|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
Teraz szukam jakiś fajnych filmów do obejrzenia a w między czasie pochłaniam książki ![]() Nie wiem, czy na niektórych blogach nie ma newsletterów, a jeśli nie ma to przychodzi mi do głowy tylko dodanie do zakładek Chyba,że założyłabyś np. konto na danym portalu blogowym-wtedy pokazuje nowe notki automatycznie Nigdy nie robiłam zakupów na zbiorowym,ale jak czasem tam zaglądałam to miałam wrażenie,że zaczyna się robić tam burdel
|
|
|
#3332 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Z tym założeniem bloga to świetny pomysł Kasiu, możesz założyć konto, pododawac ulubione, a przecież notek byc nie musi . Sporo dziewczyn tak obserwuje np. na pingerze, to i na blogspocie można
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam trochę o tej aferze i czy ta Ania to Zygmuś?
Brałam udział w zamówieniach na samym początku kiedy zaczynała się w to bawić, ale wtedy były to małe ilości, nie na taką dużą skalę. Nieźle się zamotała. Ale już wiadomo czy te zaginione paczki to oszustwo czy po prostu pech? |
|
|
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawia mnie,czy mojej sio oddała jedna wizażanka kasę Z tym,że wydaje mi się,że pinger jest strasznie łatwy w obsłudze,ale więcej znanych blogów jest na blogspocie, który po zmianie jest trochę skomplikowany jak dla mnie ;o
|
|
|
#3335 |
|
Zadomowienie
|
heelooł
![]() ostatnio zagłębiłam sie w bloga kissies czy jak jej tam, dziewczyny ja nierozumiem, ona jest chora czy specjalnie sie tak robi? czy ona sobie zdaje sprawe jak wygląda? moze to jak wyglada jej twarz to jakies nieudane operacje - czy całkiem powazna sprawa
|
|
#3336 | |||
|
|
Cytat:
![]() Myślę, że te paczki, o których pisała, to pech. W końcu nie wikłałaby się w takie coś, mając na uwadze, że jednak dziewczyny oczekują produktów i jej tego nikt płazem nie puści. Żadna przyjemność użerać się czy to o zwrot od sprzedającego czy to z tłumem wściekłych wizażanek , zatem zakładam, że nie było w tym celowości.Cytat:
Na Bloggerze korzystam jeszcze ze starego interfejsu , nowy faktycznie bez sensu.Cytat:
Twarz rzeczywiście niezbyt... Usta wyglądają na ostrzyknięte kwasem HA, operowany nos i lifting oczu...
|
|
|
|
#3337 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Jak zwykle - gnębią mnie na wszystkie możliwe sposoby . Będę się odwoływać, bo ich argumenty to naginanie rzeczywistości na ich korzyść . Normalka . A najbardziej rozśmieszyło mnie ich stwierdzenie, że podatki to dobro społeczne i pójście mi na rękę, to prawie zamach na to dobro społeczne . Jestem dziś umówiona z doradcą podatkowym. Nie dam rady sama napisać odwołania . Z treścią {uzasadnieniem} dałabym radę, ale na wstępie {co zaskarżam} trzeba paragrafami i artykułami rzucać . Jedna niewielka pomyłka i wniosek odrzucony bez prawa apelacji . Wiecie ile kosztuje napisanie odwołania ? Na wstępie krzyknął trzysta złotych . Kwota może poszybować wzwyż jak dokumenty przejrzy . Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja straszliwie cierpię, że nie mogę czytać . To strata kawałka mojego życia . Przez nowe stresy i nerwy "cukier" wysoki i znowu prawie ślepa jak kret jestem . Cytat:
Cytat:
Opowiadaj . To się nie zagłębiaj, bo i Ci na mózg może paść . Chciałabym mieć takie usta . Nakupowałabym śminek, oj nakupowała ![]() Cytat:
W najbliższym otoczeniu mam faceta, który "całemu miastu" {w tym i mnie} jest winien kupę pieniędzy. Oprócz prywatnych pożyczek ściga go ZUS, ściga bank {kredyt na samochód}, ściga US, ściga operator telefoniczny . A on ma wszystko w głębokim poważaniu i mówi : nie mam . I najdziwniejsze jest to, że mu to płazem uchodzi i komornicy go nie ścigają . Zapytam go : kiedy zaczniesz mi oddawać pieniądze {już dwa lata minęły}, on, patrząc mi głęboko w oczy, mówi : nie mam . Miłego dnia P.S. Zapomniałam się pochwalić . Ale mam pyszny rosołek z prawdziwej {!} kury . Zazdrośćcie !!! Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2012-07-04 o 05:48 |
||||||
|
|
|
|
#3338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam jej,ale na zdjęciu kompletnie mi się nie podoba ![]() Cytat:
![]() Chciała zamówić biżu,ale nie zdążyła na jakieś potwierdzenie(?) i mimo,że wysłała dziewczynie pieniądze to zamówienie nie zostało zrealizowane. Nie przepadam za rosołem,ale i tak zazdroszczę
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wczoraj znowu burza, zaczęła się mniej więcej ok 21 i waliło tak mocno, że wyłączyliśmy komputer i poszliśmy spać
![]() Myślałam, że będzie chłodniej ale nic z tego, nadal upał. Blog Kissie - trafiłam na niego przez wątek modowych rozwalaczy ![]() http://www.kissies.se/ Mnie rozwala ten dziubek na każdym zdjęciu - uwierzyć nie mogę, że ona myśli, że to jest ładne ![]() A to jest naprawdę okropne - http://www.kissies.se/wp-content/upl...5/DSC04275.jpg. Wygląda jakby się komuś z fotoszopem przeholowało Nie wiem jak komukolwiek mogłoby się coś takiego podobać.Kasia, współczuję użerania się z US... po raz kolejny... Ty masz rosołek, a ja mam grochówkę ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-07-04 o 11:07 |
|
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
O matko
to zdjęcie mnie rozwaliło totalnie ;o
|
|
#3341 | |||||
|
|
Cytat:
A doradcy zapowiedz, że jak się pomyli, to groszaka nie zobaczy ![]() Ano ruszyło. Mozolnie, tępo, ale tak. Odzyskałam kasę . Inne jakieś tam paczki podostawały, ale raczej na odczepnego.Ale u mnie była mała kwota, a są dziewczyny, które mają po 200-400 zł i one pewnie długo jeszcze $$ nie zobaczą ![]() Chyba najbardziej ją boli, że nie ma dostępu do naszych planów i nie wie już, jaką taktykę obrać. Zobaczymy co z tego wyniknie... Cytat:
![]() Początek miesiąca to w miarę stały repertuar, mam tematy, to notki piszą się w zasadzie same. Gorzej, jak coś trzeba kreatywnie. Czasem nawet recenzja gotowa, a zdjęć koszmarnie nie chce mi się obrabiać, do tego to strasznie pracochłonne. Tu przyciąć, tam poprawić i godzina z życiorysu wyjęta. Cytat:
Może audiobooki? Niby na Policję zgłaszała, ale kto ją teraz wie... Cytat:
Rosołek ![]() Cytat:
Fuuuuj, to zdjęcie przy basenie ![]() Chyba było dłubane fotoszopem, granice rąk takie ostre i nienaturalne.
|
|
|
|
#3342 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Taaaakiego to byś zjadła ! Chwaliłam się, bo od roku prawdziwej kury szukałam i wreszcie udało mi się zdobyć . To jak - trzymać kciuki, żeby dzisiaj też waliło i świeciło ? ![]() Cytat:
Ona tak naszprycowana, że już w inny sposób nie da rady ust ułożyć. Chyba ma też, wzorem Dolly Parton, dolne żebra wycięte . Cytat:
Tak już będzie - jak to mówią : do śmierci . W Belgii już się zmieniło. Kiedy ministra finansów pytają o Holandię, ten tylko śmieje się . Cytat:
W taki upał ?! Ale też dobra . Wczoraj dokumenty zaniosłam. Ma się we wtorek odezwać . Skóra mi cierpnie, bo z jednym tutejszym "doradcą" już miałam do czynienia . Cytat:
Cytat:
A tu u mnie, rosół z ziemniakami jedzą . Pierwszy raz w życiu z takim połączeniem spotkałam się . Odwiedziłam wczoraj Naturę . I kupiłam błyszczyk i lakier z Catrice. Czy to z nowej serii ? Nie wiem . Lakier - Ultimate, nr 850 Aretha's , a błyszczyk - Lip Appeal, nr 110 Knock On Wood. Jakieś tam pudry, róże, bronzery leżały. Ale ja nie używam, więc nie zwróciłam uwagi . I u mnie są już trzy szafy . Sama jestem ciekawa ile razy błyszczyk użyję . Czy dobry ? Nie wiem, bo się na błyszczykach nie znam . Nie klei - to najważniejsze. Tylko ta gąbka taka bardzo badziewna. Dwa razy użyłam i mam wrażenie, że już się rozwala . Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#3343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z marchewką i zieleniną najlepiej ![]() Tez mi się wydaje,że ona inaczej nie potrafi układać ust ![]() Miałam właśnie pisać,że dawno tak nie jadłam i muszę mamie powiedzieć,że wolę w niedziele z ziemniakami zjeść W przedszkolu czasem tak podwali
|
|
|
#3344 | |||
|
Zakorzenienie
|
Oczekiwać przyzwoitości od US... nawet nie wiem do jakiego absurdu to porównać...
![]() Cytat:
Cytat:
Ja nie wyobrażam sobie, żebym mogła czytać książki w ten sposób. Nie ma to jak przewracanie kartek Trzymaj ![]() Mam tylko nadzieję, że jak będziemy jechać na Grunwald nie będzie aż takiego upału, bo z psiskiem w samochodzie będziemy musieli wyjechać pewnie ok 4 nad ranem, żeby jak najdłużej było chłodno... TŻ się uparł ![]() Cytat:
Może w końcu nauczysz się nosić ![]() Bez zieleniny ![]() Kurde, żaden telefon nie upadł mi tyle razy co obecny, no normalnie jakby był jakiś przeklęty
|
|||
|
|
|
|
#3345 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3346 | |||
|
|
Niestety. Coś tam dalej zwraca dziewczynom, ale przy tym tak mataczy, że szok... ceny w arkuszu nagle są wyższe, gratisy zaczynają kosztować
...Cytat:
![]() A do pomidorowej dodaję kukurydzę dla odmiany ![]() Cytat:
A limitkowego korala nie wypatrzyłaś? Może wszystkie już wykupione... Cytat:
![]() A z klubem faktycznie szkoda. Można byłoby jej wtedy list za potwierdzeniem odbioru wysłać z zaskoczenia i by odebrała, a dziewczyny miałyby podkładkę do sprawy. Ale whatever, ważne, że sprawa idzie ku lepszemu Podobno przyszły weekend ma być już chłodniejszy 22-25 stopni. teraz to jakiś upałowy armageddon. A Nokię masz? Nie znam chyba bardziej wytrzymałych telefonów. A kultowa 3310 to na bank przetrwa uderzenie meteorytu ![]() Moja N51 przetrwała już dzieciaki - działa
|
|
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja koleżanka dodaje do rosołu cytrynę W jakim sensie kukurydzę? Taką kolbę?
|
|
|
#3348 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Ptrzajta ludziska, a ja myślałam, że to tu, u mnie tylko takie anomalia jedzeniowe . Chociaż, zgodnie z moją wiedzą { }, to pierwsze w naszej Umiłowanej były kluchy . Ziemniaki to dopiero od czasów króla Jana III Sobieskiego {po wyprawie wiedeńskiej 1683 r.) i jako roślina ozdobna traktowane były . Cytat:
Cytat:
Prawda, ale ja pewnie lubiłabym gdyby mi ktoś czytał . Dzieciństwo przypomniałabym sobie . A i pamiętam, jak z lubością wielką słuchałam jak w radio książki czytali . Cytat:
Spróbuję . Cytat:
Ja od zarania dziejów biorę tylko Nokię . Nie gniotsa, nie łamiotsa ! A jest i Samsung Solid B2100 z gumy, stworzony dla ludzi "aktywnych". Można nim o ścianę walić i nic się nie stanie . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.catrice.eu/pl/produkty/pa...cquer-850.html Cytat:
Ja w polarze siedzę . I teraz widzę jak właśnie idą na mnie czrne chmury i błyska. Matko kochana, kara boska ! Cytat:
![]() E tam . Pewnie taka z puszki . Miłego dnia ---------- Dopisano o 05:48 ---------- Poprzedni post napisano o 04:29 ---------- No i mam potwierdzenie mojej teorii ![]() https://wizaz.pl/Pielegnacja/ABC-pie...moze-uzaleznic |
||||||||||||
|
|
|
|
#3349 |
|
Zadomowienie
|
nosiłam sie z zamiarem zamieszczenia moich zdjec w nowym kolorze ale sa teraz w tak fatalnym stanie ze wszystkie zdjecia wychodza nieciekawie;/
poczekam na ich lepsze dni
|
|
#3350 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet na miasto nie chce mi się wyjść, żeby po sklepach pochodzić - jak dobrze, że są zakupy online Cytat:
![]() Ale już mi w kilku miejscach coś odprysnęło i lekko się wgniotło i wkurza mnie to niesamowicie, bo jak coś mam to lubię, żeby to było idealne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko jakoś kiepsko te kciuki trzymałaś, bo burza była rano, a nie w nocy A po burzy znowu upał Wyjście z psem czy do sklepu to niesamowity wysiłek
|
||||||
|
|
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przed chwilą wróciłam z marketu (TŻ jutro wyjeżdża więc korzystałam z tego, że jeszcze jest samochód i można zrobić większe zakupy) i znowu jestem cała mokra
![]() Wciągnęłam się w nowy serial - Jane by design ![]() A z PLL jestem na razie na bieżąco ![]() Za to GG nie mogę obejrzeć, bo mi na jakichś dziwnych stronach otwiera ![]() Jakbym widziała mojego czarnulca ![]() http://demotywatory.pl/3856927/Prezenty Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-07-07 o 01:14 |
|
|
|
|
#3353 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Wczoraj i ja poczułam smak upałów . Fajnie ! Leje się z człowieka, w domu wszystko wilgotne {różnica temperatur} i ja , biegająca nago .Teraz też ciepło i straszliwa mgła . Cytat:
Mnie to się zawsze chce szopingować . Wczoraj dżinsy sobie kupiłam. Wydaje mi się, że o jeden rozmiar za małe . Cytat:
Trza było z rańca poćwiczyć . Cytat:
Wczoraj gotowałam kapustę na mięsie z golonki, zagapiłam się rozgotowała. Smaczna, ale tak breja . Mnie i upał w jedzeniu nie przeszkadza Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#3354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mojej siostrze się spodobał ten serial -Jane,ale szkoda,że nie ma napisów ![]() Cytat:
U mnie w bloku na ostanim piętrze ciężko o chłód A teraz siedzę w majtach i maślanką na plecach Za bardzo przypiekłam plecy ![]() Jeśli będziecie gdzieś w okolicy Krakowa zapraszam nad Balaton- fajne miejsce http://www.polskaniezwykla.pl/pictur...inal/50791.jpg
|
|
|
#3355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Jane oglądałam do 6 odc na razie i bez napisów daje rade(czego nie rozumiem to domyślałam się z obrazu )
|
|
|
#3357 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wyszłam wczoraj na miasto bo wydawało mi się, że jest chłodniej (obleciałam kilka lumpków i tylko spodnie od dresu kupiłam, żeby mieć na siłownie, bo w jednym mi się dziura zrobiła) i wróciłam zlana potem - nie potrafię funkcjonować w takich temperaturach. Niewystarczająco się chyba cieszyłaś ![]() Cytat:
![]() A u mnie wczoraj wieczorem znowu burza ![]() |
|||
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę, dałabym się pokroić za taki wygląd
Edit. Korzystając z okazji, że nie ma TŻ'a zrobiłam sobie frytki ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:35 |
|
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
ładna
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

Teraz szukam jakiś fajnych filmów do obejrzenia
a w między czasie pochłaniam książki 
Chyba,że założyłabyś np. konto na danym portalu blogowym-wtedy pokazuje nowe notki automatycznie 

Zastanawia mnie,czy mojej sio oddała jedna wizażanka kasę 
Opowiadaj . 

to zdjęcie mnie rozwaliło totalnie ;o