Próbować do skutku!!!!!!! - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-23, 09:01   #2461
AMILAMIJA
Zadomowienie

GG do AMILAMIJA Send a message via Skype™ to AMILAMIJA
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!

Cześć dziewczyny,
u mnie dziś 22 dc. Własnie teraz czuję się, jakby miało mnie zalać lada chwila, nawet plecy mnie bolą Temp wyjkątkowo nie owulacyjna i wogóle taka nie była. Dawno nie mialam takiego wykresu, jak w tym cyklu. Wygląda jak zęby (/\/\_/...) Zastanawiam się, o co chodzi Przecież nawet, jak nie było owu to Duphaston powinien mi podnieść temp, a nie widać wyraźnego skoku, ani utrzymania na odrobinę chociaż wyższym poziomie. Od ok 14 dc czuję podbrzusze, czasem zupełnie jak tuż przed @, czasem ciągną mnie jajniki.
Moje szare komórki się przeciążyły...zgłupiałam: (
Stary 2007-01-23, 09:36   #2462
jukol
Zakorzenienie

GG do jukol Send a message via Skype™ to jukol

Hej kochane
Dzis mam 32 dc i dalej nie widac @ wkurza mnie to ze mam tak niereguralne @ ... niech sie wkoncu zacznie przynajmniej po do lekarza pojde.
A co u Was??

Olinek

Paulinka
jukol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 09:57   #2463
adatka
Zakorzenienie

Oj dziewczyny ale sie namotało-zadna nie ma owu źle się dzieje -
  • .
Madziorku widziałas sie z bocianami - eee to dziewczyny niema sie co zamartwiac ,madzia załatwiła sprawe z bockami i niedługo do nas przyleca...
Tak sie pocieszam ale tak naprawde to mam doła,wczoraj pokluciłam sie z męzem a raczej on obraził się na mnie bo nie mam ochoty na bzykanko - a ja znowu tak sie źle czuje ze poprostu... jednym słowem ---------> bleeeeeeeeee
dzis znowu cała noc nie spałam bo tak mi niedobrze było -mdłosci straszne fujj musialam krople na żołądek łyknąc a i tak za duzo nie pomogło Jejku przezyc te tabletki i koniec z tym! -
Anusiu czasem zazdroszcze ci samotnosci ( jak źle sie czujesz ) - przynajmniej nikt by sie na mnie nie wyżywał... ehhhhhhhhhhhhh głupie to życie
Stary 2007-01-23, 10:13   #2464
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
Hej kochane
Dzis mam 32 dc i dalej nie widac @ wkurza mnie to ze mam tak niereguralne @ ... niech sie wkoncu zacznie przynajmniej po do lekarza pojde.
A co u Was??
jukolku może zrób jeszcze raz testa Zawsze tak jest z tymi @ cholery przychodza kiedy im sie podoba ,tylko czlowiek nadzieje sobie robi Ale mocno trzymam kciuki żeby do ciebie przyszła dopiero za rok!
Stary 2007-01-23, 10:46   #2465
jukol
Zakorzenienie

Adatka wiesz wszytko bym oddala oprocz TZ aby ta zaraza nie przyszla...
Tez mylsalam o ponownym zrobienu testu ale znow sie nakrecac ... zrobie jak @ nie przyjdzie do niedzieli oby nie przyszla

Olinek

Paulinka
Stary 2007-01-23, 10:54   #2466
jolineczka
Wtajemniczenie

Widzę, że nie jestem odosobniona... U mnie też owu coś nie widać Dzisiaj jest 18 dc. Co prawda temperatura codziennie wzrasta,ale już nie wiem właściwie o co chodzi. W piątek miałam śluz owulacyjny, ale test był negatywny i temp niska. Obłęd!
jolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 10:57   #2467
adatka
Zakorzenienie

kurcze może wyszla jakaś partia wadliwych testów owulacyjnych bo to jest nie możliwe żeby nagle zadna nie miała owu.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-23, 11:08   #2468
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adatka Pokaż wiadomość
kurcze może wyszla jakaś partia wadliwych testów owulacyjnych bo to jest nie możliwe żeby nagle zadna nie miała owu.
A może te anomalia pogodowe wpływają również na nasze organizmy?!
Stary 2007-01-23, 11:09   #2469
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Adatka wiesz wszytko bym oddala oprocz TZ aby ta zaraza nie przyszla...
Tez mylsalam o ponownym zrobienu testu ale znow sie nakrecac ... zrobie jak @ nie przyjdzie do niedzieli oby nie przyszla
A no właśnie - ja tez tak mówie ze oddam wszystko zeby tylko ... ale nad TZ bym sie zastanowiła hiihii zartuje --choc mnie czasem denerwuje to bym go nie oddała (no w sumie nie wszystko bo nigdy przenigdy nie dałabym mojego pieska kochanego ) a tak po za tym to wszysciutko
Jukolku jak ty wytrzymasz do niedzieli -ja bym chyba nie dała rady tyle czekac no ale im pozniej tym test wiarygodniejszy

Teraz była u mnie mama i w maju idzie na operację ,wczoraj była u gina na usg i stwierdził ze wszystko jest do wyciecia ,macice ma wiekszą niz głowa i nawed jajników nie widac bo pełno mięsniaków jest MAM NADZIEJE ŻE WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE...

A ja teraz czekam na bociany-które zaatakuja nasz drogowskaz (jeszcze 15 tabl.)

Wszystkim zyczę miłego dnia-buziaczki Pozdrawiam
Stary 2007-01-23, 11:11   #2470
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Napisane przez jolineczka Pokaż wiadomość
Widzę, że nie jestem odosobniona... U mnie też owu coś nie widać Dzisiaj jest 18 dc. Co prawda temperatura codziennie wzrasta,ale już nie wiem właściwie o co chodzi. W piątek miałam śluz owulacyjny, ale test był negatywny i temp niska. Obłęd!
ja też tak miałam

Cytat:
tez o tym myslałam, że te testy są chyba jakies lewe albo sie na nas uwzięły i nie pokazują owu.

Wczoraj razem z koleżanką byłysmy w tej klinice i dziś z nią rozmawiałam na gg.
Miała zrobione USG i widać było pęcherzyk (nawet podobno spory był az się ,lekarz zdziwił) mimo że to dopiero początek cyklu. Wczesniej owu miała dużo pozniej.
Ma teraz robić testy owu 2 razy dziennie jak wyjdzie pozytywny dzwonic do doktorka na kom. a on powie kiedy zacząć staranka
Ja ze względu na @ dopiero za tydzień bede miała to badanie usg, mam nadzieję że pęcherzyk się pokaże
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 11:13   #2471
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
A może te anomalia pogodowe wpływają również na nasze organizmy?!
wiesz jolineczko z tym to masz rację -teraz ta pogoda jest tak popierniczona że az głowa boli i w organizmach to samo sie robi. Jeszcze pare lat i wogóle wszystko sie poprzestawia - kto widział zeby w styczniu nie było sniegu a są burze jak latem -ojojoj źle sie dzieje na tym świecie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-23, 11:17   #2472
jolineczka
Wtajemniczenie

Ostatnio słyszałam historę rodziny w której jest 14 dzieci. Rodzina niby nie jest patologiczna, (tzn, że rodzice opiekują się tymi dziecmi i nie szukają innych wrażeń). Mieszkają w dwóch pokojachw bloku... Najmłodsze dzieciątko urodziło się w pażdzierniku, czyli ma 3 miesiące, a najstarsze są w klasie maturalnej. To dwie siostry z jednego roku, ale nie bliźniaczki (jedna ze stycznia a druga z grudnia). Pisze o tym, bo ciągle się zastanawiam jak to możliwe, że dorośli, myślalące ludzie mogą zachowywać się jak zwierzątka?? Przecież to jest prokreacja! I ja nie mówię o stosowaniu środków anty, bo to na pewno dla nich duży koszt, ale o jakieś wszczemięźliwości.
I druga sprawa, że młode kobiety takie jak my planujemy, liczymy, mierzymy kiedy najlepiej podjąć współżycie, żeby zajść w ciążę, to jakaś inna babka prawie za każym "wytryskiem" jest zapłodniana!!
Ja poprostu tego nie rozumiem! Wiem, że świata nie zmienię i że niesprawiedliwość była jest i będzie, ale zawsze jest się lepiej wygadać.
Stary 2007-01-23, 11:18   #2473
jukol
Zakorzenienie

Adatko nie ma innej opcji musi byc dobrze

Olinek

Paulinka
Stary 2007-01-23, 11:24   #2474
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Ostatnio słyszałam historę rodziny w której jest 14 dzieci. Rodzina niby nie jest patologiczna, (tzn, że rodzice opiekują się tymi dziecmi i nie szukają innych wrażeń). Mieszkają w dwóch pokojachw bloku... Najmłodsze dzieciątko urodziło się w pażdzierniku, czyli ma 3 miesiące, a najstarsze są w klasie maturalnej. To dwie siostry z jednego roku, ale nie bliźniaczki (jedna ze stycznia a druga z grudnia). Pisze o tym, bo ciągle się zastanawiam jak to możliwe, że dorośli, myślalące ludzie mogą zachowywać się jak zwierzątka?? Przecież to jest prokreacja! I ja nie mówię o stosowaniu środków anty, bo to na pewno dla nich duży koszt, ale o jakieś wszczemięźliwości.
I druga sprawa, że młode kobiety takie jak my planujemy, liczymy, mierzymy kiedy najlepiej podjąć współżycie, żeby zajść w ciążę, to jakaś inna babka prawie za każym "wytryskiem" jest zapłodniana!!
Ja poprostu tego nie rozumiem! Wiem, że świata nie zmienię i że niesprawiedliwość była jest i będzie, ale zawsze jest się lepiej wygadać.
jolineczko też sie nad tym zastanawiałam i wkurza mnie to
Jestem ciekawa jak oni to robią?? przy dzieciach?? bo mieszkanko małe dwupokojowe, to chyba ledwo się mieszczą i jeszcze się sekszą przy dzieciach??, chyba że na ten czas wyganiają je z domu
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 11:30   #2475
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Adatko nie ma innej opcji musi byc dobrze
oj musi musi
Stary 2007-01-23, 11:38   #2476
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
jolineczko też sie nad tym zastanawiałam i wkurza mnie to
Jestem ciekawa jak oni to robią?? przy dzieciach?? bo mieszkanko małe dwupokojowe, to chyba ledwo się mieszczą i jeszcze się sekszą przy dzieciach??, chyba że na ten czas wyganiają je z domu
A o tym nie pomyśłałam... Faktycznie - ciekawe jak oni sex uprawiają ??
Stary 2007-01-23, 11:46   #2477
jolineczka
Wtajemniczenie

Dziewczyny kochane, co powiecie na pomysł ujawnienia siebie?? Chodzi mi o to, żebysmy przestały być anonimowe i pokazały jak wyglądamy, jak wyglądają nasi męzowie czy partnerzy itp. Co wy na to? Trochę się przy tym rozluźnimy i skupimy nasze myśli na boczne tory. Bo ile można gadać i niepowodzeniu w płodzeniu...
Stary 2007-01-23, 11:54   #2478
adatka
Zakorzenienie

Własnie przyjechała koleżanka na chwilke -przywiosła mi placka z wesela i flaszke ale mam smaczek na placuszek mmmmmmm

A teraz sie tak zastanawiam ,bo moja kolezanka 3 lata mładsza ode mnie -chodzi z chłopakiem 3 lata i ze dwa lata bedzie jak sie bzykaja- i zawsze mi powtarza ze robia bez zabezpieczenia -nie chciałam nic jej mowic bo niechce sie wtracac w jej sprawy,ale wydaje mi się że bedzie miec kłopoty z zajsciem w ciąże tak samo jak my chociaz wcale jej nie zycze tego--kurde nigdy ją to nie zastanawiało - ja juz dawno bym poszła do lekarza -tyle tylko ze ona lekarzy nie uznaje i wogole nie chodzi ,kiedys poszla ze mna bo ja namowilam , bo źle sie czula,lekarz zrobil jej cytologie wyszlo cos zle -juz niepamietam co, gin wypisal jej leki a ona powiedziala ze nie bedzie pic dziadostwa no i dalej tak funkcjonuje.Dziwne ma podejscie do życia -a najlepsze ze kiedys przyjechała do mnie i uswiadamiała mnie kiedy najlepiej zachodzi się w ciaże -stwierdziła ze tylko jak trwa okres- A po co mam sie z nią kłucic -wolałam przemilczec sprawe...
Stary 2007-01-23, 11:56   #2479
adatka
Zakorzenienie

Jolineczko nasze zdjecia juz sa na tym watku zaczynaja sie od 19 strony , Ale z chęcią zobacze twoja foteczkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-23, 12:04   #2480
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Hej Dziewczyny!Nie wierze że żadna nie ma owu testy są na bank walniete a ja tak myślałam że mój bociek ma na pewno wadę wzroku tak jak jai dlatego biedam nie może do mnie tra fić może odstąpie mu jedną parę soczewek A co do rodzin wielodzietnych to mnie szlaf trafia...a jeszcze bardziej jak zaczynają biadolić jacy to oni biedni...króliki jedne!!i wcale nie jest mi ich żal i nie zamierzam takim ludziom pomagać, no to wyraziłam swoją opinie a co do ujawniania się to już zrobiłyśmy to jakiś czas temu ja nawet zamieściłam zdjęcie z TZ i napisałam o sobie więc teraz to się ujawniają tylko tajniacy no więc kto jeszcze nie napisał o sobie to niech pisze i zdjęcia dołącza

Serafinek przyszedł na świat 5 sierpnia 2009

Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011
anusia_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 12:06   #2481
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
Własnie przyjechała koleżanka na chwilke -przywiosła mi placka z wesela i flaszke ale mam smaczek na placuszek mmmmmmm

A teraz sie tak zastanawiam ,bo moja kolezanka 3 lata mładsza ode mnie -chodzi z chłopakiem 3 lata i ze dwa lata bedzie jak sie bzykaja- i zawsze mi powtarza ze robia bez zabezpieczenia -nie chciałam nic jej mowic bo niechce sie wtracac w jej sprawy,ale wydaje mi się że bedzie miec kłopoty z zajsciem w ciąże tak samo jak my chociaz wcale jej nie zycze tego--kurde nigdy ją to nie zastanawiało - ja juz dawno bym poszła do lekarza -tyle tylko ze ona lekarzy nie uznaje i wogole nie chodzi ,kiedys poszla ze mna bo ja namowilam , bo źle sie czula,lekarz zrobil jej cytologie wyszlo cos zle -juz niepamietam co, gin wypisal jej leki a ona powiedziala ze nie bedzie pic dziadostwa no i dalej tak funkcjonuje.Dziwne ma podejscie do życia -a najlepsze ze kiedys przyjechała do mnie i uswiadamiała mnie kiedy najlepiej zachodzi się w ciaże -stwierdziła ze tylko jak trwa okres- A po co mam sie z nią kłucic -wolałam przemilczec sprawe...
Wierzyć sie nie chce że mamy XXI wiek

Stary 2007-01-23, 12:06   #2482
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Jolineczko nasze zdjecia juz sa na tym watku zaczynaja sie od 19 strony , Ale z chęcią zobacze twoja foteczkę

Ale nawaliłam... Nie wiedziałam... Ale zaraz nadrobię zaległości i od początku poczytam wątek.
Stary 2007-01-23, 12:09   #2483
adatka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale nawaliłam... Nie wiedziałam... Ale zaraz nadrobię zaległości i od początku poczytam wątek.
życzę miło spędzonego czasu przy lekturce

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-23, 12:19   #2484
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
Oj dziewczyny ale sie namotało-zadna nie ma owu źle się dzieje -
  • .
Madziorku widziałas sie z bocianami - eee to dziewczyny niema sie co zamartwiac ,madzia załatwiła sprawe z bockami i niedługo do nas przyleca...
Tak sie pocieszam ale tak naprawde to mam doła,wczoraj pokluciłam sie z męzem a raczej on obraził się na mnie bo nie mam ochoty na bzykanko - a ja znowu tak sie źle czuje ze poprostu... jednym słowem ---------> bleeeeeeeeee
dzis znowu cała noc nie spałam bo tak mi niedobrze było -mdłosci straszne fujj musialam krople na żołądek łyknąc a i tak za duzo nie pomogło Jejku przezyc te tabletki i koniec z tym! -
Anusiu czasem zazdroszcze ci samotnosci ( jak źle sie czujesz ) - przynajmniej nikt by sie na mnie nie wyżywał... ehhhhhhhhhhhhh głupie to życie
Adatko ja też dziś miałam cięzką noc i robię się coraz chudsza wszystkie spodnie mi spadają masakra i przyznam szczerze że wyglądam nie bardzo no nic trudno mam nadzieję że sobie to odbije za jakiś czas a co do samotności to wiesz czasem się bardzo ciesze jak żle się czuje ale generalnie kiedy jest bardzo źle to zawsze dzwonię do rodziców ale generalnie wole jak TZ jest przy mnie wtedy moge wreszcie poczuć się kobietą

Stary 2007-01-23, 12:34   #2485
fredziunia
Rozeznanie

Ja tez was popodgladalam (od strony 19) i musze powiedziec ze niezle z was "laski" to byl super pomysl z tymi fotkami
fredziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 12:36   #2486
jolineczka
Wtajemniczenie

Na szybciocha przeleciałam wątek. Ale tu ładne kobietki na tym forum przesiadują. Sama słodycz. Najbardziej się "zawiodłam" na adatce, bo byłam pewna, że jest blondynką! Nie wiem dlaczego, ale tak sobie ciebie wyobrazałam... Ale masz ciemną karnację! Zawsze o takiej marzyłam... Ja jestem blada jak ściana

Wiem już jak wygląda amilamija (śliczne jest to zdjęcie koło zamku z piasku), anusia82 (masz ślicznie kręcone włosy!), Madziorka (tak właśnie sobie Ciebie wyobrażałam), a kindzie i jukol pamiętam z wątku "nasze zdjęcia ślubne". Yoolia jest bardzo podobna do mojej znajomej i też chyba się udzielała w wątkach ślubnych.

Ojejku, teraz wypada, żebym ja sie ukazała... Aż się boję. że na waszym tle wypadnę tak blado jak moja cera
Obiecuję, że dzisiaj wkleję forki (slubne, bo tylko takie mam teraz w kompie) i napiszę kilka słów o sobie i o moim zyciu.
Całuje Was kochane
Stary 2007-01-23, 12:39   #2487
adatka
Zakorzenienie

jolineczko dlaczego myslałas ze jestem blondynką? troche dziwnie sie poczułam
Stary 2007-01-23, 12:43   #2488
jolineczka
Wtajemniczenie

Cytat:
jolineczko dlaczego myslałas ze jestem blondynką? troche dziwnie sie poczułam

Aaaaaaaaaaa, nie, nie to miałam na myśli !!! Po prostu jakoś tak. Sorki za to nieporozumienie Sama też jestem brunetką tylko malowaną...
Stary 2007-01-23, 12:49   #2489
kindzia1984
Wtajemniczenie

Witam was wszystkie kochane Staraczki po kilkudniowej przerwie. Zaczęłam Was czytać ale to jest masa tego wszystkiego i nie wiem kiedy skończe i dobrnę do najnowszych wiadomości. Dziękuję Madzi za zajęcie sie bocianem Będę Wam odpisywała po jeden stronie bo, gdyby mi się to miało skasować to bym tego nie zniosła

Cytat:
Napisane przez Edycia15 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny.
My tez z męze próbujemy juz od lipca i nic.
Teraz są dni w ktore mam dostac @ i nie mogę przestać myśleć o tym czy dostane czy nie. Jakaś paranoja.
Dziewięc miesięcy temu przestałam brac tabletki, nie wiem ale mój organizm chyba jeszcze nie doszedł do siebie po nich. Mam juz jednego dzieciaczka i dlatego myślałam ze to bedzie łatwe. Wszystko sobie zaplanowaliśmy z mężem a tu kicha ( że tak powiem).

Buziaczki dla wszystkich próbujących
Witaj Edyciu! Miło mi, że do nas dołączyłaś My też sobie zaplanowaliśmy i myśleliśmy, że to nie będzie takie trudne i długo czekac nie będziemy musieli. Jednak lost nas zrobił w balona i nic z tego jak narazie nie wychodzi No coż staramy się dalej ale już nie myśle tak obsesyjnie.

Cytat:
Witamy kochana my tez zaplanowalismy ze malenstwo urodzi sie w czerwiec/lipiec abysmy mogli skonczyc szkole itp i co z tego wyszlo nic kiedy to sie wkoncu zmnieni ...
buzka
My miesiąca narodzin to nie planowaliśmy tak bardzo, chociaz później jak nie wychodziło myslałam sobie, że najlepiej by było urodzić w lipcu, sierpniu bądź we wrześniu bo nie chciałabym brać urlopu dziekańskiego na studiach. Teraz to mi praktycznie wszystko jedno.
Cytat:
Napisane przez KasikB Pokaż wiadomość
Właśnie dzisiaj mijaja trzy miesiące od operacji, więc możemy zacząć się starać. Szkoda, ze nie wyszła ta wczorajasza wizyta u lekarza, chciałam go spytać o kilka rzeczy a tak muszę czekać trzy tygodnie Mam nadzieję, że moje obawy są bezpodstawne i wszystko jest w porządku. W każdym razie, staram się myślec pozytywnie.
Kasia, w takim razie do dzieła. Trzymamy wszyscy kciuki za Wasze szczęście i za pozostałych również
Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Cześć kobietki,
proszę o przeniesienie mnie z listy tych, którym się udało, ponownie do starających... Moje 2 wyczekane fasolki opuściły mnie w 10 tygodniu ciąży Smutno mi, ale z uśmiechem i nadzieją czekam na kolejną ciążę, na pewno się uda
Wprawdzie moje starania dopiero się zaczną, za jakieś 3 miesiące, ale proszę o wpis na listę...
Trzymaj się Słoneczko i bądź dzielna. Czytałam już tam u Was na forum o tej pladze straconych fasolinek. Mam nazieję, że długo nie bedziesz musiała czekać na nowe szcęście I bądź z nami nawet jeśli Ci się uda będzie nam raźniej
Cytat:
I za godzinke zaczynam kolejną paczkę yasminu -ostatnią mam nadzieje ze ostatnią... kolejne 3 tygodnie męczarni z mdłosciami i wielkie bzykanko się zacznie
Oj bzykanko. My też zaczeliśmy już się prztulać. Teściowa jedzie do córki to może coś zmajstrujemy wreszcie
Cytat:
kochana mozesz mi go pozyczyc na weekend bo mam egzamin (chodzi o umysl )
Słoneczko jak po egzaminie. Ja miałam w ten weekend 2 (w tym jedną poprawkę pierwszy raz w życiu ) i posżło mi chyba nieźle. Przynajmniej tak czuje po kościach. Teraz mnie czeka jeszcze jeden, ostatni ale jaki durny
Cytat:
Napisane przez "Magdalena" Pokaż wiadomość
Hej! My z mezem dokladnie tez zaczelismy nasze starania w lipcu ale pracujemy nad naszym pierwszym bobaskiem i tez ciagle nic, ja nigdy nie bralam zadnych tabletek anty a mimo to..,.. w tym miesiacu jak mnie zalalo to sie pobeczalam. Nierozumie jak to jest, jak dzilaja te wszystkie wpadki?? Dlaczego ci ktorzy naprawde chca miec dziecko to niemumia go zrobic.... ach ten swiat.... nigdy go nie zrozumiemy
zycze w najblizszym czasie pozytywnego testu!
Witaj kolejna Madziu U nas podobna sytuacja. Nigdy nie brałam tabletek anty, staramy się o pierwsego bobaska z tym, że od czerwca i nadal nic
Cytat:
Napisane przez "Magdalena" Pokaż wiadomość
Heej jak to zrobilas?? ja mam tylko dziewczyny po drugiej stronie i niewiem co dalej
A mi się nie chce włączyć ta gra

Nowosądeczanki
Nasze pragnienia zawsze się modlą,
choćby wargi milczały.

[Augustyn z Hippony]
kindzia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-23, 12:50   #2490
jukol
Zakorzenienie

jolineczka czekamy z niecierpliwoscia
ale nas duzo przeglada watek hihi

Olinek

Paulinka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości