|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
Tak. Nawet kawy mi się zrobić nie chciało, nic. Galaretkę sobie robią
|
#1022 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chcesz się pośmiać, to polecam 21 jump street. ![]() A dawno się nie śmiałam tak na filmie.
|
|
|
#1024 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wstałam dziś o 7 rano, pojechałam na giełdę (1,5h w jedną stronę) po spodenki jeansowe (krótkie), legginsy (czarne, 3/4), kupiłam też sobie 5 par zwykłych majtek (figi), na 3-tygodniowy wyjazd muszę zabrać jak najwięcej bielizny, a i tak nie uniknę prania ![]() Potem wróciłam, spałam do 15 bo brzydka pogoda była (tak bym poszła na działkę), a teraz słońce świeci i żałuję, że nie poszłam, bym się poopalała troszkę a nie że ja taka blada strasznie A teraz już mi się nie opłaca iść.Oprócz tego nawkurzałam się na TŻ i się do niego nie odzywam
|
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja w ten upał nie wyrabiam przed kompem , dosłownie mi sie grzeje !
no a w koncu trochę mam czasu, nadrabiam Was gaduły !
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie hennę na brwi zrobiłam.:P
I nie mam mocy na nic. Leżałabym sobie tylko i nic więcej.:P Czaję się na zamówienie z Flormar, jeszcze nie miałam styczności z tą firmą. Polecacie coś?
|
|
#1027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny bardzooo polecają lakiery do paznokci, ja swoje dorwę dopiero w sierpniu, więc się nie wypowiadam. ![]() Ale polecić mogę na pewno slynne Duo P115 (a nawet P116 lubię); pudru terracotra nr 22 nie mam, ale macałam i śliczny jest; mozaikę wyglądającą jak plaster miodu Mosaic Compact Powder 601 ![]() No i nie mogłabym pominąć 2 szminek bez ktorych już sobie zycia nie wyobrazam: Long Wearing L14 - neonowy koral W ogóle szminki z serii Long Wearing bardzo ładnie się utrzymują, True color są bardzo kremowe Ohhhhh i zapomnialabym: żelowe kredki! BAJKA! Pewnie coś pominęłam, w razie w. pisz
|
|
|
#1028 |
|
Raczkowanie
|
True color nr 12 słyszałam dużo dobrego ale ponoć wycofali i więcej nie będzie
pisałam o tym u siebie. Jak ktoś znajdzie to niech kupi i dla mnie ![]() Wygrałam w konkursie RMF FM 24 gwiazdki w logo Paramount Pictures przyniosły mi szczęście ![]() Tymczasem u mnie czerwoniasta sexy szminka Bell
|
|
|
|
#1029 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie post z nowościami w mojej pielęgnacji twarzy i włosów
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie ponad 1000 wyświetleń bloga
![]() I mam galaretkę wiśniowo-agrestową, czy któraś chętna jest? I zaraz bede robić mrożoną herbatę, a za oknem robi się ciemno i grzmi. ^^
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Konto usunięte
|
Tak sobie teraz czytam o różnych olejach do włosów, szczególnie tych "specjalnych", nie spożywczych, nie drogeryjnych itd... (btw, właśnie siedzę z olejkiem dla mam Babydream na włosach). Praktycznie każdy komentarz pod każdą notką wskazuje na to, że prawie każda bloggerka (lub wizażanka) olejowała już włosy, wciąż to robi lub planuje - i nie ma w tym nic dziwnego. A jak odpowiadam na pytania znajomych (z reala), co robię z włosami, to wszyscy się krzywią na myśl o olejowaniu, jakby to była jakaś abstrakcja, wręcz kosmiczny pomysł.
|
|
|
|
#1035 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35176840]Tak sobie teraz czytam o różnych olejach do włosów, szczególnie tych "specjalnych", nie spożywczych, nie drogeryjnych itd... (btw, właśnie siedzę z olejkiem dla mam Babydream na włosach). Praktycznie każdy komentarz pod każdą notką wskazuje na to, że prawie każda bloggerka (lub wizażanka) olejowała już włosy, wciąż to robi lub planuje - i nie ma w tym nic dziwnego. A jak odpowiadam na pytania znajomych (z reala), co robię z włosami, to wszyscy się krzywią na myśl o olejowaniu, jakby to była jakaś abstrakcja, wręcz kosmiczny pomysł.
[/QUOTE]Mam to samo! Moja koleżanka póki za mną bloga nie założyła, to śmiała się ze mnie, a teraz sama planuje zakup. ![]() Mam też jedną koleżankę, co sama czasem smaruje, ale ona też przegląda namiętnie blogi. A reszta, jak mówisz, krzywi się
|
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
moze to wynika z tego, ze skoro czytaja/komentują blogi/wizaż a temat olejowania jest dość popularny, to sami sie do tego przekonują.
A jak ktos nie czyta, to nie wie moje 5 kolezanek stosuje oleje, ale większość nieregularnie, niestety.
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gratuluje ![]() basiago u mnie też znajomi się dziwią, nawet fryzjerka - co robisz z włosami ? Oo no na początku jak o tym czytałam też byłam zdziwiona ale teraz to już norma czego sie nie robi dla pięknych włosów
|
|
|
|
|
#1038 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niom, mniam mniam
Cytat:
Cytat:
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha, znam to uczucie, bo staram sie nawracać co bliższe koleżanki, czasem jak ktos podsłucha to patrzy na mnie jak na wariata
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie właśnie najbardziej kuszą pomadki i lakiery, ale może coś jeszcze sobie wezmę. Podkłady też wyglądają ciekawie, ale mam już 6 więc nie wiem czy się skuszę.
|
|
|
#1042 |
|
Raczkowanie
|
Ojjj, znam to. Koleżanki zapytały mnie kiedyś, jaką odżywkę stosuję, że mi się tak włosy błyszczą. Gdy zaczęłam wymieniać moją mieszankę olejowo-żółtkowo-niewiadomo co tam jeszcze, popatrzyły na mnie jak na wariata
Btw. strasznie zaniedbałam włosy ostatnio, jakoś od miesiąca strasznie sie opuścilam w olejowaniu. Czas wrocić na własciwy tor ![]() _polly
|
|
#1043 |
|
Konto usunięte
|
U mnie też tak reagują na oleje
![]() A kiedyś z koleżankami oglądałam jakiś program, w którym Hinduska opowiadała, jak w Indiach się dba o włosy i taaak się motała w temacie olejowania, nie wiem skąd ją wytrzasnęli Już nawet nie pamiętam, co to za głupoty mówiła, ale ja co chwila strzelałam fejspalma i ją oburzona poprawiałam, a koleżanki patrzyły na mnie z miną "zaczynam się Ciebie bać" ![]() I jeszcze się pożalę - strułam się czymś i ledwo siedzę |
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35177382]U mnie też tak reagują na oleje
![]() A kiedyś z koleżankami oglądałam jakiś program, w którym Hinduska opowiadała, jak w Indiach się dba o włosy i taaak się motała w temacie olejowania, nie wiem skąd ją wytrzasnęli Już nawet nie pamiętam, co to za głupoty mówiła, ale ja co chwila strzelałam fejspalma i ją oburzona poprawiałam, a koleżanki patrzyły na mnie z miną "zaczynam się Ciebie bać" ![]() I jeszcze się pożalę - strułam się czymś i ledwo siedzę ale za to w Indiach jakie włosy mają piękne i lśniące przeczyścisz się przynajmniej
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Orlico
i już mnie nastraszyła.jak myślicie, tydzien czasu wystarczy by przetestować szminki? w sumie nie jest to produkt pielęgnacyjny, czy do włosów i juz bym wrzuciła recenzję celii nude jutro
|
#1046 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1047 | |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35177382]U mnie też tak reagują na oleje
![]() A kiedyś z koleżankami oglądałam jakiś program, w którym Hinduska opowiadała, jak w Indiach się dba o włosy i taaak się motała w temacie olejowania, nie wiem skąd ją wytrzasnęli Już nawet nie pamiętam, co to za głupoty mówiła, ale ja co chwila strzelałam fejspalma i ją oburzona poprawiałam, a koleżanki patrzyły na mnie z miną "zaczynam się Ciebie bać" ![]() I jeszcze się pożalę - strułam się czymś i ledwo siedzę Biedna Cytat:
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
a to juz dziewczyny będą wiedziec, bo pokazywałam paczkę od daxa, choć w notce jest że tydzien czasu
![]() jutro czekam na 3 czy 4 paczki...ciekawe czy sie doczekam
|
#1049 |
|
Konto usunięte
|
Też jutro będę z niecierpliwością wyczekiwać listonosza, jak zresztą niemal zawsze
![]() Tak się składa, że niemal każda z moich pasji wiąże / wiązała się z otrzymywaniem licznych przesyłek, mój listonosz mnie nienawidzi Kiedyś grałam namiętnie w konkursy to co chwila spore paki dostawałam, kiedyś bawiłam się w postcrossing, to codziennie choć jedna kartka była
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35177448]To jest pocieszenie
![]() Orchi, jak dla mnie wystarczy - zdążysz przetestować w różnych warunkach.[/QUOTE] też ostatnio miałam, tylko mnie trzymało jakieś 4 dni i nie mam pojęcia do tej pory po czym, dlaczego tak długo a ja nie czekam już na żadne paczki
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

おはよう! 

? Miałam poszukać jakiegoś filmu do obejrzenia, ale lenistwo mnie dobija 

pisałam o tym u siebie. Jak ktoś znajdzie to niech kupi i dla mnie