|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
o ludu przed chwilą u mnie tak rąbnęło, że zawału dostałam ! a słońce dalej świeci
![]() jak będziecie mieć chwilkę to zapraszam na pocztę
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
dziewczyny może mi pomożecie
Mam modlitwę wiernych na nasz ślub i chcemy żeby była modlitwa za TŻ mamę. I kościelny kazał mam to wpleść w punkt o zmarłych brzmi to tak "Prosimy o miłosierdzie dla naszych bliskich zmarłych- niech doznają pełni Bożej miłości i życia wiecznego w chwale" i chciałam dodać to o jego mamie po "bliskich zmarłych" ale chyba głupio by brzmiało "a w szczególności św pamięci xxx" i sama nie wiem
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
A nie będzie głupio że w "szczególności" będzie tylko w odniesieniu do jednej osoby?
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Prosimy o miłosierdzie dla naszych bliskich zmarłych- dla Anny Nowak, niech doznają pełni Bożej miłości i życia wiecznego w chwale" Po prostu dodane nazwisko, bez zadnych sw pamieci, szczegolnosci itd. Tak tez bylo u nas na slubie... |
|
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3788 |
|
Konto usunięte
|
a u nas nic takiego nie było
|
|
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi się podoba nawiązanie do tradycji wspaniale
|
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3791 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, doszłam do siebie po panieńskim
![]() evoonia super zdjęcia! Ślicznie wyglądaliście A to moja długa relacja z wieczoru panieńskiego Carmi i Kawy ![]() Wieczór Panieński Carmi i Kawy ![]() Zaczęło się od warszawskiego zlotu. Wtedy w naszych pijanych głowach zrodził się pomysł, żeby zorganizować wspólny wieczór panieński Jak postanowiły, tak zrobiły ![]() Dla mnie to była pełna konspira. Nie wiedziałam NIC! Miałam tylko przyjść w sukience na 19:00 do mieszkania świadkowej Brak poczucia kontroli mnie zabijał, ale jednocześnie sprawiał, że jeszcze bardziej ekscytowałam się tym wieczorem Dojechałam do Eli oczywiście przed czasem i zastałam tam kilkanaście dziewczyn! Była oczywiście też Kawa w swojej wisienkowej kiecce Wszystkie wyglądały bosko! Impreza miała motyw przewodni - Londyn Lasencje były obrane w jeansy i koszulki z motywami brytyjskimi, a na głowach miały boskie opaski Wszystkie wyglądały niesamowicie! Dostałam pyszne mojito i zaczęła się zabawa Na pierwszy ogień poszły pytania i tzw. test zgodności. Świadkowa i mój Tż po prostu wyszli z siebie! Zrobili sesję zdjęciową i zamiast standardowych odpowiedzi wypisanych na kartce dostawałam zdjęcia Narzuta, który trzymał tablice z odpowiedziami. Do tego robił niesamowite miny i wszystko było świetnie zaaranżowane Następnie miała miejsce kolejna ogromna niespodzianka. świadkowa włączyła film, na którym mój Tż życzy mi dobrej zabawy i mówi o tym jak mocno mnie kocha A potem kolejne filmiki, tzw. bloopers Myślałam , że padnę ze śmiechu ![]() Następnie dostałyśmy prezenty Ja otrzymałam prześliczną bransoletkę Lilou z napisem "hen night", podwiązkę i szarfę "Wieczór panieński" Pobawiłyśmy się jeszcze chwilę i tu kolejna niespodzianka - jedziemy do klubu!Na miejscu miałyśmy zarezerwowaną boską loże Cały klub był super! Tam dostałam koszulkę z napisem "Keep calm and marry Bartek" na której musiałam zebrać 10 podpisów facetów - bułka z masłem Dzięki temu mogłam dostawać drinki Szalałyśmy z Kawuchą na parkiecie, a kiedy wróciłyśmy do loży wkroczyło dwóch miłych panów z różami. Do każdej róży była przywiązana koperta, a w niej zdjęcie (wspólne lub solo) uczestniczki imprezy (i tych, które nie mogły dojechać) wraz z życzeniami ![]() W międzyczasie tańczyłyśmy, piłyśmy, próbowałyśmy zrozumieć Hiszpanów, którzy usilnie chcieli z nami rozmawiać, a znali tylko hiszpański i ani słowa po angielsku Zrobiłam Kawce lap dance i grałyśmy w pytanie lub żądanie, ale było grzecznie ![]() Około 4:00-5:00 było już bardzo duszno i ciasno na parkiecie, więc postanowiłyśmy wracać do domu i tam dokończyć imprezę. Jednak po przybyciu na miejsce byłyśmy tak padnięte, że dogorywałyśmy na kanapach czekając na pierwsze poranne pociągi i autobusy ![]() Kiedy się obudziłam ok. 9:00 w mieszkaniu zostały w sumie 4 osoby i spędziłyśmy fantastyczny poranek rozmawiając i wspominając szalony wieczór ![]() Pewnie o czymś zapomniałam, ale miałyśmy tyle wrażeń i emocji, że nie jestem w stanie zapamiętać wszystkiego. |
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńko
moja jajeczna sąsiadka rozpuściła plotkę, że jestem w ciązy i to nie ze swoim TŻ za bardzo się tym nie przejęliśmy, ale ludzie zaczęli moją mamę podgadywać no i jej jest trochę nie w smak, ale my z TŻ się z tego śmiejemy ![]() poza tym w czerwcu byliśmy dać na zapowiedzi księdzu, no i ksiądz mówi, że jajeczna jeszcze na zapowiedzi nie dała, ale jak usłyszą, że nasze zostały już wyczytane, to zapewne przylecą no i tak też się stało. Tylko że nie wiedziała jajeczna, że najpierw powinna iść do USC po dokumenty, które następnie daje się księdzu, polazła od razu z marszu do księdza i ją pogonił. Hehe ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3794 |
|
Rozeznanie
|
I ja też mam takie paluchy
Zastanawiam się skąd i jakie mam wytrzasnąć nóżki pod menu.... Tworzy może ktoś swoje menu na stoły???? |
|
|
|
#3795 |
|
Raczkowanie
|
Wrzuciłam na pocztę kilka zdjęć
|
|
|
|
#3796 |
|
Zadomowienie
|
U nas wali mocno...masakra ;/
|
#3797 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie posłuchałam i jej cudowna![]() Cytat:
Cytat:
Coś mi się wydaje, że moja sis nie bardzo się "przyłoży" do panieńskiego W ogóle nie ma jeszcze koncepcji, a do ślubu trochę ponad miesiąc został.
|
|
#3798 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale zaczepiasty panieński!!!!!!! dla organizatorki/torek!! Ja też chcę!!!
|
|
|
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super wieczór zazdroszcze:brzy dal:idę wcinać pierwszą tego lata gotowaną kukurydze
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Wrzuciłam na poczte foty z mojego panienskiego ![]() Było superr ![]() Pamietacie jakie mialam przeboje z moja swiadkowa? Nic nie robila i niczym sie nie interesowala... atak mnie zaskoczyla ze hej!!! ![]() wszystko potajemnie zrobila z dziewczynami zaczełysmy na stancji impreze w towarzystkie balonów peniskow itp gadżetów było sporo konkursów - czy znam tz, wróżby, dokończ historie itp ![]() dostałam tort z penisem, dyplom, szarfe i sexi bielizne ![]() poszłysmy na starówke do kubu - po drodze laski spiewały : paula sie żeni na całe gardła - myslalam ze nas miejska straz zgarnie ;D do klubu za darmo weszłysmy jako panienski ;D czułam sie jak gwiazda! kazdy facet chcial ze mna tanczyc i robili sobie foty co chwila z nami paparazzzzi do domu dotarłysmy po 4 ![]() i dopiero teraz mnie opuszcza kac zabójca ![]() wstawie tu 2 fotki: 1.jpg 6.jpg uważam panieński za bardzo udana i najlepsza impreze w moim życiu
|
#3801 |
|
Konto usunięte
|
NightButterflyVIP
musisz zawsze pisac w kolorze?zle sie to czyta.poza tym ważne rzeczy zaznaczamy kolorem. carmelova super relacja wielkie brawa dla Eli zazdroszcze takiej świadkowej
|
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
dziękujemy za wszystkie komentarze
przewoziny to taka trochę impreza przebierańców jeszcze 10 lat temu nie dopuszczalne było, żeby zabrakło tej zabawy na weselu. później zaczęto od tego odchozić, bo to takie trochę staromodne. ale nam zawsze się to podobało i TŻ nie wyobrażał sobie, żeby u nas tego zabrakło. no więc tak: w trakcie poprawin na salę wpada grupka przebranych gości ( zwykle jest to młodzież weselna), są jakieś przyśpiewki, wygłupy taneczne a później zabierają Młodych, Swiadków i czasem jeszce kogoś na przejażdżkę. my jechaiśmy luxusowym traktorem z przyczepą całym orszakiem jechaliśmy przez calutką wieś do mnie do domu. jak kogoś po drodze spotkaliśmy to częstowaliśmy weselną vódką z garnka i weselną kiełbasą. u mnie przed domem pozostało na rozrzuceniu słomy przed domem, tańcach przed domem, jakichś wygłupach ![]() teho się nie opisać- to trzeba zobaczyć ![]() jak będę miała płytkę z wesela, to poproszę TŻ-ta, żeby zmontował dla Was jakiś filmik, bo kamerzysta nagrywał te wszystkie wygłupy
|
|
|
|
#3803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie, że jednak pokazała się z dobrej strony
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarnooka_Paula carmelova ależ Wam zazdroszczę tych wieczorków widziałam też na fb kilka fotek z wieczoru Chatki
|
|
|
|
|
#3805 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piosenkę do tej pory znałam z wykonania Hetha Ledgera z Zakochanej Złośnicy... Ale TZ koniecznie chciał szybką, szybką, szybką!!! To tempo już go zadowala ![]() Cytat:
Cytat:
![]() super, że Wasze świadkowe tak się postarały. Ja Wam chyba nie mówiłam, że mój panieński się już dzieje. Poprosiłam moją siostrę-świadkową i bardzo bliską kumpelę, żeby przygotowały imprezę. Ale one nie będą mogły po 15 sierpnia bo urlopy i mój panieński będzie sporo wcześniej - przynajmniej mam pewnośc, że kaca wyleczę
|
|
#3806 |
|
Konto usunięte
|
evoonia ja musze to zobaczyc jeszcze nigdy o tym nie słyszałam niezła heca musi z tego byc
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję za pochlebne komentarze
A mojej świadkowej należą się wielkie brawa Były też tematyczne babeczki od "so sweet project"
|
|
|
|
#3808 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny za udane wieczory , swietnie ze jesteście zadowolone !!tylko pozazdrościć |
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba oszaleje zaraz
|
#3810 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale to, ze zle sie to czyta to dobry znak! Znaczy, ze ktos czyta to, co pisze!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.

bardzo mi się podoba nawiązanie do tradycji

Cały klub był super! Tam dostałam koszulkę z napisem "Keep calm and marry Bartek" na której musiałam zebrać 10 podpisów facetów - bułka z masłem
za bardzo się tym nie przejęliśmy, ale ludzie zaczęli moją mamę podgadywać no i jej jest trochę nie w smak, ale my z TŻ się z tego śmiejemy
Właśnie posłuchałam i jej cudowna