|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
Cytat:
O jaaaa nie mogę sobie teraz pozwolić na zachcianki Wybaczcie, że Wam tak pojedynczo odpisuję ale mam tak zakręcone te ostatnie dni Masakra
|
|
|
|
|
#932 |
|
Raczkowanie
|
Wiem co czujesz, ja mam kokosowy, ale czeka jeszcze na swoją kolej. Dodatkowo mam żel też kokosowy i pachnie cudownie. Szkoda, że kosmetyków Balea nie da się kupić w Polsce, są obłędne.
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie po depilatorze paskudnie wrastają i żadne peelingi nie pomagają... Na jesień/zimę zafunduję sobie serię depilacji laserowych. Byleby mi znowu oparzenia 2 stopnia nie zrobili...
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
to coś mi się powaliło
![]() u mnie oczywiście nie ma natury i najbliżej mam z 40 minut drogi do niej, także mogę oblizać się smakiem
|
#935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mam rózne z tym problemy i mimo że włoski tak szybko nie rosną to i tak nogi nie wyglądają szczególnie ładnie.
|
|
#936 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
witaj w klubie, ja sobie nawlokłam z Chorwacji i czas się za nie zabrać, rozpoczęłam od maseczek - BOMBA i te zapachyyyyyyy! Świetne jest też maslo do stóp z trawą cytrynową i kryształki do kąpieli stóp z tej samej serii. Balsam z mocznikiem wypróbowalam we wakacje już, na mocno podrażnioną opalaniem skórę, ulga i komfort po praktycznie 5 minutach. Co do depilacji - chyba sobie kupię maszynkę do wosku, bo niestety do kosmetyczki na wosk musiałabym chodzić max co trzy tygodnie - maszynka zwróci mi się po dwóch miesiącach... [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35166691]Ja tak mam ze wszystkim oprócz brązów (lubię zarówno perły, jak i maty)- jak wyjdę w innym makijażu to zaczynam się stresować, że mi nie pasuje i ludzie będą się na mnie dziwnie gapić [/QUOTE] no ja uwielbiam każdy kolor na powiece i w każdym sie dobrze czuję, choć na początku mojej "przygody z makijażem" tolerowałam tylko fiolety. Pierwsza moja paletka MACowa była z fioletów. Teraz mam paletkę praktycznie z każdego koloru i lubię kolorowe makijaże w ogóle, nie waham się do kolorowego oka użyć mocniejszej szminki, oczywiście staram się żeby nie wyglądało to jak babcia klozetowa, ale co ja poradzę... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#938 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Naprawdę szkoda że nie ma tych kosmetyków w Pl........ eh---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Pamiętam jak mieszkałam w Wawie...do Natury daleko, do Rossa daleko...jedynie Sephorę miałam blisko. Powiem Wam, że męczyłam się strasznie i nie mogłam uwierzyć że nie ma drogerii na każdym kroku. ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Lecę spać. Dobrej nocy
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#940 |
|
Konto usunięte
|
Eeej, też kcem Baleę
![]() Tylko mi ślinka cieknie jak widzę te zdjęcia u Kasi
|
|
|
|
#941 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#942 |
|
Konto usunięte
|
http://allegro.pl/listing/user.php?s...&us_id=4968351
Ma ktoś może pożyczyć ze stówkę?
Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2012-07-08 o 00:23 |
|
|
|
#943 |
|
Konto usunięte
|
Balea jest naprawdę aż tak dobra?
|
|
|
|
#944 | |
|
Moderator
|
Cytat:
na allegro jest wysyp, maseczki po 4zł (uważam, ze warto każdą kasę na nie wydać), żele pod prysznic koło 6, szampony i odżywki też jakoś tak, najdroższe są chyba takie właśnie masła do ciała, kremy do ciała itp - koło 20zł. No i ta seria do twarzy nie pamiętam teraz a nie chce mi się sprawdzać, chyba jakas eko jest droga - koło 50zł. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35167070]Eeej, też kcem Baleę ![]() Tylko mi ślinka cieknie jak widzę te zdjęcia u Kasi [/QUOTE] a byś te zapachy poczuła. Nie ma moim zdaniem konkurencji - nawet TBS ma bardziej chemiczne zapachy, moim zdaniem.
|
|
|
|
|
#945 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale wcześniej też z góry odrzucałam z góry młodszych. Nie wiem czemu, ale zazwyczaj największym zainteresowaniem cieszyłam się wśród starszych facetów. A i tak zazwyczaj wybierałam rówieśników. Mój obecny facet też jest z mojego rocznika, ba urodził się 4 dni później w tym samym szpitalu co ja![]() A propos facetów, to długo się dzisiaj zastanawiałam, skąd znam kolesia w kolejce obok. A okazało się, że to kumpel mojej przyjaciółki, który był z nami na meczu podczas Euro |
|
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też często chciałabym się cofnąć do czasów dzieciństwa ![]() I mieć takie problemy jak wtedy. |
|
|
|
|
#947 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dalsza część posta zakupowego
a także masełko do rąk YR |
|
|
|
#949 |
|
maszyna, nie człowiek
|
No jak nie masz 15 minut od domu to daleko
Boże, a ja głupia uważam, że bezpośrednie połączenie z centrum to świetna opcja a dojazd z uczelni do domu w godzinę z hakiem też jest spoko. W jednym mieście...
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() u mnie burza właśnie się skończyła. Teraz pada. |
|
|
|
#951 |
|
Konto usunięte
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35167172]Balea jest naprawdę aż tak dobra?
[/QUOTE]Zawsze jak tu wchodzę to jestem wodzona na pokuszenie. No właśnie, Balea warta grzechu? Ceny są przyjazne
|
|
|
|
#952 | |
|
po prostu Em :)
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35167172]Balea jest naprawdę aż tak dobra?
[/QUOTE]Cytat:
Coś jak Isana.
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie na makijaż japoński
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Bry.
![]() Co do Balei i innych niemieckich kosmetyków, to ja już zmęczyłam brata żeby się wybrał do DM i mi nakupował przeróżnych dobroci.
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
samochodem tak
gdybym miała tyle piechotą, to nawet bym się nie zastanawiała ![]() ale mnie okropny ból głowy obudził
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie moja babka, przyszła przed kosciołem a potem po i sie darła jak to ma w zwyczaju
![]() spaaaćććć.. śnilo mi się, że dostałam paczke od wibo, a tam lakiery essence i balsam do ciała pachnący miętą
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam @ i zdycham, pierwszy dzień jest dla mnie najgorszy.
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to masz fajne sny mi się śniło, że jest wojna...
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pierwszy raz umalowałam się mocniej nie na imprezę, i wyszłam w tym do ludzi. I nawet mi się podoba, chociaż Wam nie dorastam do pięt
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poka!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

nie mogę sobie teraz pozwolić na zachcianki
Masakra

i te zapachyyyyyyy! Świetne jest też maslo do stóp z trawą cytrynową i kryształki do kąpieli stóp z tej samej serii. Balsam z mocznikiem wypróbowalam we wakacje już, na mocno podrażnioną opalaniem skórę, ulga i komfort po praktycznie 5 minutach.
i lubię kolorowe makijaże w ogóle, nie waham się do kolorowego oka użyć mocniejszej szminki, oczywiście staram się żeby nie wyglądało to jak babcia klozetowa, ale co ja poradzę...
Lush & China Glaze lover!