz
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 09:16   #3602
Cierpliwosc
Zadomowienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Najlepszego dla TŻecika, tak, właśnie tam
nie mam czasu na wizaż, niestety, przepraszam ale zrobiłam zestawienie moich fioletów na fioletowym wątku: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2793
Dziękuję w jego imieniu, fajny salon, też się zastanawiałam nad suknią stamtąd.
No i za look i fioletowy image, prześliczny bukiet
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 09:18   #3603
Blacky
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Macie fotkę jak to będzie ostatecznie wyglądać
Bardzo ładne. Czy to tylko na zdjęciu czy kolor tła jest inny niż kolor karteczki z nadrukiem?

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
- ustalenia z dj'em
- ustalenia z kamerzystą
- ustalenie tortu weselnego (najgorsze, że do 16 lipca mają urlop więc bardzo na szybko to wyjdzie...)
- zamówienie transportu spod kościoła na salę
- domówić wstążki do dekoracji
- wycinanie papierowych motyli i montowanie ich na żyłce (do podwieszania na suficie)
- ozdobienie skrzyneczki z kartkami do księgi gości (coś na kształt bibliotecznego rewersu)
- dokończenie winietek! a!
- usadzenie gości
- zaprojektowanie tablicy z rozsadzeniem gości
- ostatnie próby pierwszego tańca
- przygotowanie się do pokazu latynoskiego (będzie raczej spontan, ale chociaż rysunek tańca musimy ustalić między sobą :p)
- kupienie drzewek na podziękowania dla rodziców!!!
- ostatnia przymiarka sukni oraz zlecenie jej wyprania
A na czym powiesicie te motyle? Jest jakiś stelaż na suficie czy coś?

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

Kochane wybieram sie dzisiaj na makijaż próbny na 17 ... tylko ze wczesniej bede szukać w Galerii butow i srednio mi sie widzi paradowac kilka godzin bez makijazu
Myslicie ze moge nałożyć puder i tusz?
Zmyje Cię Pani.

Cytat:
A no

Ślicznie

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 09:20   #3604
olajakzam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
byliśmy w Dworku, jest tak cudowny że trudno go opisać słowami. Pousadzaliśmy gości. Ekipa dekoruje nasz magiczny namiot. Testowo odpaliliśmy świece w lampionach i efekt jest po prostu nieziemski. Przyjechała moja świadkowa. Przyjechały też koleżanki z Pomorza oraz fotograf i kamerzysta z Warszawy. Wszyscy siedliśmy sobie na tarasie popijając piwko. W sumie w takim gronie mogłabym przeżyć jutrzejszy dzień.
Tymczasem idę spać, podekscytowana i ciekawa, co przyniesie jutrzejszy dzień!
już nie mogę się doczekać zdjęć
Stary 2012-07-07, 09:30   #3605
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Heeej!
Mój Tżcik ma dziś urodziny, więc muszę upiec ciasto
najlpsze życzenia

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 09:31   #3606
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję Wam za komplementy

nie mam czasu na wizaż, niestety, przepraszam ale zrobiłam zestawienie moich fioletów na fioletowym wątku: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2793

aaaaa...nie mam czasu!

Sztuczka, Chatuś dołaczam do grona "ofiar losu" do ślubu będę kaleką
Suknia jak i inne elementy super

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Bardzo ładne. Czy to tylko na zdjęciu czy kolor tła jest inny niż kolor karteczki z nadrukiem?
Tło jest w kolorze ecru a karteczka z nazwiskiem biała

Skończyłam czyścić suknię. Powiem Wam, że nie żałuję Pięknie się wyczyściła Teraz sobie obcieka z wody nad wanną. Wszelkie koronki, kryształki, koraliki nienaruszone

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 09:32   #3607
justyna_b3
Raczkowanie

kotek6
lineczka1989
nena1984
marcia45
ewelina8334
aroli
ladystar
Agis88

Powodzenia!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-07, 09:40   #3608
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
A na czym powiesicie te motyle? Jest jakiś stelaż na suficie czy coś?
Tak, coś w tym rodzaju Nad całą częścią jadalną przy suficie wisi wysoko taka krata (jak się przez nią patrzy to widać klimatyzację :p) ale pod kratą są płaty białego materiału więc luz, ładnie to wygląda ) no ale są też lampy Dużo ich A nad częścią parkietową jest normalny niski sufit i tam są 24 lampy takie spodki do których też można przywieszać - będą wisiały na żyłeczkach Coś na kształt tego co w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg motylki1.jpg (76,7 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg motylki8.jpg (22,4 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg motylki9.jpg (45,5 KB, 40 załadowań)
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 09:41   #3609
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
A no

Ślicznie wyglądasz
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 09:44   #3610
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Tak, coś w tym rodzaju Nad całą częścią jadalną przy suficie wisi wysoko taka krata (jak się przez nią patrzy to widać klimatyzację :p) ale pod kratą są płaty białego materiału więc luz, ładnie to wygląda ) no ale są też lampy Dużo ich A nad częścią parkietową jest normalny niski sufit i tam są 24 lampy takie spodki do których też można przywieszać - będą wisiały na żyłeczkach Coś na kształt tego co w załączniku
Super to wygląda Tylko trzeba sporo motylków.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 10:00   #3611
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hejka
Upałów ciąg dalszy
Wczoraj po pracy pojechaliśmy zamówić tort Będzie mieszanka wybuchowa
Dzisiaj jedziemy dogadać menu Przy okazji lookniemy, jak wygląda sala przygotowana na wesele

Niusia koniecznie postaw TŻ do pionu. Tak nie może być. On się zachowuje jak stetryczały stary facet z 30 letnim stażem małżeńskim. Powiedz, wykrzycz mu wszystko co Ci leży na wątrobie. Może on jest nieświadomy (dzięki nawykom z domu), że życie do nie☠☠☠ajka, to ☠☠☠ój. I jakby nie było to wspólnie z Tobą powinien się starać. Przecież małżeństwo nie polega na tym, że on będzie w domu siedział jak hrabia, a turbo-żona zrobi wszystko. Na chwilę obecną Twojemu TŻ należy się wielkie lańsko Trzymam za Ciebie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Oj luuuudzie! Sporo już z Nas powychodziło za mąż!!!! Hejka
Oooooo, marnotrawny motylek przyfrunął Nie odfruwaj już na tak długo
Cytat:
a gdzieś Ty była jak Cie nie było ??

mam wymówkę stulecia "sory ale mam wyjazd nad jezioro i nie przyjdę" nie wiem czy płakać czy się śmiać
No ja pier***e! Tutaj bym się nie powstrzymała i bym coś odpaliła takiej osóbce.
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Heeeeeeej!!!!!!!!!!
Boże.. tydzień mnie w tym szpitalu trzymali
ale wszystko już dobrze. Zabiegu nie było, jednak lepiej nie ruszac tej torbieli przy porodzie mozliwa jest cesarka na 90% wiec podczas operacji mi ją usuną choć wolalabym rodzic silami naury..

A wiecie co? udało mi się zrobić spowiedź przedślubną w szpitalu także została jeszcze jedna dzień przed ślubem 3 minuty mnie spowiadał:brzyda l:
WAżne, że wszytsko w porządeczku z Wami Taka spowiedź w szpitalu chyba była mniej stresująca, co? Udało Ci się
Cytat:
ma ktoś ochotę przyjść na wesele bo mam troche wolnych miejsc za które i tak zapłace
Gdyby nie to, że "lekko" daleko mam do Ciebie, to już bym pakowała manatki. Kiciu, ale głowa do góry Teraz wiesz, że będą z Wami Ci prawdziwi przyjaciele i prawdziwa rodzina

Dzisiejszym PMkom życzę samych radości i spełnienia oraz dobrze działającej klimy w lokalach Niech ten dzień będzie piękny i obfituje w emocje, które będziecie wspominać jeszcze długo. Bawcie się i kochajcie!
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-07, 10:03   #3612
(kicia)
Zakorzenienie

Maryslko Koziczko już mi lepiej mam nadzieję że przez najbliższe 7 dni dadza mi spokój z telefonami

my właśnie wróciliśmy z miasta czy 500 zł za beczke 50l piwa + osprzęt to dużo

kupiliśmy też obraz (bo rodzice nie chcieli sami kupować tylko ja musiałam wybrać )
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 10:04   #3613
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
hej kochane mam do was pytanko, muszę do skarbówki dostarczyc druk zap-3 o aktualizacji danych i teraz się was pytam , mogę ten druk wyslac pocztą? bo nie uśmiecha mi się tam jechac osobiście bo nawet nie mam kiedy
Wyślij spokojnie pocztą poleconym. Najlepiej za potwierdzeniem odbior, to będziesz miała pewność, że dostali
Stary 2012-07-07, 10:18   #3614
fablous
Zakorzenienie

Nena, Lady, kotek6

nie wierzę, że to już dziś! Już za parę godzin nie będziecie miały TŻtów tylko mężów!!! Za parę godzin założycie swoje cudowne falbaniaste suknie, piękne Zarowe i vivienkowe buty, biżuterię i pomaszerujecie do ołtarza. Tyle nam tu pomagałyście, doradzałyście a teraz na wasz wielki dzień przyszedł czas. Czuję jakby ktoś bardzo mi bliski ślubował dzisiaj, wczoraj w ten upał bardzo dużo myślałam o was, jak zniesiecie taką pogodę i życzę wam, żeby było znośnie. Kochane pamiętajcie o tym, że to wy jesteście dziś najwazniejsze, wy i wasi męzowie już niedługo i nic innego! Żadne drobiazgi. Cieszcie się tym dniem ile możecie ale zaraz szybciutko wracajcie do nas z relacją

Wczoraj po raz kolejny wybrałam się na poszukiwania ślubnych butów i po raz kolejny mnie szlag trafił. Czy naprawdę wymagam tak wiele? Dlaczego znalezienie prostych nudowych peep tołków skórzanych graniczy z cudem? Już nie mam siły, chyba boso pójdę

Na pocieszenie kupiłam sobie w końcu bieliznę
Taką oto:
http://sklep.lupoline.pl/product,pl,1287,Model-779,.html
Biustonosz, stringi i pas i w sklepie zapłaciłam taniej niż tu na stronie.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 10:31   #3615
malwus20
Wtajemniczenie

Nena, Lady, kotek6 - życzę wam cudownych ślubów, trochę mniejszych upałów co by makijaż nie spływał z buźki, przystojnych mężów i szczęścia u ich boku do końca życia
Czekamy na relacje
Stary 2012-07-07, 10:38   #3616
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki!
Ostatnio rzadko u was bywam, ale pewnie i tak nikt tego nie zauważył. Chciałam wam tylko powiedzieć, że złożyłam we wtorek prace, obrona najprawdopodobniej 18 lipca. Promotor robił mi szopki. Jak już poszłam do niego z wydrukowaną i oprawioną pracą po podpis to stwierdził, że w drugim rozdziale trzeba na początku dopisać jeszcze jedno zdanie i nie wie jak mogliśmy o tym zapomnieć. Myślałam, że go zabiję.Nas szczęście koleżanka była w krk i udostępniła mi komputer z programem w którym piszemy ( konwertuje sie do pdf wiec tam sie nie dało poprawić...) dopisałam to zdanie i okazało się, że wszystko mi się przesunęło. Myślałam, że się popłaczę, ale dałam trzy rzeczy do jednej linijki i jakoś to wyszło wiec podmieniłam tylko jedną stronę. Powiem wam, że wogole nie jestem pewna tej pracy czy tam jest wszystko dobrze...ale tak to jest jak promotor powie, że nie będzie czytał wszystkiego. Teraz czeka mnie masę nauki.

Niedługo będę mieć 100dniówkę wiec postaram się dla was zrobić jakieś zestawianie.

Wszystkim PM dzisiejszym i tym, którym jeszcze życzeń nie składałam życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i żeby ten dzień został na zawsze w pamięci.

Cytat:

Dziękuję Wam za komplementy

aaaaa...nie mam czasu!

Sztuczka, Chatuś dołaczam do grona "ofiar losu" do ślubu będę kaleką
Mam te same buty. Powiedz mi jesteś z nich zadowolona??n Ja z wyglądu bardzo ale jak w nich chodze to wydają mi się trochę twarde. Robiłaś coś z nimi?

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 10:43   #3617
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość

Wczoraj po raz kolejny wybrałam się na poszukiwania ślubnych butów i po raz kolejny mnie szlag trafił. Czy naprawdę wymagam tak wiele? Dlaczego znalezienie prostych nudowych peep tołków skórzanych graniczy z cudem? Już nie mam siły, chyba boso pójdę

Na pocieszenie kupiłam sobie w końcu bieliznę
Taką oto:
http://sklep.lupoline.pl/product,pl,1287,Model-779,.html
Biustonosz, stringi i pas i w sklepie zapłaciłam taniej niż tu na stronie.
Aaaaa, mam ten sam komplecik bielizny
Stary 2012-07-07, 10:52   #3618
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Aaaaa, mam ten sam komplecik bielizny
Moje maleństwa czują się swietnie w tym biustonoszu, mam nadzieję, że przy tańcowaniu będzie trzymał tak jak trzeba

Moi rodzice zaczęli remont swojego piętra, tata zrywa panele ze ścian do gołego muru. Mamy taki pie*dolnik w domu, że głowa mała

Stary 2012-07-07, 11:07   #3619
Cierpliwosc
Zadomowienie

Ktoś mi na fb zarzucił stereotypem: http://demotywatory.pl/3858937
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-07, 11:21   #3620
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Kochane moje Wizazanki, w przeddzien mojego slubu chcialam Wam bardzo serdecznie podziekowac za wklad wlozony w organizacje tego wyjatkowego dnia.
Dziekuje za czas poswiecony na rozwiazywanie wszystkich moich problemow i watpliwosci. Dziekuje za wsparcie w trudnych chwilach. Za kciuki. Dziekuje za wszystkie cenne porady. Jestescie niezastapione ;*
Dzieki Wam ten dzien będzie jeszcze bardziej wyjatkowy. Dzieki Wam kazdy detal jest przemyslany i dopracowany. Mój slubny look będzie idealny również dzieki Wam ;*
jak słodko
Cytat:
A no

wow, wyglądasz pięknie no i te wszystkie fioletowe dodatki, super! Widzę że zdecydowałaś się na te same kokardki na wódkę co ja u mnie w lodówce nadal leżą butelki z kokardami

Kochane dzisiejsze PMki Nenuś, Lady, Kotek i pozostałe Dziewczyny życzę Wam żeby ten dzień był dla Was cudowny i niezapomniany,m wspaniałych ślubów, mega udanych wesel i na nowej drodze wszystkiego co najlepsze

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 11:22   #3621
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
my właśnie wróciliśmy z miasta czy 500 zł za beczke 50l piwa + osprzęt to dużo
Uważam że jak na nasze lubelskie warunki to dużo.
Ja płaciłam 170zł za beczkę 30l, sprzęt miał facet na sali więc nic nas nie interesowało ani nic za niego nie płaciliśmy.
A czy nie za dużą tą beczkę bierzecie?
My mielismy 110 osób i ta 30l spokojnie wystarczyła (mieliśmy dokupione 32 puszki jakby zabrakło tego z beczki ale nawet tej zgrzewki nie rozpakowliśmy).
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 11:25   #3622
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Widzę że zdecydowałaś się na te same kokardki na wódkę co ja u mnie w lodówce nadal leżą butelki z kokardami

ja też mam jeszcze weselną wódkę w lodówce
czeka, aż zbierzemy świadków w komplecie na ogladanie zdjęć ślubnych

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 11:33   #3623
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Uważam że jak na nasze lubelskie warunki to dużo.
Ja płaciłam 170zł za beczkę 30l, sprzęt miał facet na sali więc nic nas nie interesowało ani nic za niego nie płaciliśmy.
A czy nie za dużą tą beczkę bierzecie?
My mielismy 110 osób i ta 30l spokojnie wystarczyła (mieliśmy dokupione 32 puszki jakby zabrakło tego z beczki ale nawet tej zgrzewki nie rozpakowliśmy).

koleżanka mi mówiła że ostatnio byłą na weselu na 110 osób i z 50 l piwa zostało 3 l

PS czekamy na szczegółową realcję

Stary 2012-07-07, 11:46   #3624
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
koleżanka mi mówiła że ostatnio byłą na weselu na 110 osób i z 50 l piwa zostało 3 l

+

Ale Wy chyba macie jeszcze dużo innego alkoholu?
No wiesz zrobisz jak uważasz ale 50l piwa to jest jakieś 100 puszek piwa czyli przy 90 osobach to piwo na głowę i ciut zostaje. Jak uważasz że to pójdzie to bierz ale ja nie wziełam takiej dużej bo bałam się że dużo zostanie dlatego wolałam dkupić takie puszkowe.
A te 500zł to chce facet od sali czy sami załatwiacie?

Jeżeli chodzi o napisanie relacji to nie mogę się za bardzo w sobie zebrać, jeszcze dzisiaj taki skwar a ja w pracy siedzę.
Stary 2012-07-07, 11:51   #3625
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:

To chyba też zależy od pogody Przy upałach ludzie wolą zimne piwko
Stary 2012-07-07, 12:01   #3626
kindziulindzia
Zakorzenienie

nena, lady

dziś Wasz dzień oby się spełnił tak jak to sobie wymyśliłyście, uśmiechu dziś Wam życzę i ochłody wieczorem trzymać się dzielnie i nie płakać biust do przodu i bawić się do białego rana
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 12:11   #3627
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
To chyba też zależy od pogody Przy upałach ludzie wolą zimne piwko
To tak naprawdę chyba loteria co wolą - u nas w zeszłym tygodniu był skwar i teoretycznie piwa powinno zabraknąć a jednak nie zabrakło.
Są ludzie co nie mieszają - jak wódka to nie piwo, jak piwo to nie wino.
Stary 2012-07-07, 12:14   #3628
(kicia)
Zakorzenienie

ja wiem jak wyglądały poprzednie wesela u nas w rodzinie i baaaardzo dużo osób piło tylko piwo... częśc ludzi zostaje u nas na następny dzień więc pewnie wypiją wiecej niż jedno ... 30l to może być mało sama nie wiem zobaczymy jeszcze jakie info zdobędzie nasz swiadek i będziemy decydować w poniedziałek

Stary 2012-07-07, 12:42   #3629
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
To tak naprawdę chyba loteria co wolą - u nas w zeszłym tygodniu był skwar i teoretycznie piwa powinno zabraknąć a jednak nie zabrakło.
Są ludzie co nie mieszają - jak wódka to nie piwo, jak piwo to nie wino.
I to jest właściwe podejście Moim zdaniem oczywiście
Stary 2012-07-07, 12:43   #3630
fablous
Zakorzenienie

Byłam dosłownie pół godziny na zewnątrz i rozpływam się
Mam nadzieję, że u naszych dziewczyn nieco chłodniej bo nie da się funkcjonować normalnie przy takiej temperaturze.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości