|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Konto usunięte
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
o jaaa...
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- a babeczki czadowe! daj jedna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Zakorzenienie
|
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2
[B]Carmi/B] jedno sprostowanie byly 2 motywy porzedodnie (nie zauwazylas
![]() ![]() moja relacja jutro bo szis padam na pysk
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Zakorzenienie
|
Twoje tez nie mialy opasek oprocz Ilo
![]() ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja fotograf o dziwo oglądając zdjęcia stwierdziła, że mój ciemny makijaż jest idealny do zdjęć, szczególnie tych w kościele. Zdecydowałam się mimo wszystko na jaśniejszy, ale po rozmowie na temat zdjęć, przejrzeniu zdjęć innych Pmek , tylko o ton jaśniejszy. Rewelacja ![]() ![]() Cytat:
Jak ładnie wyglądacie z tymi balonikami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3816 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3817 |
Zadomowienie
|
Może mi się to tak wydaję z tym makijażem,w każdym świetle co sprawdzałam to makijaż wyglądał inaczej,ale to chyba norma
![]() I nie mam się czym przejmować... A utrwalacz chciałam na własne potrzeby,dlatego pytałam ![]()
#3818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Zakorzenienie
|
carmelova i kawa rewelacyjny wieczór panieński
![]() Wasze świadkowe powinny medale dostać za tak rewelacyjne pomysły! |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Raczkowanie
|
mam ten sam klej i szczerze polecam! zawsze uzywamy go w pracy w przedszkolu ![]()
#3821 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj zrobiliśmy jedną z ostatnich rundek z zaproszeniami, zostało nam tylko kilka sztuk
![]() Jak dobrze się z tego odgruzować ![]() W tym tyg zakładam sobie ambitny plan i chcę pozałatwiać jak najwięcej rzeczy. Nawet sobie małą listę zrobiłam - things to-do na ten tydzień: - kupić buty!!!! oby udało mi się znaleźć coś fajnego bo oszaleję ![]() - ustalić menu - rozdać ostatnie zaproszenia - wybrać się do kosmetyczki na kwasy - przełożyć datę założenia rzęs - wybrać się do fryzjerki na odświeżenie fryzury - lekkie podcięcie i farbowanie - ustalić wygląd winietek, zawieszek, menu itp. z facetem, który będzie nam to robił - zacząć się rozglądać za sukienką na poprawiny - wybrać piosenkę na pierwszy taniec - dziewczyny do czego wy tańczycie? bo ja nie mogę nic wybrać... Jak uda mi się zrealizować chociaż 3/4 tej listy to będę mega happy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3822 |
Zakorzenienie
|
fablous ambitny plan, trzymam kciuki za powodzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny po panieńskim- super, że się Wam udały
![]() Cytat:
![]() Tż sobie przypomniał o jednym wujku, że trzeba go zaprosić i jutro do niego jedziemy. Przybyły takim sposobem 4 osoby do listy gości ![]() A na jutro plan jest taki: - pojechać do kwiaciarni zapytać się o terminy i ewentualnie się zapisać - pojechać do kosmetyczki pokazać paznokcie ![]() - załatwić papierki w USC - spisać protokół u księdza - zaprosić tego wujka z rodziną i tak myślę co by tu jeszcze zrobić, ale nic mi do głowy nie przychodzi ![]()
![]() |
#3824 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jeju to już się staje taaaakie realne że nie mogę w to wszystko uwierzyć ![]() ![]()
![]() |
#3825 |
Rozeznanie
|
Ja sama szukam jakiegos fixera...i bylam nawet w sephorze pytac, to mi babeczka cos niecale 200zl cene rzucila...nie wzielam, bo nie jest to cos, czego jestem w 100% pewna zeby wydawac tyle kasy. Nie widzialam go, wiec teraz, jak widze na necie fixer z sephory za 19zl https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...owy-blask.html to mnie ciekawi czy to inny czy ten sam tylko ma np mniejsza pojemnosc? Mozesz poczytac recenzje.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...y-makijaz.html ten juz na przyklad jest nieco drozszy i juz nie jest polecany...dziewczyny glownie na niego narzekaja... Postanowilam najpierw sie rozeznac, poczytac w necie i dopiero wtedy zadecydowac i kupic. Znalazlam polecany fixer firmy Kryolan http://makijazodkuchni.blog.iwoman.pl/strona,3.html A tutaj sa juz super mocne fixery bo rowniez to charakteryzacji http://www.charakteryzacja.com/index..._gr,10090.html I jeszcze cos o kryolanie http://www.ladymakeup.pl/sklep/kryol...-makijazu.html 85zl
Edytowane przez NightButterflyVIP Czas edycji: 2012-07-08 o 21:04 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
Nattiv za Twoje plany również trzymam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Zakorzenienie
|
Kciuki na pewno się przydadzą
![]() kiciu to już tuż tuż ![]() patrzyłam na prognozę pogody i zapowiadają bardzo przyjemne 20-22 stopnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3829 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evooni zabawne to przewożenie Ostatnio układałam modlitwę powszechną na Mszę ślubną koleżanki z roku, oni mieli "Módlmy się za zmarłych, szczególnie za zmarłych dziadków X i Y oraz wszystkich zmarłych z ich rodzin, aby Pan Bóg przyjął ich do swojej chwały", a u Ciebie byłabym za opcją "Módlmy się za zmarła mamę Y oraz wszystkich zmarłych z rodziny Nowożeńców...." Moja siostra kupiła sobie buty w bsk na wesele, które ma za tydzień i na nasze mówi, że też pójdzie (śmiem wątpić). A nam udało się zaprosić mojego chrześniaka z całą rodzinką i pojawił się kolejny znak zapytania, bo ciocia i wujek 13 września jadą do sanatorium. Nie wiecie czy można sobie tak o na 2 dni opuścić taki turnus?
![]() |
#3830 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My tańczymy do Glenn Medeiros - "Nothing`s gonna change my love for you". Zakochuję się w niej coraz bardziej za każdym razem, kiedy jej słucham ![]() Tata załatwił nam transport dla gości ![]() Jutro chyba pójdę oddać obrączkę do zmniejszenia. Nie jestem co prawda pewna tego zmniejszenia, ale to, że schodzi mi w sumie bez większego problemu z palca, sugeruje mi, że może jednak lepiej nie ryzykować zgubienia jej już na weselu... Babka u jubilera mówiła, że jak obrączka schodzi bez problemu i jeszcze ma swoją wagę, to bardzo możliwe, że się w końcu zsunie ![]() Z mamą jeszcze poszukamy mi kreacji na poprawiny. Mam nadzieję, że coś znajdziemy, bo rezygnuję znowu z siłowni na rzecz załatwiania ślubnych spraw ![]()
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2012-07-08 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3831 | |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Jestem zmęczona po weekendzie, a praktycznie nic nie robiłam, tylko odpoczywałam, bo mi upały nie służą ![]() Dziękuję Wam za wszystkie kciuki za zdrowie babci TŻa - nadal kiepsko się czuje, już niby lepiej, ale "ataki" się powtarzają bardzo często, babcia schudła, jest taka szara, przygaszona... Oby było dobrze ![]() Dziękuję Wam też za komplementy odnośnie sukni - kocham ją ![]() Cytat:
![]() Kuku: pas dodaje sukni uroku, ale jakoś ją przecina i ta koronka nie jest taka jednolita i mi do niej po prostu nie pasuje... ![]() Ziele: nie odchudzam, ale mam super przemianę materii - czasami dwa razy dziennie idę do :wc: Proszę Was jutro o kciuki - idę po wyniki i jestem przerażona, bo to jest połączone z wizytą u neurolog, a ona jest prze pi**ą i jak jej powiem, że znów mi było słabo to będzie drążyć temat aż usłyszę jakąś durną odpowiedź a wtedy zmienię neurologa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3833 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Carmi Kawuś miałyście rewelacyjny panieński!! ![]() ![]() A ja się Wam pożalę, że nie bardzo jestem zadowolona z tego co się dowiedziałam w sprawie mojego. Ja marzyłam sobie o wieczorze w SPA, jakiś pyszny drink, masaż relaksacyjny itp, a później ogarnięcie się i do klubu który jest u Nas w miejscowości. Dziewczyny wymyśliły rajd po krakowskich klubach, co szczerze powiedziawszy mi się nieszczególnie widzi bo ja za klubami krakowskimi nie bardzo przepadam, nie lubię tego że za każdym razem mam na głowie tabuny niechcących się odczepić zagranicznych studenciaków którzy mnie doprowadzają do szału. W związku z czym jestem nastawiona póki co mało optymistycznie co do tego wieczoru ![]()
![]() |
#3834 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem ale wygląda bajecznie, ktoś wiedział w jakiej scenerii zrobić zdjęcie
![]() Edit: Nenka już bez welonu, mąż bez marynarki więc to ewidentnie świt ![]() Edytowane przez fablous Czas edycji: 2012-07-08 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Witam się wieczornie (wręcz nocnie). Teraz skończyłam pisać jeden tekst- jutro się autentycznie zajadę, żeby dotrzymać umowy:/ Rozdaliśmy dziś 4 zaproszenia. Zostało nam bagatela jakieś 25 sztuk... Autentycznie NIE MAM POJĘCIA kiedy je rozdamy, tym bardziej, że termin potwierdzeń mamy określony w zaproszeniach na 1.08... Jutro muszę zadzwonić do przychodni umówić się na badania lekarskie do pracy, a później do gina. Mam nadzieję, że na wtorek będziemy mogli umówić się z kimś na proszenie, bo K. pracuje na zmianę popołudniową ![]()
![]() |
#3836 |
Zadomowienie
|
Młode Żonki się szybko zameldowały - gratuluję
![]() ![]() Wieczory panieńskie - zazdroszczę... ![]() ![]() A dziś 1 z przodu - 19 dni!! ![]() ![]() ![]() ![]() Idę spać... Branoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny czy wy dziękujecie obsługującym kelnerom zostawiając im wódkę czy alkohol inny?
![]() |
#3838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o kelnerów to jeśli będziemy zadowoleni z ich pracy to myślę, że dołożymy każdemu kieszeni po jakieś 50 zł ![]()
![]() |
#3839 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niepocieszona idę spać, dziś wreszcie mogę spać i spać i spać...ech wakacje ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Zadomowienie
|
5 dni
I jak tam dziewczyny ślubujące w tym samym dniu?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.