|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
Kwestia genów
Mnie za to WSZĘDZIE tak zapychają włosy - więc nic fajnego... Nogi ogolę i za parę godzin mam już kujące ;/Trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki od 15:00
|
#782 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A moja koleżanka, z którą na wyjeździe miałam pokój, codziennie pod prysznicem goliła... |
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra
ale jak slysze na o takich przyrostach to mi sie szkoda robi mam testować amle khadi, ale paczki ni widu, ni słuchu...miałam pic sok z pietruszki i jabłka, ale ciagle jabłek nie mam i blendera, a mikser ciężko sie myje ![]() edit: Orlico, ja po 3latach sensowniejszej pielęgnacji, wcierek i naparów, olejków ect mam baby hair na tyle długie, że moge je złapać w bardzo wysoki kucyk. Gdyby szybciej rosly to napewno bylyby dłuzsze juz. A znalazłam ostatnio takie 0,5- 1cm baby hair chyba po wcierce z półproduktów albo rzepie joanny.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-07-07 o 11:48 |
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też zapychają wszędzie... Codzienne golenie mojej megasuchej skórze nie służy.
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to już kupuję piankę do golenia
Dzięki temu pachy są mniej podrażnione. O ile uda mogę depilować co 3-4 dni (bo bikini to jednak też wypadałoby codziennie, ale nie da się), to łydki codziennie... Ale na piance daje radę. Mam wypasioną maszynkę to mogę golić
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi tak kiedyś rosły ale wtedy strasznie na to wyklinałam bo nosiłam krótką, stylizowaną fryzurę z grzywką i musiałam co tydzień tą grzywkę podcinać. A teraz jak zapuszczam to jakoś tak zwolniły -.-
I muszę się pożalić że mam dzień mycia pędzli dzisiaj a ja tak tego nie cierpię -.- Edytowane przez summerisgone Czas edycji: 2012-07-07 o 11:50 |
|
|
|
#788 | |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Dziewczyny!
U mnie dzisiaj 27 stopni i piękne słoneczko. Wygrzałam się trochę na balkonie a teraz się zbieram do sklepu jakieś jedzonko na weekend kupić. Nie podoba mi się to, że w niedziele są w Niemczech wszystkie sklepy pozamykane. Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35157087]O, no to chociaż to... Ja nogi golę co tydzień ![]() A moja koleżanka, z którą na wyjeździe miałam pokój, codziennie pod prysznicem goliła...[/QUOTE] Co tydzień!? U mnie taki max to 3 dni. Ja czekam na jakieś 8 paczek.. Kilka współprac, kilka moich własnych zakupów, prezent dla Tż. Wszystko będzie na mnie w Polsce czekało, aż pod koniec lipca je odbiorę.. |
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Ja co 2-3 dni musze golic
|
|
|
|
#790 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
a moja rodzicielka np nigdy nie miała włosów na nogach
nie wiem jakim sposobem, może się wytarły, dopiero gdy poparzyła skórę wrzątkiem wyrosły jej takie mocne i czarne, na jednej nodze
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35157218]Ja po tym tygodniu mam już włoski ok. 1mm - ale na nogach jestem blondi
I są niemal niewidoczne [/QUOTE]ale masz dobrze ![]() mi się czasem nie chce golić, szczególnie jak faceta nie ma to po co i chodzę jak wilkołak, ale tak to co 4 dni muszę, chociaż w niektórych miejscach mi się włoski wytarły i nie rosną w ogóle właśnie mam nałożoną farbę na włosiska
|
#793 |
|
Rozeznanie
|
patalus - jaki kolor?
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
|
#795 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
teraz mi się rudy jakiś zrobił i kompletnie nie było widać, że miałam czerwony, poprawiałam kilka razy szamponetką, po 7 dniach też nie było już nic widać
|
#797 |
|
Rozeznanie
|
Ja za to ostatnio zrobiłam sobie burgund z wellatonu i na czubku mi wyszło czerwone a na reszcie włosów nie widać koloru
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
moja mam ma taką skórę, że ma tylko kilka włosków na łydkach, a na udach nie ma wcale
|
|
|
|
#799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie tak samo, kolekcja się znacznie powiększyła ;D
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak miałam, ale z szamponetką :p a z wellatonu nigdy się nie farbowałam, bo nie mam zaufania
|
#801 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35157218]Ja po tym tygodniu mam już włoski ok. 1mm - ale na nogach jestem blondi I są niemal niewidoczne [/QUOTE]ale masz farta z tymi włoskami na nogach ;D
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Jak myślicie czy recenzje pędzli, które testuję z konkursu na wizazu mogą być w dziale Rossmanniaczki czy muszą być w klubie recenzentki rossmann?
Bo jak założyłam wątek to jedna osoba napisała w dziele Rossmanniaczki i ja też, a teraz widzę, że chyba powinnam napisać w innym miejscu. |
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
ale dzisiaj mam przestoj w statystykach
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
ale jestem złaaa, wydałam ponad 30zł na farbę, miała być intensywnie czerwona, a mam ciemną wiśnie, okropny kolor, nie podoba mi się! chciałam jasny, a to takie ciemnie badziewie wyszło, nigdy więcej farb z Loreala! dobrze, że się czerwienie szybko wypłukują...
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
jezu jaką bezczelną reklame mi ktos wrzucił na bloga
z linkiem do swoich aukcji allegro , juz chcialam napisać meila, ze reklama u mnie jest płatna, ale mogę kontaktowac sie tylko przez allegro, a chcialam ze swojego konta blogowego napisac. a konto na all mam na całą rodzine, a nie chce potem słyszec komentarzy od nich
|
#806 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35156655]Łaaa, jak ja Wam zazdroszczę współpracy z Green Pharmacy
![]() Dostanę co prawda kilka ich produktów od BioGalerii, ale to nie to samo Zwłaszcza, że nie mają tych olejków w swojej ofercie, a na nich zależy mi najbardziej...[/QUOTE] Kurcze a mnie oni nie skusili swoją ofertą, ale skoro mówicie że takie fajne olejki to zerkne w sklepie i coś zakupię. Ja ostatnio jakoś anty współpracowa jestem i bardzo ciężko mnie skusić Fajnie mieć takie stałe jak Eris czy Stenders. Polecam na orzeźwienie - wodę z cytryną, lodem i świeżą miętą która teraz króluje na ryneczkach - pychotka
|
|
|
|
#807 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#808 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#809 | |||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. U mnie też są takie akcje... Ostatnio jakiś kolo darł japę po moim oknami, bo laska z bramy go rzuciła. Ale się nasłuchałam...![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35158436] Też będę mieć Green Pharmacy [/QUOTE]Co wy macie z tą firmą? Kupiłam ponad miesiąc temu ich scrub do stóp i takiego beznadziejnego peelingu do stóp jeszcze nie miałam. J ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() Wkurzający jest ten shitboxowy spam...
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

Mnie za to WSZĘDZIE tak zapychają włosy - więc nic fajnego... Nogi ogolę i za parę godzin mam już kujące ;/

i blendera, a mikser ciężko sie myje 

Teraz powinnam przestawić się na kosmetyki pielęgnacyjne, tego chyba nigdy za wiele...? 

z linkiem do swoich aukcji allegro , juz chcialam napisać meila, ze reklama u mnie jest płatna, ale mogę kontaktowac sie tylko przez allegro, a chcialam ze swojego konta blogowego napisac.