|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
Orlico mięta albo herbata bez cukru i będzie lepiej
u mnie żadnych paczek, nie mam żadnych współprac i nie narzekam jest dobrze jak jest, co prawda chciałabym przetestować cienie miyo bo u mnie są niedostępne, a tak zamawiać to nie wiem skąd, bo ten ich sklep nie działa ?
|
|
|
|
#1052 |
|
Zadomowienie
|
pokłóciłam się z mężem i nie mam humoru nawet żeby powrzucać napisane notki
(
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dorwałam nigdzie cieni Maybelline tattoo.
![]() Bajdełej, kojarzy któraś z Was jakiej marki dostanę mocno pomarańczową konturówkę? Jestem obrażona na MACa, jakość Morange poraża mnie beznadzieją i nie ma mowy, żebym kupiła od nich konturówkę do kompletu, a bez niej ani rusz. :/
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-07-08 o 20:34 |
|
|
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35176840]Tak sobie teraz czytam o różnych olejach do włosów, szczególnie tych "specjalnych", nie spożywczych, nie drogeryjnych itd... (btw, właśnie siedzę z olejkiem dla mam Babydream na włosach). Praktycznie każdy komentarz pod każdą notką wskazuje na to, że prawie każda bloggerka (lub wizażanka) olejowała już włosy, wciąż to robi lub planuje - i nie ma w tym nic dziwnego. A jak odpowiadam na pytania znajomych (z reala), co robię z włosami, to wszyscy się krzywią na myśl o olejowaniu, jakby to była jakaś abstrakcja, wręcz kosmiczny pomysł.
[/QUOTE]Dokładnie mam tak samo. Nie wiem, gdzie ci wszyscy ludzie z wizażu i prowadzący blogi mieszkają, chyba na jakiejś innej planecie, skoro wszyscy w realu się temu dziwują
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.i-lovebeauty.pl/miyo-omg-...ksuj-p128.html < tutaj sprzedaja cienie miyo
|
|
|
|
#1057 | |
|
Moderator
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35177382]U mnie też tak reagują na oleje
![]() A kiedyś z koleżankami oglądałam jakiś program, w którym Hinduska opowiadała, jak w Indiach się dba o włosy i taaak się motała w temacie olejowania, nie wiem skąd ją wytrzasnęli Już nawet nie pamiętam, co to za głupoty mówiła, ale ja co chwila strzelałam fejspalma i ją oburzona poprawiałam, a koleżanki patrzyły na mnie z miną "zaczynam się Ciebie bać" ![]() I jeszcze się pożalę - strułam się czymś i ledwo siedzę mnie ostatnio zgaga trzymała - masakra... ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
zerknij na stoisko flormaru. a inglot? sama ich nie kupuję jakoś się nie moge przekonac ale może będą mieli? Zwykłe (nie prolong) konturówki MACa są świetne także można je śmiało kupić... Morange błyszczyk czy szminka? błyszczyk na mnie za dużego wrażenia tez nie zrobił niestety :/ |
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ przeżywam ten mecz
Jeszcze jeden set!Ja jestem ciekawa, czy dostanę jutro choć jedną z 7 przesyłek, na które czekam
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolor jest rewelacyjny i lubię to wykończenie, ale nigdy nie miałam szminki która by tak wchodziła mi w nieistniejące zmarszczki przy wargach. Nie wiem czy to felerny egzemplarz czy jak, ale... brr. ![]() Byłam w Rossie, Superpharmie i Carrefourze, jutro zerknę do innego Rossmanna, może znajdę. ![]() Wpadłam w manię na cienie w kremie, już dzisiaj wyszłam z Illusion D'Ombre Chanel i Aqua Color MUFE (i jedne i drugie - Chyba aż odnowię bloga, żeby to wszystko zrecenzować.
|
|
#1063 |
|
Rozeznanie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35176840]Tak sobie teraz czytam o różnych olejach do włosów, szczególnie tych "specjalnych", nie spożywczych, nie drogeryjnych itd... (btw, właśnie siedzę z olejkiem dla mam Babydream na włosach). Praktycznie każdy komentarz pod każdą notką wskazuje na to, że prawie każda bloggerka (lub wizażanka) olejowała już włosy, wciąż to robi lub planuje - i nie ma w tym nic dziwnego. A jak odpowiadam na pytania znajomych (z reala), co robię z włosami, to wszyscy się krzywią na myśl o olejowaniu, jakby to była jakaś abstrakcja, wręcz kosmiczny pomysł.
[/QUOTE]Ha, ha, ha, ja mam tak samo. Czyżby wszystkie wizażanki i blogerki zaludniały jakąś odległą planetę? Bo wśród moich znajomych też prawie nikt nie czai o co kaman z tym wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------
Edytowane przez Super Girl Czas edycji: 2012-07-08 o 21:15 Powód: Powtórka |
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
czy tylko mi spamują z anglojęzycznych blogów? wrrr
"interesujacy post, zawarłas tu kilka ważnych kwestii.zajrzyj na naszego bloga " najlepszy sposob by schudnąc" " skoro po polsku czyta, to niech i komentarz napisze, a nieee,trzeba jeszcze dwa linki do siebie zostawic. oni maja jakis dziwny sposob spamowania, wszędzie hiperłącza i ta sama śpiewka.
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
haha no tak, ale oni mają w ten sposób, wszystko po angielsku oczywiscie:
użytkownik (hiperłącze) bla bla blaaaaa nasza nowa notka pewnie cie zainteresuje(hiperłącze) bla bla bla zajrzyj na naszego bloga(hiperłącze) następnym razem skrina zrobie
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Przepiękny mecz!
|
#1069 |
|
Konto usunięte
|
Mam dziwne pytanie
![]() Szukam nazwy maszynki do golenia Gilette. Teoretycznie jest ona męska, ale nigdy nie miałam takiej dobrej. To jednorazówka z dwoma ostrzami, zielono-czarna, z ruchomą główką. Nigdzie ich nie mogę znaleźć, a dziś wywaliłam ostatnią i nie wiem, jakie to były Kojarzycie?
|
|
|
|
#1070 | |
|
Rozeznanie
|
[/QUOTE]U mnie to samo "Co nakładasz na włosy?" Jakby z innej planety byli. I większość z tych osób nie daje się przekonać, że olejowanie może być fajne i przynosić efekty.Cytat:
|
|
|
|
|
#1071 |
|
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35178908]Mam dziwne pytanie
![]() Szukam nazwy maszynki do golenia Gilette. Teoretycznie jest ona męska, ale nigdy nie miałam takiej dobrej. To jednorazówka z dwoma ostrzami, zielono-czarna, z ruchomą główką. Nigdzie ich nie mogę znaleźć, a dziś wywaliłam ostatnią i nie wiem, jakie to były Kojarzycie?[/QUOTE]Chyba wiem o których piszeszale nie pomoge, nie pamiętam nazwy.Ja polecam maszynke zLidla kompletmaszynka plus 2 wymienne ostrza za 19,90. Jest rewelacyjna, ma stojaczek w komplecie więc się nie gubi w łazience. Pięknietni i nogi są po niej gładziutkie. Widziałam że późniejmożnadokupić samzestaw5 lub 10 ostrzy ( nie pamiętam dokładnie) teżza 19 zł. Ja mam pierwsze ostrze już długo i jeszcze świetnie działa.
|
#1072 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Raczkowanie
|
Ja przyznaje się, że jeszcze nie olejowałam włosów, ale ogólnie jestem z nich zadowolona. I jeszcze nie złożyło się żebym mówiła coś o tym koleżankom, ale pamiętam jak powiedziałam nim o bazie pod cienie. Zrobiły niezłe oczy, że coś takiego istnieje. Z innej bajki malowanie paznokci. One góra dwie warstwy lakieru. Ja odżywka, dwie warstwy lakieru i top. Są nieźle zdziwione ile tego kładę. Czasami czuję się jak kosmitka z innej planety
|
|
|
|
#1074 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tam kupowałam moje cienie i wszystko jak najbardziej ok! Polecam (+są tańsze niż w innych drogeriach )
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1076 |
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35178908]Mam dziwne pytanie
![]() Szukam nazwy maszynki do golenia Gilette. Teoretycznie jest ona męska, ale nigdy nie miałam takiej dobrej. To jednorazówka z dwoma ostrzami, zielono-czarna, z ruchomą główką. Nigdzie ich nie mogę znaleźć, a dziś wywaliłam ostatnią i nie wiem, jakie to były Kojarzycie?[/QUOTE]Ja niestety nie wiem, ale baaardzo polecam konkretnie te maszynki Gillete: Klik Ta po lewej: Klik Ja kupowałam w opakowaniu 3+1 za 15 zł, są rewelacyjne, jak kupowałam poprzednim razem to musiałam je wyrzucić bo się bałam, że są już za stare ![]() Dlatego kupiłam ponownie |
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1078 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1079 |
|
Konto usunięte
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;35180803]Ja niestety nie wiem, ale baaardzo polecam konkretnie te maszynki Gillete:
Klik Ta po lewej: Klik Ja kupowałam w opakowaniu 3+1 za 15 zł, są rewelacyjne, jak kupowałam poprzednim razem to musiałam je wyrzucić bo się bałam, że są już za stare ![]() Dlatego kupiłam ponownie Też ich używałam, do czasu aż pewnego razu nie podkradłam jednej maszynki TŻowi ![]() Ale już dotarłam do nazwy - Sensor3 Teraz mają też wersję dla kobiet, ale nie wiem, czym się różni od męskiej. Będę w Rossmannie to obejrzę Mam nadzieję, że będą!
|
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pewnie i tak poszłabym w białej, ale jakiś taki mocny akcent chcę mieć, chociażby czarny pas wokół talii z może czerwoną różą ![]() ja używam Wilkinsona od dobrych 2 lat i jestem z nich bardzo zadowolona w rossmannie kupuję 4+2 sztuki w promocji i starcza na długo
Edytowane przez Patalus Czas edycji: 2012-07-08 o 23:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

(

Lush & China Glaze lover! 

Jeszcze jeden set!

przykro mi
おはよう!