Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VIII.2011 - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kochane Mamusie, czesc 8 zbliza sie ku końcowi więc czas na głosowanie
Pierwsze roczki, pierwsze kroczki kręcą się już nasze loczki. 5 11,11%
Pierwsze ząbki wszyscy mamy, więc już mamie nie dokuczamy 0 0%
Lato w pełni, słońce praży, wszystkie dzieci już na plaży. 2 4,44%
Dzieciaczki swoje bardzo kochamy i na nowe bociany czekamy 1 2,22%
Jedno już chodzi, drugie raczkuje, a dumna mama ostro wizażuje 0 0%
Attenzione, attenzione - dzieciaczki dreptają jak szalone 2 4,44%
Rok temu na świat pchaliśmy się hardo, dziś pierwsze kroki stawiamy twardo. 3 6,67%
Mamo daj płetwy, tato lej wodę, bo przyszedł czas na letnią przygodę 1 2,22%
Na torciku jedna świeczki mała, cały rok z uwielbieniem patrzy na mnie mama uśmiechnięta cała. 0 0%
Jeden kroczek, drugi kroczek, mamo jesteśmy razem cały roczek! 3 6,67%
Mam już roczek, stawiam kroczki i w ogóle jestem boski! 4 8,89%
Rok już mają, chodzić chcą - nasze dzieci boskie są! 3 6,67%
Mamusie nam na roczki torty dekorują i na zlot swój pierwszy z radością się szykują. 1 2,22%
Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki - wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki. 10 22,22%
Mamo, tato, czy Wy wiecie, że już rok jestem na świecie? 6 13,33%
Roczki już mają nasze słodkie dzieci, a nam ze sobą nawzajem lepiej jest na świecie 0 0%
Roczek już mamy i powoli już chodzić sami zaczynamy! 0 0%
Lato w pełni, hitza straszna, lecz ja z mamą mimo wszystko po placach zabaw chętnie latam 0 0%
chodzę, gryzę, gugam wkoło i już wszystkim jest wesoło 0 0%
pierwszych rocznic to początek - zaczynamy nowy wątek 3 6,67%
papier, drewno, plastik, woda - to dopiero jest przygoda 0 0%
chodzić i mówić zacznę tuż tuż, bo przecież roczek mija mi już 1 2,22%
Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-07, 08:44   #4981
patik87
Zakorzenienie

Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII

Zanka rozumiem...Też się wzruszyłam jak przeczytałam Twoje wspomnienie o tym wyjątkowym dniu.

Sary roczek już za 2 tyg. Kiedy to zleciało..szok ile różnych emocji doznałam przez ostatni rok.
Chcę ( muszę, a tak naprawdę nie mam ochoty) zrobić grilla, w sobotę po 16, szybko na temat bez goszczenia się nie wiadomo jak.
Czy wystarczą tylko rzeczy z grilla? kiełbaska, karczek, skrzydełka ( może jakieś szaszłyki), tort, napoje, piwo, sałatka, pomidory w śmietanie i mizeria? Czy za mało? coś jeszcze zrobić?
I czy sztućce jednorazowe czy normalne?
Stary 2012-07-07, 08:44   #4982
agulaaabar
Zakorzenienie

Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII

Lenka kochanie wszystkiego najlepszego!!

Przepraszam, że nie nadrobie, ale jakoś...
Koszmarnie zacząl sie nam dzień Wzięłam Lili w nocy do nas do łóżka bo co chwila się budziła chyba po tym bilansie i szczepieniu i co?
o 7.25 przelazła przeze mnie i spadła z łózka... ma mega śliwe na środku czoła... tak sie boje zeby nie miala jakiegos wstrzasnienia czy cos
Kur.. co za dzień :ryczy:

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 09:04   #4983
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Zanka rozumiem...Też się wzruszyłam jak przeczytałam Twoje wspomnienie o tym wyjątkowym dniu.

Sary roczek już za 2 tyg. Kiedy to zleciało..szok ile różnych emocji doznałam przez ostatni rok.
Chcę ( muszę, a tak naprawdę nie mam ochoty) zrobić grilla, w sobotę po 16, szybko na temat bez goszczenia się nie wiadomo jak.
Czy wystarczą tylko rzeczy z grilla? kiełbaska, karczek, skrzydełka ( może jakieś szaszłyki), tort, napoje, piwo, sałatka, pomidory w śmietanie i mizeria? Czy za mało? coś jeszcze zrobić?
jak o 16 tej to ja bym zostala przy tym co napisalas - jak jest goraco ludzie nie jedza za wiele, a po co wyrzucac. A co do sztuccy i talerzy, my jak robimy grilla to talerze plastikowe, a sztuce nromalne, bo te plastki jak cos jest goracoe to sie topia lub lamia. Latwiej umyc sztucce niz z talerzami i co troche wymieniac i myc.

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Lenka kochanie wszystkiego najlepszego!!

Koszmarnie zacząl sie nam dzień Wzięłam Lili w nocy do nas do łóżka bo co chwila się budziła chyba po tym bilansie i szczepieniu i co?
o 7.25 przelazła przeze mnie i spadła z łózka... ma mega śliwe na środku czoła... tak sie boje zeby nie miala jakiegos wstrzasnienia czy cos
biedna - trzymajcie sie. nie ostatni guz w jej zyciu - trzymajcie sie

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 09:28   #4984
karolinee1983
Zadomowienie

Dzień dobry moja gwiazda wstala dziś o 4.30 ale za to w nocy nic nie jadła, nie wiem czy mam się cieszyć

Lenka sto lat z okazji urodzinek!!!!!
Nikos z okazji miesięcznicy

Isiaok zazdroszczę wypadku nad wodę, gdybym miała taka możliwość, tez bym się byczyla na plazy.

Madziulka Szymek swietnie radzi sobie z chodzeniem

Agulabar oj biedne wy mam nadzieje, ze nic lili nie będzie

Brumek jaki Tymek piękny nie mogę się napatrzec Maja tez od dłuższego czasu jeździ w wózkach sklepowych, ale jak wszystko u niej - już jej się to znudziło i chce wyskakiwac i chodzić

Pisanie z ipada to istna meka

MAJA 06.08.2011 r.

Edytowane przez karolinee1983
Czas edycji: 2012-07-07 o 09:31
karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 09:57   #4985
brumek
Zakorzenienie

Ale mam myślówę
Mąż jedzie na grilla za niedługo i nie wiem, czy mamy z nim jechać czy nie. To daleko od domu, godzinkę trzeba jechać., i ten straszny upał. WIadomo ze tam będziemy siedzieć w ogrodzie, a nie wiem czy 34 stopnie w cieniu to nie lekka przeginka dla Tymcia Mogę wziąć basenik, ale i tak upał jest. Poza tym ile można siedzieć w baseniku. A bylibyśmy tak w godzinach największego gorąca...

A tera z lecę nadrabiać
Stary 2012-07-07, 10:01   #4986
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość

Madziulka
jestem zauroczona Szymkiem
Jaki on już dorosły! Pięknie chodzi, z gracją siada i na koniec dzwoni- ciekawe do kogo

No jak do kogo? Do tati Ja się pytam: Szymuś do kogo dzwonisz? Do taty? A on odpowiada: tati

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
rok temu o tej porze zwijałam się z bólu przez skurcze, TŻ wychodził do pracy, a ja mu powiedziałam, że się boję nocy
o 2.00 myślałam, że coś się wycisza, więc łyknęłam 2 NoSpy i weszłam do wanny
niestety skurcze wróciły ze zdwojoną siłą
do 5.00 męczyłam się ale nie byłam pewna czy to już, ale zadzwoniłam po tatę
zawiózł mnie do szpitala przed pracą, no i zostałam
a potem? to już wiecie
o 10.20 urodziła się Lena
Ale mnie wzruszyłaś.. Wszystkiego najlepszego dla Lenki!

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
A tu dowód na niegibanie (brzydkie bo z komórki)
A jak się trzyma

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Ale Szymiątko chodzi!! cudnie!

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
a tu Marysia - w tym tyg w Krakowie i u nas nad woda to drugie zdjecie

Cytat:
Wg mnie wystarczy Sztućce dałabym normalne.

Cytat:

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Madziulka Szymek swietnie radzi sobie z chodzeniem

Chyba za długo spałam, bo boli mnie głowa.. Spaliśmy z Szymciem do 9

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html

Edytowane przez Madziulka_17
Czas edycji: 2012-07-07 o 10:08
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 10:03   #4987
brumek
Zakorzenienie

Lena - sto lat

Patryk i Nikoś - dla Was chłopaki po soczystym całusie

Cytat:
Brumek świetnie sobie siedzi, też musze wypróbować patent wózkowy. A wiesz że moje nosidło było raz tylko w górach użyte? i trochę żałuję że nie wzięłam tego zapinanego na klamry...
Ja już mówiła, że dla mnie nosidło, to najlepszy dzieciowy zakup Uwielbiamy je i codziennie jest w użyciu
A takie wiązane, nie na klamry, trudno się zakłada? Myślisz że z klamrami byłoby Ci łatwiej?

Cytat:
moja uwielbia od dawna tak siedzieci widze ze tymus tez szczesliwy ostatni raz z marysia z nosidlem bylam na zakupach jakos w grudniupozniej bral;am spacerowke, a teraz to jzu tylko sklepowy wozek
Ja dalej pewnie będę nosidło brała, bo jednak z reguły na 1 sklepie się nie kończy, no a z wózkiem sklepowym nie będę do innch sklepów wjeżdżać

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Tymon jak zwykle urzeka spojrzeniem. Faktycznie są podobni z Szymkiem Madziulki, szczególnie z profilu.

Cytat:
Ależ ona ma te kitki

Cytat:

NIe martw się, czasem się zdarza Czy po szczepieniu trochę cierpiała, tak?

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
1. Dzień dobry moja gwiazda wstala dziś o 4.30 ale za to w nocy nic nie jadła, nie wiem czy mam się cieszyć

2. Brumek jaki Tymek piękny nie mogę się napatrzec Maja tez od dłuższego czasu jeździ w wózkach sklepowych, ale jak wszystko u niej - już jej się to znudziło i chce wyskakiwac i chodzić
1. Też bym nie wiedziała
2. Karoline, ale jesteś kochana

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-07, 10:53   #4988
karolinee1983
Zadomowienie

Zapomniałem o Patryczku Wielki buziak ode mnie z okazji miesięcznicy

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 11:15   #4989
adrji
Raczkowanie

dzien dobry

Lenka sto lat słońce!!

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Gdzie Was wszystkie wywiało? (albo raczej wysmażyło )

Wow, Szymuś chodzi
Pieknie mu to idzie, odważniak

A wiesz, Madziulko, że jak na niego patrzę na tm filmie, szczególnie z boku, to mogłabym wręcz stwierdzić, ze to mój Tymuś jest. Mają podobne profile, podobną budowę, kolor skóry i włosków i jakieś takie ruchy podobne

Godzinkę temu zaliczyliśmy debiut w wózku sklepowym Musiałam na szybko do Tesco podjechać, bo zachciało mi się na jutro mieć jeszcze jedne basenik - taki malutki na balkon. No i muszę powiedzieć, ze ten wózek to hit tygodnia! Tymuś wniebowzięty Normalne zakupy w nosidle czy wózku to już dla niego nuda, a tu aż kipiał z podniecenia I wszystkich w sklepie zaczepiał

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Ojjj zazdraszczam plażowania
My jeszcze ponad tydzień i biegac latac skakac pływać URLOP-WAKACJE
suuuuper!

Cytat:

Kupiłam właśnie Radkowi
http://allegro.pl/quick-smart-scuttl...446845227.html
Jak zwykle wszystko przez Was
Lil to zdasz recenzje z uytkowania przez Radka oki? bo mnie oczywiście kusi nie powiem tez ale jakos nie wyobraam sobie czy Jasiek ju na nim by smigal hmm

Cytat:
Pati ja uwazam ze jak najbardziej!! ze 3/4 rodzaje z grila dla kazdego coś się znajdzie 2 salatki + tort
u nas tak bylo i powiem ci ze bylo tak zrobione ze odebrane przez wszystkich że suuper!

i mogę ci jeszcze zdradzić super sałatke przekąske do grilla a po taniosci - z młodego surowego kalafiora
-mlody kalafior (pokroić bardzo drobne różyczki)
-sos jogurt-majonez-czosnek-koperek
i tyle! u nas jest zawsze! pycha!
- w wersji "na bogato" można dodać kukurydze z puszki super pasuje albo pomidory mniam!

MAdziulka brawa dla chodzącego Szymonka!!

gdzie Kajol?

Edytowane przez adrji
Czas edycji: 2012-07-07 o 11:16
adrji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 13:30   #4990
youyou
Zakorzenienie

hej mamuśki

Lenko najdroższa sto lat malutka

Cytat:

You jak dajesz Lilce taki serek to jako posiłek np na śniadanie?
To jej wystarcza,czy dajesz jeszcze coś?
Serek jest albo na drugie śniadanie, ok 11, albo na podwieczorek ok 17 (zamiennie z owocami, tzn jak rano jest serek to po południu owoce i odwrotnie).
I to jej wystarcza.

Cytat:

patik u nas jutro urodziny Lilki i właśnie też robimy grilla. Miało być tylko na słodko, ale w sumie sami chcemy grilla przy okazji zrobić bo dawno nie było i pogoda ładna.

Kupiłam karkówkę, kiełbaski i skrzydełka.

Właśnie piecze mi sie biszkopt , będzie zwykły tort, przekładany kremówką i z owocami.
Mama upiecze mi drugie ciasto- tartę z owocami i robi sałatkę (sama się zaoferowała )

Na deser lody i owoce.

I to wsio. I tak dużo, moim zdaniem, kupę kasy już wydałam

Edytowane przez youyou
Czas edycji: 2012-07-07 o 13:39
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 15:25   #4991
Natka_
Zakorzenienie

Hej kobity

Lenko wszystkiego najlepszego!!!:cmok :

My dzisiaj kolejny dzień na basenie

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Youyou my jutro też robimy roczek Sama też najchętniej zrobiłabym grila, ale nie mamy gdzie... U teściowej bym też nie chciała, więc będzie restauracja...
Trochę tak dziwnie, że 4 dni wcześniej, ale akurat jest mój tata, a bardzo chciałam żeby go to nie ominęło.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Eweve śliczna Maryśka z cudaśnymi kitkami

Isia nam się pokazała Bardzo miło Cię zobaczyć Twoją córeczkę oczywiście też

Madziulka dla kolejnego chodzącego smyka Fajnie jak już sobie sam chodzi, nie? Domek odkąd zaczął chodzić to jest jeszcze bardziej kochany Praktycznie nie mam dziecka. Sam sobie wszędzie chodzi, czasami go tylko z mebli ściągam
Wczoraj jak byliśmy na kąpielisku to ani na sekundę nie usiadł! Chodzi już na tyle stabilnie, że mało co się wywraca
Halo halo też robi, jemu natomiast obojętnie czym, wystarczy ze powiem halo halo a on przykłada do ucha wszystko co ma pod ręka

Brumku Tymcio w wózku przekozak
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 18:00   #4992
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczna Maryś
Co to macie za spacerówkę?
Cena?
Ja jeszcze nie kupiłam...

Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość
Lil to zdasz recenzje z uytkowania przez Radka oki? bo mnie oczywiście kusi nie powiem tez ale jakos nie wyobraam sobie czy Jasiek ju na nim by smigal hmm
Szczerze to teżsobie nie wyobrażam Radka jeżdżącego na tym, teraz
Zobaczymy

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość

No jak do kogo? Do tati Ja się pytam: Szymuś do kogo dzwonisz? Do taty? A on odpowiada: tati
Ja do Radka mówię babi, mami, tati

Radek chodził dzisiaj z tym pchaczem drewnianym z biedronki
Świetnie sobie radził. Oczywiście chodzimy za nim żeby asekurować bo płytki mamy ale póki co się jeszcze nie przewrócił.

Mam nadzieję, że przeczytacie moją wiadomość i nie siedzicie na nowym wątku już

Patik my też grilla planujemy.
Na około 20 osób (może 25)

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Zdecydowaliśmy się na taki fotelik
http://allegro.pl/recaro-fotelik-you...471275854.html
Co do koloru to jeszcze jest dyskusja

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

A co myślicie o tym:
http://allegro.pl/listing/product.ph...lMOTE5ZA%3D%3D
Ma któraś?

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Dziewczyny czy ta osłonka na nóżki, która jest w spacerówkach (nie każdych) jest bardzo ważna? Musi być?
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 19:54   #4993
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość
MAdziulka brawa dla chodzącego Szymonka!!

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Madziulka dla kolejnego chodzącego smyka Fajnie jak już sobie sam chodzi, nie? Domek odkąd zaczął chodzić to jest jeszcze bardziej kochany Praktycznie nie mam dziecka. Sam sobie wszędzie chodzi, czasami go tylko z mebli ściągam
Wczoraj jak byliśmy na kąpielisku to ani na sekundę nie usiadł! Chodzi już na tyle stabilnie, że mało co się wywraca
Halo halo też robi, jemu natomiast obojętnie czym, wystarczy ze powiem halo halo a on przykłada do ucha wszystko co ma pod ręka

Fakt dłużej potrafi sam sobą się zająć, ale mój ma znowu głupie pomysły..

Cytat:

Dziewczyny czy ta osłonka na nóżki, która jest w spacerówkach (nie każdych) jest bardzo ważna? Musi być?
Ja nie mam. Przecież później można dokupić jakiś śpiworek do wózka na zimę

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 20:07   #4994
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Śliczna Maryś
Co to macie za spacerówkę?
Cena?
Ja jeszcze nie kupiłam...

Zobaczymy

Ja do Radka mówię babi, mami, tati

Radek chodził dzisiaj z tym pchaczem drewnianym z biedronki
Świetnie sobie radził. Oczywiście chodzimy za nim żeby asekurować bo płytki mamy ale póki co się jeszcze nie przewrócił.

Mam nadzieję, że przeczytacie moją wiadomość i nie siedzicie na nowym wątku już

Patik my też grilla planujemy.
Na około 20 osób (może 25)

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Co do koloru to jeszcze jest dyskusja

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

A co myślicie o tym:
http://allegro.pl/listing/product.ph...lMOTE5ZA%3D%3D
Ma któraś?

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

co do wozka Navingtona cadet - ale jesli chcesz lekka nie polecam 11 kg wazy.
a co do fotelika mam dokladnei ten model tylko caly czarny i jestem zadowolona, bo to odchylanie dla Marysi jest super, nie siedzi sztywno tylko lekko odchylona i spi super jak cos nie leci jej glowa ani na boki ani do przoduu

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 20:15   #4995
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Ja nie mam. Przecież później można dokupić jakiś śpiworek do wózka na zimę

No niby tak,ale chyba wolałabym kupić od razu.
Kurczę, mam dylematy

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
co do wozka Navingtona cadet - ale jesli chcesz lekka nie polecam 11 kg wazy.
a co do fotelika mam dokladnei ten model tylko caly czarny i jestem zadowolona, bo to odchylanie dla Marysi jest super, nie siedzi sztywno tylko lekko odchylona i spi super jak cos nie leci jej glowa ani na boki ani do przoduu
Eve ale który fotelik masz? Ten z pierwszego czy drugiego linka?

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Wózek masz fajny ale niestety nie na moją kieszeń
Stary 2012-07-07, 20:16   #4996
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Zobaczymy

Co do koloru to jeszcze jest dyskusja ----

Lila też jeszcze nieco przykrótka na ten jeździk i n razie odpycha się tylko do tyłu i używa go jako pchacza..
no i oczywiście wyprawia przeróżne figury wchodząc i schodząc z niego

Co do fotelika to bardzo dobry wybór mamy taki dla Filipa i uważam że jest świetny.
Gdyby Lila nie odziedziczyła starego po Filipie (MC Tobi) to jej też bym taki kupiła.

Osłonkę można dokupic uniwersalną
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 20:19   #4997
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Lila też jeszcze nieco przykrótka na ten jeździk i n razie odpycha się tylko do tyłu i używa go jako pchacza..
no i oczywiście wyprawia przeróżne figury wchodząc i schodząc z niego

Co do fotelika to bardzo dobry wybór mamy taki dla Filipa i uważam że jest świetny.
Gdyby Lila nie odziedziczyła starego po Filipie (MC Tobi) to jej też bym taki kupiła.

Osłonkę można dokupic uniwersalną

You ale o którym foteliku piszesz? Tym droższym czy tańszym?

Nie wiedziałam, że są uniwersalne osłonki
Wiesz jak cenowo stoją?
Stary 2012-07-07, 20:33   #4998
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Hejo

Jeszcze mi sie uda napisać w starym wątku

Troszkę wypadało mi sie z obiegu
Ale do rzeczy

Lenka sto lat slicznotko

Marzenka- wspańiale zdjęcia, świetna wycieczka urocza modelka( kocham ta kiteczkę) i fantastyczne kolory zdjęć

Brumeczku, mój Jasiek poci sie strasznie. Sama zaczęłam sie zamartwiać czy nie chory bo mokre ma włoski szczegónie te nad karkiem. Ale nawet ellika mi uświadomiła ze jego ruchliwosc jest sprawca. Poznam te słodkie fałdki... A Tymonek w koszyku wymiata

Madziulka szymulek świetnie sobie radzi

Marinko - osobiście mi sie wydaje ze sam zapomnieliscie jakie o fajne. Moze jakis Film erotyczny ( Oczywiscie nie porno)Muszę przyznać ze moje libido przy tabletkach liche, ale jakoś sobie radzimy

Jestem w trakcie organizowania wieczoru panienskiego, w dzień oczywiście nie było czasu. Cały dzień spędziliśmy u owego brata na działce w klimacie basenowo- trampolinowo

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

http://allegro.pl/pantofle-z-penisam...442110320.html

Poplakalam sie ze śmiechu
Stary 2012-07-07, 20:35   #4999
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Sto Latek dla Lenki
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-07, 20:40   #5000
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

5000 zamykamy wątek, zapraszam tu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post35125128
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 20:44   #5001
zanetaa88
Zakorzenienie

Witam się,
Pisze z komórki dostałam w spadku iPhone od męża ale już mnie on nerwiczy . U mnie armagedon,dama nadal ma luźne stolce, od wczoraj gorączka która spada i wraca po 4-5h.Mam dość,wywiadem psychicznie i fizycznie,boje się ze wezmą nas znowu do szpitalawirus już dopadł teściowa,zostałam tylko jaach wg do dupy jest...

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości