|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Slimex 15
Cytat:
to masz dobrze, to coś dla mnie wiśnie uwielbiam , warzywa pod każdą postacią![]() Jak już nie wiem co zrobić, zajadam sie marchewką , ogórkami, truskawkami- które się już kończą, jabłkami wszystkim co się da a nie tyje no cóż tak bywa po dietach " bez jedzeniowych "![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- sczerze to boję się wejść na wagę , bo jak nic poszło w górę - tak czuje w sobotę bede się ważyć z bólem serca, ale musze wiedzieć czy coś już złego się dzieje z kg
|
|
|
|
|
#1532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie czuję się słabo - właśnie tak fajnie lekko a uczucie, że nie muszę zjeść jest cudowne. Nie muszę już tak ze sobą walczyć. A do chęci to myślę, że to bardziej podświadomość niż realna chęć. Taka bardziej chętka, bo dawno nie było. Tak mi się wydaje. Może powinnaś posłuchać siebie i zrealizować tę chętkę - założę się, że jeśli to np. chęć na czekoladę to zapewne zjesz jedną, dwie kostki i to uciszy te wewnętrze głosy, które Ci mówią, żeby coś pochrupać. |
|
|
|
|
#1533 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
powiem Ci , że właśnie zaczęłam realizować te swoje wewnętrzne chętki . I a to batonik , a to wafelek co kiedyś słodycze mogły nie istnieć dla mnie. I tym sie martwię, ponieważ zaczynam sie rozglądać za słodkim, ale nie tylko. Mam czasami chęci ogólnie na zjedzenie czegoś, a jak tak bede słuchać swojego wewnętrznego![]() ja już jestem bez wspomagaczy długi czas i myslę, że wystarczy chwilka jak coś przybędzie kg. Tak jak się nie chciało nic jeść przy tab. tak teraz ze zdwojoną siłą wraca chęć- to mnie przeraża ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
nic nie piszesz o jedzeniu, co jesz itp. Moim zdaniem tabl. są bardzo mocne, a Ty nadwagi nie masz. Stąd takie złe samopoczucie, dziewczyny przywysokiej nadwadze tez się źle czuły, na Twoim miejscu bym zmieniła na lżejsze , bądź przemęcz się - jak zależy Ci na szybkim spadku wagi połączonym z bardzo złym samopoczuciem. Tylko pytanie czy przy takiej pracy jaką wykonujesz- podołasz! Moim zdaniem - nie! Samo to , że masz taka pracę pomoże Ci w spadku kg, więc tabl. lżejsze, przy których aż tak źle nie bedziesz się czuć, będą na 100% lepsze. A i efekt wtedy powinien być lepszy. Pozdrawiam powodzenia |
||
|
|
|
#1534 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Tak sobie Was podczytuję i przeraża mnie też to o czym pisała Marika.Teraz na tabletkach jest ok.Co prawda nie odrzuca mnie od jedzenia i słodyczy,ale umiem mój apetyt jakoś poskromić i wiem że to zasługa tabsów
|
#1535 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tu raczej nie chodzi o nawyk objadania . Tu wszystko rozgrywa sie o to , że jest niesamowita niepochamowana chęć ,a może nawet nie chęć a "potrzeba "zjedzenia tego czegoś. I tak jak juz nie raz napisałam , nie jadłam słodyczy bo mnie do nich nie ciągnęło, a teraz nie ma dnia żebym chociaż GRZEŚKA nie zjadła. To mnie przeraża, że organizmowi brakuje takich rzeczy i tak strasznie się dopomaga. Nie wiem co dalej zrobić, teraz tak jakby troszkę organizm już się nasycił batonami , i nie ciągnie aż tak , ale co będzie jak pojawi sie chłód, deszcze , jesień, pochmurno, zimno - wtedy chce sie więcej jeść!! Waga - ha ha ha .hmmmmmmm nie wiem , czy poszła w górę , 1,5tyg temu sie ważyłam a teraz się boje wejść na wage ale w sobote muszę. Po obcisłych spodniach nie widzę żeby były małe, więc mam nadzieję , że w kg też będzie ok. Na tabsach człowiek czuł sie lżejszy , pusty, a odkąd wróciłam się do normalnego funkcjonowania, czuję sie cięższa- nie wiem czy tez tak macie ![]() porażka teraz ja potzrebuję waszej rady
|
|
|
|
|
#1536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale niestety nic na razie nie jestem w stanie powiedzieć,bo jeszcze dłuższy czas zostanę przy tabsach ale też zaczynam teraz o tym myśleć. Ale Mariczko,główka do góry ,pewnie nie będzie tak źle jak myślisz..Strach ma zawsze wielkie oczy
|
|
#1537 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dzięki kochana bardzo za słowa otuchy ![]() jesli chodzi o miód- nienawidzę go i nigdy nie lubiłam wiec tu mogę być spokojna. Słodzić, nie słodzę w ogóle, jesli już to kawe- 2 słodziki , herbaty - nigdy.( i pewnie dlatego jest brak- choć o dziwo badania wychodzą SUPER- po prostu końskie zdrowie)![]() Kanapek - jem jak na zbawienie, więc o masło sie nie martwię. Był czas że jadałam chrupkie pieczywo, ale doszłam do wniosku, że lepiej mi smakuje samo a nie w postaci kanapek. Chleb czarny- ciemny , ubóstwiam ale nie rwę się do chleba. Szatan egzorcyzmy odstawiaćNajgorsze to jest to , że to organizm sie domaga- bo gdyby to była sama zachciewajka, to inna wtedy jest bajka ![]() Muszę sobie dać radę , bo zniweczyć tyle mordęgi, złego samopoczucia - byłoby porażką ![]() Wszystkim koleżanką zmagającym się z tymi naszymi niechcianymi kg, życzę wytrwałości i powodzenia. |
|
|
|
|
#1538 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, chyba poslucham rady mariki i nie bede brala juz tych tabletek , chyba ze wysypie zawartosc i tylko polowe rozpuszcze w wodzie i to wypije ale tez ewentualnie raz na tydzien, gora dwa az uzyskam wymarzone kg
![]() co do jedzenia to jem sniadanie, potem obiad, w miedzyczasie lody, jakis jogurt badz serek, guma do zucia, cukierki NIM2 i co najwazniejsze wypijam jakies 5l wody niegazowanej, zawsze pilam jakies 3 a teraz az tyle... do jedzenia zmuszam sie prawde mowiac bo wstajac rano wcale nie bylam glodna ale chce zapelnic zoladek zeby wieczorem mnie glod nie napadl. tabletka dziala nadal, weszlam na wage przed chwila i mam 61,6kg, co oznacza ze jutro rano bedzie jeszcze mniej
|
|
|
|
#1539 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczynki ,ale mam zaległości w czytaniu a w pisaniu jeszcze większe)
Sorki ze się nie odzywałam ale wracałam do domku tak skonana że nie miałam sił na pisanie.Teraz jestem przed @ więc nie wchodzę na wagę,ostatnio jak się ważyłam 2kg mniej I tak to wygląda u mnie obiecuję nadrobić czytanie najpóźniej do niedzieli Miłego piątku życzę ale mniejszych upałów jak u mnie : narazie papa
|
|
|
|
#1540 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hej ![]() nie za mało jesz? wystarcza Ci tylko śniadanie i posiłek obiadokolacja? Nie robi Ci sie niedobrze? Napisz ile w sumie spadło od początku A co do upalów, lepsze chyba niż sauna ![]() porażka pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1541 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
u mnie 2 dzien brania sli..ex . Dzisiejsza noc była straszna nie spałam do 3, potem troszke sie zdrzemnelam i teraz znow nie moge spac. Najgorsze jest to, ze pracuje w klubie i musze byc na nogach przez cala noc, mam nadzieje ze po takim spaniu bede miala na to siłe Co do jedzonka to wczoraj na sniadanie zjadlam pol kabanosa drobiowego, a potem doslownie mnnie mdliło na widok jedzenia, wepchnelam w siebie doslownie na sile 2 lyzki lecza. Ten "wstret" do jedzeniajest niesamowity! Dzis wezme pozniej tabletke, najpierw postaram sie zjesc obfite sniadanie Buzka!
|
|
|
|
#1542 |
|
Raczkowanie
|
Ehhh tyle sie napisalam i wszystko na nic;p w skrocie to u mnie panuje wielka bezsnnosc w nocy prawie nie zmrozylam oka, a mam dzis na noc do pracy, dzien taki zarabany, ze nie ma mowy o drzemce... tabsy wywoluja u mnie wstret do jedzenia, doslownie mdli mnie jak pomysle o nim. Wczoraj przed tabletka zjadlam pol kabanosa drobiowego i potem na sile 2 lyzki lecza. Dziś zamierzam przed tab zjesc obfite sniadanie
Dla wiadomości: 73 kg 160cm 2 dzien tabsów Miłego dnia;-)
|
|
|
|
#1543 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
U mnie jakoś słabo to idzie...dziś biorę 20 tabse a kg spadło 5,2.Na początku lepiej szło potem waga jakoś się zatrzymała Co tu robić??? Pozdrawiam
|
|
#1544 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
to jest mało jak na 3 tygodnie? Co tu robić? nic nie robić , jeszcze końca 1 opakowania nie widać a już 5 kg spadło- bardzo dobry wynik. Zawsze na początku szybko spada a później wolniej, nie Ty jedna tak masz ![]() powodzenia |
|
|
|
|
#1545 |
|
Raczkowanie
|
to znowu ja. Przyszłam zaraportować co u mnie. No więc na wadze bez zmian. Ostatnio zauważyłam jakby słabsze działanie tabletek. Nie wiem o co chodzi, ale czuję jakby przestawały na mnie działać(to jest możliwe?). Suchość w ustach nadal jest, ale dużo mniejsza, apetyt nadal mały, ale już mnie tak nie odrzuca od jedzenia jak wcześniej. Robie sobie przerwy od tabletek na 1-2 dni i szczerze mówiąc mniej jem i więcej chudnę właśnie wtedy kiedy tabsów nie biorę....
Teraz muszę się zaopatrzyć w nowe opakowanie i nie wiem gdzie ![]() Jak macie kontakt do kogoś (najlepiej z Warszawy-odbiór osobisty) to byłabym bardzo wdzięczna. A tak poza tym to przeżywam koszmar związany z tymi okropnymi upałami! nienawidzę takich temperatur, w metrze pocę się jak dzika świnia i normalnie pot mi z dupy spływa. Przyszły tydzień mam wolne więc przynajmniej się powysypiam, bo w tym tygodniu spałam maksymalnie 4h w nocy. Zaczynamy już zapraszać gości na wesele i mnie to przeraża.... Nie chcę tego wesela
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1546 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny jeśli macie kontakt do uczciwego sprzedawcy to bardzo proszę o info na pw. Ani Zbroja ani polecana na kafeterii martynkax nie odpowiadają na e-maile.
|
|
|
|
#1547 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki,
Co u Was? Marika jak tam apetyt i małe chętki? Gosik jak u Ciebie? Którą teraz bieżemy tabletkę? Bo ja zapomniałam liczyć. Muszę sprawdzić ile zostało. Ostatnio zeznawałam po 7 chyba i było 2,3 kg na minusie. Teraz po 11 jest 3,3 mniej. 4 dni i 1 kg no super idzie jak na razie. Dodatkowo nie chce się jeść,ale staram się jeść jakieś 4 posiłki malutkie i lekkie. Efektów ubocznych nieprzyjemnych nie mam. Suchość jest,ale mi nie przeszkadza. Ciśnienie sprawdzam codziennie i jest 110/70, 120/80. Książkowo. Zasypiam bez problemu, jednak spać mi się chce dopiero około 24. Dotychczas o 22 już nie dawałam rady. Dzieci wstają około 5 -6 rano a ja jak skowronek wstaje. Wcześniej po 8 godzinach snu i tak byłam nieprzytomna rano. A teraz 6 godzin i bateryjki naładowane. Ściskam Was mocno. |
|
|
|
#1548 | |
|
BAN stały
|
Witajcie
![]() Widze, że dziewczyny się gdzieś pogubiły i zostałyśmy takie same niedobitki szkoda.Jeśli chodzi o mnie , to bywa czasami zachciewajka, ale już nie na słodycze . Bywa czasami chętka na coś, ale myślę, że to minie- bo czarno to widzę![]() Ponieważ jest spiekota , to za bardzo jeść się nie chce, jedynie co to pić i oczywiście owoce, które zawierają dużo wody Pewnie nie ja jedna nie ma ochoty na jedzenie. Widzę , że jesteś jak tur ciśnienie idealne, żadnych skutków ubocznych ....aż zastanawia mnie to i jestem pełna podziwu , bo cos mi to bardzo przypomina....A czemu- nie pytaj ![]() Ze spaniem masz tak jak każdy i powiem Ci , że mi to do dziś zostało( na razie ), bo wstaje z kurkami No ale pewnie wszystko wróci do normy, teraz lato więc szkoda dnia mimo , że popołudnia bywają często burzowe![]() Zastanawiam się nad FRANCJĄ!!! - dlaczego akurat nad tym państwem..hmmmm nie wiem!!! czy tam też te leki są tak bardzo popularne jak u nas , zresztą nie tylko tam ![]() I czy też tam są takie osoby jak nasze krzyśki Pozdrawiam pieknego gorącego weekendu ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
A Ty młoda nie szalej tylko do ślubu się szykujChyba nie masz zamiaru zrobić Polskiej edycji " UCIEKAJĄCEJ PANNY MŁODEJ" |
|
|
|
|
#1549 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ale od początku Nemezis0810 dzis juz mamy 11 tabse ![]() ale widze że ty super do przodu idziesz ja o 1kg wolniejNa pewno tak jak mówiła Marika 39 za mało jem ,musze się zmobilizowac i zorganizowac by choć 3 podstawowe posiłki były ale powiem wam że nie jestem taka święta bo dwa razy loda zjadłam![]() ale cyt nie mówcie głośno ale sie usprawiedliwię bo to przez babskie dni -zachciewajki : |
|
|
|
|
#1550 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was ,w sobotnie upalne popołdnie
Czy słyszałyście o zatrzymaniu gościa który rozprowadzał nielegalne tabletki na odchudzanie ? nie wiem czy dobrze słyszałam ale babka w radiu mówiła coś o inicjałach kz .
|
|
|
|
#1551 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
u mnie tez straszny skwar ,ja lubię gorąco ale nie az tak i w takiej ilości ...Nic nie słyszałam ciekawe czym to handlował ? |
|
|
|
|
#1552 |
|
Raczkowanie
|
gosik no właśnie tylko usłyszałam że tabletkami na odchudzanie i chyba potencję ,próbowałam coś znależć w internecie i tak ogólnikowo pisało na stronie wiadomości radia zet.
Tak mnie zastanowiło bo deneris pisała że zb-ja nie odpowiada na meila . Hm to gdzie ja kupię drugie opakowanie
|
|
|
|
#1553 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
ooo, widzę, że coraz więcej osób pisze o tym przypadku? az nie chce mi się wierzyć, a miałam zamówić ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
jestem ciekawa czy to prawda jesli tak to ..... nie trzeba wiecej pisac |
||
|
|
|
#1554 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziewczyny dopadła mnie migrena masakra własnie wypiłam kawkę z nadmierną ilością cytryny mam nadzieję że troszkę zelży ...
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Raczkowanie
|
Hej Babeczki
![]() Jakaś tragedia ze mną dzisiaj żrę i żrę...
|
#1556 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Hej tak gorąco a Tobie się jeść chce? Nie przejmuj się , każdy tak ma ja też![]() Nigdy nie słyszałam , żeby dziewczyny narzekały na opóźnienia @ , przynajmniej nie ja wiec pierwszy raz słyszę. Może zmiana trybu zycia, a przede wszystkim jedzenia ma wpływ? Ciężko powiedzieć, ale czesto bywa przy dietach że z @ są problemy. Kiedys tak miałaś? |
|
|
|
|
#1557 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie najśmieszniejsze jest to że nie pamiętam jak to było kiedy brałam kilka lat temu Z...xę.Ale podejrzewam że nic takiego nie miało miejsca,bo zjadłam raptem kilka tabletek i przestałam brać.Tak więc chyba wtedy dostałam normalnie...A jeśli chodzi o diety to tak naprawdę nigdy nie stosowałam żadnej więc takiego problemu nie było.
Na necie też za bardzo nic o tym nie pisze,bo szukałam..Masakra jakaś normalnie...
|
#1558 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czasami przy dietach tak się dzieje, ale nie aż taka różnica;(. Poczekaj jeszcze kilka dni i zobaczysz co będzie. Jesli nie , to idź do lekarza. Testy czasami zawodzą, a byc może przy adim jest możliwość błędnego wyniku. Tego nie wiem. pozdrawiam |
|
|
|
|
#1559 |
|
BAN stały
|
![]() hej , jakie samopoczucie dzisiaj u Was? Chyba zanosi się na burzę bo mnie dziś głowa boli. Wstałam z bólem wypiłam kawe i nic ![]() pozdrawiam Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-07-08 o 08:15 Powód: dopisek |
|
|
|
#1560 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
mam teraz słaby dostep do neta i jestem tu raz na rok Juz mam doła bo waga mi stoi ale mam to 2gie opakowanie. Jedynie co dobre, ze mam juz "normalne" bmi :P uff jeszcze z 12 i bedzie ok Kurdee ale jestem taka "rozlazła" musze cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc Pozdrawiamm
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

hm zawsze to urozmaicenie w jadłospisie 

w sobotę bede się ważyć z bólem serca, ale musze wiedzieć czy coś już złego się dzieje z kg
no no 

teraz ja potzrebuję waszej rady
egzorcyzmy odstawiać

ja o 1kg wolniej
ale sie usprawiedliwię bo to przez babskie dni -zachciewajki