|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
Na blogu recenzja tuszu Vipera - bardzo pozytywne zaskoczenie
|
|
|
|
#962 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35169798]Na blogu recenzja tuszu Vipera - bardzo pozytywne zaskoczenie
[/QUOTE]Ale Ty masz rzęsy |
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35169798]Na blogu recenzja tuszu Vipera - bardzo pozytywne zaskoczenie
[/QUOTE]ja jestem zaskoczona tuszem hean porównywalny do mojego ulubionego, wonder z ori
|
#964 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jaki upał, a w nocy, znaczy nad ranem tak fajnie się spacerowało ^^
|
#966 |
|
Rozeznanie
|
Czesc! Ja juz po weselu i wracam do żywych ...
|
|
|
|
#967 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Muszę się zabrać za rzeźbienie CV, żeby jakąś wakacyjną pracę znaleźć, mam nadzieję, że jakaś 'posadka' się dla mnie znajdzie
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
NicRu widzę jednak moja osoba tak Cię nadal interesuje, że rozmawiasz o mnie nawet na obcym forum
widzę bardzo Cię poruszył mój makijaż na zakończenie roku, jak miło
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
Orli, bardzo ładny efekt, chyba się mu bliżej przyjrzę. Cena też atrakcyjna
|
|
|
|
#970 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
ale balea ma piękne zapachy a jednocześnie świetnie działa... maselko do stóp póki co radzi sobie lepiej niż mój krem s Scholla (tylko nie wiem czy czasem mi się w trakcie używania nie przeterminował...) ale mimo to - ostatnimi czasy nie dawał rady a masełko proszę Cytat:
balsam pachnący miętą to rewelka - też taki chcę... witaj w klubie... :/ |
||
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety zdjęć nie będzie, bo nie mam kogo osępić na aparat, ale rozglądam się za własnym
|
|
#972 |
|
Konto usunięte
|
Ale lecicie z tymi stronami, byłam tutaj dwa dni temu, a mam ok. 9 stron do nadrobienia
chyba nie dam rady |
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
wieczorem siatkarskie emocje - będziecie oglądać? |
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pomocy... Mam już fajną nagrodę na konkurs, ale nie mam na niego pomysłu, pomożecie? Pomijam pomysł zoili z kręceniem filmiku z kankanem
|
#976 |
|
Rozeznanie
|
U mnie dzisiaj o balsamie do ust Alterra. Zapraszam
![]() http://amantesamentesblog.blogspot.com/
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
A w sumie to chyba wpadł mi do głowy pomysł
I każda będzie mogła się w tym sprawdzić!
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#979 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
? Dla mnie nie jest obce (jestem to fanklub, w którym jestem 7 lat), więc wrzuciłam.Jesteś w internecie, wystawiasz się na widok publiczny to poddajesz się ocenie, lubimy tam z babkami (i facetami) gadać i na takie tematy (stąd nawet całe wątki ciuchowe i kosmetyczne!). I nie poruszył mnie jako osobę znającą Cię z tego forum, raczej rusza mnie, ze teraz dziewczyny mają takie wyczucie w doborze makijażu do okazji, stąd wrzucenie tam linka do Twojego publicznego bloga :P Nie jestes pierwsza blogerką ani osobą "internetową", która się tam przewinęła jako temat dyskusji Ba, niektórzy "internetowi" byli/są nawet użytkownikami tego forum.
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-07-08 o 12:43 |
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro się wszystkiego dowiecie - ale będzie na kreatywność
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to reklama, więc jedynie Ci mogę podziękować chodzi tylko o to, że nie poruszasz tego np. tutaj, gdzie to typowo forum od blogów, kosmetyków,makijażu, abym mogła i ja się dowiedzieć co o nim myślisz,a nie robisz to tak, abym się musiała doszukiwać dla mnie mejkap był odpowiedni do całości ba nawet wychowawczyni się podobał ![]() i oczywiście, że wrzucając zdjęcia narażam się ocenę, po to między innymi prowadzę bloga
|
|
#982 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Przecież to był taki wspaniały pomysł, jak można było go pominąć ?
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale sądzę, że konkurs się Wam spodoba
|
|
#984 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ojej, no nie widzę po prostu potrzeby poruszania ciągle tego samego tematu. Ty to Ty i wiem, że lubisz mocne makijaże - po co walkować ten temat? Że na zakończenie roku jak na wieczorną impreze, ze na ślub jak na wieczorną imprezę - to twój styl, a tam jak sama wiesz szło o uogólnienie, że to styl coraz bardziej popularny. Wiesz, na wizażu była jedna co poszła na maturę z koronkowych rajstopach, bokserce i przepasce na biodra i tez pisała, że nauczycielom ałtfit się podobał. Chociaż każdy stwierdziłby, że na egzamin odpada... Dla mnie to nie wyznacznik
Poza tym nie szło o Ciebie, uwierz, a o coraz bardziej widoczne trendy. Gdyby nie te trendy, to nie przewijałyby sie co jakiś czas tematy dziwacznej mody, wychudzonych blogerek w ałtfitach (a przy tym linki), podczas gdy mają na sobie po prostu ubrania, tematyki olejowania włosów (też chyba pojawiły sie wtedy jakies linki), tematyki pełnych zajefajnych przepisów z blogów kucharskich (i linki do tych blogów - swoja droga tam poznałam blondies in the kitchen)... Niestety powracających użytkowników Ci to nie zapewni, bo prócz porad pielęgnacyjnych/kucharskich raczej malo kto znów klika tam w taki link - temat się przejada i znów wraca się do kontrowersyjnych tematów polityki, feminizmu czy cholera wie czego jeszcze, taka specyfika.Jeśli dzięki temu dostaniesz jakis profit, to Twoje szczęście ![]() Przynajmniej jestes normalna, jedna wspomniana tam blogerka odgrażała się potem na blogu haslem "jesli myslicie, że nie uda mi się ocenzurowac internetu, to się mylicie"
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-07-08 o 13:00 |
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie trendy omijają szerokim łukiem, mogę się czymś inspirować, ale nie mam pojęcia jakie są teraz trendy no i ja nie wiem jak można się o takie coś obrazić, przecież to tylko działa na plus...przecież każdy ma swoje zdanie
|
|
#986 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35169976]A jaki masz? Też mam jeden Hean wśród ulubieńców
[/QUOTE]moim ulubieńcem była Maxxi Lash Flexi, dopóki tak zgęstniał, że nie da się nim malować
|
|
|
|
#987 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Miałam na sobie robiony ślubny i nikt nie mówi, że musi być nie wiadomo jak subtelny, ba, miał fajny akcent w postaci fioletowej kreski... Po prostu inaczej maluje ktoś, kto się uczy i bawi, inaczej ktoś, kto jest charakteryzatorem. I po byciu "manekinem" dla tego drugiego typu widzę te różnice
![]() Wiesz, niektóre się obrażają - bo jak ktoś może mieć inne zdanie od nich, phi? A na obcym forum nie moga skasowac komentarzy jak na osobistym, choć publicznym, blogu i zostawić tylko takie, które są kwintesencją zachwytu Niektórym po prostu brakuje dystansu.
|
#988 | |
|
Moderator
|
Cytat:
u mnie szminki catrice ![]() eh nawet mi sie w ten upał nie chce paznokci malować... kupiłam sobie w piątek kilka lakierów Myio, pomalowałam każdy paluch innym i do teraz mam takie kolorowe myio-skittlesy...
|
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
może któraś by się zdecydowała na taki makijaż ślubny, skoro widziałam nawet czarną suknie ślubną
![]() ja z bloga nie usunęłam jeszcze żadnego komentarza, nie licząc jakiegoś tam spamu, rozumiem, że coś się może nie podobać i coś może być nie tak, nie mam jeszcze aż takiej wprawy dlatego ja sama też nie słodzę, jak widzę coś źle, bo czasem takie totalnie niechlujstwa aż przerażają dobrze, że to chociaż forum R+, bo ich lubię...
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
U Trust konkurs, a u mnie od jutra pierwsze rozdanie
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

porównywalny do mojego ulubionego, wonder z ori
おはよう! 

widzę bardzo Cię poruszył mój makijaż na zakończenie roku, jak miło
ale balea ma piękne zapachy a jednocześnie świetnie działa... maselko do stóp póki co radzi sobie lepiej niż mój krem s Scholla (tylko nie wiem czy czasem mi się w trakcie używania nie przeterminował...) ale mimo to - ostatnimi czasy nie dawał rady a masełko proszę
Lush & China Glaze lover!