![]() |
#2461 |
Zadomowienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Cześć dziewczyny,
u mnie dziś 22 dc. Własnie teraz czuję się, jakby miało mnie zalać lada chwila, nawet plecy mnie bolą ![]() ![]() Moje szare komórki się przeciążyły...zgłupiałam: ( |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Dzis mam 32 dc i dalej nie widac @ ![]() A co u Was?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny ale sie namotało-zadna nie ma owu
![]() ![]()
Madziorku widziałas sie z bocianami Tak sie pocieszam ale tak naprawde to mam doła,wczoraj pokluciłam sie z męzem a raczej on obraził się na mnie ![]() ![]() ![]() ![]() dzis znowu cała noc nie spałam bo tak mi niedobrze było -mdłosci straszne fujj musialam krople na żołądek łyknąc a i tak za duzo nie pomogło Anusiu czasem zazdroszcze ci samotnosci ( jak źle sie czujesz ) - przynajmniej nikt by sie na mnie nie wyżywał... ![]() ![]() ![]()
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Adatka wiesz wszytko bym oddala oprocz TZ
![]() Tez mylsalam o ponownym zrobienu testu ale znow sie nakrecac ... zrobie jak @ nie przyjdzie do niedzieli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że nie jestem odosobniona... U mnie też owu coś nie widać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
kurcze może wyszla jakaś partia wadliwych testów owulacyjnych
![]()
#2468 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jukolku jak ty wytrzymasz do niedzieli -ja bym chyba nie dała rady tyle czekac ![]() ![]() Teraz była u mnie mama i w maju idzie na operację ,wczoraj była u gina na usg i stwierdził ze wszystko jest do wyciecia ,macice ma wiekszą niz głowa i nawed jajników nie widac bo pełno mięsniaków jest ![]() A ja teraz czekam na bociany-które zaatakuja nasz drogowskaz ![]() Wszystkim zyczę miłego dnia-buziaczki Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj razem z koleżanką byłysmy w tej klinice i dziś z nią rozmawiałam na gg. Miała zrobione USG i widać było pęcherzyk (nawet podobno spory był az się ,lekarz zdziwił) mimo że to dopiero początek cyklu. Wczesniej owu miała dużo pozniej. Ma teraz robić testy owu 2 razy dziennie jak wyjdzie pozytywny dzwonic do doktorka na kom. a on powie kiedy zacząć staranka ![]() Ja ze względu na @ dopiero za tydzień bede miała to badanie usg, mam nadzieję że pęcherzyk się pokaże ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
wiesz jolineczko z tym to masz rację -teraz ta pogoda jest tak popierniczona że az głowa boli i w organizmach to samo sie robi. Jeszcze pare lat i wogóle wszystko sie poprzestawia - kto widział zeby w styczniu nie było sniegu a są burze jak latem -ojojoj źle sie dzieje na tym świecie
![]()
#2472 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio słyszałam historę rodziny w której jest 14 dzieci. Rodzina niby nie jest patologiczna, (tzn, że rodzice opiekują się tymi dziecmi i nie szukają innych wrażeń). Mieszkają w dwóch pokojachw bloku... Najmłodsze dzieciątko urodziło się w pażdzierniku, czyli ma 3 miesiące, a najstarsze są w klasie maturalnej. To dwie siostry z jednego roku, ale nie bliźniaczki (jedna ze stycznia a druga z grudnia). Pisze o tym, bo ciągle się zastanawiam jak to możliwe, że dorośli, myślalące ludzie mogą zachowywać się jak zwierzątka?? Przecież to jest prokreacja! I ja nie mówię o stosowaniu środków anty, bo to na pewno dla nich duży koszt, ale o jakieś wszczemięźliwości.
I druga sprawa, że młode kobiety takie jak my planujemy, liczymy, mierzymy kiedy najlepiej podjąć współżycie, żeby zajść w ciążę, to jakaś inna babka prawie za każym "wytryskiem" jest zapłodniana!! Ja poprostu tego nie rozumiem! Wiem, że świata nie zmienię i że niesprawiedliwość była jest i będzie, ale zawsze jest się lepiej wygadać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
Adatko nie ma innej opcji musi byc dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem ciekawa jak oni to robią?? przy dzieciach?? bo mieszkanko małe dwupokojowe, to chyba ledwo się mieszczą i jeszcze się sekszą przy dzieciach??, chyba że na ten czas wyganiają je z domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
#2476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kochane, co powiecie na pomysł ujawnienia siebie?? Chodzi mi o to, żebysmy przestały być anonimowe i pokazały jak wyglądamy, jak wyglądają nasi męzowie czy partnerzy itp. Co wy na to? Trochę się przy tym rozluźnimy i skupimy nasze myśli na boczne tory. Bo ile można gadać i niepowodzeniu w płodzeniu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Własnie przyjechała koleżanka na chwilke -przywiosła mi placka z wesela i flaszke
![]() ![]() A teraz sie tak zastanawiam ,bo moja kolezanka 3 lata mładsza ode mnie -chodzi z chłopakiem 3 lata i ze dwa lata bedzie jak sie bzykaja- i zawsze mi powtarza ze robia bez zabezpieczenia -nie chciałam nic jej mowic bo niechce sie wtracac w jej sprawy,ale wydaje mi się że bedzie miec kłopoty z zajsciem w ciąże tak samo jak my chociaz wcale jej nie zycze tego--kurde nigdy ją to nie zastanawiało - ja juz dawno bym poszła do lekarza -tyle tylko ze ona lekarzy nie uznaje i wogole nie chodzi ,kiedys poszla ze mna bo ja namowilam , bo źle sie czula,lekarz zrobil jej cytologie wyszlo cos zle -juz niepamietam co, gin wypisal jej leki a ona powiedziala ze nie bedzie pic dziadostwa no i dalej tak funkcjonuje.Dziwne ma podejscie do życia -a najlepsze ze kiedys przyjechała do mnie i uswiadamiała mnie kiedy najlepiej zachodzi się w ciaże -stwierdziła ze tylko jak trwa okres- A po co mam sie z nią kłucic -wolałam przemilczec sprawe...
#2479 |
Zakorzenienie
|
Jolineczko nasze zdjecia juz sa na tym watku zaczynaja sie od 19 strony , Ale z chęcią zobacze twoja foteczkę
![]()
#2480 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!Nie wierze że żadna nie ma owu testy są na bank walniete a ja tak myślałam że mój bociek ma na pewno wadę wzroku tak jak jai dlatego biedam nie może do mnie tra fić może odstąpie mu jedną parę soczewek
![]() ![]() ![]() ![]()
#2481 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2482 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2485 |
Rozeznanie
|
Ja tez was popodgladalam (od strony 19)
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Wtajemniczenie
|
Na szybciocha przeleciałam wątek. Ale tu ładne kobietki na tym forum przesiadują. Sama słodycz. Najbardziej się "zawiodłam" na adatce, bo byłam pewna, że jest blondynką! Nie wiem dlaczego, ale tak sobie ciebie wyobrazałam... Ale masz ciemną karnację! Zawsze o takiej marzyłam... Ja jestem blada jak ściana
![]() Wiem już jak wygląda amilamija (śliczne jest to zdjęcie koło zamku z piasku), anusia82 (masz ślicznie kręcone włosy!), Madziorka (tak właśnie sobie Ciebie wyobrażałam), a kindzie i jukol pamiętam z wątku "nasze zdjęcia ślubne". Yoolia jest bardzo podobna do mojej znajomej i też chyba się udzielała w wątkach ślubnych. Ojejku, teraz wypada, żebym ja sie ukazała... Aż się boję. że na waszym tle wypadnę tak blado jak moja cera ![]() Obiecuję, że dzisiaj wkleję forki (slubne, bo tylko takie mam teraz w kompie) i napiszę kilka słów o sobie i o moim zyciu. Całuje Was kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
jolineczko dlaczego myslałas ze jestem blondynką? troche dziwnie sie poczułam
![]()
#2488 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Witam was wszystkie kochane Staraczki po kilkudniowej przerwie. Zaczęłam Was czytać ale to jest masa tego wszystkiego i nie wiem kiedy skończe i dobrnę do najnowszych wiadomości. Dziękuję Madzi za zajęcie sie bocianem
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
jolineczka czekamy z niecierpliwoscia
![]() ale nas duzo przeglada watek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.